Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
България / Re: Васил Левски
« Последна публикация от Sirows - Февруари 22, 2018, 22:20:10 »
Сърнела Воденичарова
20 февруари в 00:33 ·
Васил Левски не е изричал: "Който ни освободи, той ще ни и пороби". Фразата (в малко по друг вид) е художествено решение на Захари Стоянов в художествената му творба с елементи на документалност, но пълна с лъжи и откровен комунизъм посветена на Апостола.
В тази и други свои творби Стоянов проявява засилилото се у него отхвърляне на руската имперска власт след Освобождението, когато той така и не намира постоянна и добре платена работа и попада под влиянието на масонството. Всичко това е свързано и с пряката съпоставка, която Стоянов прави между собственото си положение и процъфтяващия тогава, добре уреден на имперска служба в Русе, Иван Вазов със заплата 1000 рубли. Стоянов няма друг по-ефективен начин да изрази негодуванието си от този - писането.
Трябва да се знае, че Стоянов никога не е срещал лично нито Левски, нито Ботев, чиито "биографии" пише.
2
19 февруари е дата, на която комунистите излизат от кабинетите си, палят свещи и се кръстят пред паметника на Апостола, и продължават да управляват България така, както е планирано-  с лизане на дъртата шунда на Меркел(на запад ) и с гол гъз срещу Путин(на изток).
...
Дами и господа, като сте започнали да обсъждате съдбата на "Южен поток", защо не дискутирате за това, че канцлерът на Германия с нокти и зъби, като истински русофил се бори да осигури на своята страна руски газ от газопровода "Nord Stream-2"?
Като няма "Южен поток" в България ще пръднем на хОя на Путин, защото Германия ще му купува газта и ще му пълни диктаторския кемер със стотици милиони евро.

Добре ги затапи, да видим какво ще отговорят.
3
България / Re: Корупцията днес
« Последна публикация от Петкан - Февруари 22, 2018, 22:08:29 »
Цитат
ЧЕЗ продава бизнеса си у нас на Гинка Върбакова от Пазарджик

22 февр. 2018 | 16:33

От чешката енергийна компания уточняват, че арбитражното дело, което тя води срещу България, няма да бъде засегнато от продажбата


Чешкото представителство на енергийната компания ЧЕЗ е взело решение днес да продаде активите си в България на фотоволтаичната компанията „Инерком груп”. Информацията съобщава агенция „Ройтерс“, позовавайки се на съобщение на ЧЕЗ - Чехия.

 

В сделката са включени седемте компании на групата в страната ни.

 

Според източници от ЧЕЗ подписването на договора се очаква да стане до дни.

 

От чешката енергийна компания уточняват, че арбитражното дело, което тя води срещу България, няма да бъде засегнато от продажбата.

 

„Инерком груп“ е семейна компания, собственост на „Инерком инвестмънтс“, която е еднолична собственост на Гинка Върбакова. И двете фирми са регистрирани на „Околовръстен път“ № 3 в София, близо до Требич. В съвета на директорите са Гинка Върбакова, Малина Върбакова и Петрана Пайтакова. По-рано за кратко в ръководството на дружеството са били двама чешки граждани - Павлина Филипи и Магдалена Мрачкова.

 

Според публична информация "Интерком Груп" ЕООД притежава три фотоволтаични парка. Тя се занимава, наред с други неща, с реконструкцията на сглобяеми къщи и завършва със загуби през 2016 г. Компанията не е известна в енергийните среди в България, няма и официален сайт.

 

Според информация на вестник „Капитал“ министърът на енергетиката Теменужка Петкова е кума на Гинка Върбакова.

 

Активите на "Инерком груп" са изключително скромни. За 2016 г. те са на стойност от 90 000 лева, а дружеството е отчело загуба от 11 000 лева. Как и с какви пари едно толкова малко предприятие ще купи бизнеса на ЧЕЗ у нас изобщо не е ясно. Неофициално се знае, че чеhttp://epicenter.bg/article/ChEZ-prodava-biznesa-si-u-nas-na-Ginka-Varbakova-ot-Pazardzhik/147875/4/0
...
...
Теменужке, да  те *** в дебелата ***ка и да го сложа с твоя аромат в устата на приятелите ти от Брюксел, които трябва да се произнесат!
 1 милиард и 117 млн. лева народна пара  Бойко Тикваров даде на руснаците за АЕЦ Белене, а сега се каните да дадете нови 3 милиарда лева неустойка, ако се развалят договорите с двете американски централи ТЕЦ "Марица" 1 и 3 и отделно трябва да се покрият невъзстановяемите щети на двете централи, ако Брюксел се произнесе.
http://epicenter.bg/article/Petkova--Plashtame-3-miliarda-leva--ako-prekratim-dogovorite-s-amerikanskite-tsentrali-/147874/4/0

Защо не сезирате прокуратурата на г-н Цацаров, за да повдигне на обвинение срещу тези, които са подписали договорите с "Росатом" и с двете американски централи?
Щото сте от един дол куrви и България плаща за простотията, и алчността ви.
Вероятно ще дойде някога Видовден и народа ще ви еbе на воля по площадите, и ще се гърчите с голите народни хурки в мазните ви оядени дупета, и свирки ще правите на топлите лайняни куrове, току що извадени от гъзното ви ненаяло се черво.
Искам тогава да те видя, Теменужке, с мокра джанка и с омазана лайняна уста как ще кажеш :"България трябва да заплати 3 милиарда лева неустойка... "
Драги читатели, ако все пак някой се оплаче, че описаните сцени с онодените от народа министри на Видовден му се виждат непристойни и цинични, тогава 3-те милиарда лева извадени от българската хазна, и дадени на някой инвеститор-измамник, т.е. откраднатите пари от вашите джобове и харизани на незнам кой си от др. Теменужка и нейните приятели, по-прилично деяние ли е?
4
Чужбина / Re: Путин се готви за война
« Последна публикация от Петкан - Февруари 22, 2018, 20:54:15 »
На офицерите от руската армия, които имат допуск до най-секретните документи са раздадени специални мобилни телефони със защитена връзка.
Според експерти това ще позволи по-ефективно управление на войските.
Цената на един такъв телефон е около 1600 евро.

Цитат
Российских офицеров вооружили секретными мобильниками за 115 тыс. рублей

Офицерам, допущенным к самым секретным документам, начали выдавать отечественные защищенные мобильные телефоны М-663С «Атлас», рассказали «Известиям» в Минобороны.

Мобильное устройство изготовил ФГУП «Научно-технический центр «Атлас». Аппарат стоимостью 115 тыс. рублей выполнен в металлопластиковом корпусе, с сапфировым стеклом и противоударной прорезиненной накладкой. Также устройство оснащено цветным дисплеем и MP3-плеером.

Новый телефон выпускается ограниченной партией — около 100 штук в год, поэтому каждый экземпляр собирается вручную. Исполнения заказа на каждый аппарат приходится ждать около четырех месяцев.

Гаджет может выходить на зашифрованные линии военных коммуникаций РФ через гражданские сотовые сети, в том числе из-за границы. По мнению экспертов, это позволит эффективнее управлять войсками.
https://iz.ru/711910/2018-02-22/rossiiskikh-ofitcerov-vooruzhili-sekretnymi-mobilnikami-za-115-tys-rub
...
...
Цитат
Путин заявил о лидерских позициях России по качеству вооружений

Президент России Владимир Путин заявил, что Вооруженные силы РФ вышли на лидерские позиции в мире по качеству вооружений и боеготовности...
https://iz.ru/712305/2018-02-22/putin-zaiavil-o-liderskikh-pozitciiakh-rossii-po-kachestvu-vooruzhenii
5
19 февруари е дата, на която комунистите излизат от кабинетите си, палят свещи и се кръстят пред паметника на Апостола, и продължават да управляват България така, както е планирано-  с лизане на дъртата шунда на Меркел(на запад ) и с гол гъз срещу Путин(на изток).
...
Дами и господа, като сте започнали да обсъждате съдбата на "Южен поток", защо не дискутирате за това, че канцлерът на Германия с нокти и зъби, като истински русофил се бори да осигури на своята страна руски газ от газопровода "Nord Stream-2"?
Като няма "Южен поток" в България ще пръднем на хОя на Путин, защото Германия ще му купува газта и ще му пълни диктаторския кемер със стотици милиони евро.
Проектът "Nord Stream-2" възлиза на 9,5 милиарда евро и включва изграждането на две тръби на газопровод от руското крайбрежие през Балтийско море до Германия.
Защо не наричате "рубладжии" Ангела Меркел и  компаниите Shell, OMV, Engie, Uniper и Wintershall , които се задължиха да инвестират в "Северен поток" 2 по 950 милиона евро?
Защо не наричате Себастиан Курц-новият канцлер на Астрия, "путинофил", след като доставките на "Газпром" за OMV AG -Австрия за периода от 1 януари до 21 февруари 2018 г. са се увеличили с 60,6% в сравнение със същия период на миналата година, достигайки 1,8 милиарда кубически метра?
Предварително зная, че няма да получа компетентен отговор на зададените от мене въпроси. :mad:
Всеки си гледа интересите, а в България е на мода да си отварят устата и да лапат мухи.
6
колко човека пишат през този профил и колко пъти ще се обяснява едно и също

Написала съм го кратко и ясно, че между Европа и Русия не трябва да има проблеми и напрежение само защото така е удобно на Америка. Ако има проблеми те трябва да са реални, а не въображаеми или вградени.
---------------
Не само ние, то и финландците например са били 500г. под холандско управление, а след това 110г. под руско............... нали разбираш, че приликите между двата народа свършват тук, а разликите започват и се обуславят от окупаторите и продължаващото им присъствие.
7
Тоест ТИ HighVoltage искаш РУСИЯ да има ЛИДЕРСКО МЯСТО в Европа и предполагам най - вече в България, тоест ТИ искаш да ни кажеш, че си РУСОФИЛ, така ли да разбирам?

РУСОФИЛСТВОТО, или любовта към Русия е равнозначна на патриотизъм само в една единствена  държава - в Русия, във всяка друга държава е равнозначна на държавна измяна и национално предателство !!!

Според теб какъв ден е 3-ти Март, ден на ОКУПАЦИЯТА на България от ИМПЕРСКА рАсия, или ден на освобождение :laugh-1:, много искам да разбера този въпрос от теб  !?


Когато Siegfried започне да пише глупости, пише пълни глупости, не може да се задоволи с обикновени простотии. 90% от речника на РУБЛАДЖИЙСКИЯ ТРОЛ е верен, но не съвсем. Не мога да си обясня за какъв чеп цитираните по-горе ФАКТА се омаловажават. Не мога да си представя, че има човек, който вярва че Сорос не плаща милр. за да държи Европа слаба и да прекъсне връзките и с Русия. Защото силна Европа, която няма проблеми с Русия със сигурност ще значи изместване на Америка от  лидерското и място в света.
-----------------
Естествено че без АЕЦ Белене и ЮП няма да умрем от студ, ние трябва да сме еко лидерите на света, ние трябва да даваме 40% от месечния си доход за да покрием разходите си за ток, но пък сме еко........
От вчера: КЕВР ще направи необходимото да не повишава цените на парното и на тока произвеждани от ТЕЦ-овете до края на юни. Иван Иванов: „регулаторът първо много задълбочено ШИ проучи доколко направините предложения съответстват на договора м/у „Булгаргаз” и „Газпром” ......едва тогава ШИ мога да отбележа, дали ШИ има отражение на цената на природния газ в/у цените на ел. и топлинна енергия, ШИ направим всичко възможно да не бъдат променяни тези цени до 30.06.2018”
Не е ли това най – класическото ШИ ви са *** майката така или иначе.


8
История / Re: Доказателства, че комунистите винаги са били предатели
« Последна публикация от Siegfried - Февруари 22, 2018, 12:34:11 »
ЕТНИЧЕСКОТО ПРОЧИСТВАНЕ на бългАРИте от територията на България, извършено от небългарската  БКП !

За много наши сънародници окупацията на България на 09.09.44г. е някакъв вид елементарен политически акт, идват руските комунистически окупатори,  избиват фашистите и всичко е много елементарно и просто ! 
За съжаление окупацията на България от славянския/руски окупатор, не е само политическа, тя преди всичко е ОКУПАЦИЯ за ЕТНИЧЕСКО прочистване на бългАРИте от територията на България !

След 09.09.44г. за разлика от другите окупирани от русия държави, в България руския окупатор налага   най-бруталният и репресивен режим, против своя вековен враг, какъвто е великият ни и древен арийския народ ! А както години наред,  много комунистически родоотстъпници, определящи се като славяни,  като Д.Благоев, Георги Димитров, Н. Вапцаров пишат, всички те чакат славянските им братя руснЯците да ги освободят от българското робството, под което  българите сме били подтискали местните славяни !?

Затова само и единствено в България новото антибългарско/комунистическо правителство, в което нямаше и един  етнически бългАрин, веднага организира началото на етическото прочистване на бългАрите, и елита на арийската ни нация !
А с т. нар. народен съд, антибългарското правителство Изби всички народни представители българи, огромна част от българските аристократи и интелектуалци и индустриалци, а след това организира геноцида над българските селяни и дребни предприемачи !
Само в окупираната от рАсия  България, само месец и половина след 09.09.44г.  беше извършен ЕТНИЧЕСКИ ГЕНОЦИД,  в който комунистите, от славянското малцинство ИЗБИХА над 35 000 българи, а за 45 години РУСКО РОБСТВО, комунистите от малцинствените групи целенасочено избиха над 322 000 българи !   

Не случайно след РАСОВИЯТ геноцид извършен над българите веднага след 9-ти, руския окупатор постави на власт Влашкият - ЦИГАНИН Тодор  Живков, който започна и реланото ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ на  България от българите и ЦИГНИЗАЦИЯТА на България ! 

Знете ли, че преди 09.09.44г. циганите в България са били не повече от около 6 000 на цялата територия на Царство  България, която е била в пъти по - голяма като територия от настоящата територия на Р.България!
 
В момента, по различни и многократно занижени данни в България живеят над Един МИЛИОН и половина ЦИГАНИ, които след 09.09.44г.  комунистическата партия и циганина Яшар/Т.Живков докараха от Гърция, Румъния,  и Югославия за да заселят на територията на България. Геноцида над българите извършен от Циганина Яшар се изразяваше и в  чрез свръх-размножаването на циганските му братя,  както и чрез последвалото изселване на българските мюсюлмани и турци от територията на България, така и чрез рязкото и целенасочено намаляване раждаемоста на българите, в същото това време, по комунистическите затвори и концлагери, антибългарската управляваща партия,  избиваше безугледно етнически българи  !!!

Прочетете написаното в публикацията от линка, за да разберете заради кое свое предаване по радио  "Deutsche Welle" беше  убит Георги Марков:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.google.bg%2Furl%3Fsa%3Dt%26rct%3Dj%26q%3D%25D1%2586%25D0%25B8%25D0%25B3%25D0%25B0%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BD%2B%25D0%25BB%25D0%25B8%2B%25D0%25B5%2B%2B%25D1%2582%25D0%25BE%25D0%25B4%25D0%25BE%25D1%2580%2B%2B%25D1%2582.%25D0%25B6%25D0%25B8%25D0%25B2%25D0%25BA%25D0%25BE%25D0%25B2%26source%3Dweb%26cd%3D5%26ved%3D0CEEQFjAE%26url%3Dhttp%253A%252F%252Flambo.blog.bg%252Fpolitika%252F2011%252F09%252F07%252Fzashto-ciganina-iashar-ubi-georgi-markov.815158%26ei%3DCYCST4KBCM7fsga7osD1Aw%26usg%3DAFQjCNHgu1ypeKp6-N6Z1mtaX3qSdSw98w%26cad%3Drja&h=ATPyPs0zCwomdORQMT6DYIuOXdrkBGrBkC5SU9vPqhl6LUvrXImAxO2QdelkZNWCLk8pZruvwzC5jEZ62abYXrOYVI_10vgeADvInw9Pl4EKf1I3sOxfVrQHtzKmw1dfynHq1iiV-TBU7q-7JcArfpesGFl6oonrdD-BExSu-MKkMKRYEWGQbKPhDQgH4xPSi7esoRprjYiLCdvAXYKQotDt-QjZRS0yGuPuezZd2S320aFt86CdrPpyRPw9

PS..........
Стенограми на Българското народното събрание за дебатите, водени през 1917 г. , когато България е във война – третата война за национално освобождение на поробените българи зад граница!  Главен герой в тези дебати е Димитър Благоев дядото, ОСНОВАТЕЛЯТ на  БРСДП(т.с.) – БКП/ БСП, проповядва ОМРАЗА към БЪЛГАРИТЕ в  БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ и се ОПРЕДЕЛЯ  като СЛАВЯНИН, а НЕ като българин :

цитати:  Д. Благоев:
 …Всъщност в България се водеше една голяма борба не за обединяването, както казват, на българското племе, а за властването на едно племе в България на българите. И тази борба е една от причините за освобождаването на самата тази българска държава. Тази борба се водеше между българското племе и славянското племе на Балканския полуостров.

Д. Благоев: Аз съм родом от Загоричане, но между другото аз не съм българин, аз съм македонски славянин!  И като такъв, ако искате да знаете, аз съм за Македония,  като свободна славянска земя, която ще има собствено управление

Министър Х. И. Попов: Как се наричат в Загоричане българите?
Д. Благоев: Ако ги питате, те се наричат християни.

Министър Х. И. Попов: Те се наричат българи

и тн и тн.................,  сещате ли се откога в комунистическите българофобски тикви, се е загнездила идеята за свободна славянска държава, на теритотрията на България....
9
Наука и образование / Re: Национализмът и образованието в България
« Последна публикация от HighVoltage - Февруари 22, 2018, 12:14:37 »
Често казано се абстрахирам от автора, защото той не буди големи симпатии у мен, абсолютно не съм съгласна с други негови виждания, като това че учителят може да учителствува докато уронва авторитета на децата, с които работи. Не знам и от коя дата е тази статия, но така е с българските източници.
http://www.gudelnews.com/2018/02/blog-post_364.html?m=1

„Министърът на образованието бил уволнен заради „лоша комуникация”! Как ли трябваше да изглежда добрата комуникация за факта, че от учебната програма отпада „Балканджи Йово”? Това най-ярко, най-знаково за трагичната същност на турското робство произведение! То отпада, но вече се изучава ромската песен „Джалем, джалем”. И междувременно по митинги песента за Райна Княгиня се пее на турски и с друг текст…„И нашата нация вече е същи Йово: отсякоха й двете ръце (земеделието), отсякоха й двата крака (икономиката), избодоха й двете очи (образованието) – и вече никой не пита нация ли сме, рая ли… Всъщност в управлението на държавата ни вече 2 десетилетия на въпроса „Даваш ли, даваш?”, политическият отговор винаги е „Всичко давам, само да съм на власт!”
И после се чудим как е възможно началника на кабинета на министъра да е агент на турските служби…
И небето ни беше дадено вече неведнъж, и земята беше дадена за изкупуване от чужденци и за чужди военни бази, и заводите бяха дадени, повечето да бъдат разтурени, и магазините бяха дадени, та вътре и киселото мляко не е българско… Естествено дадоха се и учебниците.

Балканджи Йово се оказа страшен за националните предатели

Първо отпаднаха предметите „История” и „Родинознание” и децата учат разни безродни „Човек и общество” или „Свят и личност”. И вътре нищо ни за Левски, ни за Ботев… Бенковски до 7 клас не се споменава и веднъж! Хвърковатата му чета е изхвърчала в миналото, както изхвърчаха „История славяноболгарска” и „Записките по българските въстания”…
По „Български език” освен, че вече няма да се учи Вазовата „Родна реч”, но и отдавна не се учи нищо „българско и родно”! Днешното 10-годишно българче не знае наизуст нито едно стихотворение! Модерната българска памет не се хаби за овехтели стихове за вехти войводи… Разлистете учебника по Български език за 4-и клас – вътре няма нито 1 ред от Вазов или Ботев! Нито един!!! Нито за някой войвода или поне за някой български обичай. Децата четат за Мистър Крокотак, за „урок по магии”, за Барон Мюнхаузен… Разбира се, има някаква „Трапезна песен”… И на 110 стр. нито дума за миналото, за българското…
Абе едно Елин-пелиново „чохено контошче” няма, да не говорим за Баба Тонка!… Но пък на стр. 7 се кипри следното важно произведение: „Гламчо цървули си купи нови.” Ей това станахме българите вече: гламчовци с нови западни цървули. Естествената мечта на тези цървули е да крачнат извън българските земи, някъде навън, където по-лесно се купуват нови цървули… Няма съмнение, че всичко това става факт заради много некадърност и най-сърдечна глупост. Т. нар. „Модернизация” (в образованието, но не само) се прави най-често от чели-недочели модерници, за които всичко вносно и западно е модерно, а всичко наше и домашно мирише на „лук и вкиснало” ако някой все още си спомня стиховете на Вапцаров…
Защо Франция и Англия не се модернизират чрез отродяване? Знаете ли какво ще се случи в модерен Париж, ако някой извади от френските учебници Жана Д’арк?… Нямам вече никакво съмнение: толкова организирана глупост не е възможна! Това е съзнателно и продължително осъществяван процес на изтриване на българската идентичност. Той е съпроводен с лавината от турски и други малоумни сериали, от Индия или кой знае от къде, с напълно ориенталска визия, звучене и атмосфера. Този процес на обезбългаряване започна с десетилетното налагане на музикалната чалга, а у нас чалгата е магистрала към джамията! Разбира се, на този процес беше необходимо учителите да бъдат поставени с най-мизерните заплати в цялата държава.
Директор на гимназия получава по-малко от секретарката на министъра! И пак по същата логика с всякакви алтернативни синоди и други механизми православната църква бе изрината от уж модерния ни обществен живот, половината свещеници в страната реално гладуват, храмовете се рушат, но за 20 години са построени над 500 нови джамии! Естествено, в тия 25 години жестоко се окепази и езикът ни… Заедно с това, разбира се, и нравите… Преди век имахме войводи и апостоли, сега имаме мутри и плеймейтки.

В резултат на всичко това в последните поне 10 г. от българското училище излязоха деца, които не носят трепет към българското, за които националното е само пространство, някакъв презрян произход, който биха захвърлили като счупен чадър пред прага на първата западна държава, в която биха отишли, за да живеят по-охолно…
Така за 20 години бе отгледано цяло поколение, което не само нищо не знае за българската история, но и изобщо не се притеснява от това, не се вълнува за нея – тя му е чужда, далечна, ненужна, като историята на родното село на прадядо му някъде в Балкана… Излезе ли навън, той се „срами да се нарече българин”, не че няма и поради что да се срамиш… Този вид уж глобализирана модерност, която беше наложена, отглежда „дърво без корен”, граждани без гражданство, хора без идентичност, без личност – родени гастарбайтери, безкритични наемни работници, чийто духовен хоризонт се простира между малката заплата и намаленията в някой магазин.
Народ без поминък, остане ли и без памет, е свършен народ!
Естествено цялата тази следпразнична ликвидация на националната идентичност, е съпроводена с вихрена ислямизация… Това е драматичен национален проблем. Но вече съвсем очевидно е и европейски проблем. Затова неведнъж съм настоявал за предстоящото българско председателство на ЕС да предложи и дори да наложи създаването на съюзна политика за укрепване на националната идентичност. Това е кауза, която мисля би била подкрепена енергично от Франция, от Дания, от редица държави от Централна и Източна Европа (Унгария, Полша, Литва, Латвия и Естония, със сигурност Чехия), навярно ред други. Обединена Европа има смисъл само като „Европа на Отечествата”, както ясно го заложи още генерал Де Гол и както всъщност го признават Учредителните договори на ЕС… Но Отечество е възможно само ако отците се изучават и помнят. А у нас в училищата вече са прави точно обратното. Оказа се, че демократичната всепозволеност е по-страшна от тоталитарните забрани! Ще го кажа директно: дори съветската или комунистическата идеология, с цялото си малоумие за класова, пролетарска идентичност вместо национална, не успя да нанесе такива поразии – нито в учебниците, нито в обществения живот.
Само преди 35 г. цялата нация бе в подем за отбелязването на 1300-годишнината на държавата ни, по-стари от която в Европа са само 3 (Гърция, Италия и Франция)! Днес отбелязваме годишнината на „Ку-ку”… Затова от поне десетилетие настоявам за нова конституция, в която изрично да се предвиди защита на националната идентичност, образованието да се запише като стратегически национален приоритет, а учителите да имат специален социален статус на засилена защита. Само така можем да се измъкнем от блатото, подобно на Мюнхаузен, нали децата го учат..."Атанас Семов


! Нито Гърция, нито Италия или Франция са по- стари от България, но не ми се занимава с просташки междуметия
10

Ердоган ще ви спре газ

Много ви е яд че ще има турски поток вместо южен поток
Безпомощно защитаване и преувеличаване важността на проекта Южен Поток, който се използва предимно за източване на държавни средства. Лобистките среди на Русия усилено набиват в главите на рубладжиите мантрите за ЮП.
НПО-та
За троловете на Руслямска държава, всяка неправителствена организация (освен русофилските) развива някаква злокобна и подривна дейност, целяща да унищожи България.

Соросоид
Особен вид дразнител за рубладжиите, който проявява активна гражданска позиция и участва в мероприятия, подкопаващи устоите комунизЪма и социализЪма в България. Всеки правоверен рубладжия дълбоко вярва, че Джордж Сорос плаща ежедневно милиони долари на хиляди активисти по света, чиято единствена цел е да тормозят режима в KLETA MAJKA България и KLETA MAJKA рАсия.


Талмудически кръг
Широк, конспиративен съюз на заговорници, които целят унищожаването на KELTA MAJKA България. Конспиративно сдружение на европедерасти, евроаталнтици, седерасти, либерасти, соросоиди, колонизатори и др.

  :lol:

Когато Siegfried започне да пише глупости, пише пълни глупости, не може да се задоволи с обикновени простотии. 90% от речника на РУБЛАДЖИЙСКИЯ ТРОЛ е верен, но не съвсем. Не мога да си обясня за какъв чеп цитираните по-горе ФАКТА се омаловажават. Не мога да си представя, че има човек, който вярва че Сорос не плаща милр. за да държи Европа слаба и да прекъсне връзките и с Русия. Защото силна Европа, която няма проблеми с Русия със сигурност ще значи изместване на Америка от  лидерското и място в света.
-----------------
Естествено че без АЕЦ Белене и ЮП няма да умрем от студ, ние трябва да сме еко лидерите на света, ние трябва да даваме 40% от месечния си доход за да покрием разходите си за ток, но пък сме еко........
От вчера: КЕВР ще направи необходимото да не повишава цените на парното и на тока произвеждани от ТЕЦ-овете до края на юни. Иван Иванов: „регулаторът първо много задълбочено ШИ проучи доколко направините предложения съответстват на договора м/у „Булгаргаз” и „Газпром” ......едва тогава ШИ мога да отбележа, дали ШИ има отражение на цената на природния газ в/у цените на ел. и топлинна енергия, ШИ направим всичко възможно да не бъдат променяни тези цени до 30.06.2018”
Не е ли това най – класическото ШИ ви са *** майката така или иначе.

Страници: [1] 2 3 ... 10