Автор Тема: Пияна полякиня отвлича български деца от Асеновград със съдействието на еничари!  (Прочетена 20482 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен СитTopic starter

• Hero Member
  • Публикации: 1,027
ДЕКЛАРАЦИЯ

"Национален клуб на привържениците на Левски" изразява дълбокото възмущение на всички свои членове, породено от скандалното еничарско поведение на няколко антибългари от Асеновград, които пред очите на цяла България най-безсрамно съдействаха за насилственото отнемане на две български деца и предаването им на един чужд гражданин.

Намираме за недопустимо лакейското усърдие, с което двете деца бяха откъснати от Българския си баща с цел да бъдат предадени на алкохолизирана полякиня, въпреки че и двете недвусмислено изразиха волята си да останат да живеят в България, която считат за своя родина.

Срам ни е, че в държавата на Балканджи Йово днес живуркат мижитурки, които с лека ръка отнемат на един Български баща най - ценното му и лишават нацията от най- голямото и богатство.

Обръщаме се с апел към държавния глава да предприеме всички необходими мерки за защита на двете български деца.

Настояваме за незабавна намеса на всички компетентни държавни органи и неправителствени организации, които сега трябва да докажат, че са Българи, а не съучастници в това позорно престъпление.

Нашата позиция и решимост да не допуснем този позор ще покажем ясно в неделя след мача с Миньор Перник.

Призоваваме всеки, който се чувства Българин, да ни подкрепи и по този начин да си спечели званието достоен родолюбец.

Нека в тези траурни за държавата дни всички да се обединим около една родолюбива кауза и по този начин да почетем паметта на загиналите край Ямбол, защитавайки бъдещето на родината им.

България загуби 16 човека, но ако спечелим две Български деца, надеждата, че сме народ, остава жива .

НАЦИОНАЛЕН КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЛЕВСКИ
28.05.2009г.

http://www.vbox7.com/play:dab7d60b

Неактивен Балкани

• Hero Member
  • Публикации: 1,076
Децата не са български, а мелезчета.
Иначе е типичен полски подчовек - психясало грозно пиянде.
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

Неактивен killed_by_death

• Senior Member
  • Публикации: 721
  • Дълг и Чест
Това е една покъртителна история, където две деца насилствено са отвлечени от България и от баща им, с помощта на съдии и Ушев! Никакво значение няма, че имат полска кръв!!! ОТВРАТИТЕЛНО!  >:(

Неактивен СитTopic starter

• Hero Member
  • Публикации: 1,027
Това е като потурчването >:(

Неактивен Балкани

• Hero Member
Това е една покъртителна история, където две деца насилствено са отвлечени от България и от баща им, с помощта на съдии и Ушев! Никакво значение няма, че имат полска кръв!!! ОТВРАТИТЕЛНО!  >:(
А ако бяха половин турчета пак ли същата песен щеше да пееш?

За децата е гадно случващото се, ама като имат тъпи мелезиращи родители така става. Няма бъдеще за смесените бракове.
Пиян дано аз забравя
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
а вий... вий сте идиоти!

Неактивен Исперих

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,624
  • Всички комунисти под земята! (надпис в мина)
  • Religion: None None
Това е една покъртителна история, където две деца насилствено са отвлечени от България и от баща им, с помощта на съдии и Ушев! Никакво значение няма, че имат полска кръв!!! ОТВРАТИТЕЛНО!  >:(

И тъпите сержуги, както обикновено се престарават подобно на псе засвидетелстващо вярност към стопанина си, който след време ще им види сметката с търнокопа :down: :down: :down:
”Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата” Г. Кондолов

• Senior Member
  • Дълг и Чест
А ако бяха половин турчета пак ли същата песен щеше да пееш?

За децата е гадно случващото се, ама като имат тъпи мелезиращи родители така става. Няма бъдеще за смесените бракове.
Първо-да,ама не са турчета и второ-да, пак така щях да пея. Говорим за малки деца, които искат да живеят в България при баща си, който е българин.

Неактивен Исперих

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,624
  • Всички комунисти под земята! (надпис в мина)
  • Religion: None None
Ква полякиня ве?!?!?! Има полякини като икони! Това е некъв върколак :taz:
”Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата” Г. Кондолов

Неактивен Балкани

• Hero Member
Където и да живеят децата е все едно, не са чисти че да има значение. В Полша ще е по-добре, защото няма да ни "обогатяват" гените с полски след време. Да са мислили глупавите им родители, когато са се ебали, ане сега да съсипват живота на децата си. Все едно това, че са направили безродници не стига.
Пиян дано аз забравя
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
а вий... вий сте идиоти!

Неактивен Deadly Conviction

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 208
  • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Където и да живеят децата е все едно, не са чисти че да има значение. В Полша ще е по-добре, защото няма да ни "обогатяват" гените с полски след време. Да са мислили глупавите им родители, когато са се ебали, ане сега да съсипват живота на децата си. Все едно това, че са направили безродници не стига.

Няма значение че имат и полски гени, поляците са бял европейски народ, виж ако имаха негърски гени тогава нека се махат, ама децата щом са бели и се чувстват българчета нека да си останат такива!

Неактивен Балкани

• Hero Member
И кво значи сме за мелезирането с други народи, било то бели?
Ами нека се смесим всиките! Да живее белият национализъм! :kill:
Пиян дано аз забравя
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
а вий... вий сте идиоти!

• Senior Member
  • Дълг и Чест
В България 2/3 от хората са "чисти" и това ги прави достойни българи ли?! Мен ме боли фара дали някой е чист, ако ще и до десето поколение назад да е, след като при първа възможност ще си бие камшика от страната, а за пари и власт и майката ще си продаде.Много от тях пет пари не дават, че са българи. Заинтересувай се от ДПС колко българи има вътре в партията, в турска партия!!Не че съм за кръвосмешението и мелезирането, но на тези въпросни деца им се отнема възможността изобщо да израстнат като българчета в България при българския си баща и с българско самосъзнание. В алтернатива им се предлага живот в Полша при няква полска шаврантия и вероятно  забрава на другия корен.

Неактивен hammerbg

• Senior Member
  • Публикации: 930
  • Зодия: Gemini Gemini
Полицията в България за пореден път доказа, че служи на чужди интереси!!!  :down: УШЕВ ПЕДЕРАСТ, майка Ви деба гадни копилеторе, само на чужди интереси може да служите и оня гей министъра да ми вика преди 2 седмици пред цял народ, че било овладяно положението с катастрофите, педерасти, УШЕВ ПЕДЕРАСТ, ВИЕ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ г-да полицаи, това сте ВИЕ!!!

Неактивен Балкани

• Hero Member
Когато народа е чист има по-голям шанс да се намерят хора, които да се борят за родината. когато всички са мелези ще станем безродници и нищо повече или по-малко.
Пиян дано аз забравя
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
а вий... вий сте идиоти!

Неактивен Deadly Conviction

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 208
  • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Когато народа е чист има по-голям шанс да се намерят хора, които да се борят за родината. когато всички са мелези ще станем безродници и нищо повече или по-малко.

Това изобщо не е вярно, едната ми баба например е румънка, но аз и 5 пари не давам за Румъния и даже ги мразя, защото имат притенции към нашата Добруджа. Аз си се чувствам българин и защитавам българското навсякъде, за разлика от някои "чисти" българи, които нямат предци от други народности, но за сметка на това за пари биха продали майка си и баща си и открито ненавиждат държавата в която са се родили, а именно България! Да им пикая на такива "чисти" българи.....
« Последна редакция: Май 29, 2009, 01:59:52 от DeadlyConviction »

Tags:

"Български турци"

Започната от Nordwave

Отговора: 1
    Прегледи: 1313
    Последна публикация Юли 01, 2007, 20:30:54
    от Инжинер Донев
    Турският посланик иска турска история на български език

Започната от Генерал Колев

Отговора: 2
    Прегледи: 1181