Предложения за форума и сайта

Започната от Nordwave, 10 Май 2007, 21:03:16

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
Публикации: 4 357
R.I.P. 2017
Локация: Пловдив
Интереси: История
Зодия: Capricorn Capricorn
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
Уважаеми съфорумци,
Страницата се поддържа от българи, поставящи българската си същност и съдбата на България преди всичко. Страницата е част от Родово Наследство.
През последните  години екипът ни вложи много усилия и средства, за да направи възможно съществуването на този сайт и за да го поддържа в състоянието, което виждате днес. Искаме да благодарим на всички вас, които участвате във форумите, помагате ни, предоставяте ни материали за публикуване, указвате ни морална подкрепа...

За наша радост сайта се разрастна доста, но с това и нуждите от качествена поддръжка във вид на програмиране, администрация на сървъра, хостинг, поддръжка на форумите, поддръжка на другите секции от сайта, нови публикации и т.н.

Ако искаме да продължим да поддържаме сайта на това ниво, както и да разработваме нови секции трябва да намерим начин за развитието му. Обмисляме различни възможности за това. Ще ви бъдем благодарни, ако ни помогнете и споделите и вашите идеи?

Поздрави,
Екипът на портала

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
R.I.P. 2017
Активен
Нашето желание е БГ Националисти да се развие като един от най силните националистически форуми за Българска история и политика! - Като администратор на БГ Националисти ме интересува какъв искате да е форума? Заглавната страница на сайта? Проблема понякога са ни паричните ресурси, но до колкото е възможно ще развием сайта!         БГ Националисти се подържа се на абсолютно доброволни начала и предоставя трибуна на всички желаещи да изложат мнението си по актуални въпроси касаещи темата на деня. Ние целим запазването на българската народност и обнова на нейната държава. Очаквам вашите мнения и предложения?

Бай Иван

Hero Member
Публикации: 1 280
Зодия: Scorpio Scorpio
Активен
Мисля, че ще е полезно да се създаде страница към форума, която да баде обновявана с новини и статии, както и да съдържа галерия със снимков материал, библиотека.

Инжинер Донев

Hero Member
Публикации: 1 582
Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Активен
Библиотека и Галерия звучат добре. Също трябва да се потрудим да завържем повече приятелства с чужденци... Така наречената "Чуждестранна секция" все още няма нито една тема на чужд език. Някак не успяваме да задържим нашите приятели от други страни( помните ли двамата чуваши, унгареца Роланд, Хърватите...)

Бай Иван

Hero Member
Активен
Това ще е целта: на страницата е редно да има материали на английски, който ти Ташко, слава на Господ, доста добре владееш!

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
R.I.P. 2017
Активен
Започва процеса на реконструкция на заглавната ни страница - Сега е момента да излагате как искате да е БГ Националисти? Поздрави!

Инжинер Донев

Hero Member
Активен
Някои неща които съм споделял и които не съм споделял...
Ето какво съм виждфал и чувал по чужди и родни интернет пространства и ето какво имам като предложения:

Например... Функцията "карма" - досега на всеки човек се виждаше какво му е съотношението между добри и лоши постинги. Аз предлагам тази функция да се дооформи и разшири с следната добавка която съм виждал в други форуми:
Да може да виждаш в профила си кои за кои постинг каква карма е поставил:
пример

Виждате как пише кои е човека които е дал кармата, за кои постинг, и кратък коментар от този които е дал кармата(не задължителен)

второ - видео... Много е полезно да се добави функция с която да се вижда видеото ето така:

това става като се добави към функциите, код

за галерията

може да се направи на началната страница да се въртят снимки. И на сайта на воините имаше нещо такова само че отдясно и с по 1 картинка.

Раздел "Хърватия"

Заслужава си според мен да се направи една секция в която да е разрешено да се пише на "Шлиокавица" защото много хървати са се оплаквали че нищо не разбират от нашата кирилица и това ги спира.

Модерация/... Или още го наричат ръчно одобряване на всеки един постинг на потребители с кофти поведение, или чужденци и прочие. Тоест всеки един постинг да се появява само след одобрение от модератор, че постинга не нарушава правилата.

Бай Иван

Hero Member
Активен
"Модерация/... Или още го наричат ръчно одобряване на всеки един постинг на потребители с кофти поведение, или чужденци и прочие. Тоест всеки един постинг да се появява само след одобрение от модератор, че постинга не нарушава правилата"

Това е хубаво, но трудно изпълнимо - просто модераторския екип върши работата  в свободното си време. Иначе е добра идея.

Иначе за останалото съм съгласен. Нашият стремеж сега е изграждане на страница където да се публикуват новинарски коментари/авторски/, както и исторически материали. Като съответно на вас ще бъде оставен изборът кое да се обсъжда във форума.
С Божията помощ мислим проекта да стартира до 10 дни.

Инжинер Донев

Hero Member
Активен
Също предлагам да баннате цяла Сърбия. Яко ни шпионират и ни клеветят където ни падне. Не че като ги баннете няма да шпионират пак, но поне ще знаят че са нежелани.  :D

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
R.I.P. 2017
Активен
Цитат на: ташко-фадромата - 03 Дек 2007, 22:00:55
Също предлагам да баннате цяла Сърбия. Яко ни шпионират и ни клеветят където ни падне. Не че като ги баннете няма да шпионират пак, но поне ще знаят че са нежелани.  :D
Ако хвана сърбин ще разберат колко са желани....

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
R.I.P. 2017
Активен
Цитат на: ташко-фадромата - 03 Дек 2007, 21:23:29
Някои неща които съм споделял и които не съм споделял...
Ето какво съм виждфал и чувал по чужди и родни интернет пространства и ето какво имам като предложения:

Например... Функцията "карма" - досега на всеки човек се виждаше какво му е съотношението между добри и лоши постинги. Аз предлагам тази функция да се дооформи и разшири с следната добавка която съм виждал в други форуми:
Да може да виждаш в профила си кои за кои постинг каква карма е поставил:
пример

Виждате как пише кои е човека които е дал кармата, за кои постинг, и кратък коментар от този които е дал кармата(не задължителен)

второ - видео... Много е полезно да се добави функция с която да се вижда видеото ето така:

това става като се добави към функциите, код

за галерията

може да се направи на началната страница да се въртят снимки. И на сайта на воините имаше нещо такова само че отдясно и с по 1 картинка.

Раздел "Хърватия"

Заслужава си според мен да се направи една секция в която да е разрешено да се пише на "Шлиокавица" защото много хървати са се оплаквали че нищо не разбират от нашата кирилица и това ги спира.

Модерация/... Или още го наричат ръчно одобряване на всеки един постинг на потребители с кофти поведение, или чужденци и прочие. Тоест всеки един постинг да се появява само след одобрение от модератор, че постинга не нарушава правилата.
Цитатhttp://i212.photobucket.com/albums/cc81/tankistabg/quotes/moderation.jpg

Ще обсъдим идеята ти със колегата Родово Наследство! - Целта ни е да станем най силния български националистически сайт!

Инжинер Донев

Hero Member
Активен
Също към това с въртенето на картинки, може да се направи и въртене на цитати които да се добавят от потребителите чрез специален модул... В Воините имаха такова нещо на ротационен принцип но само администратори добавяха сентенции.

МИГ

Banned
*
Forum Member
Публикации: 446
Локация: South Side, Sofia
Зодия: Cancer Cancer
Активен
Да се замени синия фон с националния трибагреник ;) Да се виждат Йапитата на бивши членове, за да се избегне клевеа, не че визирам самвоина! :)другото Ташко го каза, нямам претенции!
Why don't you all f-fade away (Talkin' 'bout my generation)
And don't try to dig what we all s-s-say (Talkin' 'bout my generation)
I'm not trying to cause a big s-s-sensation (Talkin' 'bout my generation)
I'm just talkin' 'bout my g-g-g-generation (Talkin' 'bout my generation)

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
R.I.P. 2017
Активен
Цитат на: Матея Пенев - 04 Дек 2007, 19:37:43
Да се замени синия фон с националния трибагреник ;) Да се виждат Йапитата на бивши членове, за да се избегне клевеа, не че визирам самвоина! :)другото Ташко го каза, нямам претенции!
Ако визираш блокирани IP то те са все анадолци, комунисти, израелци и така нататък... Кой син фон визираш? На форума ли?

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
R.I.P. 2017
Активен
Ще направим всичко което ни е възможно....Само и аз малко да се освободя от ангажиментите ми и ще се залавяме за работа! :)

Similar topics (5)

Отговори: 22
Прегледи: 2853

Отговори: 10
Прегледи: 10590

Отговори: 4
Прегледи: 2790

Отговори: 34
Прегледи: 37160

Отговори: 4
Прегледи: 2421