Четирима пияници от МВРО освиркваха стотината националисти от БНС

Започната от Wulko88, 03 Сеп 2008, 09:38:39

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Wulko88

**
Forum Member
Публикации: 262
ИМАМ ДОСТА ВУЛГАРЕН ЕЗИК
Локация: София
Активен
искам да изкажа огромното си впечатление от МВРО - Кюстендил. Тези хора не спряха да пият цела нощ на гроба на Тодор Александров, продължиха и сутринта - даже ме почерпиха една чашка 8) и викаха от върха Яне Сандански, даже аз се чудя как не дойде... общо взето цяла вечер беше прекрасно, но на сутринта целият празник се провали - дойдоха някакви милиционери - охраната на мВРото и след това пристигнаха някакви клоуни от мВРото със знаменцата и видех че се качи (не знам как сигурно с хеликоптер) Каракачанов. Веднага попитах какви са тия, но от мВРо Кюстендил ми отвърнаха, че това са някакви туристи, маскирани на комити, да не им обръщам внимание, но при вида на Каракачанов един кюстендилец пусна коментар, че май ще копае още един гроб...
та туристите от мВРото дойдеха с милицията и гордо обявиха че ще има някаква тържествена клетва. Викам браво :bgflag: и ги попитах какво ще правят та да не им пречим, а един ми отговори, че щели да целуват члена на Красимир. Разбрахме се да не им пречиме на това интимно преживяване и побързахме да занесем цветя и венец на гроба на Т. Александров.
Явно разстроени от това че не всички ще му целуваме члена няколко пияни мВРовци почнаха да ни освиркват под закрилата на милиционерите, даже един видимо подпийнал турист искаше свада, но се спъна и падна...  след това започнаха да метат пиратки от върха и да стрелят с някакви газови пистолетчета, обаче за кратко, защото милицията се притесни да не се наранят и им прекрати "залпа"
така или иначе си прекарахме чудесно, и смятам следващия път освен пиене да има и бои и ебане,
то така или иначе те се ебат помежду си, защо и ние да не се включиме  :-P
МНОГО ОБИЧАМ ДА ПИЯ

skadansk

Senior Member
Публикации: 615
Активен
Жалка пасмина наистина. Да дойдат с милиционерите и да се молят като кучета преди това по телефона да не ядът бой, а после зад полицията да дюдюкат. Не, че техните дюдюкания могат да притеснят някой, но е ЖАЛКО да освиркваш поднасянето на венец на национален герой. Без значение кой го поднася. А още по-жалко е, че ако няма полиция няма и да посмееш даже да гъкнеш, защото те с полиция бяха насрани, а без....  ::)
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Александър

Senior Member
Публикации: 714
Шуми Марица окървавена...
Локация: Плевен
Зодия: Pisces Pisces
Активен
"Къде си Янеееее???"  :lol:  :lol:  :kill:
Писна ми да го слушам това, то не беше пиене, викане и "пеене". Сутринта в 6:00 - "Къде си Янее?"...  :kill:

Друго си да говориш за обединение и коалиций, а на поднасянето на венеца да тичаш да биеш непълнолетни. Това реши да прави един дебел пияница от БНД. Ще се питате защо? Защото пияния дебел чичко не спря да плямпа глупости, а младежа му каза - млъкни малко. Тогава дебелия пияница на възраст около 40 почна да налита на бой на момче на възраст около 17... Това е... Младежа просто държеше едно от знамената и направи забележка, защото в тоя момент се поднасяха венците.  :down:  :kill:

Надявам се след Тодор Александров темата за обединение на "националистите" приключи.

Винаги съм слушал за патриотизма на маса и пияните чичковци, но да го видя на живо си беше друго нещо. Другото го казаха съратниците по-горе.
Искам да завършва с това - "Къде си Янее...?"  :kill:
"С дързостта на младите и мъдростта на старите да възродим нацията и България."

Wulko88

**
Forum Member
Публикации: 262
ИМАМ ДОСТА ВУЛГАРЕН ЕЗИК
Активен
абе тези ме кефеха дето викаха къде си Янее, недей да ги хулиш, и никой не е налитал да се бие, просто имаше един пийнал тип, ма мВРото изглеждаха комично
МНОГО ОБИЧАМ ДА ПИЯ

Александър

Senior Member
Активен
Цитат на: Wulko88 - 03 Сеп 2008, 14:36:23
абе тези ме кефеха дето викаха къде си Янее, недей да ги хулиш, и никой не е налитал да се бие, просто имаше един пийнал тип, ма мВРото изглеждаха комично
Напротив. Питай оня дето беше като вампир, на него май му налиташе. Точно когато се бяха стройли до паметника и отзад бяхме хванали знамената в редица, това момче му каза да млъкне и той почна да налита да го бие и да го заплашва.
Какъв бил той, че да му казва така, сина му бил по-голям от него и прочие глупости...

За мен не е нормално да се напиваш на мероприятие. Нашите нали и те пиха по нещо. Какво направи те като пиха?! Мълчаха си и се държа съвсем нормално. Алкохолизираните историй нямат нищо общо с национализма...

Да не говорим, че по едно  време пак имаше такива историй докато нашите бяха строени, май същия налиташе на един друг.

Също... Не само пияните викаха. Провокираха и няколко трезвени от дошлата на екскурзия тълпа.

skadansk

Senior Member
Активен
Само не бъркай налитането с репченето зад полицая. Въпросният селски бабаит не налиташе, а просто риеше в прахта пред полицая. Вероятно е смятал, че ще уплаши някой така? :) Ако все пак беше дръзнал да налети - тогава щеше да види, че не всичко, което хвърчи се яде  ::)
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

Александър

Senior Member
Активен
Цитат на: skadansk - 03 Сеп 2008, 17:18:57
Само не бъркай налитането с репченето зад полицая. Въпросният селски бабаит не налиташе, а просто риеше в прахта пред полицая. Вероятно е смятал, че ще уплаши някой така? :) Ако все пак беше дръзнал да налети - тогава щеше да види, че не всичко, което хвърчи се яде  ::)
Нямах ясен изглед към ситуацията защото бях с гръб. Незнаех, че там е имало полицай. Но от пиян човек няма какво да се очаква... Ако не беше полиция сигурно щеше да стигне до нашия човек.

Пък и повечето хора като се напият стават безсмъртни, навярно и той е бил в филма. Да не говорим, че да скачаш на човек по-малък от теб с над 20 години не е особено мъжествено...

Machtwille

**
Forum Member
Публикации: 403
Зодия: Capricorn Capricorn
Активен
Пияниците бяха брутални ;D Първо викаха "Стани, стани Яне, много народ има за клане!", а след това започнаха да викат "Яне, яне... да те ебе кой те 'фане!" ;D

Някакво противоречие явно има у тях...

Александър

Senior Member
Активен
На гроба на Тодор Александров и струвала ли си е жертвата на героите?

На 31-ви август се навършиха 84 години от смъртта на легендарния водач на ВМРО - Тодор Александров, който още приживе е наричан от всички "некоронованият крал на Македония". Всяка година на тази дата се провежда възпоменателната церемония на гроба му в планината над Мелник. Традиционно там се провежда и палатков лагер на Български Национален Съюз и движение "Гвардия", в който участват млади Български националисти от цяла България, които идват да изразят своята признателност към своите предци и да почетат паметта им. Така в ранното утро на 30-ти август в Мелник имаше над 60 човека, членове и симпатизанти на БНС, които се събраха край паметника на Яне Сандански на центъра на най-малкия град в България. Някои от тях бяха пропътували над 500 километра, за да бъдат със своите съратници и заедно с десетки други Българи да могат на другия ден да положат цвете на лобното място на великия войвода. Със своите близо 30 палатки, лагерът на националната съпротива изглеждаше наистина внушително. Случайните туристи, които минаваха в този прохладен следобед оставаха изумени колко чисто е в самия лагер и как всичко е грижливо подредено без следа от хаос, който е така привичен, когато хора от града са сред природата.

За жалост още вечерта, докато седяхме край лагерния огън и обсъждахме живота и делото на Тодор Александров се сблъскахме с онова лице на "национализма", което хвърля срамно петно върху всички ни. Само на метри от нас бяха паркирали джипове и бус на симпатизанти на ВМРО-БНД, от които под звуците на гръцка чалга, без ни най-малко да се съобразяват с факта, че се намират само на метри от гробовете и параклиса, същите тези дегенерирали и оскотяли привърженици на Каракачановата партия се наливаха
с алкохол в промишлени количества. Всеки сам избира, дали да консумира алкохол или не, но подобно свято място със сигурност не бива да става арена на подобни сцени. След мнократните ни, но безрезултатни подкани да се преустанови това безчинство, най-накрая бяхме принудени да поставим въпроса ребром и явно респектирани от численото ни превъзходство пияните "войводи" се кротнаха и преустановиха макар и за кратко алкохолния си маратон. Рано на другата сутрин станахме свидетели
на следващата неприятна изненада. Точно в разгара на подготовката ни за церемонията и по време на
строевата подготовка на спортната ни организация на поляната се появиха джипове на полицията. Служителите на реда учтиво ни обясниха, че от ВМРО-БНД са заявили: "Гробът е наш днес и хората на Расате не могат да правят възпоменание. Могат да гледат само като гости, но ако се обаждат, то трябва да бъдат отстранени." Наистина безпрецедентна наглост от страна на партията на Каракачанов, която с този си ход се опита да обсеби възпоменанието за Тодор Александров и да забрани на десетки Българи да изразят признателността си към него. Привидното обяснение за всичко това беше, че ВМРО-БНД имали официално заявление за проявата за 11 часа, макар по това време горе имаше само около 5-6 техни представители и групата от алкохолици от предишната вечер, която в следствие погълнатите спиртни напитки вече псуваше не само всеки, който видеше, но и собствения си лидер Каракачанов. С други думи "войводите" много искаха да запазят часа си, но не бяха готови да започнат акцията си, защото хората им явно бяха затруднени да преодолеят изкачването до гроба и закъсняваха. Последното
разбира се не важи за бившия кадър на ДС, Красимир Каракачанов, който за поредна година беше докаран с джип до горе, за да може да се снима, макар и с видимо изписана на лицето си досада за медиите. След кратък разговор с полицията ние показахме ясно, че не смятаме да променяме програмата си заради това или онова джудже, което е дошло да си прави евтина реклама на гърба на народните герои. Във времето, докато чакахме да стане ясно, дали разума ще вземе връх и все пак ще можем човешки да се разберем със самозабравилите се патриотари, някои от нас забелязаха, че към множеството обикновени хора се е присъединил и Драги Каров - родолюбив Българин от все още поробената Вардарска Македония. Той е човекът, който през март тази година вдигна паметник на Тодор Александров в двора на собствената си къща в град Велес, поради което си навлече гнева на сърбоманите, безродниците и тайните служби на БЮРМ, но не се уплаши и събра в двора си родолюбиви хора от цяла Македония и България, които заедно отправиха безпрецедентен призив към всички в Македония да не се страхуват и открито да заявяват Българското си самосъзнание, като по този начин принудят властта в Скопие да признае елементарните им човешки права. В разговора си с г-н Каров ние разбрахме и за поредните репресии, които са предприели антибългарските власти в града му, но и също така се уверихме, че той ни най-малко не смята да отстъпва от позицията си. За жалост все по-малко хора и у нас, а да не говорим за Македония, са готови така открито и смело да отстояват обичта си към Родината. Можем само да се надяваме да има все повече будни Българи като него. Малко по-късно открихме и тържествената си церемония, в която говориха регионални представители на организацията ни от цялата страна. Въпреки отделните подвиквания от страна на страхливите симпатизанти на ВМРО-БНД, които се криеха зад полицията, ние не си позволихме да отговорим на тази
провокация и по този начин да паднем на тяхното ниво. Върхът на всичко обаче беше при поднасянето на венеца на гроба и минутата мълчание, които бяха нарушени от дюдюкането и виковете на онези, които бяха дошли с явната цел не да изразят уважението си към Тодор Александров, а по-скоро да пречат на нас. Разбира се те могат да си го позволят, защото могат да докарат до Мелник наемници с парите на данъкоплатците. Те идват там не с пари от собствения си джоб, както това направихме ние, а само и единствено да изпълняват поръчката на господарите си от ръководството на ВМРО-БНД, както и да се натъпчат до пръсване с безплатна бира и кебапчета. Колко сбъркан трябва да си обаче, за да освиркваш, когато поднасят венец на гроба на героя? Това наистина може да го направи само някой, който не знае защо се намира на това място и е просто нает да върши безобразия. В този момент нямаше как да не си зададем въпроса - за такива особи ли жертваха живота си героите? Струваше ли си жертвата им?

Източник: вестник "Национална гвардия" - брой 4

Севар Вананд

Senior Member
Публикации: 854
Борете се!
Зодия: Leo Leo
Активен
Имам чувството, че повечето представители на ВМРО бяха на честването за да се напият сред природата. Някои дори не припариха до гроба, а през цялото време бяха по масите. Не бива така да се прави!

Дори викнаха полицията да ги охранява от БНС.

Паметта на един велик герой не се почита по този начин!
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!

Machtwille

**
Forum Member
Публикации: 403
Зодия: Capricorn Capricorn
Активен
Цитат на: Севар Вананд - 03 Сеп 2008, 17:55:41
Имам чувството, че повечето представители на ВМРО бяха на честването за да се напият сред природата. Някои дори не припариха до гроба, а през цялото време бяха по масите. Не бива така да се прави!

Дори викнаха полицията да ги охранява от БНС.

Паметта на един велик герой не се почита по този начин!
Те си ходят само за това. В МВРО се е събрала една пасмина негодници, които ходят по честванията, защото Каракачанов им плаща транспорта, яденето и пиенето. Пет пари не дават за идеята ВМРО и за Тодор Александров. Ако наистина вярваха в идеята, то отдавна щяха да са скъсали с анти-Българската партия на шестака Каракачанов, който стигна до там, че да се прекланя пред паметника на сърбомана Стамболийски.

Борисъ

Senior Member
Публикации: 949
Зодия: Gemini Gemini
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Не съм член нито на БНС, нито на ВМРО, но ми е интересно как от ВМРО ще коментират факта, че Красимир Каракачанов е бил агент на Държавна сигурност? Не правя опит за провокация, чисто любопитство. Във всички спорове БНС-ВМРО във форума избягвате да коментирате като се стигне до този момент.

Болгардингезе

Senior Member
Публикации: 979
mąθran
Локация: Велика България
Активен
ЗАтова нациноластическите партии страдат ,заради гадните си водачи.Каракачанов и Сидеров ,те обиждат думата националзъм.
ВМРО има самочуствието ,че ВМРО-то се е запазили и си е същото ,но за съжаление е останала пасмина не-нациналсти.Пияници и други сган - това е днешното ВМРО.Не искам да обиждам хората от там ,но какъвто си си не можеш да избягаш.
Иран ,Армения - вечни приятели с България.
Както и горе ,тъй и долу!

skadansk

Senior Member
Активен
Цитат на: Борис - 03 Сеп 2008, 18:05:32
Не съм член нито на БНС, нито на ВМРО, но ми е интересно как от ВМРО ще коментират факта, че Красимир Каракачанов е бил агент на Държавна сигурност? Не правя опит за провокация, чисто любопитство. Във всички спорове БНС-ВМРО във форума избягвате да коментирате като се стигне до този момент.

Знаеш ли как изкоментира този въпрос лидера на младежкото ВМРО Ангел Джамбазки в неделя край гроба на Тодор Александров, когато му го зададоха наши момчета?

"Такива са били времената. И аз да бях тогава, и аз щях да съм агент от ДС"

Честно казано бяхме шокирани, защото знаем, че са патологично нагли, но това мина всички граници!  :-X
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

Commando Ultra

Banned
*
Forum Member
Публикации: 166
УЕФСКИ ТЕЛ АВИВ (1914-2008) R.I.P.
Активен
http://www.viara-online.com/show_news.php?show=22944

А тук пише друго... БНС сте били 10-на, а ВМРО - 50-на. Та кой лъже повече?

Similar topics (5)

Отговори: 9
Прегледи: 2500

Отговори: 7
Прегледи: 2072

Отговори: 3
Прегледи: 4389

Започната от Боил

Отговори: 7
Прегледи: 5142

Отговори: 6
Прегледи: 3724