Предложения за форума и сайта

Започната от Nordwave, 10 Май 2007, 21:03:16

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

генерал Жеков

Adviser
*
Hero Member
Публикации: 1 458
  1. Hatshepsut
Локация: България
Интереси: История, Философия, Политика
Зодия: Aries Aries
Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Politics: None None
Активен
Нямах предвид пропаганда на някакви идеи.Трябва да има и материали,относно проблема с мангалите-имя прогнози,че те ще станат мнозинство в държавата ни,и то най-много до 50год. напред във времето.Това трябва да се коментира,наравно с важните теми,които си споменал.Историята също е важно да присъства,за да не се превръщаме в дърво без корен.Ще следя сайта,пожелавам успех.

Идея може да бъде също,да се събират материали от форума по някой значими теми,а след това да се публикуват там-под формата на статии,сматам,че ще има и положителен ефект за форума,защото когато хората четат смислени неща в сайта,те със сигурност ще погледнат и форума,ако нямат желание да се регистрират,то поне от интепес към тази и други теми,както и отговорите на други потребители към тях
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

HighVoltage

Moderator
*
Senior Member
Публикации: 748
Активен
Цитат на: генерал Жеков - 09 Юли 2018, 16:07:16
.Ще следя сайта,пожелавам успех.

Къде ще ходиш пък ти? Стой тука да го следиш отблизо и изкъсо. Има тема за демографската криза.
Веднъж прегледах facebook страницата на форума, там се дават линкове към темите тук. Всеки ден форума се чете от м/у 50-150 човека в зависимост от времето, сезона, мачовете  :D/ и т.н. обстоятелства.

генерал Жеков

Adviser
*
Hero Member
  1. Hatshepsut
Активен
Няма да мърдам никъде,просто такъв е израза  :laugh-1:
Виждам,че имаме много Гости във форума,четат,гледат и т.н,защо обаче,не се регистрират-за мен е мистерия.В момента активните участници в форума сме десетина.Другите са само зяпачи,но пък както каза Panzerfaust,по-важното в случая е качеството,а не количеството.От момента,когато Мишока бе изгонен,качеството на публикациите изведнъж се повиши,но количеството спадна драстично.Когато той беше тук,създаваше много неприятна суматоха и наистина изнервяше мен и други членове,защото за разлика от нас-той пише глупости,а не това което мисли реално за държавата и народа си.Точно по тази причина публикациите на ден "удряха тавана" с брой по 100 и повече.Днес,обаче,рядко стигаме такива цифри,и това ще е така или до регистрацията на интелигентен и интересен човек,или до следващия трол/профил на другаря Четник-Мишок-Сириус.
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Петкан

Banned
*
Veteran
Публикации: 8 643
България преди всичко!
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Защо не мога да гласувам за изказани мнения и коментари на участниците? :eusa_naughty:
Опитах да сложа + на генерал Жеков и High Voltage, но не става.
Ad honores

генерал Жеков

Adviser
*
Hero Member
  1. Hatshepsut
Активен
При мен системата работи,нямам проблем с нито една от функциите във форума
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Hatshepsut

Perfectionist
Administrator
*
Veteran
Публикации: 7 068
Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
Зодия: Sagittarius Sagittarius
Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
Цитат на: Петкан - 09 Юли 2018, 23:09:24
Защо не мога да гласувам за изказани мнения и коментари на участниците? :eusa_naughty:
Опитах да сложа + на генерал Жеков и High Voltage, но не става.

Изглежда проблемът не е бил само при теб, а при всички потребители от групата Registered User  :huh:
Сега проверих правата на групата и се оказа, че не е била сложена отметка пред опцията за промяна на кармата на другите потребители.

Click  :arrow:

След като включих опцията, проблемът би трябвало да е вече отстранен.

Индивидуалист

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 2 813
Не бойте се!
Зодия: Virgo Virgo
Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Активен
И моето скромно мнение

Бих искал да внеса някакво предложение за форума наистина, но той е толкова богат като съдържание,че не се сещам. Остава тогава участниците да са стойностни. Вярвам,че всеки по своему обича Родината/дори и Мишока/ и иска и търси разрешаване на проблемите и, които са проблеми на хората всъщност живеещи в нея.

Бях един от тези, които живееха ежедневно с болезнените проблеми на Родината, през 2006, 2007, 2008 до 2013г. В другия форум от двата ми профила/единия Владо Лалов го забрани, когато направих тема за изгонени честни хора от партията - към 40 човека през 2007 г. конкретно в града, в който живея/ имам общо към 15 000 мнения. Които не са само критика, а и предложения, идеи, реално сътрудничество, приятелства на живо/ с Investigator се виждаме всяка есен, когато си дойде в България, той живее навън/, с Данчо сме се срещали няколко пъти- младежки координатор, после замина в София/
До 2013 обаче, когато получих тотално отвращение към партийната система. Смятам,че пол. партии в България не трябва да има, поне за период от 10 години.

Към днешна дата а и винаги съм бил един от тези българи, които стават сутрин и отиват на работа. Десетилетия вече. 4-то. От 20 години работя пред монитори. А след работа оставям очите ми да почиват, тъй като се надявам още дълго да ми служат. Затова и в големи периоди ме няма из нета. Няма как иначе.

Желая здраве и вътрешна сила на всички участници и съхранявайте това, което е изградено досега.
Бог да бъде с всички вас!

Приятен ден!

Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

генерал Жеков

Adviser
*
Hero Member
  1. Hatshepsut
Активен
Прегледах сайта-добре се развива,според мен.He съм запознат с нещата,но много ме дразни това извращение с адреса-звучи смешно и изглежда трагично,Ню Йорк-Главна улица  :laugh-1: Ако е възможно,нека се смени,изгледа на сайта ще формира поне 50% от мненията на посетителите за него.Ако аз бях чужд относно форума и сайта,бих помислил,че това е някаква секта на лудаци американофили  :lol: .Предлагам да се напише адреса на Мишока,той го даде някъде тук  :lol:  :lol:
Добри материали се публикуват,личи че не се пише просто "за спорта",а по познати и сериозни теми.Ако се развива така,сайта има потенциал.
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

HighVoltage

Moderator
*
Senior Member
Публикации: 748
Активен
Администратора може ли да обедини няколко теми от раздел "България", това са: 30450+30458, 30484+30483 както и 30478+30464, всичките са на Зигфрид. Целта не е да го ядосам, основанието за това искане е че те са сходни като съдържание, отделно ми се иска на първа страница да е по-разнообразна, а в момента там има 10 негови теми, ще са с три по-малко. Аз знам, че имам право да го направя, но тъй като не съм пробвала тази опция се страхувам да не ги изтрия, без да искам.

Отделно, темата на Мишока Интересни мнения от facebook.com смятам че е крайно време да бъде изтрита. Той си направи такава тема в новия форум воден от невъзможността си да перефразира интересни за него чужди мисли. Всъщност това мога и аз да го свърша, все пак никой не идва да чете плиткоумията на комплексари от тайни групи на въпросния смотан сайт. А най - после не сме рекламна агенция тука.

Hatshepsut

Perfectionist
Administrator
*
Veteran
Публикации: 7 068
Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
Зодия: Sagittarius Sagittarius
Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
Цитат на: HighVoltage - 20 Сеп 2019, 23:39:22
Администратора може ли да обедини няколко теми от раздел "България", това са: 30450+30458, 30484+30483 както и 30478+30464, всичките са на Зигфрид. Целта не е да го ядосам, основанието за това искане е че те са сходни като съдържание, отделно ми се иска на първа страница да е по-разнообразна, а в момента там има 10 негови теми, ще са с три по-малко. Аз знам, че имам право да го направя, но тъй като не съм пробвала тази опция се страхувам да не ги изтрия, без да искам.

Отделно, темата на Мишока Интересни мнения от facebook.com смятам че е крайно време да бъде изтрита. Той си направи такава тема в новия форум воден от невъзможността си да перефразира интересни за него чужди мисли. Всъщност това мога и аз да го свърша, все пак никой не идва да чете плиткоумията на комплексари от тайни групи на въпросния смотан сайт. А най - после не сме рекламна агенция тука.

Готово, темите са слети.

Similar topics (5)

Отговори: 22
Прегледи: 2853

Отговори: 10
Прегледи: 10590

Отговори: 4
Прегледи: 2792

Отговори: 34
Прегледи: 37163

Отговори: 4
Прегледи: 2424