Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Православие / Re: Източноправославната църква на КГБ и ДС
« Последна публикация от HighVoltage - Днес в 19:52:14 »
Ми вие го измислихте този морален имунитет тука, нали това пропагандирате, че морала на тези хора не може да се оспорва. А трябва да може за тези от тях, които сами се дискредитират.
2
За Форума / Re: Предложения за форума
« Последна публикация от Hatshepsut - Днес в 19:49:35 »
1/Няма ли да е хубаво автоматичния шрифт при публикуване на пост да е малко по-голям?

2/ Има ли тема като  „Любими български артисти” или подобна?

3/ Когато има време Hatshepsut или друг, който оформя добре темите си да започне една такава: Любими/ интересни туристически маршрути
for example:  Шумен – Плиска – Преслав
..................................1. Автоматичният размер на шрифта зависи от шаблона, по принцип може да се увеличи, но трябва да ровя по конфигурационните файлове. По-лесният начин е да се увеличи мащаба на браузъра, аз примерно съм го увеличил на 125%, защото и на мен ми е дребен шрифта и го виждам трудно.

2. Специално за българските артисти няма такава тема, има една по-обща "Любими филмови актьори" (http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=6434.0)
Може да се направи отделна тема за българските артисти, разбира се  :smile-1:

3. Наистина би било добре да се направи такава тема за туристическите маршрути, аз досега съм публикувал някои неща в секцията "Articles"

http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?action=articles;cat=2

http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?action=articles;cat=3
3
За Форума / Re: Предложения за форума
« Последна публикация от HighVoltage - Днес в 19:36:05 »
1/Няма ли да е хубаво автоматичния шрифт при публикуване на пост да е малко по-голям?

2/ Има ли тема като  „Любими български артисти” или подобна?

3/ Когато има време Hatshepsut или друг, който оформя добре темите си да започне една такава: Любими/ интересни туристически маршрути
for example:  Шумен – Плиска – Преслав
..................................

4
Православие / Re: Каква е вашата религия?
« Последна публикация от Sirows - Днес в 19:30:59 »
Какво невероятно има, че чак пък и да не вярвам на невролозите и биолозите, нещо преиграваш! Това се отнася до истински религиозните хора - фанатици изследвали са ги с електроенцефалограф и ЯМР. Вероятно когато се моли човек, чиято вяра е по-скоро вторичен продукт на другите му убеждения /т.е. религиозен е щото е от еди кой си народ, пък те са така/ може би мозъка ми не 'продуцира' нищо. :evil:
Как така за всички е едно и също. Религиите са различни и начините на молитва също, ама резултата един и същ. Предполагам е нагласена работа. То цялата им работа е такава.
5
Православие / Re: Каква е вашата религия?
« Последна публикация от HighVoltage - Днес в 19:25:18 »
Това вероятно е изследвано някъде на запад, от някой велик нео-либерален гений. Честно казано доста смешно. Въпросът е дали наистина го вярваш ?

Какво невероятно има, че чак пък и да не вярвам на невролозите и биолозите, нещо преиграваш! Това се отнася до истински религиозните хора - фанатици изследвали са ги с електроенцефалограф и ЯМР. Вероятно когато се моли човек, чиято вяра е по-скоро вторичен продукт на другите му убеждения /т.е. религиозен е щото е от еди кой си народ, пък те са така/ може би мозъка му не 'продуцира' нищо. :evil:
6
Конспирация / Re: Руската тайна конспирация и проекта Путин
« Последна публикация от Sirows - Днес в 19:13:51 »
СТИГА БЕ, НОРМАЛНИТЕ ЛИДЕРИ ОТ ЗАПАДА СА ЗА : педофилията, педерастията, исляма и ислямистите.
______________________________________________________
Явор Дачков
11 часа ·
77 % от гласовете при 67 % избирателна активност. Това е сила. От гледна точка на подкрепата Путин е най-легитимния лидер в Европа. И не защото изборите в Русия са контролирани, няма демокрация, народът е прост и т.н. Става дума за автентична подкрепа за един адекватен политик. Впрочем Путин е и сред най-нормалните лидери в днешния свят.
http://glasove.com/categories/novini/news/putin-pecheli-nad-76-65-ot-glasovete
7
Конспирация / Re: Руската тайна конспирация и проекта Путин
« Последна публикация от Sirows - Днес в 19:08:27 »
Към началото на 80-те години на 20-ти век някои съветски ръководители осъзнават, че на системата и остават десетина години живот. Значи системата е прогнила и те знаят от кого - част от партийният апарат се е самозабравил и върши,каквото му дойде на ум. Тогава се ражда идеята за прословутата "перестройка'. Пренасочват се парични активи, укриват се материални ценности и оръжия, разработват се планове за действие след деня Х, когато всичко ще се срути. Естествено това става с помощта на КГБ.
За тези, които обичат да четат, ще препоръчам една книга.


Всъщност са били обикновени американски агенти. Системата никак не беше загнила. Идеята за перестройката вероятно е родена , някъде в САЩ. След Сталин , Хрусчов тръгва по този път , да предаде Русия на запада, но не успява.
8
Православие / Re: Каква е вашата религия?
« Последна публикация от Sirows - Днес в 19:05:59 »
Много интересен факт е че когато хората се молят на религиозният си Бог в мозъка им се продуцират Делта вълни, които:
„са мозъчни вълни, които са най-характерни за състоянието на дълбок сън. По време на ДЕЛТА активност мозъкът и тялото ни са в състояние на абсолютна почивка като изключват достъпа на информация от външният свят. В този момент се отделят биохимичните вещества мелатонин и хормон на растежа, които са отговорни за качествената почивка и възстановяване на организма. В будно състояние обаче не би трябвало да се наблюдава голямо участие и мощности на ДЕЛТА вълните.
Това вероятно е изследвано някъде на запад, от някой велик нео-либерален гений. Честно казано доста смешно. Въпросът е дали наистина го вярваш ?
9
Православие / Re: Източноправославната църква на КГБ и ДС
« Последна публикация от Sirows - Днес в 19:03:29 »
Много ‘дъвкана’ тема е дали някой човек само защото е поп, ходжа или друго религиозно лице има право на защита, ненамеса и
Не знаех че има такъв морален имунитет ! Вероятно е някакъв нов нео-либерален шаблон.
Има си ред  кой може: да критикува, съди и дава акъл. Не може некой си който е никой да съди и поучава. То това е смешно и не е нормално.
10
Чужбина / Re: Краят на западната цивилизация и култура!!!
« Последна публикация от Sirows - Днес в 18:56:58 »
Тук мисля да споделям впечатленията си от запада и западните хора.
Уточнения:
- За да се опознае една култура, не е достатъчно да се гледа телевизия или да се чете за нея, трябва да се поживее с хората от тази култура, да се поработи с тях  и едва тогава може да се говори , какво представляват.
- живея на запад от почти 11г. и от 7г. работя охрана по заведенията, което ми дава възможност да срещам доста хора и да говоря с тях, на базата на което мога да имам доста точно виждане за доста народи на земята и особено за западните.
- Не мразя запада и хората от запада, по-скоро ги съжалявам. Някога ги мразех, после разбрах че омразата, дори и да приемем че е правилна, тя винаги остава - разрушителна и на практика е само губене на време. Много по-добре и полезно е да се обича. като не може да се обича врага, то нека не се занимаваме да го мразим и нека наблягаме на любовта към нашето.
- Не съм и комунист, даже някога бях анти-комунист, а по времето на комунизма разни комунисти ми предсказваха че няма да стигна далеко. И наистина, ако комунизма беше останал, вероятно щях да лежа по затворите. Не съм и русофил, путинист, сталинист и т.н. шаблони.
______________________________________________________________________________
Първото, което ми идва на ум е че , ако сме заедно със запада, то пак ще загубим играта, войната и каквото има да се губи.
Западната култура е дълбоко деградирала, стигнали са до точката на невъзможното завръщане. Няма никакъв смисъл да се надявате на някакви десни на запад, патриоти, националисти, нацисти и т.н. ! Просто тези са свършени и никой не може да им помогне, културата им е разбита и гнила и ражда само умряло. Нео-либерализма пък ги докара до слабоумие и некомпетентност, дупе-лизане, мазнене, доносничество и въобще , каквото се сетите лошо. Тук ужасните престъпления за които не ви говорят по медиите в България са направо страшна работа, не е за вярване. Става дума за жестокост, садизъм , ненормалност и само-унищожение.
На практика западните народи все едно са на състезание, кой е по : ненормален, злобен, лъжлив и извратен.
Забелязвам че някои немци например са доста коварни, като хора. Испанците не им отстъпват, но са по-нагли и доста лъжат, французите са страшни лекета и лигльовци, англичани и шотланци - пияндета, и боклуци , всички обаче са страшно досадни.
какво ми прави впечатление сред западните хора:
- пропагандата направо им е отровила и изпържила мозъците, почти всички западни народи и хора са така.
- смятат приемането на наркотици за нещо нормално, който не приема някакви наркотици за тях не е нормален. Дори един хероинов наркоман за тях е много по-нормален от не употребяващият наркотици.
- Цената на кокаина от около 12-13 г. е паднала и се употребява масово, разместват го с не се знае какво и мозъците им са изпържени жестоко.
- хомо-сексуализма от почти всички западни народи се смята за нормално. Сега работя в един бар , където има и компаньонки,  които са и проститутки и естествено има и травестити понякога. Често ги забелязвам да наемат травестит - мъж, да отиват някъде с него ( сещате се за какво) и да се връщат доволни и горди, все едно са били с най-великата красавица на света. Дори един бивш колега, познат от старата ми агенция го видях да се увърта с подвита опашка на един травестит.
- Тука лудостта е станала норма и ненормалното се смята за добро, позитивно и т.н. смятат че ако не се смееш постоянно, като луд си ненормален. Ако жените не пият и не пушат и не искат да са курви или поне да се държат, като такива ги смятат за ненормални. Даже в някои работи, особено ако е за голяма компания ги пращат и на психолог. Там им задават въпроси защо не искат да са такива, тоест ненормални курви ! Лично на мене глупави клиенти постоянно ми задават въпроса - защо не съм се смеел и съм бил толкова сериозен в работата ми. Това обаче ми е и големият плюс и навсякъде, където ида да работя ме харесват и искат. Понеже не им трябва някой да се смее и лендзи като ненормален, а да работи, да ги пази и да внимава да не влизат без пари. На въпроса защо не се смея, им отговарям с въпрос, дали са нормални и защо не се лекуват. Не го разбират и не спират да се учудват защо не се смея и веселя без причина. Ми да не съм откачен им изкрещявам накрая и им обяснявам, че когато аз започна да се смея - те ще плачат, понеже ще ги бия и ако не спрат да ми досаждат и занимават с глупостите си - това скоро ще стане.
- Некадърността също е станала норма. Няма значение как работите, особено ако фирмата е голяма - важното е , как се мазните и лижете задници. В последствие навсякъде са некадърници и в политиката им още-повече. За това и постоянно се излагат и стават за смях.
- Друга жестока истина е че социализма победи запада в това да създаде по-качествени, умни и работливи хора, даже направо ги смаза. Хората от източна Европа са винаги в пъти по-качествени във всяко едно отношение от западните хора. Българите пък сме по-качествени от тези от Източна Европа и си правете сами сметката.
- Едно от нещата, което ме шокира е лъженето. Хората на запада от почти всички народи : винаги тръгват с лъжа, измама и са упорити в това. Много пъти обаче е по-изгодно просто да казват истината, но така са закърнели, че не могат и само лъжат. Ужасното е че го вършат и възрастните хора.
- Гордостта тук е култ, тя е основна движеща сила, от нея и всяко останало зло. Често може да се видят хора на години, облечени по последна мода все едно са до 30-т годишна възраст, а са над 65г.
- Ненормалността и психическите отклонения тука са нещо, много често срещано. От наркотици, а и от самата култура изтрещяват здравата. Друга причина са браковете между роднини в миналото, а вероятно и сега. Въобще яко им хлопат дъските. Направо е страшно. Виждал съм ги при обикновена караница да изпадат в странни състояния , истерии и подобни.
 Всички тези неща ясно говорят че при военен конфликт с Русия тези , няма да издържат дълго,. То според мене повечето ще се предадат без бой. Според мене те и без конфликт са на практика:
- изчерпани
- без бъдеще
- мъртви духовно, а и телесно
- и скоро ще бъдат премазани от изтока и Русия.
Така че нека добре си правим сметката на коя страна ще сме. На страната на запада е сигурно - че ще сме губещи.
Така че нека си седим в българщината и не се врем, където не ни е работата. Българската култура, трябва да си я запазим и съхраним, без про-западни и нео-либерални изкривявания. Западните идеологии, само ще ни разрушат, за това - далеко от тях.
Страници: [1] 2 3 ... 10