Заигравките на БНС с румънците - недопустими!

Започната от Крум, 06 Дек 2008, 13:16:32

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Крум

**
Forum Member
Публикации: 106
Локация: България
Religion: None None
Активен

Ванадий

Hero Member
Публикации: 1 530
Локация: Добруджата
Активен
Не мога да ги разбера дори какво искат мамалигарите...

и да не ми казват че "сега е част от България", Добруджа е най-българската земя! Аспарух е дошъл тук и винаги е била част от българия! Единствената българска територия, която винаги е присъствала в землището ни!

ѣ

**
Forum Member
Публикации: 297
Активен
Без думи....90 години велика Румъния?!? Кур за велика РОМъния! :down:

skadansk

Senior Member
Публикации: 615
Активен
Философчета, никой от вас не е бил там. Преди да бързате да коментирате - питайте някой румънец какво е говорил Расате на сбирката им. В прав текст им е било казано, че ние не сме съгласни с тяхното тълкуване на историята, а още по-малко пък с нападките им срещу Унгария. Срещу България никой от тях не е казал нищо, но срещу Унгария се е говорило доста и Расате им е казал, че не е съгласен и с това.

Хайде сега идете да пускате в друг форум този клип, там може повече да ви се вържат :)
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Machtwille

**
Forum Member
Публикации: 403
Зодия: Capricorn Capricorn
Активен
В Румъния Расате заяви пред всички, че ДОБРУДЖА Е БЪЛГАРСКА! Това бе заявено както в речта на Расате, така и в разговори с отделни хора от Румъния.

ѣ

**
Forum Member
Публикации: 297
Активен
Цитат на: skadansk - 06 Дек 2008, 16:15:12
В прав текст им е било казано, че ние не сме съгласни с тяхното тълкуване на историята, а още по-малко пък с нападките им срещу Унгария.
В това не се и съмнявам. Въпросът е - КАКВО ИЗОБЩО ПРАВИТЕ ТАМ?   :-\

odalrune

*
Junior Member
Публикации: 54
Активен
Аз бях там, защото въпросните румънци ни смятат за тракийски братя и многократно в лични разговори от години насам са заявявали, че Северна Добруджа е наша, и че това, че Русия им е отнела Молдова и за компенсация им е дала наша територия е историческа грешка, която е противопоставила народите ни. Същите мамалигари казаха и, че се срамуват от това, което са направили във Втората Балканска Война, и че ако сме били единни през средновековието е можело заедно да извоюваме свободата си от турците без външна намеса.
На тяхното мероприятие говориха всякакви бастуни, един се представи от Северна Добруджа, а няколко наплюха Унгарците. Расате излезе и каза без да си е подготвил реч, че не е съгласен с това което говорят, и че е необходимо те да се замислят за историческата справедливост. Имаше един сръбски педерас-провокатор, който след мерорпиятието беше буквално насран с думи от наш съратник. Сръбската свиня не е можела да каже нищо и си е замълчала, а нашият човек му се е навикал хубаво и го е бутал с думите "Кажи бе, шумадийски педерас, праиш се, че не ме разбираш, но аз знам че ме разбираш, вие сте боклуци, крадци на земя и сега добре ви се връща. Хърватите ви го върнаха, и албанците ви го върнааха, и босненците ви го върнаха, остана сега и ние с унгарците да ви го върнем, щото сте шумадийски педераси и крадете чуждото. Ае кажи нещо бе боклук шумадийски...." няма да го преразказвам цялото.
След това влязохме в кратък спор с румънците за Северна Добруджа, изхода от спора беше, че те се съгласиха с нас и казаха, че Добруджа е Българска, и че сме съседи с еднакво минало и сме близки като народи (с което не съм съгласен). Мамалигарите казаха, че сме имали някога "Българо-румънска империя", визирайки Воторото Българско царство, а един от тях каза, че преди сме били едно цяло и, че не знае как след това сме станали два различни народа.....

Общо взето това е, няма смисъл разни политически курви от шесто главно да насаждат отново противоречия, скоро ще имаме речта на Расате на видео и ще я пуснем, за да потвърдим написаното.
Vae victis, para bellum!

skadansk

Senior Member
Публикации: 615
Активен
Цитат на: Шум - 06 Дек 2008, 22:42:48
Цитат на: skadansk - 06 Дек 2008, 16:15:12
В прав текст им е било казано, че ние не сме съгласни с тяхното тълкуване на историята, а още по-малко пък с нападките им срещу Унгария.
В това не се и съмнявам. Въпросът е - КАКВО ИЗОБЩО ПРАВИТЕ ТАМ?   :-\

От кое има повече полза? Да не отидем там и да ги оставим да си говорят глупости или да идем и да им кажем в очите, че грешат? :)
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Similar topics (5)

Отговори: 23
Прегледи: 4562

Отговори: 0
Прегледи: 1538