Расате в Челюсти по Дарик радио

Започната от MAGADAN, 11 Сеп 2007, 15:02:27

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

MAGADAN

Banned
*
Senior Member
Публикации: 594
Локация: София
Активен
Темата на предаването беше : За и против създаването на Националната Гвардия.
Още в началото водещата Диана Найденова обяви, че е влязла тук във форума, където прочела много антицигански материали. Бих посъветвал госпожицата да не чете форума както дявола евангелието. Материалите са обективни, има спорове и сблъсък на позиции, но не само тук се повдига тезата, че вече българите трябва да търсим правата си. Нито дума не бе спомената за подписката, която се дискутира тук - или и тя е проява на краен национализъм? Кин Стоянов, в своя стил накъса и вкара в дребнотемие и жалки тълкувания дебата. Искам да напомня, че въпросът за възстановяване на Доброволните отряди беше повдигнат още през 1992 г. - народът искаше закрила от масовите грабежи, насилие и беззаконие. Още тогава се очертаха два лагера - на запасните офицери, които подкрепяха безрезервно идеята, и на ченгетата, които изтъкваха невъзможността да се дублира работата на полицията. А  по соцвреме как можеше, даже на инструктажите ни казваха - бийте вие, да не бием ние - нас могат да накажат - вас - не. Тази теза имаше и втори пласт - трябваше да се създадат и укрепнат групировките. И по думите на покойния вече Беров - нещата да бъдат необратими!!!
В края на дебата и обажданията един си тръгна сдъвкан - и това не беше Расате.
Господа от Дарик радио, само половин час след Челюсти излъчихте запис на скандала между Десислав Чуколов и полицията без да туширате циничните изрази - а сте задължени. Как да се усетите, че така лъсва политическата поръчка? Освен това тема на деня не беше Чуколов, а подписката против ромското погазване на конституцията. Но медиите сте за това - да излъчите това, което трябва на някого и да скриете това, което трябва на същия. А, щях да забравя - същият плаща......   

абв

Banned
*
Forum Member
Публикации: 227
Активен
Докато гоите се занимават с цигани, сатаната си плете кошницата.

Циганите са ИМ по - удобни.

Division

**
Forum Member
Публикации: 181
Локация: Асеновград
Зодия: Virgo Virgo
Активен
Цитат на: MAGADAN - 11 Сеп 2007, 15:02:27
Темата на предаването беше : За и против създаването на Националната Гвардия.
Още в началото водещата Диана Найденова обяви, че е влязла тук във форума, където прочела много антицигански материали. Бих посъветвал госпожицата да не чете форума както дявола евангелието. Материалите са обективни, има спорове и сблъсък на позиции, но не само тук се повдига тезата, че вече българите трябва да търсим правата си. Нито дума не бе спомената за подписката, която се дискутира тук - или и тя е проява на краен национализъм? Кин Стоянов, в своя стил накъса и вкара в дребнотемие и жалки тълкувания дебата. Искам да напомня, че въпросът за възстановяване на Доброволните отряди беше повдигнат още през 1992 г. - народът искаше закрила от масовите грабежи, насилие и беззаконие. Още тогава се очертаха два лагера - на запасните офицери, които подкрепяха безрезервно идеята, и на ченгетата, които изтъкваха невъзможността да се дублира работата на полицията. А  по соцвреме как можеше, даже на инструктажите ни казваха - бийте вие, да не бием ние - нас могат да накажат - вас - не. Тази теза имаше и втори пласт - трябваше да се създадат и укрепнат групировките. И по думите на покойния вече Беров - нещата да бъдат необратими!!!
В края на дебата и обажданията един си тръгна сдъвкан - и това не беше Расате.
Господа от Дарик радио, само половин час след Челюсти излъчихте запис на скандала между Десислав Чуколов и полицията без да туширате циничните изрази - а сте задължени. Как да се усетите, че така лъсва политическата поръчка? Освен това тема на деня не беше Чуколов, а подписката против ромското погазване на конституцията. Но медиите сте за това - да излъчите това, което трябва на някого и да скриете това, което трябва на същия. А, щях да забравя - същият плаща......   
В кой форум? Този или на АТАКА е чела госпожицата? ::)

FELDMARSCHALL

Moderator
*
Hero Member
Публикации: 2 912
АРИЕЦ
Локация: РУСЕ
Зодия: Scorpio Scorpio
Religion: None None
Politics: None None
Активен
расате в затвора до живот!
У... и п... над пенсионери!!! :down:

В Единението е Силата ни!

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
Публикации: 4 357
R.I.P. 2017
Локация: Пловдив
Интереси: История
Зодия: Capricorn Capricorn
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
По принцип: - На мен ми е известно че някои хора от АТАКА и БНС върховете го преглеждат форума ни! ;)

Machtwille

**
Forum Member
Публикации: 403
Активен
Не знам колко от вас са слушали предаването, но Расате тотално смачка оная хлебарка.

Относно катастрофата ония олигофрен пак се обажда, та да поясня отново - пред колата на Расате изкочи 60 годишен циганин с 3 промила алкохол в кръвта. Боян няма никаква вина за катастрофата.

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
Публикации: 4 357
R.I.P. 2017
Локация: Пловдив
Интереси: История
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
Влак закъсня заради 150 цигани без билети
Автор www.bgrod.org Тема като за Диана Найденова. :devil:
Пътническият влак от София за Септември е престоял 71 минути на гара Искър заради 151 цигани, които пътували без билети, съобщиха вчера от пресцентъра на БДЖ .
Влакът тръгнал по разписание в 18.40 часа на 11 септември от Централна гара София. По информация на БДЖ, той се използва основно от пътници, които се прибират от работа в столицата.
След като тренът потеглил, кондукторът тръгнал да проверява билетите на пътниците. При проверката се оказало обаче, че от близо 300 души във влака, повече от половината са без документ за пътуване. Заради това машинистът и кондукторът спрели влака на гара Искър и изискали допълнително време, за да могат да издадат билети на нередовните пътници.
91 от циганите се съгласили да си платят пътуването си. Останалите 60 категорично отказали да си купят билети. Мургавите обаче категорично отказали да слязат от влака.
Така персоналът на влака се обърнал за съдействие към Транспортна полиция и с тяхна помощ от трена са свалени нередовните пътници.
От БДЖ вчера съобщиха, че според статистиката на компанията проблемът с нередовните пътници е най-остър в крайградските линии около София (направленията към Ихтиман, Своге, Драгоман).
Само през 2006 г. са отчетени 10 случая на физическо насилие върху кондуктори от страна на пътници без билет.

Machtwille

**
Forum Member
Публикации: 403
Активен
Най-якия момент в радио-предаването:

Расате: Г-н Стоянов, ако тази гвардия съществуваше от няколко години и работеше срещу нарко-разпространителите в  близост до училищата, то може би сега вашият син, евродепутатът Митко Стоянов, нямаше да е наркоман.

Кин Стоянов: Това е скандално! Димитър Стоянов може да ви съди за това!

Расате: Нека ме съди, ние имаме негови снимки как шмърка :)

MAGADAN

Banned
*
Senior Member
Активен
И Диана Найденова услужливо предложи аудиозаписа от предаването на Кин ....

Аз съм БЪЛГАРЧЕ

*
Junior Member
Публикации: 92
Локация: Русе/Бургас,БЪЛГАРИЯ
Зодия: Leo Leo
Активен

Расате: Г-н Стоянов, ако тази гвардия съществуваше от няколко години и работеше срещу нарко-разпространителите в  близост до училищата, то може би сега вашият син, евродепутатът Митко Стоянов, нямаше да е наркоман.

Кин Стоянов: Това е скандално! Димитър Стоянов може да ви съди за това!

Расате: Нека ме съди, ние имаме негови снимки как шмърка :)
[/quote] :-P :-P :-P :-P :-P :-P
Аз съм българче и силна
майка мене е родила;
с хубости, блага обилна
мойта родина е мила.

Аз съм българче. Обичам
наште планини зелени,
българин да се наричам -
първа радост е за мене.

Индивидуалист

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 2 812
Не бойте се!
Зодия: Virgo Virgo
Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Активен
това ли прави расате(егати името) :снима тези които смъркат?
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

MAGADAN

Banned
*
Senior Member
Активен
Заедно с говорителката на евророма. Ма много здрави нерви имал тоя човек  ;D Аз бих я търпял 37 / тридесет и седем / секунди и след това щеше да лети от осмия етаж на радиото  :-P
Боян не се остави да го провокира. Показа как се вдява конец на шевна машина в движение. Много точен и аргументиран, спечели симпатиите на водещата и слушателите. Ето така трябва да се гради авторитета на Българския национализъм.
Браво, Бояне, бъди все така точен  :eusa_clap:

Инжинер Донев

Hero Member
Публикации: 1 582
Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Активен
Дали някои случаино не го е записал?

АТАКА В МРАКА

Banned
*
Forum Member
Публикации: 387
НЕ МОЖ' СПРЯ ТОЯ ВЛАК!!!
Religion: None None
Politics: Communist Communist
Активен
Цитат на: MAGADAN - 22 Яну 2008, 15:58:44
Заедно с говорителката на евророма. Ма много здрави нерви имал тоя човек  ;D Аз бих я търпял 37 / тридесет и седем / секунди и след това щеше да лети от осмия етаж на радиото  :-P
Боян не се остави да го провокира. Показа как се вдява конец на шевна машина в движение. Много точен и аргументиран, спечели симпатиите на водещата и слушателите. Ето така трябва да се гради авторитета на Българския национализъм.
Браво, Бояне, бъди все така точен  :eusa_clap:

100 % е било голям ЦИРК!!!
Браво на ДАРИК и Челюсти - така се прави интересен сблъсък, хващаш двете крайности... и  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - слушателите се "попи...ават" от смях!!!
ЛОКОМОТИВ СОФИЯ

Similar topics (5)

Отговори: 47
Прегледи: 14541

Отговори: 30
Прегледи: 8477

Отговори: 71
Прегледи: 19801

Отговори: 1
Прегледи: 1663