• Welcome to Българският националистически форум.

Кой болшевишки капут от управатаНа Левски,легитимира незаконната емблема на цска

Започната от Siegfried, 18 Окт 2017, 12:46:23

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Siegfried

Кой болшевишки капут от управата на Левски сложи незаконната комунистическа емблема на кенефа на билетите, които ПФК Левски печата !?!?

Болшевишкият кенеф, все още не си е платил емблемата и ние вместо да ги подиграваме,като правим кръгче в което да е написана съветската абревиатура - цс*ка, нашите болшевишки ръководители лижат дирника на микренския помак и слагат на нашите билети, които ПФК ЛЕВСКИ печата - незаконната емблема на болшевишкия кенеф, която помака все още НЕ е платил, нито е купил, но нашето ръководство ЛЕГИТИМИРА незаконната му болшевишка емблема, като я печатаме на билетите ни !?

И още нещо тия три петолъчки отгоре за какво са , кога от 2016г. до 2017г. болшевишкият кенеф стана - 3 пъти шампион на НРСлавяния, или пък кога от 2016г. до 2017г. червените славянски цигани имат 30 шампионски титли, че са изтъпанили 3 петолъчки отгоре !?

Истинаната обаче е, че цс*ка е 1- 1, като майката създателка - БКП, измамно представяща се последните 27 години, като БСП !
Уж БСП не е БКП и нямала нищо общо с БКП, но БСП била столетница :laugh-1:(не знаех, че от 1990год. до 2017год., са минали - сто години :laugh-1:). БСП уж нямали нищо общо с БКП, но сега ще правят 49-ти конгрес !?
Това не нормално, но в случая НИКОЙ не ни е виновен, виновни са комунистическите боклуци в управата ни, които са позволили, или са си затворили очите за да се напечата НЕЗАКОННАТА комунистическата помия - емблема на цс*ка на билетите, които Левски печата, като домакин. Комунистическите свини още нЕмат и една година, официално емблема нямат, но видите ли имали 30 титли, и сложили трите петолъчки отгоре!?!? :laugh-1:

Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Panzerfaust

Siegfried

Въпреки всичко, има за какво да поздравим ръководството на ПФК Левски!

http://www.kotasport.com/

Специални благодарности на НКП и на председателя Stepan Hindliyan, също така на Владимир Владимиров и Димитър Костадинов!
Днес(сиреч, вчера 19.10.17г.) на УС на ПФК Левски са взели решение:

1. няма да има петолъчки на таблото на стадион Васил Левски, ще има само емблемата на Левски !

2. в продажба ще бъдат пуснати нови билети без петолъчки по тях, ще има само емблемата на Левски !

3. във вътрешния правилник ще бъде пусната заповед за забрана на изричане на името на четирибуквието в интервюта и медийни изяви, ще се използват названия, като новия отбор, отбора на г. ганчев, преименувания отбор и т.н. и т.н.

Нашата борба с Тубата имаше смисъл,честито Левскари  !

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Siegfried

Петкан

Не ми харесва фамилията на Юлий (Москов).То и името му едно такова...странно
Пак мирише на Масква. :mad:
Москов идва от "москал", т.е. руснак. Това название произлиза от украинското москаль със значение на "идещ от Москва руски войник".
Защо дядо Юлий не си смени фамилията на ...Цезар? :mad:
Ad honores

Panzerfaust

Фамилията Москов идва от българското лично име Моско и няма нищо общо с Москва.

Петкан

Цитат на: Panzerfaust - 24 Окт 2017, 00:01:04
Фамилията Москов идва от българското лично име Моско и няма нищо общо с Москва.
Дано така да е с Моско, но не е съвсем българско.
http://www.protobulgarians.com/Statii%20ot%20drugi%20avtori/Zhivko%20Voynikov/Baalgaro-osetinski%20obshti%20imena.htm

Този журналист, дори да носи "българското" име Юлий е от групата на политическите ибриците и един от върлите защитници на Георги Първанов и Бойко Борисов, пък нека фамилията му да Москов.
Ad honores

Siegfried

Ей напише ли нЕкой нещо против любимият комунистически коптор с червената петолъчка на Петкан,  Петкан веднага излиза от кожата си и започва да излива помия по човека дръзнал да си позволи да напише, каквото и да е за любимият(му) отбор на всички комунисти в България с червената петолъчка !  :laugh-1:

От година и нещо обаче, забелязвам че Петкан изведнъж стана гоУем русо"фоб" и се започна едно пускане на подобни УЖ антируски теми и постове,  сега обаче си проличава какъв точно  русо"фоб" е Петкан...., ФАЛШИВ, след като с излагациите си, че името Москов било руско, Москов идвало от мАсква и тн и тн. ......, а иначе АТАКАта по Москов дойде, единствено и само,  защото Москов беше си позволил в една статия да напише истината за любимият болшевишки отбор на Петканчо :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:   

Петканчо, имай предвид,  че не всички във форума сме с къса памет като теб, аз много добре си спомням времето в което пишеше по цял ден дитирамби и фермани за любимецът ти Болен Сидеров и руската му антибългарска партийка атАКА, която до ден днешен е на хранилка от рАсия !

Май много бързо забрави за времето в което, тук във форума се хвалеше, че винаги още от основаването на атАКА си гласувал за атАКА и  Болен и тн и тн. , май забрави и как призоваваше с другото доказано рубладжийско-комунистче- ратникЪ,  че трябвало да се гласува за БКсП, 'щото трябвало да се прави нещо !? :laugh-1:
Всички по стари членове на форума си те знаем, че си доказан рубладжия, и доказана фурнаджийска лопата, ама давай си малко спирака и почивка на глупостите, които сереш от сутрин до вечер тук, няма как да промениш мнението ни за теб, защото русофил българофил НЯМА, и русофил е антоним на българофил !  Ех Петканчо, Петканчо,  кога стана русо"фоб", кога ти почерне рубладжийското-СЛАВЯНСКО дирниче !   :laugh-1: 

Цитат на: Петкан - 26 Окт 2017, 19:07:05
Дано така да е с Моско, но не е съвсем българско.
http://www.protobulgarians.com/Statii%20ot%20drugi%20avtori/Zhivko%20Voynikov/Baalgaro-osetinski%20obshti%20imena.htm

Този журналист, дори да носи "българското" име Юлий е от групата на политическите ибриците и един от върлите защитници на Георги Първанов и Бойко Борисов, пък нека фамилията му да Москов.

Петкан

Зигфридчо, отдавна не съм псувал роднините ти и твоя произход.
Нямам любим български футболен отбор!
Почитател съм на "Барселона" и на Лео Меси.
Не ми пука за куция мутренски български футбол, който не може да излезе на европейската и световната футболна сцена.
Само ненормалник и нищо неразбиращ от футбол може да се вдъхновява от изяви на некадърници-ритнитопковци.

Що се отнася до комундето Юлий Москов, това е бившия партийния секретар на комунистическия вестник "Народна младеж".
"УЖ антируски теми и постове", не "пускам", а пиша за реалността, такава, кавато е.
Не я правя аз тази реалност, а други.
Това, че тази реалност дразни шибания ти мозък е отделен въпрос.
Изразходването на енергията ти в търсене на враг в мое лице е съизмерима с напразните усилия на чекиджия, който иска да обладае Мерилин Монро или Мелания Тръмп.
Когато съм гласувал за ПП Атака на власт беше тройната коалиция и съм вярвал, че тази партия (ПП Атака) е истинска националистическа.

Докажи, че съм написал някъде, че трябва да се гласува за БСП(БКП)!!!
Не "сера" във форума, а правя форума, което ти не можеш да правиш поради ограничените си знания и възможности.
Погледни какъв рейтинг имам, погледни и своя, нещастнико!
Suum cuique, Зигфридчо!
Що се отнася до "славянското дирниче", на което пишеш, че съм собственик, помисли за това, как се е въртяло дирниичето на баба ти, тъпкано от червеноармейци и напълнено с болшевишки генетичен материал.
Аз не съм нито русофил, нито русофоб, а човек със собствено мислене.
Никога не мога да приема безпочвени твърдения на умствено ограничен индивид като тебе,направен от циганин.
Колкото и да се питваш да бъдеш интересен, старанията ти са смехотворни.
И до ден днешен не можеш да ми отговориш, къде са футболистите на истинския ФК "Левски" Сашо Костов и Христо Илиев.
Ad honores

Siegfried

Атакистче,  всеки който посещава по често форумът ни може да разбере, че не аз, а ти търсиш повод да се заяждаш с мен, но понеже си изключително прост,  ти не се заяждаш, а единственото което правиш е от безсилие да бълваш невероятни ЦИНИЗМИ и ВУЛГАРИЗМИ, по адрес на умрелите ми роднини !?  Това разбира се не се дължи само на елементарният ти селски, славянски произход и атакистка простотия, това най - вече се дължи на невероятната ти селска комплексарщина  !

Невероятно смешен си ми, като със неподправената си славянска простота ми грухкаш, как тебе не те интересувал футболът в комунистическа Славяния, но всеки може да провери, че ти  атакистки палячо не си пуснал и ЕДНА тема, не говоря за негативна тема,  против любимия ти комунистически коптор - цс*ка 9тоСептемврийско знаме,  защо така бе цинги,   нали футболът в НРСлавяния не те интересуваше, пък не спираш, всеки ден да лееш помия и лъжи ЕДИНСТВЕНО и САМО против Левски, но за цс*ка НИКОГА НИЩО не си пуснал, 'що така!? :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:

Псевдо националистче от атАКА, имаш ли представа, че любимият ти благодетел на цс*ка,  помака Гриша Ганчев ИЗМАМИ държавата,  като не плати над 22 000 000(МИЛИОНА) лева ДАНЪЦИ, които ще плащаме всички български граждани. Същият помак,  измами и още хиляди спонсори и благодетели на цс*ка, които чакаха още над 23 000 000 (МИЛИОНА) ЛЕВА от цс*ка,  но БЯХА ИЗМАМЕНИ,   за тези неща, незнайно защо никога не съм те видял да напишеш и един ред, защото така бе,  др най - висок рейтинг :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1: !?
Да вярваш, че ДОНОСНИКЪТ на КДС -  агент ,,Пегас" Болен е български, а не РУСКИ националист, говори много ясно, колко ти е акъла в кухата тиква, или само в твоето село не сте знаели че КДС направи Волен "националист" :laugh-1: !
Изглежда в твоето село не сте чували, че слоганът на руската партия атАКА -  да "си" върнем България......, в превод от руски на български означава = да върнем България в ръцете на РУСИЯ, или да върнем отново РУСКОТО РОБСТВО в България !!! :laugh-1:

Димитър Николов: КДС вербува Волен Сидеров за сътрудник:
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CBwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fskandalno.net%2Fdimitar-nikolov-ds-verbuva-volen-side-4532%2F&ei=ClxHVMLhEoqS7AbBkIG4Bw&usg=AFQjCNFMdqdx-kkhUjHkEu4EzCW2l3UOYA&bvm=bv.77880786,d.bGQ

Аз да доказвам :eusa_clap: , че си писал, че ти призоваваше да се гласува за БСП :laugh-1:,  ми то целия форум го знае това бе МОШЕнико, ще ме умориш от смях,

в посата на SPQR до мен преди да напусне форума и той тогава го доказа това, ако на модераторите им се занимава да ти издирят поста и да ти го наврат в лъжливата манипулативна дзурла, ето поста на  SPQR до мен
: Siegfried, ти сериозно ли мислиш да пребориш простотията?! Народа отдавна го е казал - ,,само за простотията няма лек!"
Към тоя Петкан ли се обръщаш, който, като долнопробен доносник искаше да те докладва на ДАНС?!  Това е същият Петкан, който след, като се разведе с атака, почна да симпатизира на балевски, същият Петкан, който с Ратникъ искаше да се гласува за станишев, за БСП, щото  трябвало да се прави нещо...
Петкан русофила, който приятелчета му от атака, разбрали, че е с лабилна психика го побъркваха от бъзици тука във форума!  Тоя същият, който каза, че приключва с участието си във форума и пак си е тук!  Тоя същият, който ежедневно спами и ни занимава с простотии! Аз бях до тука ! Не намирам функция с която да се отпиша от форума за това оставям на модераторите да преценят с бан, или на цяло да изтрият участието ми тука !

PS
господа Администратори и Модератори, налага се отново да ви попитам,  ДОКОГА ще търпите вулгарното и непристойно поведение на индивида Петкан, колко години трябва да минат за да се обясни ясно на този самозабравил се простак и комплексар, че в този ФОРУМ има ПРАВИЛА и те са за ВСИЧКИ,  в това число и (и ПРАВИЛАТА ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ)  за гУсин "най - висок рейтинг" Петкан  !!!!!!!!

Цитат на: Петкан - 31 Окт 2017, 19:53:19
Зигфридчо, отдавна не съм псувал роднините ти и твоя произход.
Нямам любим български футболен отбор!
Почитател съм на "Барселона" и на Лео Меси.
Не ми пука за куция мутренски български футбол, който не може да излезе на европейската и световната футболна сцена.
Само ненормалник и нищо неразбиращ от футбол може да се вдъхновява от изяви на некадърници-ритнитопковци.

Що се отнася до комундето Юлий Москов, това е бившия партийния секретар на комунистическия вестник "Народна младеж".
"УЖ антируски теми и постове", не "пускам", а пиша за реалността, такава, кавато е.
Не я правя аз тази реалност, а други.
Това, че тази реалност дразни шибания ти мозък е отделен въпрос.
Изразходването на енергията ти в търсене на враг в мое лице е съизмерима с напразните усилия на чекиджия, който иска да обладае Мерилин Монро или Мелания Тръмп.
Когато съм гласувал за ПП Атака на власт беше тройната коалиция и съм вярвал, че тази партия (ПП Атака) е истинска националистическа.

Докажи, че съм написал някъде, че трябва да се гласува за БСП(БКП)!!!
Не "сера" във форума, а правя форума, което ти не можеш да правиш поради ограничените си знания и възможности.
Погледни какъв рейтинг имам, погледни и своя, нещастнико!
Suum cuique, Зигфридчо!
Що се отнася до "славянското дирниче", на което пишеш, че съм собственик, помисли за това, как се е въртяло дирниичето на баба ти, тъпкано от червеноармейци и напълнено с болшевишки генетичен материал.
Аз не съм нито русофил, нито русофоб, а човек със собствено мислене.
Никога не мога да приема безпочвени твърдения на умствено ограничен индивид като тебе,направен от циганин.
Колкото и да се питваш да бъдеш интересен, старанията ти са смехотворни.
И до ден днешен не можеш да ми отговориш, къде са футболистите на истинския ФК "Левски" Сашо Костов и Христо Илиев.

Similar topics (2)

Започната от Хитлер

Отговори: 131
Прегледи: 54427