Протест! Стига чужд диктат – не желаем гей парад!

Започната от Боил, 15 Юни 2012, 16:03:40

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Боил

**
Forum Member
Публикации: 145
Активен
Протест! Стига чужд диктат – не желаем гей парад!

Планираният за 30-и, този месец ,,гей прайд" е поредната форма на груба външна намеса във вътрешните работи на България. Нещо повече – това е културен тероризъм упражняван от чужди държави срещу българското население. Няколко поредни години сме свидетели на това как чужди посланици оказват показен и нагъл натиск над българските институции с цел да ни натрапят едно от ,,културните постижения" на ,,развитите си демокрации" – парад на агресивния хомосексуализъм.

Подобни действия по своята същност представляват откровен културен тероризъм – насаждане и налагане на неестествени и враждебни за традиционният български морал ,,ценности". Тъй като е добре известно, че българското общество доброволно никога няма да приеме тези чужди ,,ценности", се налага тяхното натрапване ,,от горе" на ниво държава. Поради тази причина е и яростният натиск срещу институциите ни и явното финансиране и подкрепа за шепата гей активисти от България. За да се придаде и нужната масовост, дори се ,,внасят" хомосексуалисти от цял свят за събитието (от България се събират няколко дeсетки души).

От близо седемдесет години чужди сили и империи се опитват да ни наложат чрез диктат своя ,,морал" и ,,ценности". Намират се и родни продажници, които да им съдействат. Първо бе Съветската империя със своя интернационализъм и марксизъм. Днес този експеримент е мъртъв. Заменен е от Европейският съюз (подкрепян от САЩ) със своя космополитизъм и мултикултурализъм. И на този експеримент му се вижда краят. Не приехме ,,съветските" ценности, няма да приемем и ,,западните".

Ние сме за традиционните български ценности и моралът произтичащ от тях. Те ни запазиха седем века под чужда власт. Те превръщаха България във велика сила. Само те ще ни измъкнат и от днешното трагично положение. Не позволяваме подмяната им! Не позволяваме чужд диктат! Български Национален Съюз съвместно с група свободни националисти организира протест срещу чуждия диктат. Ако искаш да ни подкрепиш:

Ела на 30.06.2012г. – от 11 часа пред паметника на окупатора (паметника на съветската армия)!

Подробности за инициативата и евентуални промени ще бъдат отразявани тук, така че следете сайта!

http://bgns.net

Радко

ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
Adviser
*
Hero Member
Публикации: 1 222
ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
Локация: София / Севлиево
Интереси: Радикален Атеизъм
Зодия: Aquarius Aquarius
Religion: Atheism Atheism
Активен
Хубаво е, че някой се нагърби с подобна инициатива. Дано се съберат повече националисти, отколкото хомосексуалисти. Но в същност не е важно да сме/сте повече, а да може да се извади максимум ползи от това. Имам предвид, че може двама националисти да са против гей- парада, но трябва да се постараят да имат поне едно телевизионно участи и то не само по ТВ СКАТ. Поне едно участие в някое радио, кампанията им да излезе по информационни сайтове и то не в националистическите страници, а в DarikNews или Агенция фокус, например. Ако изброеното до тук и още няколко важни неща не бъдат изпълнени, дори и 200... дори и 2 000 да се съберат- няма да има полза от това.

А аз лично на 30-ти имам ангажименти, но ще видя ако е възможно да комбинирам двете неща, може и да присъствам.

Боян Расате

национален социалист
Registered user
**
Forum Member
Публикации: 67
Времето е най-добрия съдник
Локация: БЪЛГАРИЯ, София
Зодия: Virgo Virgo
Активен
Аз пък нямам работа на 30-ти, но няма да ходя на "анти-гей парада"... Не ми се иска пак да ме арестуват, а след това "нацистите" да ме обвиняват, че съм им попречил на плановете :whistle:

Но ще гледам новините с голям интерес, макар да ми е ясно, че на повечето националистчета освен да пообикалят като хиени около пе_далите и да им покажат няколко средни пръста, повече не им стиска! Тъжно, но факт...
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ

Amenhotep

Pharaoh
Premium user
*
Hero Member
Публикации: 3 520
Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
Локация: Somewhere in time
Зодия: Gemini Gemini
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
Приятели, дайте едно рамо за една правдива кауза.
Преди седмица, отец Евгений Янакиев от Сливен, е дал интервю за в-к "Стандарт" в което е цитирал Библията и написаното в нея за содомистите (хомосексуалистите).
От вчера съм направил Фейсбук група в защита на този православен отец, който е и баща на 8 (ОСЕМ) деца. За 1 ден, в групата дойдоха около 500 души, които защитават отеца... обаче, заедно с тях дойдоха и провокатори от ЛГБТ и БХК, които започнаха да изливат помията си върху хората в групата. За 1 ден са изпратили N-на брой оплаквания от нея (въпреки, че доколкото мога следя да няма крайни изказвания там), докладваха профилите на участващите в групата (и моя като на човека направил я) и дори заплашиха едно момиче, член на групата, че "ще бъдете съдени по ЦИВИЛИЗАЦИОННИТЕ ЗАКОНИ" (к`во то и да значи това).

Най-искрено ви моля,
Подкрепете групата и се присъединете към нея.
Разкажете за случая на приятелите си и дайте гласност на случая, как българофобите и извратеняците искат да стъпчат свободата на словото и тотално да разбият основната градивна единица на българщината - БЪЛГАРСКОТО СЕМЕЙСТВО.

Ето това е групата, ще съм искрено благодарен на всеки включил се в нея.

http://www.facebook.com/groups/defendfatherEvgenii/

Боил

**
Forum Member
Активен
Цитат на: Amenhotep - 18 Юни 2012, 13:58:41
Приятели, дайте едно рамо за една правдива кауза.
Преди седмица, отец Евгений Янакиев от Сливен, е дал интервю за в-к "Стандарт" в което е цитирал Библията и написаното в нея за содомистите (хомосексуалистите).
От вчера съм направил Фейсбук група в защита на този православен отец, който е и баща на 8 (ОСЕМ) деца. За 1 ден, в групата дойдоха около 500 души, които защитават отеца... обаче, заедно с тях дойдоха и провокатори от ЛГБТ и БХК, които започнаха да изливат помията си върху хората в групата. За 1 ден са изпратили N-на брой оплаквания от нея (въпреки, че доколкото мога следя да няма крайни изказвания там), докладваха профилите на участващите в групата (и моя като на човека направил я) и дори заплашиха едно момиче, член на групата, че "ще бъдете съдени по ЦИВИЛИЗАЦИОННИТЕ ЗАКОНИ" (к`во то и да значи това).

Най-искрено ви моля,
Подкрепете групата и се присъединете към нея.
Разкажете за случая на приятелите си и дайте гласност на случая, как българофобите и извратеняците искат да стъпчат свободата на словото и тотално да разбият основната градивна единица на българщината - БЪЛГАРСКОТО СЕМЕЙСТВО.

Ето това е групата, ще съм искрено благодарен на всеки включил се в нея.

http://www.facebook.com/groups/defendfatherEvgenii/

Вече има статия: http://bgns.net/фейсбук-група-в-защита-на-отец-евгений/

Ще се появи и тук: http://bg-bg.facebook.com/BNS.IYI , веднага щом човека поддържащ страницата се добре до компютър. Има над 2100 души, които харесват страницата и информацията ще стигне до голяма част от тях.

Редактирано от модератор: Корекция на линка към сайта на БНС.

Amenhotep

Pharaoh
Premium user
*
Hero Member
Активен

Боил

**
Forum Member
Активен

Мишок

Banned
*
Hero Member
Публикации: 4 487
Локация: Италия
Politics: Traditionalist Traditionalist
Активен
За колко часа е нападението над педерастите на парада ?

Исперих

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 1 624
Всички комунисти под земята! (надпис в мина)
Religion: None None
Politics: None None
Активен
В педалския фейсбук няма как да пиша, но имам  една бенесарска тениска срещу педерастията, която ще нося през целия ден.
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Мишок

Banned
*
Hero Member
Публикации: 4 487
Локация: Италия
Politics: Traditionalist Traditionalist
Активен
демокрацията е пидерска работа и с демократични средства няма да стане. Трябва си хайдушка тактика и насилие - това е мое лично мнение.

Боил

**
Forum Member
Активен
Нов сборен пункт на протеста срещу гей парада!

Променя се сборният пункт за протеста ,,Стига чужд диктат – не желаем гей парад!".

Началната точка на шествието ще са пилоните пред НДК, датата и часът остават същите – 30.06.2012г. от 11:00.

Промяната на сборният пункт и маршрута на протестното шествие са по предложение на Столична община. Организаторите решиха да се съобразят с мнението на общинарите в израз на добра воля.

Протестът ще бъде подкрепен и от телевизия ,,СКАТ" и партия НФСБ.

За новини около инициативата, следете сайта!

http://bgns.net

Горянин

**
Forum Member
Публикации: 260
Локация: Бузлуджа / Открития космос
Активен
Докато властта не заработи в синхрон с народа, няма смисъл от активни действия. Вижте какво става в Русия - за пореден път властта забранява парадите, а ако някой пендел се покаже на светло бързо-бързо бива поступван за осъзнаване! А тук, в уж демократична (народовластие?) държава нормалните хора са престъпници.

Amenhotep

Pharaoh
Premium user
*
Hero Member
Активен
Снощи бях запсуйен от тази зла лесбийка, която освен че е зла има и невероятно плашещ фейс ... ако имаше бакенбарди, щеше да е втория Буги Барабата (като се извинявам на Буги, щото е пич)

http://www.facebook.com/pivkelina
Be afraid! Be very afraid!

Amenhotep

Pharaoh
Premium user
*
Hero Member
Активен

Similar topics (4)

Отговори: 139
Прегледи: 35122

Отговори: 0
Прегледи: 1565

Отговори: 3
Прегледи: 1558