След Буш ни чака второ Косово в български вариант

Започната от Nordwave, 13 Юни 2007, 15:44:01

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ТТ

*
Junior Member
Публикации: 29
Активен
Цитат на: Бащицата Махно - 17 Юни 2007, 14:42:15
TT,ти какво направи на миналите избори за евродепутати, за да не може ДПС да бъде фактор в политическия живот в България?

Каквото трябва - гласувах за българска партия. Това трябваше да направят и огромния процент дремльовци, за които "всички са маскари". Като са маскари, сега България ще я представляват турци и комунисти а ние ще се чудим какво стана пак.

Kondolov

**
Forum Member
Публикации: 325
Активен
Атила,видях,че отговаряш на Ташко за болезнената тема за ВМРО,искам само да те кажа,че не всички ворганизацията са с деди от свабадна България.На моя му викали Попето,па си водил и чета.Това е друга работа.Само искъх да ти кажа,че има много ,много наследници насторите войводи.А за тоя пътпъдък А.Джамбаски изобщо не ми говори,какъвто е господаря такъв и слугата.Хора които не съ държът на думата.Ама защо ле се ядосвам,мамка му.
>:(
Единство и сила.

Бай Иван

Hero Member
Публикации: 1 280
Зодия: Scorpio Scorpio
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
                            Ми не се ядосвай Кондолов, ами вземи си поправи грешките/правописните/ и ги редактирай още преди да си пуснеш публикациите. Не че аз не греша, но се старая да се поправям.

Родолюбец IYI

Senior Member
Публикации: 827
Активен
Цитат на: ТТ - 17 Юни 2007, 12:06:27
Само се питам ако ние имаме такъв проблем, как ли ще реагират сърбите...

Ще ни го заврат отзад с извинение! Ти какво очакваш - да ни помагат ли?  :-P :-P :-P

Родолюбец IYI

Senior Member
Публикации: 827
Активен
Цитат на: ТТ - 17 Юни 2007, 16:14:38
Каквото трябва - гласувах за българска партия. Това трябваше да направят и огромния процент дремльовци, за които "всички са маскари". Като са маскари, сега България ще я представляват турци и комунисти а ние ще се чудим какво стана пак.

Тука съм съгласен с теб. Няма друга алтернатива - или гласуваш, или турци те управляват. Просто е. Другия вариант е революция или военна диктатура. Да се премахнат всички партии, партийки. Да се декомунизира България и да се започне на чисто. Ама кой ще го направи това? Не виждате ли какъв заспал народ имаме?

Ботев, Левски и другите велики Българи също са се сблъсквали с този проблем - апатичния народ. Той Левски не случайно беше написал в тефтерчето си многозначителното "НАРОДЕ.....??"

Атила

Banned
*
Senior Member
Публикации: 565
Атила вожда на Велико-Българите
Локация: РАЗВАЛИНИТЕ НА РИМ
Religion: None None
Politics: None None
Активен
Цитат на: Родолюбец IYI - 17 Юни 2007, 20:08:26
Другия вариант е революция или военна диктатура. Да се премахнат всички партии, партийки. Да се декомунизира България и да се започне на чисто.

На там отиват нещата в България, с неспирната комунистическа гавра, с Българската душевност. Но проблемът е, че пак се готвят хора, с откровенни леви наклоности, да управляват без оглед, на каква цена ще е това управление, само и само да останат във власта. Анархия че ще стане, ще стане. Че размирици ще има ще има. Но едно трябва да се знае! Не се ли вземем в ръце, от сега от този момент, и да се подготви човек психологически, за едни такива катаклизми, мога колкото процента иска човек гаранция да дам, че пак тези сегашните управялващи, ще спретнат някакъв комплот! за да се задържат на власта с пореден път. Но няма да имат сега успех. Просто изтече им времето на тези насилници, да управляват, и ще си ходят искат не искат, никои няма да ги пита за нищо. Единственно хора, които са чисти по-сърце и душа, са достойни да оглавят един непринуден, и непридизвикан умишленно всенароден протест. Те ще са новите лидери на нацията. Сега тези хора, са никому неизвестни. И са в тотална изолация от околните. Най-вече, от същите тези управляващи, които сега ги е най-страх, от народната ярост, и ги държат в тотална изолация, за да избегнат неизбежното. Вярно е, че всеки недоказал се политически комплексар, прави опити, тои да бъде лидера, и да оглави един всенароден бунт. Но не всеки може да отвори сърцата на хората, към даден идеал, защото са изключителни лицемери. ДОКАЗАЛИ са го с действията си, и бездействията си. Само чист по сърце и душа човек, ще успее да го стори. Да отвори сърцата на изстрадалият Българин, като едно лале, по изгрев слънце. И да му покаже, че свободата е най-красивото усещане в живота, да бъдеш волен като птица, и силен като лъв. И по този начин, да се бориш и отстояваш правото си на идинтет и свобода. Да му спечелиш сърцето, с истинска искренност. А не както тези лицемери искат да го сторят, с фалш и лъжа сега пак. И да си въобразяват, че те пак ще похитят Българската душевност, за пореден път, с коварство и измама. Със стари греди, къща не се гради. А тези сегашните пишман нови строители, са точно прогнилите греди и основи, че човек да им се доверява отново на сляпо... Отминаха времената на балъците и тарикатите. Един лъже, и сто му вярваха. И които си мисли!? че ще се оправи България с избори, безумно жестоко се лъже. Единственно, тотатлната анархия ще оправи положението в България. Защото, сегашните комунистически гяури, страх нямат от нищо и никого. Дори и от БОГ. За да си мисли човек, ще ще бъдат сплашени със изборни победи. Дори да се постигне някакъв изборен резултат в интерес на истината и България. Помнете ми думата! Ще бъдат бламирани за кратко време, от световните заговорници, за да може пак лявото, пошлото и безродното да бъде на власт в България. И омагьосаният кръг, да пордължава да се върти на воля, в душите на Българите. Само вземете за пример Йорг Хайдер в Австрия! И тогава да говорим за избори и изборни победи. Комуниста го е заявил на всеослушание! "ЧЕ ВЛАСТА С КРЪВ Я ВЗЕЛ, И С КРЪВ ЩЕ Я СДАДЕ. Така че, нека да не се заблуждаваме, че доброволно с избори ще дадат власта, на кадърни и национално отговорни политически лидери и хора, комунистите. Максимум! до една две години, ще има интересни събития, и общественно политически сътресения, но нека да ПОЖИВЕЕМ И ДА ВИДИМ, какво ще ни донесе бъдещето все пак. Само мога да кажа, добро за Българския род ще донесе този катаклизъм, а дървото за кого ще бъде? сами си отговорете на въпроса, които следва да си зададете!? кои ще пострада най-много в едни времена на пълна анархия?
Що jе сръбин се е лаjно, що бугар се jунак.

Атила

Banned
*
Senior Member
Публикации: 565
Атила вожда на Велико-Българите
Локация: РАЗВАЛИНИТЕ НА РИМ
Religion: None None
Politics: None None
Активен
Цитат на: kondolov - 17 Юни 2007, 18:40:35
Атила,видях,че отговаряш на Ташко за болезнената тема за ВМРО,искам само да те кажа,че не всички ворганизацията са с деди от свабадна България.На моя му викали Попето,па си водил и чета.Това е друга работа.Само искъх да ти кажа,че има много ,много наследници насторите войводи.А за тоя пътпъдък А.Джамбаски изобщо не ми говори,какъвто е господаря такъв и слугата.Хора които не съ държът на думата.Ама защо ле се ядосвам,мамка му.

Кондолов, ще ме извиниш за неуважителният ми тон, но май пак не си ме разбрал правилно човече. Като казах че сегашните пишман ВМРОвци и техните деди, че са се скатавали в свободна България, не съм визирал абсолютно всички в това число. Не отричам че у ВМРОто ляво каракачаново, че има и кадърни хора. Но едно се питам? При тези крещящи несправедливости, вършени от хора като този пъдпъдък Ангел Джамбазки, тези момчета и момичета какво още правят при тях? Ами да се махнат бе. И да запазят честа на дедите си, неопетнена с недостойната фигура, на хора като каракачанов. А стоят, и търпят още каракачановите издевателства, над идеията. И после се сърдят, че се намират ненормалници според техните думи, като мен, да им казват истината в очите. Просто ВМРО си е ВМРО! и тези нямат нищо кръвно свързано с тази свята организация и идея. Това е което исках да подчертая. Че човек като каракачанов, които е от Русе, при това етнически влах, и да оглавява Македонска организация. И нали знаеш на нашите славни дядовци и пра дядовци? каква е била разплатата, с такива продали се за една купа леща, хора като каракачанов? Ами просто не си умират от стари години батенка. Просто, не се сърди, а мисли малко по разчупено, инак добра мисъл имаш, откровенно ти го казвам. Не обичам да сипя похвали на хора, които определено не ми харесват, или са ми неприятни. Вярвам че си ме разбрал не само тук, но и от други форуми, че каквото ми е на сърце, такова ми е и на уста. И че не си мълча изобщо, когато нещо не ми изнася, та нежели, че мога да пострадам от това ми качество. Все ми е тази.
Що jе сръбин се е лаjно, що бугар се jунак.

Similar topics (5)

Отговори: 2
Прегледи: 3319

Отговори: 40
Прегледи: 10356

Отговори: 87
Прегледи: 22463