За християнството и... AC/DC?

Започната от Absinthia, 16 Май 2010, 00:50:42

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Absinthia

**
Forum Member
Публикации: 238
Зодия: Cancer Cancer
Активен
ЦитатДнес, 14 май 2010 година от Р. Хр. на националния стадион на Православна България, който носи името на Православният монах Йеродякон Игнатий, почитан от всички българи като апостолът на националната свобода Васил Левски, е издигнато чудовищно изображение на ДЯВОЛА, на което хиляди православни българи се готвят да се поклонят още тази вечер, на концерта на групата АС/DC!

БЪЛГАРИЯ и българите са ОБЕЗУМЕЛИ! Възможно ли е хора, които се наричат Православни Християни, които са платили стотици години с кръвта си за своята Вяра в Спасителя да се съберат с хиляди и да извършат ПОКЛОНЕНИЕ НА ДЯВОЛА и да се ОТКРЕКАТ ПУБЛИЧНО ОТ СВОЯ ГОСПОД!? И всичко това седмица пред Светите празници: Петдесетница (в неделя на 23 май), на който се е основала Църквата ни, и Свети Дух (в понеделник, на 24 май), на който честваме Светият и Животворящ Дух!

ПРАВОСЛАВНИ БЪЛГАРИ! НЕ ИЗВЪРШВАЙТЕ НАЙ-СТРАШНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО В СВОЯ ЖИВОТ! НЕ СЕ ПОКЛАНЯЙТЕ НА ДЯВОЛА И НА НЕГОВОТО ИЗОБРАЖЕНИЕ!
НЕ СЕ ОТРИЧАЙТЕ ОТ СПАСИТЕЛЯ И ГОСПОД НАШ, В КОЙТО СТЕ КРЪСТЕНИ И ЧИЕТО ИМЕ НОСИТЕ! ИЗВЪРШИТЕ ЛИ ТОВА, ПОГУБВАТЕ ЖИВОТА СИ!

НЕКА ЗНАЕТЕ И ЧУЕТЕ, ЧЕ КОЙТО ПРАВОСЛАВЕН ХРИСТИЯНИН, УЧАСТВА, ПОДГОТВЯ, ИЗВЪРШВА И РАЗПРОСТРАНЯВА ТОЗИ КОНЦЕРТ, В КОЙТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШИ ПОКЛОНЕНИЕ НА ДЯВОЛА, ПРЕД НЕГОВОТО ИЗОБРАЖЕНИЕ, ИЗВЪРШВА БОГОПРЕДАТЕЛСТВО И УЧАСТТА, КОЯТО ЩЕ ГО СПОЛЕТИ Е СТРАШНА!
АКО ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ СЕ ПОКЛОНЯТ НА ДЯВОЛА, чието изображение е поставено в този стадион, ЩЕ ГИ СПОЛЕТИ СТРАШНА И УЖАСНА ТРАГЕДИЯ! И то скоро след това!

Тези, които извършат, съдействат и разпространят това ще понесат ужаса на своето отстъпление от Бога: ЗДРАВА КЛЕТКА НЯМА ДА ОСТАНЕ В ТЕЛАТА ИМ! КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ ДОМОВЕТЕ ИМ! ДЕЦАТА ИМ ЩЕ ЗАГИВАТ, А ТЕ НИЩО НЕ ЩЕ МОГАТ ДА СТОРЯТ! ДЕЛАТА ИМ ЩА ПРОПАДАТ! ИМОТИТЕ ИМ ЩЕ СЕ СЪСИПВАТ! ЖИВИ ЩЕ ГНИЯТ, АЛА ТЕЛАТА ИМ НЕ ЩЕ УМИРАТ! ЩЕ СА ГЛАДНИ, АЛА НЕ ЩЕ СЕ НАСИЩАТ! ЩЕ СА ЖАДНИ, АЛА НЕ ЩЕ СЕ НАПИВАТ С ВОДА! НИЩО И НИКОЙ НЕ ЩЕ МОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ, АКО НЕ СЕ ПОКАЯТ И ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ НЕ ПРЕБЪДАТ В ПОСТ И МОЛИТВА!

ЕЙ, ПРАВОСЛАВНИ БЪЛГАРИ, НЕ СЕ ПОКЛАНЯЙТЕ НА ДЯВОЛА!
НЕ СЪГРЕШАВАЙТЕ, БРАТЯ И СЕСТРИ!

УЖАСНА ТРАГЕДИЯ ЩЕ СПОЛЕТИ ВАС И БЪЛГАРИЯ АКО ПРЕДАДЕТЕ НАШИЯТ ГОСПОД И СПАСИТЕЛ ИИСУСА ХРИСТА И СЕ ПОКЛОНИТЕ НА СИЛАТА НА ЗЛОТО И СМЪРТТА И НА НЕГОВОТО ИЗОБРАЖЕНИЕ!
НЕ СЕ ИЗКУШАВАЙТЕ И НЕ ХОДЕТЕ НА ТОЗИ КОНЦЕРТ, КОЙТО НЕ Е КОНЦЕРТ, А СЛУЖЕНИЕ НА ДЯВОЛА, ПРЕД НЕГОВИЯ ОБРАЗ!

Боже Пресветий Владико, помилуй обезумелите Православни българи!
Спаси от това изкушение чистите сърца и души!
Помилуй ни, Господи Иисусе Христе!
БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ, БЪЛГАРИ!
ДАНО СЕ СПАСИТЕ ОТ ПОСЛЕДСТВИЯТА НА БЕЗУМНИТЕ СИ ДЕЛА!

Ивайло Франц
Православен Богослов
София, 14 май 2010 от Р. Хр.

Е, не! Не се сдържах... :-D
Ресурс: http://ivofranz.blog.bg/novini/2010/05/14/tragediia-ochakva-bylgariia.545212

Генерал Пиночет

**
Forum Member
Публикации: 103
Само военен режим ще спаси България.
Локация: Стара Загора
Зодия: Aries Aries
Активен
Само Рок братлета.Пълни глупости са твърденията на някой хорица че рокът бил сатанинска музика  :-D.Напротив бих казал че рокът е музиката която кара хората да се докоснат до Бог. ;-) а AC/DC са велика група.жалко че не можах да отида на концерта им.
Нашият идеал е спасение на отечеството. http://www.peta.org/

Amenhotep

Pharaoh
Premium user
*
Hero Member
Публикации: 3 517
Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
Локация: Somewhere in time
Зодия: Gemini Gemini
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен

Исперих

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 1 624
Всички комунисти под земята! (надпис в мина)
Religion: None None
Politics: None None
Активен
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

killed_by_death

Senior Member
Публикации: 721
Дълг и Чест
Локация: София
Активен
Онзи ден имаше 60 000 грейнали от щастие лица, само позитивно настроение, бира и пълен стадион с хора между 5 и 65г, с усмивки на лица, затова че ще видят този невероятен спектакъл! AC/DC дадоха толкова позитивна енергия на хората, колкото кукувици като тоя никога нема да успеят.

Absinthia

**
Forum Member
Публикации: 238
Зодия: Cancer Cancer
Активен
Цитат на: killed_by_death - 16 Май 2010, 10:59:12
Онзи ден имаше 60 000 грейнали от щастие лица, само позитивно настроение, бира и пълен стадион с хора между 5 и 65г, с усмивки на лица, затова че ще видят този невероятен спектакъл! AC/DC дадоха толкова позитивна енергия на хората, колкото кукувици като тоя никога нема да успеят.
Кажи го на фанатизираните христиЕни... :-)

killed_by_death

Senior Member
Публикации: 721
Дълг и Чест
Активен
Цитат на: Absinthia - 16 Май 2010, 11:02:26
Цитат на: killed_by_death - 16 Май 2010, 10:59:12
Кажи го на фанатизираните христиЕни... :-)
E, затова че някои са прости или побъркани като цитирания откачен блогър от теб не е виновно християнството.

Както и националсоциализма като идеология не е виновна, че голяма част от привържениците й днес залагат повече на пиене и друсане, книга не са отваряли и общо взето са по-големи издънки от някои подчовеци.
Това ти го давам за пример, аналогично на горното.

omerzen

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 4 215
R.I.P. 2015
Локация: България
Активен
Не съм против концертите на големите групи. Аз също си имам моите любимци които не са сред горе посочените. Всеки със своите предпочитания. Истината е че шоу индустрията е измислена от евреите. За да се отклони вниманието на тълпите от проблемите на деня и от проблемите на обществото. Когато евреите предизвикват голямата или "великата" икономическа депресия през 30-те и 40-те години на 20-ти век , именно тогава шоу индустрията в щатите преживява небивал разцвет. Най мощните компании в тази индустрия са разбира се пак еврейски. И от това даже , евреите не пропускат да печелят. Сега светът отново преживява някъкъв вариант на икономическа и финансова катастрофа. Основана отново на непреодолимата еврейска алчност. Интересно колко ли са печалбите прибрани от AC/DC и от организаторите на концерта.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Генерал Пиночет

**
Forum Member
Публикации: 103
Само военен режим ще спаси България.
Локация: Стара Загора
Зодия: Aries Aries
Активен
Стига с тия евреи,просто някой хора не могат да приемат факта че това е просто музика за забавление и нищо повече.Явно тук има толкова параноични хора,които си мислят че всичко е концпирация,загадъчност и някаква мистерия.За политиката може би,но това е просто музика,радваща хората,няма никакви "велики конспирации" и тем подобни неща.Стига вече с тази параноя.
Нашият идеал е спасение на отечеството. http://www.peta.org/

Борисъ

Senior Member
Публикации: 949
Зодия: Gemini Gemini
Активен
Този явно отчаяно търси самоутвърждение във вярата си и търси "врага" зад всеки ъгъл...

Бях там във фен зоната и мога да кажа, че в нито едно от парчетата нямаше възхвала на дявола. Всеки друг присъствал може да потвърди. Колкото до рогцата, това си е напълно закономерно явление при много рок и метъл банди - и двата вида музика се явяват "бунтарски", отричат общоприетите до средата на XX век неща с цел провокативност и скандалност. Толкова. Все ми е на ума, че след концерта Ac/Dc са отишли в стаите си и са принесли някое улично куче в жертва над пентаграма :-D
Концертът беше велик и показа, че насред чалгарската ни действителност има поне 60 000 души, които знаят какво да слушат. Горните ми прешлени още ме болят от биене с глава, добре поне, че ушите ми престанаха да жужат вече :-D :-D :-D

Айде поздрав за всички, гледайте го на качество 720:
AC/DC - Dirty Deeds Done Dirt Cheap - Live in Sofia, Bulgaria, 14.05.2010
:rock:

Пламенния

Newbie
Публикации: 9
Активен
Аз съм православен християнин и мога да кажа ,че не съм напълно съгласен със статията .

В смисъл , съгласен съм , че има и по-чалнати групи , в чиито текстове се възпяват Ада и Сатаната . Това са така наречените траш или дет-метъли . Но AC/DC не са такива , напротив . Те имат много яки песни , а са и типични представители на хард рока , който няма нищо общо с гореспоменатите два стила . А и по принцип подобна музика би повлияла на хора , които имат крехка ценностна система и лесно се поддават на подобни текстове като тези на траш и дет-метъл групите .

Според мен музиката на AC/DC не пречи на един нормален християнин да си изповядвя религията . А и музиката е създадена , за да забавлява човека , а не да го откъсва от вярата му .

Аз по принцип харесвам най-много класическата музика , но слушам и рок . Дори бях и на концерта на ДиСи в София .
,,Септември ще бъде май !"
                               Георги Милен Касабов

Panzerfaust

Administrator
*
Hero Member
Публикации: 1 349
Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
Зодия: Virgo Virgo
Politics: Conservator Conservator
Активен
Цитат на: Пламенния - 05 Юли 2010, 18:50:02
В смисъл , съгласен съм , че има и по-чалнати групи , в чиито текстове се възпяват Ада и Сатаната . Това са така наречените траш или дет-метъли . Но AC/DC не са такива , напротив . Те имат много яки песни , а са и типични представители на хард рока , който няма нищо общо с гореспоменатите два стила . А и по принцип подобна музика би повлияла на хора , които имат крехка ценностна система и лесно се поддават на подобни текстове като тези на траш и дет-метъл групите .
Аз пък бях на концерта на голямата траш-четворка. Едва оцелях ти казвам! Сатанистко сборище! Разбиха ми и ценностната система завинаги!  :-D :-D :-D

omerzen

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 4 215
R.I.P. 2015
Локация: България
Активен
Цитат на: Panzerfaust - 05 Юли 2010, 18:55:56
Цитат на: Пламенния - 05 Юли 2010, 18:50:02
Аз пък бях на концерта на голямата траш-четворка. Едва оцелях ти казвам! Сатанистко сборище! Разбиха ми и ценностната система завинаги!  :-D :-D :-D
Горкия.   :-D    Аз пък мойта ценностна система си я опазих щото не бях там.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Публикации: 4 487
Локация: Италия
Politics: Traditionalist Traditionalist
Активен
Absinthia статията е много точна и не виждам кое и какво ти е смешното.  Нещата са трагични , а не смешни.

Пламенния

Newbie
Публикации: 9
Активен
Аз казах , че има такива групи и те си имат фенове , но наблегнах на това , че хора с изявена и здрава ценностна система не могат да се поддадат на подобни провокации .

Радвам се , че има и такива на които техните текстове не им влияят . Но аз не се ръководя от вас , а от масата . Има и по-тежки случаи .

Не казвам , че щом ги слушаш , се губиш морално . Не е задължително , ако се спазват по-горните условия .
,,Септември ще бъде май !"
                               Георги Милен Касабов

Similar topics (2)

Отговори: 63
Прегледи: 15093

Отговори: 4
Прегледи: 2011