Боян Расате и наказанието му за гей-парада

Започната от Македония, 06 Юли 2008, 10:16:29

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Македония

Banned
*
Forum Member
Публикации: 127
Свободна Българска Македония!!!!
  1. majest0@hotmail.com
Локация: Швеция
Зодия: Cancer Cancer
Активен
 Доброволен труд в полза на обществото ще полага в продължение на 6 месеца лидерът на Българския национален съюз Боян Расате. Той бе обвинен в хулиганство по време на гей парада в центъра на София миналата събота. :down: :down:
Да живееш, значи да се бориш - робът за свобода, а свободният за съвършенство

http://www.youtube.com/user/Bgna3moreta

Бай Иван

Hero Member
Публикации: 1 280
Зодия: Scorpio Scorpio
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Доколкото знам делото още не се е гледало.

Искандер

**
Forum Member
Публикации: 394
Religion: None None
Активен
А вижте каква е версията на продажните медии за случилото се с Расате миналата седмица:

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
Ако аз загубя, това не означава, че не е трябвало да се победи.

Македония

Banned
*
Forum Member
Публикации: 127
Свободна Българска Македония!!!!
  1. majest0@hotmail.com
Локация: Швеция
Зодия: Cancer Cancer
Активен
Статията е от електронното издание на вестник "Труд".от днес
Да живееш, значи да се бориш - робът за свобода, а свободният за съвършенство

http://www.youtube.com/user/Bgna3moreta

Бай Иван

Hero Member
Публикации: 1 280
Зодия: Scorpio Scorpio
Активен
Туй са глупости на тракалета, ама големи тракалета.

skadansk

Senior Member
Публикации: 615
Активен
Това за Расате бит от скинари не е от медия, а от вестник "Шок" :) Нужно ли е нещо повече да се казва?

Такова наказание 6 месеца общественополезен труд няма. Има 6 месеца условно, 6 месеца пробация, 6 месеца ефективно - кое от трите е ще се разбере скоро :)
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Болгардингезе

Senior Member
Публикации: 979
mąθran
Локация: Велика България
Активен
"Боян Расате бит от скинари" що за глупост :-[!?!!?!?!
Иран ,Армения - вечни приятели с България.
Както и горе ,тъй и долу!

Commando Ultra

Banned
*
Forum Member
Публикации: 166
УЕФСКИ ТЕЛ АВИВ (1914-2008) R.I.P.
Активен
@skadansk - има и "6 месеца невинен"  8), не изключвай и този изход от данданията около расате, макар , че е много прокажена съдебната система.  :lol:

Aryan1488

Banned
*
Forum Member
Публикации: 66
14/88
Активен
Расате се държа като пълен циркаджия на парада... Ушев го закопча и вместо като мъж да влезе в колата той почна да се мята по задник на асвалта.. без коментар  :-X
Къде утиде волята, къде са борбените българи?
Не искам новото Косово да се окаже Кърджали!
НЕ ИСКАМ ДА СМЕ ОТРИЧАНИ, А ТУРЦИТЕ ОБИЧАНИ ОТ НАЩЕ СЪНАРОДНИЦИ - НОВИТЕ ЕНИЧАРИ!

skadansk

Senior Member
Публикации: 615
Активен
Цитат на: Aryan1488 - 06 Юли 2008, 12:40:06
Расате се държа като пълен циркаджия на парада... Ушев го закопча и вместо като мъж да влезе в колата той почна да се мята по задник на асвалта.. без коментар  :-X

Да! Каквото каже полицията - това трябва да става! Искат ли да те арестуват без причина - предавай се директно, защото иначе не си мъж! Печелиш наградата за гений номер 1  :lol:

Цитат на: Commando Ultra - 06 Юли 2008, 12:36:28
@skadansk - има и "6 месеца невинен"  8), не изключвай и този изход от данданията около расате, макар , че е много прокажена съдебната система.  :lol:

Ако системата действаше справедливо - то Расате ще бъде обявен за невинен, а даже и трябва да бъдат съдени ченгетата, които издевателстваха над него и над всички останали български патриоти в този ден. Знаем обаче в каква държава живеем...
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Болгардингезе

Senior Member
Публикации: 979
mąθran
Локация: Велика България
Активен
Да какво искаш ,да започне да се бие ли?Или да се разкара?
Те ще те пребият от бой.Не си страдал/а от полицайте.
Иран ,Армения - вечни приятели с България.
Както и горе ,тъй и долу!

Ванадий

Hero Member
Публикации: 1 530
Локация: Добруджата
Активен
Аз не мога да разбере какво е хулиганството  :-[

Александър

Senior Member
Публикации: 714
Шуми Марица окървавена...
Локация: Плевен
Зодия: Pisces Pisces
Активен
Цитат на: Vanadis - 06 Юли 2008, 13:14:02
Аз не мога да разбере какво е хулиганството  :-[
Офицялната версия е, че ритнал димката към полицайте, дето била хвърлена зад тях.
Аз поне знам така...
Но те не блестят с интелект, един мой приятел от София като майка му попитала полицайте защо го задържали, секретарката отговорила нещо от рода, че да не го удари някоя димка или нещо от контра-шествието... някаква уникална глупост беше.
Все пак говорим за много тъпи хора...

:)
"С дързостта на младите и мъдростта на старите да възродим нацията и България."

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
Публикации: 4 357
R.I.P. 2017
Локация: Пловдив
Интереси: История
Зодия: Capricorn Capricorn
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
Съдът даде 6 месеца на Расате да се превъзпита

Лидерът на Български национален съюз, Боян Расате, е осъден в петък на минимума от шест месеца пробация от Софийски районен съд, след като беше арестуван на гей-парада и обвинен в нарушаване на обществения ред.
Това съобщи БГНЕС, като се позова на БНС. Съгласно действащото в България законодателство, съдът наложи задължителните мерки - регистрация по настоящ адрес и срещи с пробационен служител, е посочено в съобщението. Като допълнителна мярка, съдът постанови, че през следващите шест месеца Расате трябва да се включи в програма за обществено въздействие, ,,целяща неговото превъзпитание".

До присъдата се стигна след като той прие споразумението, което от прокуратурата му предложиха.
,,Не съжалявам за нищо и не се признавам за виновен, но приех предложеното ми споразумение, защото не вярвам в българското правосъдие. По-добре шест месеца пробация, отколкото неясна съдебна процедура по общия ред, която може да бъде манипулирана в неизгодна за мен посока", коментира Боян Расате, цитиран в съобщението.
От БНС отрекоха Боян Расате да е бил осъден на поправителен или безвъзмезден труд в полза на обществото.
"Хубаво е журналистите да се придържат към фактите и да не се доверяват прекалено много на държавните институции, които често умишлено изкривяват истината, за да манипулират медиите, а от там и обществото", сочат от организацията. http://dnes.dir.bg/2008/07/06/news3169907.html

Александър

Senior Member
Публикации: 714
Шуми Марица окървавена...
Локация: Плевен
Зодия: Pisces Pisces
Активен
Цитат на: Иван |Y| - 06 Юли 2008, 15:45:49
Цитат на: Александър - 06 Юли 2008, 13:26:59
Офицялната версия е, че ритнал димката към полицайте, дето била хвърлена зад тях.
Аз бях на 5 метра на стълбите от горна страна, никаква димка не е ритал.
Казвам само това което съм чел, то е ясно, че много неща са измислица... всичките ги задържаха без причина.  :)
"С дързостта на младите и мъдростта на старите да възродим нацията и България."

Similar topics (5)