Ами които е мераклия за Български паспорт! тупва в масата на каракачанов 5000 евро, и за два работни календарни дни, Български паспорт с Българска лична карта, се доставят на желаещият експресно. Още миналото лято, цяло лято приказвах за това. И всеки ме гледаше, като някакъв самотен луд, които вика, но никои не го чува. И кервана си върви, кучетата си лаят на празно. Но сега лека по-лека, взеха да си признават тези търгаши от антиВМРО, че са нужни пари, за Български паспорти, да си платиш щедро, и щедро да ти дадат паспорт. Бе за какво говорим? За един евтин каракачанов рекламен трик. За да извлече максимално изгода, от престъплението си. И нека-после да доидат, и да ми говорят! тези морал имат ли изобщо в себе си? Или нямат от Пиротска 05? Като са толкова големи тузари и патрони! тези хаймани от Пиротска 05 защо не осигурят на човека паспорт? А само му казват проблема, с надежата някои да им се хване, за "загриженоста" за Българите в чужбина. А инак да нехаят за техните човешки права и свободи, в нашата обща Българска родина. "От Охрид до Болгард, и от Онгъла до Мала Преспа". Миналата 2006 г. Тези Македонски студентки, където Ангел Джамбазки и Панчо Ангелов, най-нагло ме изпокараха с тях, и сега най-нагло отричат, че не са виновни за този конфликт, създаден от тях, мълчат относно по този въпрос. Скараха ме от страх. Да не би да им отворя очите на момичетата, че вършат всъшност грях. Като лобират за хора, с нищо заслужаващи на хората доверието, да ги признаят, за някакви авторитети. И им вършеха най-добре неблагодарната работата. Като ходеха и агитираха, Македонски граждани и студенти, да си плащат и да си вземат, Български паспорти. А те самите са без Български паспорти. Плаща ли са им на тези две заблудени души, доста сносно. Но те не са могли да си платят, за собствени си паспорти. Само защото, татко каракачанов, не им е разрешил това. Така че, системата е ясна. Отиваш, даваш 5000 евро, на честният и изпълненият с любов, към всичко евр(Е)опейско, и всичко неБългарско "милият татко каракачанов", и получаваш Българският паспорт, за отрицателно време. Според определението, дадено от неговият подчинен, Костадин Костадинов. Или инак ядеш дървото. Че аз лично съм ставал свидетел, в Пиростска 05 как един Македонец от ЩИП на име Ненад, щеше да бие един друг Македонец, защото е взел със активното съдействие на каракачанов паспорт. А при наличието, че е македонистично настроен тип. А тои самият нямаше Български паспорт. И вършеше работа, за тази зла личност, Ангел Джамбазки. За какво си говорим просто. Даваш и вземаш. А за другите си остава, евтината реклама, че ВМРО била се грижела за Българите зад граница, и празната надежда, че ще се сдобият някога с паспорт. И накрая излиза, че има проблем! а няма лице проблема. Та! изобщо за какво си говорим? За каква лицимерия си говорим. Че да има да се обсъжда някаква тема на такава злободневна тематика. Хора по улиците на България избиват, по особенно жесток начин, и не им се откриват съвсем умишленно убииците. Само защото са хора на ДС. А тези лицимери, ми тръгнали да ми говорят, сладникави приказчици. Че Българите зад граница, нямали паспорти. И те великите Български националисти, ще им помагат във всяка една тяхна несгода. За да пребъде името Българско, навскаде по-света. О о о о Боже Боже. Колко лицемерие и лукавост, може да има на този свят още Боже. И най-накрая ни позволи! Тези да ти ги пратим като жертва, пред твоето всемогъщество, за нашата вярност към тебе Боже. И за добруването, на целии човешки род.......Амин