Кой болшевишки капут от управатаНа Левски,легитимира незаконната емблема на цска

Започната от Siegfried, 18 Окт 2017, 12:46:23

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 1 922
Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Активен
Кой болшевишки капут от управата на Левски сложи незаконната комунистическа емблема на кенефа на билетите, които ПФК Левски печата !?!?

Болшевишкият кенеф, все още не си е платил емблемата и ние вместо да ги подиграваме,като правим кръгче в което да е написана съветската абревиатура - цс*ка, нашите болшевишки ръководители лижат дирника на микренския помак и слагат на нашите билети, които ПФК ЛЕВСКИ печата - незаконната емблема на болшевишкия кенеф, която помака все още НЕ е платил, нито е купил, но нашето ръководство ЛЕГИТИМИРА незаконната му болшевишка емблема, като я печатаме на билетите ни !?

И още нещо тия три петолъчки отгоре за какво са , кога от 2016г. до 2017г. болшевишкият кенеф стана - 3 пъти шампион на НРСлавяния, или пък кога от 2016г. до 2017г. червените славянски цигани имат 30 шампионски титли, че са изтъпанили 3 петолъчки отгоре !?

Истинаната обаче е, че цс*ка е 1- 1, като майката създателка - БКП, измамно представяща се последните 27 години, като БСП !
Уж БСП не е БКП и нямала нищо общо с БКП, но БСП била столетница :laugh-1:(не знаех, че от 1990год. до 2017год., са минали - сто години :laugh-1:). БСП уж нямали нищо общо с БКП, но сега ще правят 49-ти конгрес !?
Това не нормално, но в случая НИКОЙ не ни е виновен, виновни са комунистическите боклуци в управата ни, които са позволили, или са си затворили очите за да се напечата НЕЗАКОННАТА комунистическата помия - емблема на цс*ка на билетите, които Левски печата, като домакин. Комунистическите свини още нЕмат и една година, официално емблема нямат, но видите ли имали 30 титли, и сложили трите петолъчки отгоре!?!? :laugh-1:

Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Panzerfaust

Administrator
*
Hero Member
Публикации: 1 349
Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
Зодия: Virgo Virgo
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Conservator Conservator
Активен

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
Въпреки всичко, има за какво да поздравим ръководството на ПФК Левски!

http://www.kotasport.com/

Специални благодарности на НКП и на председателя Stepan Hindliyan, също така на Владимир Владимиров и Димитър Костадинов!
Днес(сиреч, вчера 19.10.17г.) на УС на ПФК Левски са взели решение:

1. няма да има петолъчки на таблото на стадион Васил Левски, ще има само емблемата на Левски !

2. в продажба ще бъдат пуснати нови билети без петолъчки по тях, ще има само емблемата на Левски !

3. във вътрешния правилник ще бъде пусната заповед за забрана на изричане на името на четирибуквието в интервюта и медийни изяви, ще се използват названия, като новия отбор, отбора на г. ганчев, преименувания отбор и т.н. и т.н.

Нашата борба с Тубата имаше смисъл,честито Левскари  !

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен

Петкан

Banned
*
Veteran
Публикации: 8 642
България преди всичко!
Активен
Не ми харесва фамилията на Юлий (Москов).То и името му едно такова...странно
Пак мирише на Масква. :mad:
Москов идва от "москал", т.е. руснак. Това название произлиза от украинското москаль със значение на "идещ от Москва руски войник".
Защо дядо Юлий не си смени фамилията на ...Цезар? :mad:
Ad honores

Panzerfaust

Administrator
*
Hero Member
Публикации: 1 349
Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
Зодия: Virgo Virgo
Politics: Conservator Conservator
Активен
Фамилията Москов идва от българското лично име Моско и няма нищо общо с Москва.

Петкан

Banned
*
Veteran
България преди всичко!
Активен
Цитат на: Panzerfaust - 24 Окт 2017, 00:01:04
Фамилията Москов идва от българското лично име Моско и няма нищо общо с Москва.
Дано така да е с Моско, но не е съвсем българско.
http://www.protobulgarians.com/Statii%20ot%20drugi%20avtori/Zhivko%20Voynikov/Baalgaro-osetinski%20obshti%20imena.htm

Този журналист, дори да носи "българското" име Юлий е от групата на политическите ибриците и един от върлите защитници на Георги Първанов и Бойко Борисов, пък нека фамилията му да Москов.
Ad honores

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
Ей напише ли нЕкой нещо против любимият комунистически коптор с червената петолъчка на Петкан,  Петкан веднага излиза от кожата си и започва да излива помия по човека дръзнал да си позволи да напише, каквото и да е за любимият(му) отбор на всички комунисти в България с червената петолъчка !  :laugh-1:

От година и нещо обаче, забелязвам че Петкан изведнъж стана гоУем русо"фоб" и се започна едно пускане на подобни УЖ антируски теми и постове,  сега обаче си проличава какъв точно  русо"фоб" е Петкан...., ФАЛШИВ, след като с излагациите си, че името Москов било руско, Москов идвало от мАсква и тн и тн. ......, а иначе АТАКАта по Москов дойде, единствено и само,  защото Москов беше си позволил в една статия да напише истината за любимият болшевишки отбор на Петканчо :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:   

Петканчо, имай предвид,  че не всички във форума сме с къса памет като теб, аз много добре си спомням времето в което пишеше по цял ден дитирамби и фермани за любимецът ти Болен Сидеров и руската му антибългарска партийка атАКА, която до ден днешен е на хранилка от рАсия !

Май много бързо забрави за времето в което, тук във форума се хвалеше, че винаги още от основаването на атАКА си гласувал за атАКА и  Болен и тн и тн. , май забрави и как призоваваше с другото доказано рубладжийско-комунистче- ратникЪ,  че трябвало да се гласува за БКсП, 'щото трябвало да се прави нещо !? :laugh-1:
Всички по стари членове на форума си те знаем, че си доказан рубладжия, и доказана фурнаджийска лопата, ама давай си малко спирака и почивка на глупостите, които сереш от сутрин до вечер тук, няма как да промениш мнението ни за теб, защото русофил българофил НЯМА, и русофил е антоним на българофил !  Ех Петканчо, Петканчо,  кога стана русо"фоб", кога ти почерне рубладжийското-СЛАВЯНСКО дирниче !   :laugh-1: 

Цитат на: Петкан - 26 Окт 2017, 19:07:05
Дано така да е с Моско, но не е съвсем българско.
http://www.protobulgarians.com/Statii%20ot%20drugi%20avtori/Zhivko%20Voynikov/Baalgaro-osetinski%20obshti%20imena.htm

Този журналист, дори да носи "българското" име Юлий е от групата на политическите ибриците и един от върлите защитници на Георги Първанов и Бойко Борисов, пък нека фамилията му да Москов.

Петкан

Banned
*
Veteran
България преди всичко!
Активен
Зигфридчо, отдавна не съм псувал роднините ти и твоя произход.
Нямам любим български футболен отбор!
Почитател съм на "Барселона" и на Лео Меси.
Не ми пука за куция мутренски български футбол, който не може да излезе на европейската и световната футболна сцена.
Само ненормалник и нищо неразбиращ от футбол може да се вдъхновява от изяви на некадърници-ритнитопковци.

Що се отнася до комундето Юлий Москов, това е бившия партийния секретар на комунистическия вестник "Народна младеж".
"УЖ антируски теми и постове", не "пускам", а пиша за реалността, такава, кавато е.
Не я правя аз тази реалност, а други.
Това, че тази реалност дразни шибания ти мозък е отделен въпрос.
Изразходването на енергията ти в търсене на враг в мое лице е съизмерима с напразните усилия на чекиджия, който иска да обладае Мерилин Монро или Мелания Тръмп.
Когато съм гласувал за ПП Атака на власт беше тройната коалиция и съм вярвал, че тази партия (ПП Атака) е истинска националистическа.

Докажи, че съм написал някъде, че трябва да се гласува за БСП(БКП)!!!
Не "сера" във форума, а правя форума, което ти не можеш да правиш поради ограничените си знания и възможности.
Погледни какъв рейтинг имам, погледни и своя, нещастнико!
Suum cuique, Зигфридчо!
Що се отнася до "славянското дирниче", на което пишеш, че съм собственик, помисли за това, как се е въртяло дирниичето на баба ти, тъпкано от червеноармейци и напълнено с болшевишки генетичен материал.
Аз не съм нито русофил, нито русофоб, а човек със собствено мислене.
Никога не мога да приема безпочвени твърдения на умствено ограничен индивид като тебе,направен от циганин.
Колкото и да се питваш да бъдеш интересен, старанията ти са смехотворни.
И до ден днешен не можеш да ми отговориш, къде са футболистите на истинския ФК "Левски" Сашо Костов и Христо Илиев.
Ad honores

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
Атакистче,  всеки който посещава по често форумът ни може да разбере, че не аз, а ти търсиш повод да се заяждаш с мен, но понеже си изключително прост,  ти не се заяждаш, а единственото което правиш е от безсилие да бълваш невероятни ЦИНИЗМИ и ВУЛГАРИЗМИ, по адрес на умрелите ми роднини !?  Това разбира се не се дължи само на елементарният ти селски, славянски произход и атакистка простотия, това най - вече се дължи на невероятната ти селска комплексарщина  !

Невероятно смешен си ми, като със неподправената си славянска простота ми грухкаш, как тебе не те интересувал футболът в комунистическа Славяния, но всеки може да провери, че ти  атакистки палячо не си пуснал и ЕДНА тема, не говоря за негативна тема,  против любимия ти комунистически коптор - цс*ка 9тоСептемврийско знаме,  защо така бе цинги,   нали футболът в НРСлавяния не те интересуваше, пък не спираш, всеки ден да лееш помия и лъжи ЕДИНСТВЕНО и САМО против Левски, но за цс*ка НИКОГА НИЩО не си пуснал, 'що така!? :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:

Псевдо националистче от атАКА, имаш ли представа, че любимият ти благодетел на цс*ка,  помака Гриша Ганчев ИЗМАМИ държавата,  като не плати над 22 000 000(МИЛИОНА) лева ДАНЪЦИ, които ще плащаме всички български граждани. Същият помак,  измами и още хиляди спонсори и благодетели на цс*ка, които чакаха още над 23 000 000 (МИЛИОНА) ЛЕВА от цс*ка,  но БЯХА ИЗМАМЕНИ,   за тези неща, незнайно защо никога не съм те видял да напишеш и един ред, защото така бе,  др най - висок рейтинг :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1: !?
Да вярваш, че ДОНОСНИКЪТ на КДС -  агент ,,Пегас" Болен е български, а не РУСКИ националист, говори много ясно, колко ти е акъла в кухата тиква, или само в твоето село не сте знаели че КДС направи Волен "националист" :laugh-1: !
Изглежда в твоето село не сте чували, че слоганът на руската партия атАКА -  да "си" върнем България......, в превод от руски на български означава = да върнем България в ръцете на РУСИЯ, или да върнем отново РУСКОТО РОБСТВО в България !!! :laugh-1:

Димитър Николов: КДС вербува Волен Сидеров за сътрудник:
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CBwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fskandalno.net%2Fdimitar-nikolov-ds-verbuva-volen-side-4532%2F&ei=ClxHVMLhEoqS7AbBkIG4Bw&usg=AFQjCNFMdqdx-kkhUjHkEu4EzCW2l3UOYA&bvm=bv.77880786,d.bGQ

Аз да доказвам :eusa_clap: , че си писал, че ти призоваваше да се гласува за БСП :laugh-1:,  ми то целия форум го знае това бе МОШЕнико, ще ме умориш от смях,

в посата на SPQR до мен преди да напусне форума и той тогава го доказа това, ако на модераторите им се занимава да ти издирят поста и да ти го наврат в лъжливата манипулативна дзурла, ето поста на  SPQR до мен
: Siegfried, ти сериозно ли мислиш да пребориш простотията?! Народа отдавна го е казал - ,,само за простотията няма лек!"
Към тоя Петкан ли се обръщаш, който, като долнопробен доносник искаше да те докладва на ДАНС?!  Това е същият Петкан, който след, като се разведе с атака, почна да симпатизира на балевски, същият Петкан, който с Ратникъ искаше да се гласува за станишев, за БСП, щото  трябвало да се прави нещо...
Петкан русофила, който приятелчета му от атака, разбрали, че е с лабилна психика го побъркваха от бъзици тука във форума!  Тоя същият, който каза, че приключва с участието си във форума и пак си е тук!  Тоя същият, който ежедневно спами и ни занимава с простотии! Аз бях до тука ! Не намирам функция с която да се отпиша от форума за това оставям на модераторите да преценят с бан, или на цяло да изтрият участието ми тука !

PS
господа Администратори и Модератори, налага се отново да ви попитам,  ДОКОГА ще търпите вулгарното и непристойно поведение на индивида Петкан, колко години трябва да минат за да се обясни ясно на този самозабравил се простак и комплексар, че в този ФОРУМ има ПРАВИЛА и те са за ВСИЧКИ,  в това число и (и ПРАВИЛАТА ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ)  за гУсин "най - висок рейтинг" Петкан  !!!!!!!!

Цитат на: Петкан - 31 Окт 2017, 19:53:19
Зигфридчо, отдавна не съм псувал роднините ти и твоя произход.
Нямам любим български футболен отбор!
Почитател съм на "Барселона" и на Лео Меси.
Не ми пука за куция мутренски български футбол, който не може да излезе на европейската и световната футболна сцена.
Само ненормалник и нищо неразбиращ от футбол може да се вдъхновява от изяви на некадърници-ритнитопковци.

Що се отнася до комундето Юлий Москов, това е бившия партийния секретар на комунистическия вестник "Народна младеж".
"УЖ антируски теми и постове", не "пускам", а пиша за реалността, такава, кавато е.
Не я правя аз тази реалност, а други.
Това, че тази реалност дразни шибания ти мозък е отделен въпрос.
Изразходването на енергията ти в търсене на враг в мое лице е съизмерима с напразните усилия на чекиджия, който иска да обладае Мерилин Монро или Мелания Тръмп.
Когато съм гласувал за ПП Атака на власт беше тройната коалиция и съм вярвал, че тази партия (ПП Атака) е истинска националистическа.

Докажи, че съм написал някъде, че трябва да се гласува за БСП(БКП)!!!
Не "сера" във форума, а правя форума, което ти не можеш да правиш поради ограничените си знания и възможности.
Погледни какъв рейтинг имам, погледни и своя, нещастнико!
Suum cuique, Зигфридчо!
Що се отнася до "славянското дирниче", на което пишеш, че съм собственик, помисли за това, как се е въртяло дирниичето на баба ти, тъпкано от червеноармейци и напълнено с болшевишки генетичен материал.
Аз не съм нито русофил, нито русофоб, а човек със собствено мислене.
Никога не мога да приема безпочвени твърдения на умствено ограничен индивид като тебе,направен от циганин.
Колкото и да се питваш да бъдеш интересен, старанията ти са смехотворни.
И до ден днешен не можеш да ми отговориш, къде са футболистите на истинския ФК "Левски" Сашо Костов и Христо Илиев.

Similar topics (2)

Започната от Хитлер

Отговори: 131
Прегледи: 50340