За Форума и сайта > За Форума

Представяне на новите членове

(1/18) > >>

Nordwave:
Нека в тази тема новорегистрираните членове на форума да се представят и да бъдат поздравени с "Добре дошли!".

Ивайло:
Привет на всички от Форума. Моите искрени похвали за това, което правите чрез Форума! България над всичко!

Казвам се Ивайло и в момента съм в САЩ, тук нещата далеч не са добри, така както всички ги представят, но именно такива патриоти, каквито виждам в този Форум ми напомнят че съм българин и че нещата могат да се оправят.

В развитието на модерните технологии Форумът е наистина добро място за изява на националистите и аз искрено Ви подкрепям!

MAGADAN:
Здравей и добре дошъл  :)

Nordwave:

--- Quote from: Ивайло on 01 Sep 2007, 00:24:39 ---Привет на всички от Форума. Моите искрени похвали за това, което правите чрез Форума! България над всичко!

Казвам се Ивайло и в момента съм в САЩ, тук нещата далеч не са добри, така както всички ги представят, но именно такива патриоти, каквито виждам в този Форум ми напомнят че съм българин и че нещата могат да се оправят.

В развитието на модерните технологии Форумът е наистина добро място за изява на националистите и аз искрено Ви подкрепям!

--- End quote ---
Добре дошъл Ивайло! :)

Борисъ:
Добре дошъл и се връщай по-скоро в България в демографска криза сме!Имам чувството,че половината България се е изнесла вече по чужбина.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version