БНС в Испания

Започната от BORISS_|Y|, 22 Дек 2007, 13:05:33

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Machtwille

**
Forum Member
Публикации: 404
Зодия: Capricorn Capricorn
Активен
Хаха... не може тема свързана с Боян да мине без заяждането на някой интернет-комплексар :)

Сосипатор

Registered user
Senior Member
Публикации: 824
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Цитат на: Национална Съпротива - 29 Дек 2007, 14:54:11
Хаха... не може тема свързана с Боян да мине без заяждането на някой интернет-комплексар :)

Комплексар не беше ли оня дето като иде някъде и се снима на всеки ъгъл?

А какво да говорим за човек сменил си фамилията на някакъв вероотстъпник?

Срам за България най-малкото.

Skarlet

Hero Member
Публикации: 1 803
хуманистка
  1. hristinaassenova@hotmail.com
Локация: Marbella - Spain
Зодия: Sagittarius Sagittarius
Активен
Нищо лошо, че се е снимал човека, ама тази снимка, последната, направо кърти. Расате е застанал пред магазин на популярната верига за луксозно дамско бельо - Women' Secret.  :-P :-P :-P :-P  A дали е влязал да поразгледа и купи нещо за жена си?  ;)

Ванадий

Hero Member
Публикации: 1 530
Локация: Добруджата
Активен
Хаха стига бе чак такива подробности.  :-P

Machtwille

**
Forum Member
Публикации: 404
Зодия: Capricorn Capricorn
Активен
Не бе... какво да коментирам. Значи родоотстъпник бил тоя, който се е борил срещу навлизането на чуждо влиние в Българи. Смех :D Ама за религозен фанатик е нормално да пише подобни коментари, такива винаги ги е имало и винаги ще ги има. Трябва да се обединяваме около Българската си кръв. Ако тръгнем да се делим на католици, езичници, православни, атеисти и мохамедани до никъде няма да я докараме.

А Боян разбира се, че ще се снима. И аз се снимам :) Фотоапарата да не е дяволско творение :-P Мацката зад Боян е готина. А за жена си дали е взел нещо не знам :)

Сосипатор

Registered user
Senior Member
Активен
Цитат на: Национална Съпротива - 05 Яну 2008, 14:41:56
Не бе... какво да коментирам. Значи родоотстъпник бил тоя, който се е борил срещу навлизането на чуждо влиние в Българи. Смех :D Ама за религозен фанатик е нормално да пише подобни коментари, такива винаги ги е имало и винаги ще ги има. Трябва да се обединяваме около Българската си кръв. Ако тръгнем да се делим на католици, езичници, православни, атеисти и мохамедани до никъде няма да я докараме.

А Боян разбира се, че ще се снима. И аз се снимам :) Фотоапарата да не е дяволско творение :-P Мацката зад Боян е готина. А за жена си дали е взел нещо не знам :)

A вие сте ненормални хора. Направо сте си родоотстъпници с тоя езически синвол. Щом сте отпаднали от православието за да си измислите някаква кръв и глупости, то тогава вие не сте българи.
Вие сте плод на пропагандата на кукловодите за развращаване на българския народ, и отделянето му от истинската същност което е православието.
Смешни сте с тия приказки за някаква стара "велика" България. И сто процента работите за джедаите съзнателно  или не. Такова е положението. А Боянчо сменил си позорно фамилията на най-срамната личност от историята ни, нема да се учуда и ако съвсем съзнателно работи за тях и парите им. Сигурно е много доволен че допринася за сриването на българската духовност и преобръщането на българите в безродници, бездуховни потребители и повръхностни хора тип холивуд. 
На всеки обаче ще му бъде въздадено според делата му.

Инжинер Донев

Hero Member
Публикации: 1 582
Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Активен
Ей грък - не се гаври с прабългарите ------------------! Прабългарите имат календар на 7509 години! Прабългарите са създали 12 държави! Те са били вдъхновители на редица други религии и велики философи! Прабългарите са най елитната част от персииската империя!

",,Не унижавай нашите богове, че тяхната сила е голяма. За доказателство служи това, че ние, които им се кланяме, покорихме цялата ромейска държава. Защото, ако твоят Христос беше истински бог, както казваш, без друго би се съюзил с вас, би ви запазил незаробени, защото му служите и му се кланяте."
Кан Субиги Омуртаг 

Нарушение на правилата! неуважително обръщение към регистриран потребител!

Ванадий

Hero Member
Публикации: 1 530
Локация: Добруджата
Активен
Цитат на: tankistabg - 05 Яну 2008, 15:07:18
Ей грък - не се гаври с прабългарите бе арабско семе! Прабългарите имат календар на 7509 години! Прабългарите са създали 12 държави! Те са били вдъхновители на редица други религии и велики философи! Прабългарите са най елитната част от персииската империя!

",,Не унижавай нашите богове, че тяхната сила е голяма. За доказателство служи това, че ние, които им се кланяме, покорихме цялата ромейска държава. Защото, ако твоят Христос беше истински бог, както казваш, без друго би се съюзил с вас, би ви запазил незаробени, защото му служите и му се кланяте."
Кан Субиги Омуртаг 

Как изобщо им викаш велики и ги наричаш прабългари, това е грешка, те са си българи, това пра- е ненужно. Пра- е най на почит когато трябваше да се разделят "монголоидните" от пославянчените българи.

Иначе, за тебе по постата ти се чете, че прабългари и българи след Пресиан I има разлика, защо?

И пак ми е интересно в какво се изразява твоя тангризъм? Аз викам че в нищо просто е нещо от типа "Вижте ме аз съм тангрист" с цел да ти се обръща внимание.

Сосипатор

Registered user
Senior Member
Активен
Цитат на: Vanadis - 05 Яну 2008, 15:15:12

... просто е нещо от типа "Вижте ме аз съм тангрист" с цел да ти се обръща внимание.

Недей толкова остро, все пак става дума за 17- годишно хлапе

Инжинер Донев

Hero Member
Публикации: 1 582
Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Активен
"пра" то е ненужно но го пиша по стандартния начин за да ме разбере гърка.

Kiril Iliev

**
Forum Member
Публикации: 86
Активен
Цитат на: Национална Съпротива - 29 Дек 2007, 14:54:11

ти не признаваш явно чуждото мнение,за тебе всички които не харесват смешния ти вожд са интернет комплексари.и малките деца знаят вече що за стока е боянчо,евреиско-комунистическа подлога.само вие неговите почитатели не го знаете май,или го знаете но ви е срам да си признаете :)скоро може и с негри да има снимки в африка но кво ви джаска ;)

skadansk

Senior Member
Публикации: 615
Активен
А откъде знаеш, че не се е снимал за майтап с някой негър наистина?  :P
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...