Време е БНС да положи основата на националистическите символи

Започната от Стратег, 19 Юли 2010, 19:40:00

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Радко

ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
Adviser
*
Hero Member
Публикации: 1 222
ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
Локация: София / Севлиево
Интереси: Радикален Атеизъм
Зодия: Aquarius Aquarius
Religion: Atheism Atheism
Активен
Изтрито, поради националсоциалистическа пропаганда!

Преспанец

Registered user
Senior Member
Публикации: 807
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Цитат на: omerzen - 26 Юли 2010, 21:36:52
Наско какво ще кажеш за сегашната Атака. Онази истинската отдавна едни други хора я закриха. Знаеш ги кои са.
Стига с тая АТАКА! Имало едно време АТАКА...

Родолюбец IYI

Senior Member
Публикации: 827
Зодия: Scorpio Scorpio
Активен
Цитат на: Стратег - 26 Юли 2010, 19:38:23
Ами една националистическа демонстрация с подобни калпаци и да речем хора в четнически униформи ще е доста впечатляваща. Много хора ще се запалят по национализма Медали за какво да си слагаш ти лично - за писане на цинизми по нета ли ?
Медалите келешино се заслужават, а ти си мек психически и на дали ще заслужиш някога нещо.
Съжалявам че хърватите не биха сърбите и се разплакаха на запада и ме е яд. Да келявите сърби показаха че са някакъв народ , макар и да ги подведоха комунистите им.
Темата е сложна и не е за ума ти.
Знаеш инак колко ме боли дедовия за който и да е друг народ освен българския ?
Не ме интересуват ни италианци ни твоите достойни пияници шотландците. Не съди за другите по себе си бе келеш.

Какво значи да се запалят по национализма бе грездей с шоупрограми ли ще му правиш реклами? Ма ти си бил голям палячо чак ме напушва на смях с тебе  :-D И естествено като палячо, позьор и виден сърбоман в нашия форум отново ми дрънкаш за тия неудачници от шумадия на които само устите и претенциите им са големи и които по същия предложен от тебе начин парадират като пуяци.

Не знам дали  съм родомразец но ти определено си едно скапано СЪРБОМАНЧЕ защото във всеки твой пост сръбския патладжан е в устата ти. Не спря да ги защитаваш сърбежите видиш ли не били изгубили войната и да им се кефиш на смешните шапки. Изгубиха я войната палячо прочети за Дейтънското споразумение а за твое сведение национализма не е маскарад а идеологическа верига чиято най важна брънка е действието. Ако си мислиш че като се накичиш като опълченец от 19 век и ще станеш корав патриот значи си един много смешен и жалък клоун

Similar topics (5)

Започната от Радко

Отговори: 0
Прегледи: 6272

Отговори: 91
Прегледи: 22141

Отговори: 16
Прегледи: 3979