Poll

Могат ли циганите да бъдат интегрирани в обществото

Да!
14 (10.4%)
Не!
121 (89.6%)

Total Members Voted: 117

Author Topic: Интеграцията на неинтегрируемите  (Read 447173 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 750
 • Gender: Female
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Reply #2460 on: 21 Jan 2019, 19:25:51 »
Циганинът Николай, нападнал полицай със сабя, крещял: Ще ти изтръгна гръкляна! Ще дойда до дома ти и ще...

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/tsiganint-nikolay-napadnal-politsay-ss-sabya-kreshchyal-shche-ti-iztrgna-grklyana-shche-doyda-do-doma-ti-i-shche_news652744.html

Той е обвинен за това, че на 19.01.2019 в гр. Сливен, в условията на продължавано престъпление, се заканил с убийство спрямо длъжностно лице – полицейски служител, при и по повод изпълнение на службата му, използвайки думите „ …. ще ти изтръгна гръкляна“ и с действие - замахване с остър предмет (желязна шина с предварително заострен връх) към него и на същата дата се заканил срещу полицейския служител, използвайки думите „Ще дойда до апартамента ти и ще те запаля!“


-----------------------

ЗА 35 ЛЕВА: Дрогиран рецидивист преби възрастна жена в дома й

Нападението е станало в Гурково, а състоянието й е тежко


Пореден случай на брутално нападение над възрастни хора. Жена е била пребита в дома си, в град Гурково. Състоянието й е тежко. Тя е била откарана в болница.

Извършителят на нападението е задържан. Оказало се, че той живее в близката махала. Преди ДВА месеца е излязъл от затвора. Арестуван е в хранителен магазин в центъра на Гурково.

„Не можах да реагирам. Запуши ми устата и започна да ме бие. Удряше ме по главата, по лицето, навсякъде. Хвърли ме на земята до печката”, разказа пострадалата Иванка Койчева.
-------------------------

Циганина е арестуван в местния магазин докато харчел 35-те лв. на бабата
 

Offline HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 750
 • Gender: Female
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Reply #2461 on: 22 Jan 2019, 13:45:26 »
Пак безчинство! Агресивна циганка окървави фелдшерка, която се опитвала да помогне на 5-месечното ѝ бебе!

Поредно нагло нападение над работещ в сферата на здравеопазването се случи в Горна Оряховица. В нощта срещу понеделник жена от ромски произход удари в лицето медицинската фелдшерка от Центъра за спешна помощ в железничарския град Наталия Армянова, съобщава borbabg.com Пострадалата е с разбита горна устна, хематом на венеца и психологическа травма, която дълго време няма да зарасне. Медицинската фелдшерка вече е подала жалба срещу агресивната жена, но не вярва на справедливо наказание.
Неприятният случай станал, след като ромката потърсила медицинска помощ на телефон 112 за 5-месечното си бебе. Линейка отишла на адреса и след като екипът установил, че детето е с много висока температура и има вероятност от усложнения, веднага го транспортирал до МБАЛ „Св. Иван Рилски“. Незабавно е било консултирано от педиатър, който заключил, че бебето се нуждае от по-специални грижи, тъй като е с вроден сърдечен порок. За целта трябвало да бъде закарано в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново. Докато организирали транспортирането медицинската фелдшерка Наталия Армянова сложила температуропонижаваща свещичка на детето и започнала да приготвя необходимите медицински пособия и медикаменти, които биха били нужни при извозването на малчугана, в случай че се влоши. „Влязох в манипулационната да взема урбазон и апарат за обдишване по препоръка на педиатъра. Вратата на отделението обаче е с автоматично заключване и винаги се чува хлопане, когато се затвори. На излизане жената ме посрещна с крясъци. Викаше: „Защо ми удряш вратата под носа?“ и в същия момент, без да очаквам, ме удари в лицето“, разказа Наталия. Медицинската фелдшерката заяви, че с нищо не е провокирала агресивното поведение на майката и е правела всичко необходимо детето да бъде транспортирано успешно и възможно най-бързо до търновската болница. След удара устната на жената започнала да кърви, вдигнала високо кръвно и едва изкарала дежурството. Нейни колеги извикали полиция и след като униформените дошли, ромката скочила и срещу тях. „Единият от полицаите се обади на централата си и поиска разрешение неговият колега да присъства по време на транспортирането на детето до Велико Търново. Толкова агресивна беше тази жена, че дори органите на реда не я респектираха“, допълни пострадалата. След нападението Наталия подала молба за напускане на работното си място, а в момента е в отпуска. „Не смятам, че сме учили, за да станем боксови круши. Съпругът ми заяви, че не може всеки път да живее в страх, дали ще се върна от поредното дежурство, в което сме ругани, обиждани и заплашвани“, коментира тя. Медицинската фелдшерка допълни, че в понеделник е ходила в полицията да даде още показания по случая и има извадено медицинско свидетелство. Не е оптимист по отношение на евентуалното наказание на агресорката, тъй като ромката е самотна майка и вероятно ще се размине с условна присъда, допълни тя.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/pak-bezchinstvo-agresivna-tsiganka-okrvavi-feldsherka-koyato-se-opitvala-da-pomogne-na-5-mesechnoto-bebe_news652869.html
-------------------------------------------

 :devil-1: Ама и докторите са едни тъпаци, че и транспорт осигурили за бебето от град на град ще го водят, сакън да не се затрие! Това е уникално  И пари не им искате на циганите и ги гледате като царчета, и бой ядете
 

Offline генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,458
 • Gender: Male
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Reply #2462 on: 22 Jan 2019, 13:59:13 »
На докторите трябва да им се забрани да извършват каквито и да е операции,прегледи и израждания за хора със неарийски произход.Това нито е първи,сигурно няма и да е последен случай на бити лекари-с една такава забрана,всичко това ще се изпари на мига.Друг начин да се противодейства на този терор не съществува или не е достатъчно ефективен
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Offline HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 750
 • Gender: Female
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Reply #2463 on: 25 Jan 2019, 22:12:22 »
Публикувано във факти.бг:
Двама цигани убили мъжа в Белослав
Нападателите са задигнали около 10 000 лева


Двама души от ромски произход са задържани след след зверското убийство на 80-годишен пенсионер в Белослав, съобщи Блиц.

Възрастният мъж бе убит на 24 януари сутринта. Арестуваните са на 20 и 23 години, местни. По-младият преди време е бил закопчаван за притежание на наркотици. Престъплението е извършено с цел грабеж.

Разследващи определят убийството като жестоко и мъчително. Старецът буквално е бил смазан от бой, млатен е и с предмети. След екзекуцията нападателите са задигнали около 10 000 лева от дома на жертвата. Той е бивш офицер, в момента пенсиониран военен с много висока пенсия.

--------------------
Днеска слушах Томислав Дончев в Парламента, хубаво говори, много хубаво говори, но социалните  привилегии на циганите продължават. Трябва да се сменят всички Директорки на дирекции в градове и села с цигани, които не им спират помощите щом не си пускат децата в предучилищна и училище. Това също лесно се проверява по същия начин като и фалшивите телкове явно лесно се разкриват, ако им обърнеш внимание. .......Комунистическите свини и те много се вълнуват от интеграцията на неинтегрируемите на приказки и само в сградата на НС.
 

Offline HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 750
 • Gender: Female
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Reply #2464 on: 11 Feb 2019, 18:39:41 »
Отново циганин уби българин за смешна сума пари

Обвиненият за жестокото убийство на съсед направи самопризнанияОбвиненият за убийството на възрастен мъж от варненското село Старо Оряхово е направил самопризнания и е съдействал на разследващите. Това стана ясно при гледането на мярката за неотклонение на 23-годишния Тодор Т. Варненският окръжен съд постанови той да остане за постоянно зад решетките заради опасността да извърши друго престъпление.

Защитата на Тодор поиска по-лека мярка за неотклонение, като посочи, че той е с чисто съдебно минало и има постоянен адрес, на който може да бъде намерен. 

Трупът на 70-годишния Недялко беше открит със следи от насилие на 9 февруари в двора на къщата му. В съседство до нея живее и Тодор.

Убийството е извършено с особена жестокост и по мъчителен за жертвата начин, като по тялото на Недялко са нанесени множество удари, включително и с дървен кол. Предвиденото в закона наказание е „лишаване от свобода“ от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право за замяна.

---------------Така е, не може да видите ШВЕД без дървен кол или брадва!
Все пак на всяка крачка на ШВЕДА може да му застане българин с дву-трийсет лева за крадена, пък да не иска да си ги даде доброволно.
 Може дърво или желязУ за бране да види, така че ШВЕДА винаги си ходи с кол или брадва.
Разбира се, че този кол най - много е нужен, за да  му се набучи на задника чаааак до врата!
 

Offline генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,458
 • Gender: Male
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Reply #2465 on: 11 Feb 2019, 19:48:04 »
Quote
Разбира се, че този кол най - много е нужен, за да  му се набучи на задника чаааак до врата![/b][/i]

Този метод е изпробван за пръв път в Османската империя,но по-нататък във времето е установено,че е прекалено хуманен за тамошните стандарти-т.е въпросния елемент остава жив още няколко дни и чак тогава умира.По тази причина,в Италия е съществувал доста по-хуманен и целесъобразен метод.

"Върху тялото на въпросния индивид се поставя пълна с плъхове клетка и се нагрява.Горещината принуждава плъховете да търсят изход и те започват да копаят надолу в тялото, за да избягат."

Така,те едновременно решили два проблема-първо престъпността намалявала,защото извършилите престъплението заминавали в небитието,а пък тези готвещи се да извършат такова-знаели,че наказанието не е толкова приятно,колкото български затвор с телевизия,интернет и торта.А втория проблем бил с изхранването на плъховете,които също са проблем за домакинствата,досущ като нашите "мургави приятели"

Пищен купон с пури, пържоли, мезета, торта и питиета вдига в килия във Враца 34-годишният рецидивист Цветослав Борисов, известен като Цвети Борованския. Това показват кадри, които самият затворник публикува на страницата си във фейсбук. Компания на Борованския на трапезата му правят още няколко пандизчии.Пиршеството се вихри в затвора, където престъпникът излежава присъда от 3 г. и 4 месеца заради обир на църквата в село Ракево.Престоят на Борованския в пандиза обаче изобщо не е скучен, показва активната му дейност в социалната мрежа. От нея се разбира, че окаушеният бандит свободно ползва зад решетките мобилен телефон, което е абсолютно забранено. Борованския е пуснал десетки кадри от ежедневието си зад решетките, на които изобщо не изглежда притеснен от престоя си в кауша. Напротив, радва се на спокойствие и очевидно нищо не му липсва. Борованския не само увековечава на снимки пребиваването си в пандиза, но си прави и клипчета, които също качва на страницата си във фейсбук. Постовете му предизвикват интерес сред приятелите му на свобода, а Борованския го подхранва с отговори от килията."
« Last Edit: 11 Feb 2019, 20:21:55 by генерал Жеков »
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Offline HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 750
 • Gender: Female
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Reply #2466 on: 13 Feb 2019, 16:00:37 »
Ай, сиктир, бе!!
Посред зима те по къс ръкав в затвора  :facepalm:
А Пинокио по наставление на Сорос още иска да им подобри условията в занданите, луда държава

Ами шефа на затвора е за УВО... на момента трябва да се уволни

Коментар под статията от явно друг симпатяга дето също обича да "спазва" закона, но това не значи е не е верен:
Публикувано във факти.бг:
"на този боклук мястото му е там а Нека гние тая мърша шпионина мръсен да гние в затвора докато министра циите дебне такива шпиони ги толерира така ще еи докато Румен Врачев вкарва телефоните да ги продават така ще е "

В превод това значи, че мързеливите ченгета толерират разни палячовци като този щото е копой на най - ниско ниво, сиреч донася им криминална информация до нивото си. Отделно вероятно е дежурен свидетел, ако им е нужен под някаква форма за някое дело.
 

Offline HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 750
 • Gender: Female
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Reply #2467 on: 15 Feb 2019, 19:29:13 »
Пореден случай на агресия над медик от циганин. Нападението е станало в Нова Загора. До агресията се стигнало, след като младеж и негови близки са били помолени да излязат в коридора на филиала за Спешна медицинска помощ, докато лекарите се борят за живота на бащата на нападателя.

48-годишният мъж починал след масивен инфаркт. Фелдшерът Митко Щилиянов се опитал да успокои близките, но 19-годишният младеж се нахвърлил върху него с юмруци и го съборил на кушетката. По думите му го е ударил 7- 8 пъти по лицето и носа. По-късно в четвъртък нападателят беше освободен от полицията.Няма снимка на бития медик, но в ТВ репортажите се видя, че е доста обезобразен.
 

Offline HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 750
 • Gender: Female
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Reply #2468 on: 17 Feb 2019, 16:07:37 »
Шокиращ обрат: Закланият в циганското меле в Кюстендил бил случаен минувач!


Центърът на Кюстендил е блокиран от полиция след масов бой в дискотека тази сутрин. Както БЛИЦ съобщи, един мъж е загинал, а други петима са пострадали. Сбиването е станало между две групи, едната от ромския квартал "Изток". След инцидента в града няма напрежение, но районът около заведението е отцепен, извършват се огледи и претърсвания от служителите на реда. Боят е започнал рано тази сутрин пред заведение до ларгото в центъра. Най-вероятната причина за сбиването е употреба на алкохол от страна на участниците.
Убитият мъж при масовото сбиване в заведение в центъра на Кюстендил е 35-годишен, не е криминално проявен и не е от ромски произход, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. По непотвърдена информация мъжът е бил случаен свидетел на мелето, а не участник в него. Той е бил намушкан многократно с нож в областта на сърцето и е издъхнал на централната улица "Цар Освободител".

 „19-годишен младеж от ромския квартал в Кюстендил се издирва по подозрение, че е извършител на убийството, станало тази сутрин в центъра на града. Той е с три криминални прояви“, поясни директорът на ОД МВР Елиан Стамболийски.


Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/goreshchi-razkritiya-za-tsiganskoto-bezchinstvo-zavrshilo-s-trup-i-mnogo-raneni-ubietst-mozhe-da-e-video_news657800.html
 

Offline HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 750
 • Gender: Female
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Reply #2469 on: 18 Feb 2019, 11:10:25 »
19-годишният циганин Алекс Анков,

Русия циганин с прякор Гучи е с множество криминални присъди, част е от рода Гольовци, в който всички мъжки членове на рода са престъпници, почти всички със поне 2 ефективни присъди.


Убития Валери Дъбов е най - вероятно случаен минувач.


"Мъст в Кюстендил...Мъст във Войводиново...Мъст в Асеновград...Мъст в Столюпеново....Мъст в Русе...Мъст във Велико Търново...Мъст в Горна Оряховица...Мъст в Мечка, Мъст в Коиловци....Мъст, мъст, мъст...Мъст ЦЯЛО Плевенско, Врачанско, Видинско...ОХ , щях да пропусна Казанлъшко, Сливенско, Ямболско......Знаете ли какво значи всичко това-----НЯМА ДЪРЖАВНОСТ......Държавниците се спотайват и са изоставили народа си, заслепени от голямото плюскане на европари и европроекти.....БОГ да ни прости българите---чумата е нелечима----нямаме ,,ЛЕКАРИ", ВЪПРЕКИ, че имаме ,,лекарства""
коментар Климент Ангелов

« Last Edit: 18 Feb 2019, 19:33:56 by HighVoltage »
 

Offline генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,458
 • Gender: Male
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Reply #2470 on: 18 Feb 2019, 15:57:24 »
Сега последно,убийство"случайно" ли е или е по подбуди,свързани с расова и етническа нетърпимост?Да видим,ако се дадат няколко доживотни присъди без замяна дали пак ще са толкова неинтегрирани или сами ще се интегрират за едно денонощие под пряка заплаха от наказание
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Offline HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Posts: 750
 • Gender: Female
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Reply #2471 on: 18 Feb 2019, 19:39:02 »
Явно им е много трудно на капутите от МВР, въпреки че имат записи на случилото се  :warn:, нали хем го виждат, хем не им се вижда. Това значи, че нито ги устройва да е случаен минувач, щото е много неприятно, от друга страна  стъкмистиката на версия че е участвал в боя не им е по силите, пак поради наличието на записи.


Положението става много сериозно по принципПочина възрастният мъж, пребит в дома си навръх Нова година
Все още няма задържани за побоя

 Почина възрастният мъж, който беше нападнат и ограбен в дома си на 31 декември в Белащица, предаде bTV.

Припомняме, двама цигани нападнаха 86-годишния пенсионер в новогодишната нощ и му откраднаха 200 лева. Пострадалият беше приет в болница със счупени ребро и прешлен и с травма на главата.
« Last Edit: 18 Feb 2019, 19:41:43 by HighVoltage »
 

Offline Hatshepsut

 • Perfectionist
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Posts: 7,066
 • Gender: Male
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
 • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Reply #2472 on: 29 Sep 2019, 14:12:31 »
Продължение на темата в новия форум:

https://bg-nacionalisti.org/BNF/index.php?topic=238.0