Author Topic: Лицемерният КОМУНИСТИЧЕСКИ плач срещу "Луковмарш"  (Read 7721 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Siegfried

  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1,923
  • Gender: Male
  • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Лицемерният КОМУНИСТИЧЕСКИ плач срещу "Луковмарш" !

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjW5qiE44vYAhXFI1AKHQGKD50QFggmMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.faktor.bg%2Fbg%2Farticles%2Fpolitika%2Fhlyab-i-pasti%2Flitsemerniyat-komunisticheski-plach-sreshtu-lukovmarsh&usg=AOvVaw3AUV3Lbny2iGtnm7NRz7Lr

За нашите интернационалсоциалисти-комунисти фашизмът винаги е бил тъй жизнено необходим, както въздуха и слънцето за всяко живо същество ! :lol:

Митът за чудовищния фашизъм по нашите земи е алиби за националното предателство и зверствата, извършени от комунистите.
Този мит те ревностно поддържат и до днес по още една причина. След членството на страната ни в ЕС и НАТО за комунистическата руска пета колона в България е изключително важно да се легитимира като партньор на САЩ и западните им съюзници, а антифашизмът е една отлична възможност за това.   

Най-ярките представители на тази пета колона са потомци на изявени комунистически фамилии, повечето от които активни участници в комунистическите чистки. Едно от основните занимания на тези хора е да клеветят страната ни навън,като непрекъснато внушават, че България е била фашистка държава, отричат ролята на страната ни за спасяването на близо 50 хиляди български евреи, като ни вменяват във вина депортирането на евреите от Македония и Беломорието, територии, за които на България са отстъпени от Германия ограничени права да администрира, но не и да се разпорежда с населението. Другото тяхно занимание е да клеветят всеки български патриот и антикомунист, като го набеждават за фашист !


От 2003 година Луковмарш се провежда, без това да нарушава  закона. Точно за да не бъдем като националсоциалистите,  комунистите и фашистите, ние не можем да искаме забраната на едно мирно шествие, защото имаме определени подозрения или просто защото не ни харесва! Какво е основанието да се претендира за забрана на едно събитие, само защото някой открива прикрита нацистка символика в него?
Не е ли лицемерие и цинизъм, не е ли демонстрация на двоен стандарт -  тази истерия срещу това шествие, след като в страната ни все по-често, включително и с участието на националните медии и представители на националните институции, се организират КОМУНИСТИЧЕСКИ събития, с които откровено и недвусмислено се изразяват почит и възхвала към интернационал-социализма, или на един обявен със закон  - ПРЕСТЪПЕН комунистически режим ?
« Last Edit: 15 Dec 2017, 13:12:35 by Siegfried »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Tags: