Автор Тема: Навършват се 20 години от началото на турската културна инвазия  (Прочетена 1898 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Norton

• Senior Member
  • Публикации: 651
  • Зодия: Taurus Taurus
Никой не ни попита!
Извършиха подмяната!
Кръстиха го като наше!
На едни запушиха устите...
... на друг обясниха как да я заобичат.
Едно българско поколение вече я носи в кръвта си!

Отровата за всичко българско, музиката на еничарите:

http://www.slusham.com/payner-praznuva-20-godini-s-ogromen-kon.html

Неактивен Генерал Пиночет

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 103
  • Само военен режим ще спаси България.
  • Зодия: Aries Aries
Пропуснал си да споменеш 45 годишната съветска инвазия в България,която даде зелена светлина и на другите инвазии в интернационалната ни република.Турската инвазия е следствие на 45 години "народна демокрация" от сталинистки тип,която между другото още върлува в пълна сила само дето сега е скрита а по онова време беше очевадна.
Нашият идеал е спасение на отечеството. http://www.peta.org/

Неактивен Norton

• Senior Member
Не съм русофил, но следващите изречения може и да понамиришат. С руснаците вземане даване нямам. Въпреки, че повече от половината ми живот мина по "време оно", познавам само един руснак и сме много големи приятели. Ще остави къщата си да гори, но щом съм го викнал, ще дойде. Не ме е яд и на останалите руснаци. Нито ги знам, нито ме знаят. Яд ме е на нашите лакеи/техен слугинаж - бившият ни партиен апарат (Партията-Майка), която ни смачка като народ за няма и половин век. Че и още влачим и наблюдаваме продуктите им, които иначе трябваше да са хора. Но сега са ухилени в немотия зомбита - подвили опашки, викащи БСП по Бузлуджа, сърбащи рядко мляко за жълти стотинки, ходещи из улиците с физиономии изкривени от робски страх и чинно послушание... както повеляваха навремето Първите и Вторите. Че и Третите и Четвъртите. Това си е наш грях, не руски. Не смея да се  ядосам на руснака и заради историческия факт, че са ни помогнали в освобождението. Със или без користни цели, факт, днес сме на картата! Е, после комунизма ни го начука, но това не ми дава право да псувам кубинците, нали така. Така си го направихме. Както споменах по- горе, нашите партийни изроди трябваше да имат по човешки вид и качества. Но не би...
Обаче... ако трябва да спрем да говорим за руснака. И отворим уста за турчина и беснеенето му над бащиното ми огнище. Този турчин, който преди 130 години по долни гащи е бягал към Босфора, спъвайки се в чалми и шалвари и държейки се отзад, че не се знае кое ще го разпори - един здрав български или куршум изпратен с псувня... И като погледна днес как се заиграваме с тях и ахааа езици да си пуснем. И как се братосваме, търсим си общи думи и общи черти и възприятия. Как се съгласяваме с тях и как прекланяме глава, де заради хатъра на турския премиер, де заради хатъра на турския президент. И като се сетя в чия столица фанатизираните им вълчета се събираха и кои техни партии и организации ни комадорят и чий депутат говорят по митинги на местното ни население... колко е часа? Да не съмне, по- добре да съкратя драстично.

Та когато се сетя за тия работи и всички, които не изрекох, пак ми се приисква да чуя руски чепици из нашите улици. Те сякаш не са такива педераЗи като половината ни народ и цялото ни управление барабар с чуждопоклоническия ни елит. Сякаш по- ги умеят нещата със собствените интереси. Тъкмо да си припомним какво е суверенитет и да видим как се отстоява и брани. Как се показва воля и самочувствие, не като малка държава, а като способен народ. Как се удря по маса и се отстоява позиця, не заради малка ни армия, а заради спомена за величието ни.

Абе, липсват едни думи, не са огласяли по сково земите ни. Нужни са, трябват, колкото да ни върнат стабилността в страната.
 И тези думи са на дърта кадъна викаща в сълзи, забравила всякаква наглост и турска арогантност; с размотана забрадка, избити преди зъби и сополи завъртяни чак на врата й:

"Кармазъ шапка, бян Донка, бян Донка!"
« Последна редакция: Май 31, 2010, 00:46:24 от Norton »

• Forum Member
  • **
Е да червените олигарси от БКП сега БСП които ограбиха (меко казано) и оставиха в немотия народа ни,продължават да командват и да ни третират като безправни люде.А що се отнася до читаците,е явно че някой има интерес от това отново да попаднем под лоното на ислямска турция.Лично аз не одобрявам идеята млади български момчета и момичета да слушат разни,долнопробни,деградирали маанета,чалгии,кючеци и тем подобни ориенталски глупости неприсъщи за нашата Родина.Или ако трябва да цитирам журналистът М.Карбовски: Атавизми от едно минало, когато кючекът наистина е бил национален танц,но не се е танцувал много от българките. Сигурно се досещаш за кое минало говоря.
« Последна редакция: Май 31, 2010, 00:34:02 от Генерал Пиночет »

Неактивен Преспанец

• Registered user
  • Senior Member
  • Публикации: 807
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
С руснаците вземане даване нямам.
Виж подписа ми!

Неактивен killed_by_death

• Senior Member
  • Публикации: 721
  • Дълг и Чест
Никой не ни попита!
Извършиха подмяната!
Кръстиха го като наше!
На едни запушиха устите...
... на друг обясниха как да я заобичат.
Едно българско поколение вече я носи в кръвта си!

Отровата за всичко българско, музиката на еничарите:

http://www.slusham.com/payner-praznuva-20-godini-s-ogromen-kon.html

Ето, заповядай и предварително се извинявам, ако ти се догади!

То от няколко години почти няма училище без цигански оркестър по баловете, ама такава голяма и екзалтирана тълпа абитуриенти като на клипа не съм виждал. Някои сякаш изпадат в Нирвана, но не посредством медитация, а чрез дълбоко психологическия ефект, който тази музика за ума и Ентелекта постига.

Неактивен omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 4,222
  • R.I.P. 2015
Напълно в реда на демократичните изисквания. Готвим се за претопяване от циганите.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Неактивен Panzerfaust

• Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,350
  • Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Politics: Conservator Conservator
Омерзен, не са ни виновни демократичните изисквания, че мнозинството от българите в момента явно са без елементарна култура и възпитание. Постоянно търсим вината някъде другаде, но истината е, че ние (българския народ) също сме си виновни за това състояние.

Неактивен omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 4,222
  • R.I.P. 2015
Вярно е. Макар и националист , аз също смятам че българите също имаме недостатъци. Но това е друга тема. Бих казал - необятна. Май че няма да е зле завбъдеще да открием такава тема. За нашите недостатъци.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

• Forum Member
  • **
От този клип направо ми се доповръща. :& :& :& Честно да си призная направо съм меко кзано ужасен и омерзен от това което видях.Явно е че все повече и по-бързо вървим към Ислямска цигания и манталитет. :& :& :& :& :& :& :& Направо ми се обръщат червата от подобни гнусни и долнопробни свинщини. СРАМ И ПОЗОР.
« Последна редакция: Май 31, 2010, 14:42:31 от Генерал Пиночет »

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 4,511
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
да попитам само : какво се предлага от бг-национализма като алтернатива на този клип. Отговора е нищо или чужда музика с подобна стойност. Метъла, траш метъла и тем подобните няма да решат въпроса и не са алтернативата.
Като им се предложи нещо добро на хората от бг-националистите и като се огласи достатъчно тогава ще може да има обвинения.

Неактивен Norton

• Senior Member
Като им се предложи нещо добро на хората от бг-националистите и като се огласи достатъчно тогава ще може да има обвинения.

Имаше една сцена от "Джурасик парк", където главните герои откриха излюпени яйца на ново поколение динозвърчета. Ако си гледал филма и си го спомняш, на острова, за да се избегне неконтролируемото плодене бяха създали само женски екземпляри. И какво се получи, някои просто се видоизмениха в мъжки самци и пак намериха вариант за природата си. Тогава единият герой, гледаайки празните черупки и малките следи от крачета, каза "Животът винаги ще намери начин".

Точно това направиха с нас преди 20 години. Затвориха дискотеките, изгониха българската музика от подиуми и синия екран, унищожиха фолклора от механите и рестроантите ни.

И вкараха кючека с български текст! Така новоизлюпеното ни поколение се озова без право на избор директно в лапите на турските маанета. Или ще слушат ориенатлска музика или трябва да избягат от... новото българско звучене, далеч където турските номера не минават.

Та значи... Защо ни е да даваме алтернатива? Нещо конкретно ли трябва да посочим. Ако е така, да подпаля "вибокса" и да напляскам 1001 клипа с примерни предложения, какво би заместило този един (но за сега непреодолим) удушвач на нашето разбиране за музика, стил и светско поведение. Обаче не трябва да лягам, а не ми се иска...

Има нещо далеч по- рационално, лесно и ефективно решение - обобщено, "изхвърляне на чалгата". Поразширено, затваряне на чалготеките, елиминиране на Пайнер и дамгосването му в институция, която застрашава светския характер на държавата ни, смъкване от ефир на всички кючекчийски предавания и техните водещи поради същите съображения, пренасочаване на парите към български фолклор, българска естрада както и всички модерни стилове на които се възхищава цял свят и чрез които стилове можем да покажем на този свят, че и ние имаме таланти и музикални артисти. И прочие стъпки в нея посока до тоталното заличаване на това пагубно ислямско влияние, което до преди 20 години САМО ГО БЯХМЕ ПОМИРИСАЛИ от една Лепа Брена, един шеговит и даровит албум-шарж на Тодор Колев и 4-5 "екзотични" касетки с чак-трики.

Разбираш ли? Изрежи го, изхвърли го, зарови го!...Нека влиянитео изчезне. И после остави естествения ход на нещата.

"Животът винаги ще намери начин"
Следващото поколение ще гледат с удивление и неразбиране този, горния клип. Ще наблюдаат без да мигат тези полутурски маймуни (техните родители), а ние техните дядовци сконфузно ще ги лъжем малките, че тогава такива бяха времената и българските учениците караха балове оттатък Босфора. И ще гледаме много, много да не се разчува този срам "български"!

« Последна редакция: Май 31, 2010, 21:48:02 от Norton »

Неактивен Amenhotep

• Pharaoh
  • Hero Member
  • Публикации: 3,527
  • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
    • Профилът ми във VBOX7
  • Зодия: Gemini Gemini

Неактивен Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • Публикации: 8,657
  • България преди всичко!
Омерзен, не са ни виновни демократичните изисквания, че мнозинството от българите в момента явно са без елементарна култура и възпитание. Постоянно търсим вината някъде другаде, но истината е, че ние (българския народ) също сме си виновни за това състояние.
Съгласен съм,че и самите ние имаме определена вина за това,което се случи,но главното според мене е липсата на сериозна държавна политика в областта на образованието и културата.
Ad honores

Неактивен Panzerfaust

• Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,350
  • Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Politics: Conservator Conservator
И вкараха кючека с български текст! Така новоизлюпеното ни поколение се озова без право на избор директно в лапите на турските маанета. Или ще слушат ориенатлска музика или трябва да избягат от... новото българско звучене, далеч където турските номера не минават.
Така ли? Аз тогава защо общувам с млади хора (между 20 и 30), които не са чалгаджии? И познавам пък децата на мои по-големи приятели, които са още по-малки (между 15 и 20), които също не слушат кючеци? Вярно, нищожен процент са на фона да околната действителност, но как пък те имаха избор? Изборът е такъв, какъвто ти го даде средата/родителите и какъвто си го създадеш, когато вече можеш да избираш. Тия на клипа просто са от семейства без ценности (масовото българско в момента), това е! Но никой не е виновен на тези хора, че като им дадеш малко свобода и се отприщват най-гнусните им и долнопробни цигански страсти!

Побратимяват ни с турците, които ни клаха преди 130 години

Започната от Бранник

Отговора: 3
Прегледи: 1265
Последна публикация Август 23, 2007, 16:03:13
от BGRocker
Културната история през антибългарски поглед

Започната от Nordwave

Отговора: 0
Прегледи: 974
Последна публикация Януари 06, 2008, 10:59:27
от Nordwave