БНС в Испания

Започната от BORISS_|Y|, 22 Дек 2007, 13:05:33

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Machtwille

**
Forum Member
Публикации: 404
Зодия: Capricorn Capricorn
Активен
Годишнина от убийството на Хосе Антонио Примо де Ривера - основател на Испанската Фаланга

На 16 ноември по покана на съратниците от Испанската Фаланга заминахме за Мадрид, за да се включим в отбелязване на годишнината от убийството на техният основател Хосе Антонио.

Вечерта след като пристигнахме бяхме поканени на официална вечеря с ръководството на Фалангата и останалите гости от Германия, Франция и Италия. След вечерята представителите на гостуващите организации и лидера на Фалангата Мануел Андрино поздравиха съратниците.

Още: http://bg.bgns.net/content/view/668/1/

Sky

**
Forum Member
Публикации: 138
Активен
Хм .... ще питам вече, не мога да се сдържа :)
Защо винаго Расате по снимките е сериозен ? Една негова снимка не съм видял, в която да разчупи малко физиономията си  ::).

Краен националист

**
Forum Member
Публикации: 109
Локация: град Търговище, България
Зодия: Leo Leo
Активен
Аз в момента мразя всички, уж националистически партии, но единствената която имам някакво доверие за промяна е Гвардия.
Не съм много запознат със тях, а не ми и трябва защото, ние от Търговище си имаме една групичка които сме крайни- националисти и ще си правим собствена партия.
А иначе, от всички представени партии бих гласувал за Гвардия на Боян Расате.

Machtwille

**
Forum Member
Активен
Цитат на: Sky - 26 Дек 2007, 12:15:56
Хм .... ще питам вече, не мога да се сдържа :)
Защо винаго Расате по снимките е сериозен ? Една негова снимка не съм видял, в която да разчупи малко физиономията си  ::).
Що бе, тая последната не е кой знае колко сериозна :)

И имаше някакво мнение в тая тема, което е изчезнало, някой критикуваше последната снимка. Снимката е много яка и пичката зад Боян е супер яка, трябва да страдаш от тотална липса на вкус за да не я харесваш тая.

Machtwille

**
Forum Member
Активен
Цитат на: Краен_националист - 27 Дек 2007, 10:59:33
Аз в момента мразя всички, уж националистически партии, но единствената която имам някакво доверие за промяна е Гвардия.
Не съм много запознат със тях, а не ми и трябва защото, ние от Търговище си имаме една групичка които сме крайни- националисти и ще си правим собствена партия.
А иначе, от всички представени партии бих гласувал за Гвардия на Боян Расате.
В БНС и ГВАРДИЯ сме се събрали млади идеалисти. Не ни интересуват пари и облаги, за разлика от разни други семейно-педалски партийки.

Metoman_88

Senior Member
Публикации: 935
Локация: София!
Зодия: Cancer Cancer
Активен
7-мата снимка.тея знамена ми приличат на анархо-боклуците.......Или може би са испански де да знам,Съпротивата да каже  :)
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Machtwille

**
Forum Member
Активен
Цитат на: Metoman_88 - 27 Дек 2007, 18:47:21
7-мата снимка.тея знамена ми приличат на анархо-боклуците.......Или може би са испански де да знам,Съпротивата да каже  :)
Няма такова нещо. Просто испанците използват червено и черно за своите знамена, както нашето истинско ВМРО ги е използвало навремето и както дружките на Софиянски и Мършер ги използват неправомерно в ден днешен.

Това, че негрите в Америка говорят на английски, не значи че английския е негърски език ;)

Metoman_88

Senior Member
Публикации: 935
Локация: София!
Зодия: Cancer Cancer
Активен
Радвам се,викам тая сган се е събрала и се ядосах....
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Бай Иван

Hero Member
Публикации: 1 280
Зодия: Scorpio Scorpio
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен

Това им е емблемата, а знамето е червено с черния символ посредата.

Сосипатор

Registered user
Senior Member
Публикации: 824
Активен

Расате като онези селянчета дето отидат малко в чужбина и се снимат на всеки ъгъл :-P :-P :-P :-P :-P :-P

Туй Испания големо нещо :-P :-P :-P :-P :-P :-P

Бай Иван

Hero Member
Активен
Ти като отидеш някъде не се ли снимаш? Или се криеш от фотоапарата да не ти вземе духа? :lol:

Ванадий

Hero Member
Публикации: 1 530
Локация: Добруджата
Активен
Интересно ми е БНС, какво мнение има за баските?

Бай Иван

Hero Member
Активен
Специално не сме обсъждали баските на Националните си съвети. :)
Организацията има ЕТА е доста олевяла, води се от странни принципи - ту влиза в съглашения, ту прави атентати, като предвалително предупреждава. Иначе баските никога не са имали държава и според мене нямат право да претендират.

Сосипатор

Registered user
Senior Member
Публикации: 824
Активен
Цитат на: Иван |Y| - 27 Дек 2007, 20:06:31
Ти като отидеш някъде не се ли снимаш? Или се криеш от фотоапарата да не ти вземе духа? :lol:

Ми честно казано, срам ме е да се снимам. Бая пътувам в чужбина, и по някакви странни обстоятелства съм пропътувал цела европа не веднъж, но имам едва три-четири снимки. В къщи си се снимам с децата, но в Барселона примерно, никога. Да не би да съм селянин.

Бай Иван

Hero Member
Активен
Е, аз съм друг тип - ако съм в Египет, най-естестевено е да се снимам пред пирамидите да речем.

Similar topics (5)