Author Topic: HTML  (Read 3633 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline shaniss78

• Newbie
HTML
« on: 22 Nov 2008, 20:24:13 »
Здравейте!!! Може ли ми пишете коя програма да си инсталирам за мога да редактирам на HTML и да ми показва разултата от програмирането. Благодря ви предварително! :)Моля за спешност!
« Last Edit: 24 Jul 2010, 15:29:12 by Nordwave »

Offline Ванадий

• Hero Member
Re:HTML
« Reply #1 on: 22 Nov 2008, 23:24:50 »
Можеш да го пишеш на всеки един текстов редактор, стига да знаеш кодовете (тагове). После само променяш формата на файла (с кода) от .txt, .doc .***, какъвто и да е до .html

Можеш да пробваш и с някоя програма, където няма да ти трябва писане на скриптове, а само да я разучиш (като Web Page Maker)

Offline logx

• Senior Member
  • Обичайте Родината си!
    • Български националисти
« Reply #2 on: 23 Nov 2008, 16:53:58 »
Пробвай Notepad++. Няма нищо общо с Notepad на win... Аз съм доста доволен. Има редактор за много от езиците. Също и за стиловетe - CSS.

Това е отговор на въпроса, който предполагам, че си искал да зададеш, защото по начина, по който питаш - програмата е някой browser: Mozilla FireFox, Opera, Netscape, Internet Explorer и т.н.
И така животът продължава
вечният си мъдър кръговрат.
Някой постоянно оцелява,
защото други срещу бурята, стърчат.

Offline Вик Василев

• Newbie
    • alternative-x
« Reply #3 on: 22 Jun 2009, 17:55:41 »
Здравейте!!! Може ли ми пишете коя програма да си инсталирам за мога да редактирам на HTML и да ми показва разултата от програмирането. Благодря ви предварително! :)Моля за спешност!

Тук се ползва кирилица!

Aми аз бих ти препоръчал Dreamweaver CS4 - професионална програма е, и въпреки това с нея може да работи всеки, с минимални или никакви html познания

Offline Tsvetelin Petrov

• Junior Member
  • *
    • http://www.metalnivratibg.com
« Reply #4 on: 24 Jul 2010, 13:55:31 »

Тук се ползва кирилица!

Aми аз бих ти препоръчал Dreamweaver CS4 - професионална програма е, и въпреки това с нея може да работи всеки, с минимални или никакви html познания

Да Dreamweaver-а може би е най - добрата програма която може да използваш. Аз мога да ти препоръчам Blumentals HTMLPad Pro. Blumentals екомпактен Web редактор, имащ удобен панел с инструменти за бързо  форматиране на текст, създаване на форми, таблици, вмъкване на тагове, не само HTML, но също така javascript, ASP и SSI

Offline areabg

• Junior Member
  • *
« Reply #5 on: 03 Nov 2010, 11:40:28 »
Предложете ми честен, нормален и можещ човек за изработката на сайт. Работата не е спешна, може и в началото на годината да се свърши. Ще приветсвам всяко предложение.