Автор Тема: Българските след 10-то Ноемврийски, т.нар.фашистки и националистически движения  (Прочетена 26 пъти)  Share 

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Siegfried

 • Site Supporter
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1577
 • Country: bg
 • Карма: +79/-56
 • Пол: Мъж
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Firefox 58.0 Firefox 58.0
Българските след 10-то Ноемврийски, т.нар. фашистки и националистически движения, дело на КПСС - БКП и КДС !

Спомням си, че в самото начало на прехода имаше наченки за образуване, на тези автентични крайно десни български движения (отпреди 09.09.44.), които в основата си са били - крайно антикомунистически и антируски!
Много бързо обаче КДС парира всякакви опити за възраждане на автентичните български крайно десни движения, като чрез дългата ръка на Кремъл започна и тук да моделира някакъв “фашизъм“, който съществува единствено и само на територията на днешна рАсия !!!

Имате ли представа, че нацоналсоциализма и фашизма не са просто крaйно десни движения, а са крайно десни антикомунистически и расистки движения/партии, като примерно, за националсоциализма славяните, като етническа група стоят по – ниско от евреите, даже и от циганите(защото циганите са индоевропейски народ) !

Някого задавали ли сте си въпроса, защо последните 29 години българските т.нар Фашисти и националисти никога не организираха и НЕ направиха и една антикомунистическа демонстрация, никога не изгориха и едно РУСКО знаме(повечето с гордост веят ПРЕДИМНО руски знамена), никога не направиха една антируска демонстрация, никога не направиха една демонстрация, примерно с искане за демонтиране на срамните за всеки българин(да не говорим за националист) - хиляди МЕГАЛОМАНСКИ и СРАМНИ паметниците на руския окупатор на територията на България.
Не направиха и една демонстрация за осъждане на комунизма и зверствата на комунизма наложен ни от русия, нали след 9-ти комунистите, а не някой друг избиха българските фашисти и националисти, с помоща на руския окупатор, а нашите след-десето ноемврийски т. нар. Фашисти в огромната си част интересно са предимно РУСОРОБИ !?

Не ви ли прави впечатление, че същите т. нар. "Фашисти/антикомунисти", не направиха и една демонстрация пред руското посолство, примерно за връщане на българските архиви откраднати след 9-ти от русия, или за връщане на ограбеният от русия български златен резерв, не само след 09.09.44г. но и за ограбените 32 тона злато от България след окупацията през 1878г.!!!
За 29 години от 10.11.89г. до днес, т.нар. фашисти и националисти не написаха и една декларация в подкрепа на жертвите на комунистическият терор, а всеки репресиран от комунистите след 09.09.44г. беше определян)от комунистите/русороби), като Фашист и фашистка свиня !?
НИКОГА т.нар ни фашисти и националисти не поискаха съд и тежки осъдителни присъди за извергите от комунистическите концлагри и затвори, както и за техните подбудители и началници, които стигат до най - високото място в Политбюро на ЦК на БКП, както и 99% от служителите на КДС !
Да сте чули някоя българска т. нар. Фашистка, или националистическа партия/ организация, последните 29 години да е поискала демонтиране на срамия паметник на руския окупатор пред българския парламент, НЕ нали, няма и да чуете ?

Най - висшият Шаман на т. нар. български фашисти и националисти Волен Сидеров при едно такова предложение (за демонтиране на срамия РУСКИ паметник пред парламента) от депутат на сДС, преди около 10 години, така беше се разпенил, че аз имах чувството ,че Волен ще получи сърдечен удар на трибуната на парламента, не мога да ви опиша с думи обидните квалифиации и цинизми, които т. нар. Националист отправи по вносителя на това патриотично предложение, нарече го престъпник , антибългарин и родоотстъпник , все едно трибуната от която В. Сидеров сипеше тези обидни квалификации и хули по вносителя беше РУСКИЯ, а не българския ПАРЛАМЕНТ !?

Не ви ли прави впечатление, че от 29 години, единствените проблеми , които най - силно безпокоят и притесняват българските т.нар фашисти и националисти(освен веенето на руски знамена и ежеминутната възхвалата на русия) са - циганите и хомосексуалистите, не примерно лустрация и съд за комунистите, а циганите и педерастите, или нищо общо с политическата, антикомунистическа и антируска идеологията на тези крайно десни движения !?

Представяте ли си, че в огромната си част, тези т.нар Националсоциалисти(иначе ходещи гордо с червени петолъчки на блузките и величаещи рАсия) се самоопределят, като Славяни, или СЛАВЯНСКИ свръхчовеци(ubermensch😂) - славяни-нацисти😂, нещо което освен да се квалифицира, като тежка форма на шизофрения, малоумие и неграмотност няма как по друг начин да се определи !
В подобна националсоциалистическа група попаднах на абсурда, младежи с проруски-болшевишки разбирания, публикуват снимки, на които са с блузки с червени петолъчки и шалчета с огромни червени петолъчки, единият вдигнал ръчичката си в юмруче, а другия ръчичката си в Римски/нацистки поздрав, а отдолу пише - само цс*ка !? Друга подобна порнографска, шизофренична снимка на която съм попадал в тази т. нар. националсоциалистическа група беше публиката на същият комунистически коптор, където в море от червени комунистически петолъчки, децата и внуците на УБИЙЦИТЕ на ген. Хр. Луков, или потомствените КОМУНИСТИЧЕСКИ шизофреници, цинично бяха издигнали образът на ген. Хр. Луков !?!?
Като си представих, че на ст. народна армия, освен цялата парламентарна група на БКсП, която е постоянното присъствие там, много вероятно е, на същият мач да е присъствала и дъщерята на убиеца на ген.Хр.Луков – Татяна Буруджиева...., в този момент си помислих, че по – голяма наглост, по - голям цинизъм и шизофрения от това, здраве му кажи !
Представяте ли си, че за тези млади объркани хора, да си фашист означава,(освен че етнически трябва да се определяш, като славянин), да си Фашист означава, че е нормално да ходиш с блузка с червена петолъчна звезда, в най - добрия случай и с шалче с червена петолъчка и разбира се, да обичаш до полуда, славянските "фашистки” БРАТЯ от рАсия(също носещи с гордост - червени петолъчни звезди) !?!?

Нали си спомняте, как след основаването на РУСКИЯТ - КГБистки проект атАКА, от създааването му, както и годни наред след това, зависимата ни червена псевдожурналистика гърмеше манипулацията, като рекламираше, от сутрин до вечер руският КГБистки националистически проект и най - вече гърмеше шизофреничната МАНИПУЛАЦИЯ, че видите ли ОРТОДОКСАЛНИЯТ-комунист/РУСОФИЛ - Волен Сидеров бил ФАШИСТ !?
Такива са и днешните ни т. нар. фашисти и националсоциалисти, Волен Сидеровски -"фашисти" - славяни, комунисти и русофили, за които ЧЕРВЕНАТА ПЕТОЛЪЧКА(на Кремъл, световният-интернационализъм и комунизъм) е символ, не на комунизма и антиФашизма, а е символ на Фашизма и националсоциализма !!!
А както многократно съм подчертавал - ШИЗОФРЕНИЯТА е много опасно психиатрично заболяване, и както е описано в медицинската литература..: за момента няма достатъчно доказателства относно ефикасността на ранната интервенция за предотвратяване на болестта ! А опитите да се предотврати шизофренията в продормалната фаза са с неустановена полза и по тази причина от 2009 г. насам не се препоръчват !!!
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;
http://www.youtube.com/watch?v=yz9XoCmx1IA
"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !
https://www.youtube.com/watch?v=AHiDrOGDW-s
Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf