ВМРО-БНД в безпринципни коалиции...

Започната от Nordwave, 14 Мар 2007, 18:43:30

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

28Stanislava

*
Junior Member
Публикации: 16
Активен
Цитат на: Nacional-Radikal - 05 Сеп 2011, 11:56:01
То на всичкото отгоре и доста поръчки на ГЕРБ изпълниха успешно,като сезиране на ЦИК за неправилно използване на името от страна на ВМРО-НИЕ,та по тоя начин отказаха регистрация на коалицията издигаща Златко Живков за кмет на Монтана.Колко парички лапнаха от Фидосова,само те си знаят!
Никви пари не са лапнали от нея :) Тя на никого няма да даде! А бяха прави за другото ВМРО- ние ли е вие ли не знам! За предателство кво е наказанието! Проблема на вс е че вс иска да е шеф с гооооооляма заплата! Айде стига!
Сами съдбата си ковем, с меч  и вяра сме родени, на предците си кръвта зовем , предцитени непобедени, не се предавай братко мой,и паднал да си пак стани, днес от нас зависи кой врагът проклет ще победи. Зовът на българската кръв, зовът на смелите сърца

Nacional-Radikal

Premium user
*
Senior Member
Публикации: 684
Локация: Фердинандъ
Активен
Отговорът ти е извън контекста.Познавам лично новият председател на ВМРО-БНД-Монтана.Човек който за пари и майка си би продал.Убеден съм,че си е получил своето от Фидосова и изобщо не ми говори,че недава пари...казвам ти го от първа ръка!
За национално могъща и социално справедлива България

Nacional-Radikal

Premium user
*
Senior Member
Публикации: 684
Локация: Фердинандъ
Активен
Днес разговарях с преставителя на ВМРО.БНД Монтана.Оказа се,че човекът койти ми е много добър познат,подготвил листа,търсил хора и в последният момент лично Каракачанов му звъннал да му каже в листата им първите двама да бъдат някакви бизнесмени появили се в последният момент.... :bigsmile: В резултат на което всичси се оттеглили и сега ВМРО излиза с листа от трима човека,именно същите тия двама индивиди и още някакъв пълнеж.Това ви е политиката националисти от МВРО.Политика на парите,естествено, а принципите кучета ги яли !
За национално могъща и социално справедлива България

Волен

Banned
*
Forum Member
Публикации: 301
Активен
Не може да е принципна една организация, която се коалира ту с БСП, ту със сините - където както и е удобно. В такива случаи не става въпрос за принципи, а за лични интереси. Само че вината за това, както и при АТАКА, не е на членовете на самата партия, които са като всички останали български патриоти, а на ръководството. Аз от Каракачанов друго не съм и очаквал. Случаят е подобен като със Слави Бинев в АТАКА.

Veskou

Senior Member
Публикации: 761
Всичко за България!
Локация: Монтана
Зодия: Aquarius Aquarius
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Цитат на: Волен - 21 Сеп 2011, 14:33:44
Не може да е принципна една организация, която се коалира ту с БСП, ту със сините - където както и е удобно. В такива случаи не става въпрос за принципи, а за лични интереси. Само че вината за това, както и при АТАКА, не е на членовете на самата партия, които са като всички останали български патриоти, а на ръководството. Аз от Каракачанов друго не съм и очаквал. Случаят е подобен като със Слави Бинев в АТАКА.

Я, кой го казва? Я ми кажи кой 2 години подкрепяше ББ безусловно и ГЕРБ управляваше благодарение на него, а после същия тоя орева цяла България и сега вика "Колко лошо направиха ГЕРБ за тия 2 години. Никога не сме били по-зле!"

А да ти напомня ли, че вече имаше атакисти, които поискаха оставката на Сидеров???
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Радко

ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
Adviser
*
Hero Member
Публикации: 1 222
ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
Локация: София / Севлиево
Интереси: Радикален Атеизъм
Religion: Atheism Atheism
Активен
Писмо от ВМРО Севлиево до мен.
Цитатhttp://results.cik.bg/tur1/protokoli_os/0729/hnm.html Разучи го хубаво и ми кажи за кого си дадохте гласовете за ДПС или БСП. Е поради тази причина се коалираме в Севлиево не за пари, аз също не харесвам И.Костов или П.Стоянов, но това е реалността.
Сега като се замисля, май имат право и прибързано ги нападнах... :\

omerzen

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 4 215
R.I.P. 2015
Локация: България
Активен
Цитат на: Nacional-Radikal - 21 Сеп 2011, 13:52:19
Днес разговарях с преставителя на ВМРО.БНД Монтана.Оказа се,че човекът койти ми е много добър познат,подготвил листа,търсил хора и в последният момент лично Каракачанов му звъннал да му каже в листата им първите двама да бъдат някакви бизнесмени появили се в последният момент.... :bigsmile: В резултат на което всичси се оттеглили и сега ВМРО излиза с листа от трима човека,именно същите тия двама индивиди и още някакъв пълнеж.Това ви е политиката националисти от МВРО.Политика на парите,естествено, а принципите кучета ги яли !
Че тове не е нещо ново ....
Богаташите лесно могат да си купят избираемите места в някоя партийна предизборна листа. Стига да си платят на партийния лидер колкото трябва. Като имаш много пари можеш да си угаждаш на всякъкви капризи и гевезелъци. Дори и да си купиш депутатско място. Както го е казал народа - Кеф ти риба, кеф ти паламуд.
Покупко-продажбата на депутатски места не е само във ВМРО, а го има и във всички партии. Има го и при Сидеров, при Жорж Ганчев, при Царя, при седесарите, при комунистите, при гербаджиите, при земеделците, при всички. А пък при Доган да не ви разправям .... Да не ги изброявам всичките.
Дори и в БНРП. Спомням си че на едни парламентарни избори в началото на 90-те на местната организация на БНРП им натресоха на първо място един парашутист от София който никой не го познаваше и никой не беше го чувал. Хората от местната БНРП си бяха готови със списъците, познаваха кандидатите за депутати и изведнъж ...... Няма да ви разправям сетне колко хора се разочароваха и отдръпнаха. Сега същото го наблюдавам и при семейната Сидерова партия.
Както мъдро го е казал народа - Вълка козината си мени но нрава не си мени.
Аз бих допълнил - Българските политици също.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Veskou

Senior Member
Публикации: 761
Всичко за България!
Локация: Монтана
Активен
БНС-арчета, вие в колко правителства бяхте и в колко беше ВМРО?!
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

gutito1964

Banned
*
Forum Member
Публикации: 122
Зодия: Pisces Pisces
Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Активен
какво вмро бе кат гледам например в асеновград кои са лидедерите на вмроо направо лошо ми става например васил костадинов лумпен и  идиот пълен целия град се смее че е предложен за кмет  понеь си избирайте хората бе момчета

Ратникъ

Banned
*
Hero Member
Публикации: 1 218
Активен
Тея са изпята песен отдавна - и двете ВМРО-та !!!

Tiesto

Hero Member
Публикации: 1 306
Активен
От както станаха ВМРО-БНД и от както варненския Марешки е тяхен кандидат Кмет, аз спрях да се интересувам от ВМРО.

Щурмовак

**
Forum Member
Публикации: 312
България над всичко и всичко за България!
Religion: None None
Активен
Цитат на: Антикомунист - Американофил - 19 Яну 2012, 07:30:45
От както станаха ВМРО-БНД и от както варненския Марешки е тяхен кандидат Кмет, аз спрях да се интересувам от ВМРО.

Марешки е издигнат от ВМРО-НИЕ, ако не се бъркам ;)
Национална Съпротива България

Hatshepsut

Perfectionist
Administrator
*
Veteran
Публикации: 7 067
Локация: България
Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
Зодия: Sagittarius Sagittarius
Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
"България без цензура" и ВМРО-БНД пишат национална доктрина за България

ПП "България без цензура" и ВМРО-БНД ще пишат национална доктрина за България. В нея ще бъдат определени политиките за развитие на страната за минимум 20 години напред. В нея ще бъде посочени действия за борба с политическите, икономическите и всякакви други монополи и дори приемане на закон за защита на българските език и култура. Тезата бе обявена на старта на официалните преговорите за коалиция днес. Събраха ни родолубието и патриотизма. Нашата цел е победа, обявиха лидерите Николай Бареков и Красимир Каракачаново. Ръководствата на двете формации си размениха идейните платформи за сключване на споразумение и общи действия. В тях са основните теми, които трябва да съчетаят и да се изгради структура за структура на взаимодействия и начин за взимане на решения.
Според Бареков и Каракачанов се очаква коалицията да бъде факт в началото на март. В края на февруари на Национален съвет ВМРО трябва да реши за коалицията и даде мендат за подписване на споразумението. Тогава ще е и Националния съвет на ЗНС. Ще бъда там и се надявам да се вземе решение за излизане на Румен Йончев от групата на Коалиция за България и тя да остане без мнозинство в парламента, обясни Бареков. Той посочи, че е оптимист за голям съюз на центристка основа с неопетнени политици.
"Имали сме много неофициални разговори. Трябваше да изчакаме формирането на нашата политическа сила. Вече имаме ръководство, щаб, структури. Имаме програма на действие. Искаме да сме прозрачни. Съвместими сме с много от нашите приоритети - борбата с демографската криза и социалните проблеми в страната. Въпреки че много партии сега се упражняват по тези теми, ние бяхме първите, които ги повдигнахме. Много от тях се опитват да яхнат и февруарските протести, но се видя, че не е толкова лесно. Фактът е, че една година по-късно резултат няма", каза Бареков след началото на преговорите с воеводите. Той припомни социологията, която определя трето място на формацията. "Това означава, че ще се борим за победа. Нашата коалиция не е само за евроизборите. Нас ни обединяват целите за преодоляване на безработицата и липсата на сигурност", категоричен е лидерът на "България без цензура". Той определи като основни противници политическите монополисти ДПС, БСП, ГЕРБ и разбира се Касим Дал, който финансира политиката си с пари от чужда държава.
Избрахме Ангел Славчев и Ангел Джамбазки за изработването на конкретни стъпки за общо споразумение с ВМРО. Росен Петров ще бъде предложен за заместник-председател в ПП "България без цензура. Стефан Кенов ще е главен секретар. Изпълнитилното бюро на ПП "България без цензура" е почти готово", съобщи новините около партията си Бареков.
За ВМРО идеята на тази коалиция е ясна, коментира Каракачанов.

"Това е първа официална среща. Реално се водят вече разговори, имахме общи мероприятия, свързани със социални теми, кръгли маси, организирани от "България без цензура". В тези разговори се опитахме да засегнем важни за нас цели. Днес слагаме началото на официалните разговори. Връчихме идейна платформа за водене на преговори и евентуално сключване на споразазумение. Основните неща, които според нас трябва да бъдат включени за общи действия. Продължаваме. Идеята ни е да направим нещо публично, прозрачно. Разговорите да се водят пред лицето на обществото, а не както през последните години - на тъмно. Разменихме си програмните документи, за да е наясно оществото какво се създава и какви са неговите цели, обясни лидерът на ВМРО.
"Предстоят ни две главни решения - първото е политическо за нашата формация, а второто да приключим успешно разговорите с "България без цензура" по двете основни направления - патриотизма и социалните теми. Това са основните теми, по които трябва да съчетаем нашите виждания", обяви след старта на преговорите зам. председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

http://www.cross.bg/bulgariya-tzenzyra-temi-1395419.html#axzz2t0XrYcS8

Франкист

банкетен революционер
Premium user
*
Hero Member
Публикации: 2 405
Локация: Кин-дза-дза
Активен

Дано тоя на портрета отзад им е*е майката от отвъдното и на русенската свиня Прасимир и на цайсатото педерасче Джамбазки - Турски подлоги, без срам и майките си ще продадат на ДПС за някой лев!

Sturmmann

Senior Member
Публикации: 747
Активен
ВМРО по принцип мислят за България, поне на думи, предложения и решения на настоящи проблеми, но са тотално компрометирани. Колко коалиции направиха вече с разни такива като тях - само дето гледат да влязат в парламента? Жалка история.
Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.