Списание “Дълг и чест”: Интервю с Боян Расате

Започната от Nordwave, 15 Юли 2008, 21:06:01

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

skadansk

Senior Member
Публикации: 615
Активен
Цитат на: il Mishok - 26 Юли 2008, 17:59:11
Прегледах написаните признания, но не можах да видя предателство.
Освен това, ако не си подготвен за полицията нещата стават страшн; онези си знаят работата и как да тормозят хората. Лесно е да съдиме останалите, но нека първо се поставиме на тяхно место . А и бате Боби вместо да им разтяга измислици за избити някакви си 52 знатни рода и т. н. е трябвало да подготви хората за подобни ситуации

На мястото на въпросното момче и ти би направил същото, нали? Защо ли не се изненадвам...  :lol:
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

odalrune

**
Forum Member
Публикации: 54
Активен
Мате, хубав подпис, дори прекрасен, жалко че ДС (в лицето на доносника от Шесто ГРУ) се възползва от идеите на Ванчо и Тодор и окупира това, което е имала някогашната национална съпротива в Македония.
Vae victis, para bellum!

МИГ

Banned
*
Forum Member
Публикации: 446
Локация: South Side, Sofia
Зодия: Cancer Cancer
Активен
Цитат на: odalrune - 27 Юли 2008, 00:30:30
Мате, хубав подпис, дори прекрасен, жалко че ДС (в лицето на доносника от Шесто ГРУ) се възползва от идеите на Ванчо и Тодор и окупира това, което е имала някогашната национална съпротива в Македония.
Благодарско, просто съм привърженик на самата организация, не на политическата партия в сегашното и състояние  :) Самия подпис е правен от фиромянин  ;)
Why don't you all f-fade away (Talkin' 'bout my generation)
And don't try to dig what we all s-s-say (Talkin' 'bout my generation)
I'm not trying to cause a big s-s-sensation (Talkin' 'bout my generation)
I'm just talkin' 'bout my g-g-g-generation (Talkin' 'bout my generation)

Болгардингезе

Senior Member
Публикации: 979
mąθran
Локация: Велика България
Активен
Тоа __________ мишок ,не може ли един път да н подразни.Кажете ми може ли?!?!!?!?
Иран ,Армения - вечни приятели с България.
Както и горе ,тъй и долу!

Стефан Караджа СС Ямбол

Banned
*
Forum Member
Публикации: 136
Активен
Големи интриги ,голяма работа.Митъо ,напуснал си напуснал.Продължавай си живота и толкова.Ние в Ямбол напуснахме също и не като теб сам ,а вкупом защото не ни харесаха НЯКОИ ХОРА,А НЕ САМАТА ОРГАНИЗАЦИЯ.Но това не ни дава повод да я обиждаме.Всеки сам преценя кой да подкрепя и кой не.Но щом си ял хляб с дадени хора няколко години не ти прави чест да говориш за тях.Аз не съжалявам за времето в което съм бил в БНС,но просто за мен то е минало.Не членувам никъде ,защото всички са ИЗМАМНИЦИ.Просто не е нужно да си националист и да членуваш някъде.Вярно е че обединението прави силата,ама като водачите не стават,какво да правим.Факт е че БЪЛГАРИЯ потъва и докато не се осъзнае народа няма да се оправят нещата.Но Митко не е нужно да се създават нови конфликти,защото те водят само до едно -до нови физически разправи.Ето нАпример,онова ПЕДАЛЧИ ФЕЛДИТО се прави на интересен и говори без да ме познава и като ми звъннат аверите ,че е в софия в щаба ще отида и ще го изнасиля пред всички,за да знае с кой се ебава!Като имаш с някой проблем го решаваш лично,не е нужно да занимаваш всички с това.Както и да е.Не се обиждайте и не се карайте за глупости.Едни членували,други не.Еми добре,но националиста се познава по делата,а не по думите.А дали делата са ЦЕННИ може да каже само ИСТОРИЯТА след нас.
Айде със здраве на всички:)

odalrune

**
Forum Member
Публикации: 54
Активен
Цитат на: Мате - 27 Юли 2008, 01:34:34
Цитат на: odalrune - 27 Юли 2008, 00:30:30
Благодарско, просто съм привърженик на самата организация, не на политическата партия в сегашното и състояние  :) Самия подпис е правен от фиромянин  ;)

Знам, че и там има още будни и незаслепени от белградската пропагандна машина. Трябва да установяваме контакти с хора оттам и да работим за създаване на про-Българска организация, която да влезе в тяхната политика, както направиха албанците.
Vae victis, para bellum!

Мишок

Banned
*
Hero Member
Публикации: 4 487
Локация: Италия
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Traditionalist Traditionalist
Активен
Цитат на: skadansk - 26 Юли 2008, 20:20:24
Цитат на: il Mishok - 26 Юли 2008, 17:59:11
Прегледах написаните признания, но не можах да видя предателство.
Освен това, ако не си подготвен за полицията нещата стават страшн; онези си знаят работата и как да тормозят хората. Лесно е да съдиме останалите, но нека първо се поставиме на тяхно место . А и бате Боби вместо да им разтяга измислици за избити някакви си 52 знатни рода и т. н. е трябвало да подготви хората за подобни ситуации

На мястото на въпросното момче и ти би направил същото, нали? Защо ли не се изненадвам...  :lol:
На негово мяссто, нямаше да напиша и един ред. Само че аз съм друга работа и психиката и тялото ми са много издръжливи.
Не може всеки да е като мене, както и да е.
В какво точно се състои това ужасно предателство , кажете ми.
Мите не се притеснявай ние не те смятаме за предател. В карйна сметка: никой не е пострадал.

logx

Senior Member
Публикации: 930
Обичайте Родината си!
Локация: България
Активен
ЦитатНе може всеки да е като мене, както и да е.
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ !

Рамбо - хиляда триста трийсет /тридесет/ и седма кръв. =D
И така животът продължава
вечният си мъдър кръговрат.
Някой постоянно оцелява,
защото други срещу бурята, стърчат.

Болгардингезе

Senior Member
Публикации: 979
mąθran
Локация: Велика България
Активен
6 страници тема и в края на крайщата нищо не се казва.Спорове - най-честото явление.
Иран ,Армения - вечни приятели с България.
Както и горе ,тъй и долу!

Wulko88

**
Forum Member
Публикации: 262
ИМАМ ДОСТА ВУЛГАРЕН ЕЗИК
Локация: София
Активен
мите, мате мамата си ебало...
е не виждаш ли къде е бе мише - описва с подробности дочо и казва откаде е дошъл, като по този начин замесва и други хора
МНОГО ОБИЧАМ ДА ПИЯ

Севар Вананд

Senior Member
Публикации: 854
Борете се!
Локация: София
Зодия: Leo Leo
Активен
Цитат на: Machtwille - 25 Юли 2008, 17:22:40
Цитат на: Севар Вананд - 25 Юли 2008, 12:40:39
Много хубаво правите като се карате по между си и интригантсвате. Само така ще спасим България. Като има 10 000 националиста и 11 000 националистически партии.
Какво ще рече да се караме "по между си"? Такива като Митьо за националисти ли ги имаш? И според теб може ли хем да си националист, хем да топиш националисти в полицията? Такива хора нямат място сред нас и могат само да навредят на движението. Освен това разгледай темата от начало и виж кой започна да създава интриги ;)
Тази публикация не беше насочена срещу теб, а срещу опонентите ти.
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!

fw

**
Forum Member
Публикации: 120
Активен
Списание "Дълг и чест": Цялото интервю с Боян Расате

Публикуваме цялото интервю на Боян Расате, дадено за списанието на "Кръв и Чест" - България.

1. Бихте ли ни разказали малко повече за създаването на БНС? Как се роди идеята за учредяването на организацията и какви трудности срещнахте в началото?

В началото се събрахме с няколко приятели и решихме, че в България, за разлика от други страни, няма истинска националистическа организация. Това беше през 2000 г. В онези години съществуваше ВМРО на Каракачанов, но още тогава всички знаехме, че тази партия е създадена от ченгета и само се преструва на патриотична, докато всъщност гледаха само как да се набутат в парламента. Другата беше БНРП, но тя съществуваше само на книга, защото още през 91-ва година сериозно се лумпенизира и загуби влиянието си. С регистрацията не срещнахме проблеми, но по-късно започнаха репресиите от страна на полицията. Имаше безпричинни арести, обиски и разпити. През 2003 г. само срещу мен имаше повдигнати шест обвинения. Ченгетата ни тормозеха с цел да ни сплашат и се надяваха да се откажем още в самото начало. Ние обаче се оказахме по-упорити, отколкото очакваха.

2. Какъв бяхте преди да създадете БНС? Били ли сте член на други патриотични организации?

Винаги съм бил националист, просто така съм възпитаван от малък. През 1991 г., когато се уволних от казармата се записах в БНРП, това беше на 20 април – така пише в членската ми карта. След няколко месеца станах председател на младежката организация в партията, но година по-късно тотално се разочаровах, защото като че ли единствените нормални в тази партия бяхме ние – младежите. Навсякъде в страната се назначаваха лумпени, пияници и изкуфели комунисти. Тогава решихме да се отделим и да създадем своя организация – Дясно демократично движение.

3. Бихте ли ни разказали за случай от времето на ДДД (Дясно Демократично Движение, б.р.) който ясно се е запечатал в съзнанието ви. Какви бяха времената и хората тогава?

Нарекохме организацията си Дясно демократично движение, защото тогава се мислехме за десни. Днес вече знам, че национализмът не може да бъде десен или ляв, защото той трябва да обединява нацията, а не да я разделя на ляво и дясно, или друго. Не искахме да бъдем партия, защото тази дума ни отвращаваше (а и днес също), и затова се кръстихме ,,движение". Колкото до демократично – никога не сме били демократи, но такива бяха времената и ние искахме да използваме настроението на хората тогава. ДДД беше силно националистическа младежка организация, но нямаше бъдеще, защото ни липсваха водачи с организационен и житейски опит. През 90-те хората много повече се интересуваха от политика и беше много по-лесно да мотивираш някой да членува в патриотична организация, докато сега е много по-трудно, защото никой вече не вярва на никого, и хората се интересуват само от това как да оцелеят. От онова време си спомням как през 92-ра година от правителството искаха да заселят пакистански бежанци в Горна баня. Хората от квартала се бяха събрали в една зала, недоволстваха и задаваха въпроси на кмета. Тогава ние отидохме няколко души на това събрание и казахме, че ако бъдат заселени чужденците, в Горна баня ще стане като в Рощок. Това възмути и скандализира управляващите тогава. Не знам дали са ни повярвали, но в крайна сметка, освен няколко изказвания по наш адрес, бежанците бяха заселени на друго място.

4. Като човек врял и кипял в националистическото движение в последните над десет години, как виждате развитието му в последните години. Има ли значителен напредък и какво според вас може още да се желае?

На Българския национализъм определено му липсва идеология и правила, които да формират общ мироглед. За разлика от Германският национализъм например, днес нашият почти не се различава от възрожденското родолюбие. Това до голяма степен обяснява разединението на Българските националисти, защото в крайна сметка има 100 групи със 100 различни мнения. Още повече, не е достатъчно само да мразиш циганите, за да кажеш, че си националист. В развитието на национализма напредък има, но не бих казал, че е значителен. Но у нас е така, всичко става доста по-бавно, а освен това сме и големи умници, и трудно се учим от опита и грешките на националистите в други държави. За да имаме успех трябва първо да си изясним какво искаме да постигнем, после трябва да решим как може да стане това, и в крайна сметка да се обединим около общи ценности и да загърбим дребните различия.

5. Бихте ли приели скинхедс за членове на БНС? Какво е цялостното ви отношение към тях, смятате ли, че БНС и скинхедс организации могат да си сътрудничат за определени инициативи в бъдеще?

В БНС има много хора, които са били скинхедс. Това, което искам да кажа е, че не кубинките или бръснатата глава те правят добър националист. За нас е важно не как изглежда един човек, а какво мисли и дали е готов да защитава убежденията си с дела. Грешно е да се мисли, че БНС мразят скинхедс. Този слух го пусна един добре познат доносник, който години наред създава интриги в различни националистически групи. Трябва да призная, че в известна степен този човек успя да настрои много хора срещу нас, но днес все повече разбират, че са били подведени. Нека го кажем направо, винаги съм вярвал в това, че истинските националисти в България са твърде малко и е много глупаво да враждуват по между си. В БНС могат да членуват скинхедс, както и всеки, който приема нашите идеи и спазва правилата в Съюза. Нали знаете, в единението и сътрудничеството е силата.

6. Какво мислите за "Blood and Honour" движението у нас и по света? Помагат ли техните инициативи на национализма като цяло. Трябва ли според вас, националистите да са обвързани в някаква субкултура?

За жалост по-голяма част от онези, които се определят като членове на ,,Кръв и Чест" в България не са политически активисти в истинския смисъл на думата. Останал съм с впечатлението, че мнозина възприемат националистическата идея като вид модно или музикално увлечение. Музикалните концерти, които организирате, са разбира се нещо хубаво, защото музиката също сплотява, но в някои случаи и разделя. Ето защо смятам, че освен концерти, е нужно и малко повече работа в посока идейно и политическо ограмотяване. Всеки има право да избира как да се облича и каква музика да слуша, но съм категорично против това, националистите в България да бъдат обвързани в някаква субкултура, защото това би ни изолирало в един тесен и ясно различим кръг от останалите Българи. В крайна сметка нашата цел е да се внедрим в обществото, където да пропагандираме идеите си, а не сами да се изолираме от него. Ако искаме да спечелим колкото се може повече Българи на наша страна не можем да си позволим да ги избираме по облеклото или музиката, която слушат. Показателното в тази насока е, че след забраната на ,,Blood&Honour" в Германия, там вече не се говори за скинхедс или нещо друго, и отделните поделения на ,,Кръв и Чест" прерастнаха в регионални съюзи и ,,Kameradschaft"-и, които заедно с NPD изграждат гръбнака на националната съпротива в Германия.

7. Бихте ли разказали за търканията ви с хора, които са се представяли с името "Blood & Honour"? След толкова години на дрязги и интриги, смятаме, че би било добре да чуем и вашата гледна точка.

Някъде около 2000 г., когато в Германия забраниха ,,Кръв и Чест", някои у нас решиха да си прикачат името ,,Blood&Honour - България". Случи се така, че онези, които искаха да правят Българския вариант на това движение, не получиха международно признание, каквато беше практиката тогава. Нито една европейска дивизия на Blood&Honour не призна Българския клон, и това е така, защото хората бяха видели Българската страница, чийто ,,главен редактор" беше Качо. Ами, там по онова време имаше предимно снимки от пиянски сбирки, а за концерти или други изяви и дума не ставаше. Тогава ,,нашите момчета" решиха да действат на своя глава, но аз не се съгласих и се отдръпнах. Малко след това започнаха интригите и лъжите, които ,,главния редактор" зад гърба ми започна да разпространява. Казвам зад гърба ми, защото иначе пред мен той се държеше приятелски. Не след дълго създадохме БНС и това очевидно особено подразни Качо, който страда от амбицията да бъде лидер. Последваха няколко случая, когато наши членове бяха бити поотделно от самоназовалите се 5-6 човека от Blood&Honour. На няколко пъти говорих с тях, но очевидно моето говорене те възприемаха като слабост. Чашата преля, когато един от тях – варненски боклук, сега сутеньор и наркодилър – хвърли буркан с лайна през нощта по нашия щаб. Първо мислехме, че са анархистите, но след седмица те започнаха да се хвалят със своето ,,геройство". Наложи се да вземем крути мерки. А след това пак, защото явно само от това разбираха. След тези случаи поотделно бяха превъзпитани още няколко човека, и оттогава всичко е спокойно. Съжалявам, че трябваше да стигнем до там, но нямахме избор.

8. За седемте години от създаването си е видно, че БНС е доста напреднал като организация, на какво се дължи този факт?

Това се дължи най-вече на дисциплината в Организацията и другарството между хората. Заедно преминахме през много трудности и повечето доказаха, че може да се разчита на тях в трудни моменти. Онези, които правеха изключение си тръгнаха или изгонихме. В това няма нищо лошо, защото така остават най-добрите. Създадохме БНС от нищото, но от самото начало знаем какво искаме и се ръководим от това, че ,,целта оправдава средствата". А нашата цел е един ден да управляваме България, за да я направим по-чиста, по-силна и отново да бъдем господари в своя дом. Към всичко това добавете добрата и премерена медийна реклама, и ето ви формулата на успеха. Онова, от което само се нуждаем, е по-голяма масовост и повече пари.

9. Поддържате ли връзки с други подобни на БНС организации в чужбина?

От години поддържаме добри отношения предимно с организации от Германия – NPD и регионални Kameradschaft-и, както и ,,Freier Widerstand" (Свободна съпротива). Имаме много добър контакт с ,,Испанската фаланга" (FE/La Falange), също и с NSF (Швеция). Това, разбира се, не са всички. Онова, което ни събира с тези организации е, че всички се борим против сегашната либерално-демократична политическа система, която се ръководи от едно малко, но влиятелно племе, което живее на гърба на човечеството и се храни от войни и конфликти.

10. Спонсорирани ли сте от други националистически организации извън България?

Не, защото чужденците в крайна сметка също имат свои проблеми, които съвсем не са малки. Иска ми се да вярвам, че както на нас, така и на тях парите не им достигат.

11. Как ще отговорите на хората, които казват, че сте бил стипендиант на Сорос, и че сте имали пункт за изкупуване на цветни метали на когото сте търгували с цигани?

Това са Сорос са пълни глупости. Ако бях стипендиант на Сорос, щяха да ми дадат готова диплома от Кембридж или Оксфорд. Аз обаче все още съм студент и до днес не съм завършил, макар да следвам от 92-ра година. Колкото до пункта за вторични суровини, не виждам нищо лошо в това човек да изкара пари на чужд гръб, особено когато е цигански. Сега сериозно – през зимата на 97-ма година в България беше страшно, направо мога да кажа, че се умираше от глад. Преди това работех в охранителна фирма, но я закриха и останах на улицата. Тогава взех 500 лв. на заем и реших да се захвана с някаква търговия. Живея в центъра на София и в района е пълно с цигани и араби. Не ми оставаше нищо друго, освен да се захвана с авточасти, от които нищо не разбирам, или да отворя вторични суровини. Не съжалявам за това, защото така построих къщата, в която живея, а и често имах възможност да отделям по някой лев за движението. Сега това е минало, защото съм осигурен и вече не е нужно да си тровя нервите с мангали.

12. Съжалявате ли за нещо което /не/ сте направил през последните години? Ако можехте да се върнете назад бихте ли променили нещо?

Съжалявам, че си развалих отношенията с някои бивши съратници, но от друга страна дисциплината в Организацията го изискваше, и ако не го бях направил, БНС нямаше да е това, което е. Иначе съжалявам, че не можахме да се разберем с Волен, защото всички заедно можехме да спечелим България. Но вината не е моя и нищо не можех да направя, защото той се обгради с боклуци, и след като го вкарахме в парламента, постепенно започна да ни изолира. Жалко, защото сега ще трябва да чакаме с години друг такъв удобен момент.

13. Вие владеете отлично немски език. Имате ли любим изпълнител или група от тази страна, която е известна с огромната си националистическа музикална сцена. Може ли музиката да бъде в полза на пропагандата на нашите идеи?

Владея немски, защото съм израстнал в Германия, и може би за това предпочитам предимно немски групи. Първата група, която слушах беше Kraftschlag, а после и Landser, чийто текстове намирам за по-добри. Много често слушам Stahlgewitter, а албума им Germania ми е един от любимите. Слушам и Frank Renicke и стари военни маршове.

14. Много националистически организации, като НПД например, организират доста успешни музикални концерти и издават дискове. БНС имат ли подобни идеи за в бъдеще, и имате ли музиканти, готови да свирят на подобни прояви?

Да, знам това, но NPD са много по-стара организация от нас, и освен това имат много по-големи възможности. И тук говорим не само за пари, но и за хора. Мислили сме да издадем сборен диск с националистическа музика, но пък у нас, за разлика от Германия или други страни, няма толкова много групи. Или казано накратко – изпълнители малко, а парите и времето също не стигат. Въпреки това не сме се отказали и се надявам, че в близко бъдеще ще успеем да реализираме и тази идея.

15. С какво ще запомните деня на гей-парада в София? Подейства ли положително масовата агресия на полицията над национални активисти за сплотяване на хората от различни организации?

Не ми е за пръв път да бъда арестуван или бит от полицията. Но този ден ще го запомня с килията, в която ни бяха събрали от най-различни организации и среди. Всички бяхме преди това порядъчно пребити, без значение дали сме от БНС, ,,Кръв и Чест" или просто Българи, които не са съгласни с тая свинщина. За мен извода е, че загубихме безценно време в глупави караници, и е крайно време да загърбим дребните различия и да обединим силите си срещу общия враг.

16. Как се държаха с вас и с другите арестувани в РПУ-то, след ареста ви?

Лично мен ме биха само при арестуването ми на НДК. Другите момчета, с които бях в районното, обаче ги смазаха от бой. Мисля, че най-много го отнесоха 20-30 души, предимно от БНС, които дойдоха по-късно пред районното и скандираха ,,свободен-социален-национален". Около 50 души полицаи в пълно бойно снаряжение ги заобиколиха и по дадена команда се нахвърлиха върху тях. Ритаха ги, удряха ги с палки и газеха по гърбовете им сякаш са картофи, а не хора. Не по-различно беше отношението и към някои хора от ,,Кръв и Чест – България", които бяха пребити в коридора на районното. Единственото ми утешение е, че всичките ни врагове и мъчители един ден ще си платят жестоко. За това не трябва да забравяме лицата и имената им, за да ги потърсим и намерим когато ние ще ги съдим.

17. Вие имахте кампания за съвместна работа с органите на реда, след този случай бихте ли продължили тази си инициатива?

Единствената ни инициатива в тази насока е създаването на Национална гвардия, но тя по-скоро е инициатива, която цели да защитава обикновения Българин там, където полицията я няма. Вие знаете, че за разлика от Западна Европа, където полицаите биват специално подбирани, у нас голяма част от служителите на МВР са обикновени хора и също не обичат циганите. Не казвам, че полицаите са цвете за мирисане, но определено не всички от тях са гадняри, като колегите им от Германия. Ето това трябва да използваме, а не да се конфронтираме без причина с тях, само защото са униформени. Освен това не трябва да забряваме, че когато са на работа, те нямат лично мнение и изпълняват дадените им от висшото ръководство на МВР заповеди. На кратко – между тях има както свестни, така и големи боклуци и комплексари.

18. Отдавна е известен факта, че срещу национализма винаги се е действало жестоко и агресивно, как бихме могли да променим това?

Единственият начин да променим това е когато излизаме на улицата да бъдем колкото се може повече, защото тогава онези срещу нас много ще се замислят, преди да ни атакуват. Всеизвестен факт е, че на силата се отговаря със сила. А иначе глобално разглеждано е необходимо да се сдобием с властови позиции, от които нашите представители да ни защитават и да се борят за правата ни. Ето, че се връщаме отново от там, от където тръгнахме – ние трябва да увеличаваме влиянието си в обществено-политическия живот на България, докато накрая не поемем цялото управление. Само тогава ще можем истински да променяме онова, което не ни харесва.

19. Какво ви е мнението за Атака и ВМРО, които също се явяват националистически организации?

Много правилно се изразихте. Те само се явяват такива, а в действителност са умишлено създадени партии, които симулират патриотизъм и задачата им е да ни отклоняват от правилния път. Тези партии са вредни, защото се ръководят от доносници, педерасти, педофили и нечисти лидери. Тяхната единствена цел е да ни разединяват и да размиват идеите ни. Разбира се, и там има свестни момчета, които обаче се влияят от лицемерните си партийни водачи. Хубавото е, че рано или късно повечето се осъзнават и напускат тези партии. Лошото е, че някои се разочароват и загубват вяра, че нещо може да се промени.

20. Как си представяте България в бъдещите 20 години?

През следващите 20 години циганите у нас ще станат около 2 млн. и половина, а може и повече. Цели области от България ще бъдат населявани само от турци, и е само въпрос на добра воля от тяхна страна, дали ще обявят независимост. Все повече Българи ще бягат в чужбина, а тук ще остават предимно такива, които не могат да се реализират навън. Мисля, че е само въпрос на време, освен реално както е сега, така и фактически държавата да се разпадне. Е, за известно време тази страна може и да запази името си, но какво от това, ако тази територия не е населявана от нас – Българите. Това ще е логичният резултат от политиката на тези предатели, които ни управляват. Но това разбира се, ще се случи, само ако ние бездействаме и не направим онова, което казах по-горе.

21. Като за последно какво бихте искал да кажете на младежите, които тепърва се захващат с нелеката борба на Българският национализъм и на нашите читатели?

На вашите читатели ще препоръчам да изучават повече история, да спортуват и да се развиват политически. Да не се доверяват на слухове, да не участват в интриги и да търсят истината, защото белият човек е призван да бъде смел, честен и жертвоготовен. А на онези, които тепърва се захващат с нелеката задача да спасяват Родината си, ще кажа: «Не жалете своите сили, защото след време ще е късно». Днес България е изправена пред съдбоносно изпитание – да бъде или да загине. Ето защо ние нямаме право да се страхуваме или да наблюдаваме безучастно как страната ни загива. Ние имаме дълг към нашите деди, които са пролели кръвта си, за да живеем ние. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Източник: списание "Дълг и чест" , брой 20

http://bg.altermedia.info/?p=1440

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 10823

Отговори: 2
Прегледи: 1396

Отговори: 0
Прегледи: 1233