Какво ви е мнението за поляците?

Започната от vulgaros, 18 Авг 2008, 14:39:44

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vulgaros

Banned
*
Junior Member
Публикации: 11
Активен
Аз лично мисля, че поляците са гнусна измет, която трябва да бъде изличена от лицето на земята. В много отношения съм забелязал, че приличат на другите подчовешки боклуци сърбите. Например германците наричат полската измет "крадци на земя", защото от както се помнят владеят немски територии без никакво право, а само защото са им дадени от победителите в двата световни конфликта. И те разбира се, са ги приели веднага, като най-долни помияри. Също като сръбската подчовешка сган. Освен това по отношение на поляците имам и лични наблюдения, които се заключават в следното:

- Алкохолици

- Нечистоплътни

- Склонни към измами

- Крадливи

- Свадливи

- Изключително глупави, даже тъпи. Почти всички поляци, с които съм контактувал, като интелектуално ниво и ментална зрялост са на нивото на шестокласниците в България. Това не е учудващо, като имаме предвид расовото си превъзходство над тях, но все пак говорим за хора прехвърлили трийсетте.

- Почти патологична лъжливост. Ако поляк ти каже, че е ден, все пак отвори прозореца да провериш.

- Завистливи. Много тежка национално-характерологична черта. Научно доказано е ,че в следствие на своята завистливост много поляци стават епилептици.

Абе в общи линии, изключително вредно, злобно и примитивно племе. В светлината на гореизложеното, как мислите, заслужават ли поляците мястото си на световната политическа карта и не говоря просто за съществуването им, като суверенна държава, а за правото им да съществуват, като национална, културна и биологична общност.
За мен отговорът е еднозначен - категорично "НЕ". 

Metoman_88

Senior Member
Публикации: 935
Локация: София!
Зодия: Cancer Cancer
Активен
Цигани,добре че имат за съседи немци,иначе щяха още да живеят по сламени колибки !
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Skarlet

Hero Member
Публикации: 1 802
хуманистка
Локация: Marbella - Spain
Зодия: Sagittarius Sagittarius
Активен
Хайде, стига дивотии. И сред поляците има добри и лоши, умни и глупави, красиви и грозни, способни и некадърни, работливи и мързеливи, свестни и подли, както сред всички народи. Това, че форумното поляче Влади има само дефекти, не означава, че всички поляци са  като него.  :-P :-P :-P :-P Познавам и други поляци и имам отлични впечатления от тях, пък и държавата им е красива, с много старинни сгради и доста по-чиста и уредена от България в  момента, за съжаление.

Борисъ

Senior Member
Публикации: 949
Зодия: Gemini Gemini
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Поляците са комплексирано шовинистично племе и само поради това, че не стават за войници не са направили по-големи поразии в Европа. Разширили са се не заради силната си армия, а поради благоволението на Лондон, Париж и Москва при двете световни войни. Точно като сърбите. Берлин и Варшава са като София и Белград.
Интересно ще е да се отбележи, че в края на Втората световна война поляците изгонват милиони немци от новозаграбените земи, но никой не обелва дума за това :devil:

Болгардингезе

Senior Member
Публикации: 979
mąθran
Локация: Велика България
Активен
Нямам отношение към тях.На практика не са направили нищо лошо на България(изключвам Варненчик).Може да са - Алкохолици,
Нечистоплътни ,Склонни към измами ,Крадливи ,Свадливи ,Лъжци ,Завистливи и какви ли още не ,но на практика нищо не са сторили на България.
Иран ,Армения - вечни приятели с България.
Както и горе ,тъй и долу!

Валентин

Adviser
*
Forum Member
Публикации: 259
Мизия, Тракия, Македония!
Локация: Русе
Зодия: Leo Leo
Активен
Нямам  специално  отношение към  тях.
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"

Борисъ

Senior Member
Публикации: 949
Зодия: Gemini Gemini
Активен
Полша е била враг на България в две световни войни.

Севар Вананд

Senior Member
Публикации: 854
Борете се!
Локация: София
Зодия: Leo Leo
Активен
Нямам специално отношение към поляците. Не познавам поляци, но това, което съм чувал за тях от хора, които познават поляци, са все лоши неща. Горе-долу това, което е написал Vulgaros, съм чувал и от другите. Не знам до колко е истина, но няма да се изнанадам, ако са точно такива. Все пак те са си славяни.
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!

cism28

*
Junior Member
Публикации: 33
Активен
И аз дълго време нямах (негативно) мнение за поляците, поради същата причина, че не са сторили нищо лошо на България...докато не видях "културните им специфики" в хотел на морето. Освен гореописаните характеристики трябва да добавя, че са много стиснати... до положение, че за да спестят 40 ст. ходиха до магазин за Хранителни стоки на 500 м. от хотела, за си купуват кока кола и кроасани... През цярото време се държаха като пълни мангали, дигаха невъобразим шум по всяко време на денонщието, а най- редовна гледка беше охраната на хотела да не пуска поляци да си тръгнат...докато не върнат откраднатите хавлии от хотелските стаи. Така, че... язък за млечнобялата им кожа, манталитета им е цигански... Абе... нация от мъже алкохолици и жени курви!!!

По случая поздрав за тях с : Landser - Polacken tango

Wulko88

**
Forum Member
Публикации: 262
ИМАМ ДОСТА ВУЛГАРЕН ЕЗИК
Локация: София
Активен
каквото ми е отношението към евреи набутани в гето  :-P
МНОГО ОБИЧАМ ДА ПИЯ

друг самотен войн

**
Forum Member
Публикации: 321
Активен
Цитат на: cism28 - 26 Авг 2008, 09:26:48
И аз дълго време нямах (негативно) мнение за поляците, поради същата причина, че не са сторили нищо лошо на България...докато не видях "културните им специфики" в хотел на морето. Освен гореописаните характеристики трябва да добавя, че са много стиснати... до положение, че за да спестят 40 ст. ходиха до магазин за Хранителни стоки на 500 м. от хотела, за си купуват кока кола и кроасани... През цярото време се държаха като пълни мангали, дигаха невъобразим шум по всяко време на денонщието, а най- редовна гледка беше охраната на хотела да не пуска поляци да си тръгнат...докато не върнат откраднатите хавлии от хотелските стаи. Така, че... язък за млечнобялата им кожа, манталитета им е цигански... Абе... нация от мъже алкохолици и жени курви!!!

По случая поздрав за тях с : Landser - Polacken tango

Навремето преди 1989 г. в много държави казваха на поляците ,,еврейте на соцлагера", някои хора са ми споменавали, че за тях е разпространен епитетът ,,бели цигани". Така че не е за учудване голямата им пестеливост и кражбите по хотелите. Знам за случаи, когато работещи в арабските държави поляци навличат по 4 якета едно върху друго, при полетите към Полша, за да ги продават. Проблемът е бил, че полетите не са били директни, така че жив цирк е било за останалите хора да ги гледат навлечени с по 4-5 якета наедин път.  :-P

За полякините много няма да говоря... отдавна ,,ку*ва" е синоним на ,,полякиня"... който не ми вярва, нека отиде в която и да е полска дискотека и заговори на който и да е западноевропейски език. Едва ли ще изминат и пет минути преди да му се лепнат 2-3 полячета-к*рвета.

Това е истината.

друг самотен войн

**
Forum Member
Активен
България няма териториални претенции към Полша.

Генерал Колев

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 2 561
България над всичко!
Активен
Цитат на: друг самотен войн - 29 Авг 2008, 19:50:06

Да, но други страни имат законни претенции- не е само Данциг! Трябва да върнат на Германия половината Полша!
България над всичко!

друг самотен войн

**
Forum Member
Активен
Цитат на: Генерал Колев - 29 Авг 2008, 20:45:40
Цитат на: друг самотен войн - 29 Авг 2008, 19:50:06

Да, но други страни имат законни претенции- не е само Данциг! Трябва да върнат на Германия половината Полша!

Similar topics (5)