Ново КДСарско активно мероприятие за вдигане рейтънгътНа политическиятТРУП Волен

Започната от Siegfried, 26 Окт 2015, 12:40:31

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 1 922
Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Активен
За всички които си мислят, че КДС вече не било управлявало България, а България не била задунайская губерния на рАсия !

Подобно малоумно активно мероприятие за вдигане на рейтингът на политическият ТРУП Сидеров може да измисли единствени и само, създателката и майката на руската националистическа партия атАКА - К-омунистическата ДС и нейната майка от КГБ !!!

Внимателно вижте кой удари Волен!:
http://www.front.bg/galleries/vnimatelno-vijte-koj-udari-volen
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Landser1488

Premium user
*
Junior Member
Публикации: 22
Активен

Тоя дето зашлеви Болен има някаква игра с Расате... Или е имал... Не съм сигурен

SPQR

Premium user
*
Forum Member
Публикации: 328
Активен
"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
Димитър Талев

Landser1488

Premium user
*
Junior Member
Публикации: 22
Активен
,,Не съм видял мъжа с бяла коса", ,,аз съвсем случайно попаднах в това меле", подчерта днес по Нова телевизия бизнесменът Камен Попов, представен с обширно интервю в предаването ,,Здравей, България" като ,,човека, ударил Волен Сидеров в изборната нощ."

Вече не знам какво да си мисля за тази случка - тоя пич купен ли е за да направи тоя сеир, случайност ли е че е бил с Расате на избори.... почвам да си мисля какви ли не конспиративни неща за тая случка....

Как така е бил кандидат за депутат заедно с Расате и как така удря Волен след това? И дали Расате не чака правилния момент да излезе наяве, че отскоро не се е вясвал по медиите.... А може и да бъркам - знае ли човек

Similar topics (5)