Лява или дясна организация е БНС?

Започната от FANATIK, 07 Яну 2011, 17:03:58

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Rumbata

**
Forum Member
Публикации: 425
Аз съм от Опозицията, която се нарича Живот!
Локация: Фердинандъ
Зодия: Pisces Pisces
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Цитат на: Fanatik - 20 Яну 2011, 19:01:06
национализма им ми мирише на ляво-ляво и пак ляво. Социално справедливо смърди на комунизъм та не се трае.

На теб може и да ти смърди... Което не значи, че социалното е комунистическо.
Долу комунистите и ченгетата!

Мишок

Banned
*
Hero Member
Публикации: 4 487
Локация: Италия
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Traditionalist Traditionalist
Активен
Цитат на: rumbata - 20 Яну 2011, 19:45:49
На теб може и да ти смърди... Което не значи, че социалното е комунистическо.
Социално си е комунистическо и ляво от където и да го погледнеш. така е защото тогавашният национализъм се е влияел от запада, а на запад са леви от всякъде.

divine_fire

*
Junior Member
Публикации: 12
Активен
Много ограничени типове има тук... Как може да коментирате лява или дясна организация е БНС без да сте прочели една книга за националните организации? Ма хайде да оставим тази толкова сложна дейност за форумни ****и каквито са някой тук. Но не сте ли чували за националсоциализъм??? Ми кажете според вас това лява или дясна идеолодия е, а? Фашистите в Италия леви ли са? Или са десни? Не ви ли прави впечатление, че всички националистически партии и организации от миналото, а и от днес, са социални? Имам предвид и българските такива - легионери, ратници и т.н.
Ми защо тогава спекулирате с този въпрос?
А не се ли чудите защо левите у нас се разграничаваха от БНС? За какво им е да го правят, ако БНС са леви???
Друг е въпроса, че БНС сега не са нито леви, нито десни. Просто, защото вече са никакви и никъде ги няма :rolleyes-1:
Но като ви чета постовете ми прави впечатление, че за всичко обвинявате Расате. Добре де, ама него сега го няма там. Значи кой е бил виновен преди? А кой е виновен сега?
Не знам дали е пускал жена си на мюсюлмани, на негри или на мангали, защото ми е трудно да повярвам на писанията в жълтата преса, но моля ви, обяснете дори и така да е, какво общо има това с комунизма и левичарството???
Не съм от БНС и не искам да им ставам адвокат, но ми се струва, че тия двамата Родолюбец и Фанатик са провокатори или ченгета, които умишлено преповтарят някой лъжи, за да объркват хората във форума.

Similar topics (5)

Отговори: 9
Прегледи: 13452

Отговори: 23
Прегледи: 4492