Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Спортни новини / Re: ПФК Левски София
« Последна публикация от Siegfried - Днес в 10:49:48 »
Panzerfaust ако не спрете този чорбарски помак Петкан да бълва лъжи и манипулации срещу Левски, аз ще съм следващият, който ще напусне форума , за да може рубладжиите, като Петканчо, които изцяло са превзели последно време форума,  да се чувстват добре, за да бълват от сутрин до вечер милиционерските си болшевишки манипулации и лъжи, а и за да не ви се налага на модераторите, да ни триете българофилските коментари, за да им угодите, както последно време се случваше в тази тема   !!!!

Panzerfaust, сега пак ли ще изтриеш моя пост, а ще оставиш неговите поредни лъжи и манипулажции да си седят ?ИСКАМ ДА ОБЪРНА ВНИМАНИЕ на ПОТОМСТВЕНИТЕ КОМУНИСТИЧЕТА, като Петкан,  почитатели на  Ц(ентрален) С(лавянски) К(луб) на А(нтифашистите) , че моментният собственик на който и да е клуб НЯМА Нищо общо,  НИТО със създателите, нито с историята, нито с почитателите на същият клуб !

Ще  ви дам един елеменарен пример (с хора от малцинствата, като вас славянски дегенератчета),  за да ви е по - лесно да го разберете:

АКО ШЕФА ви (или СОБСТВЕНИКА на ФИРМАТА в която работите ) е ЦИГАНИН, това прави ли и вас ЦИГАНИН, НЕ НАЛИ, но ако БАЩА ви и Майка ви, които са ви създали са ЦИГАНИ, ТОВА ВЕЧЕ АВТОМАТИЧНО ви ПРАВИ ЦИГАНИН ! Нали така ?!

Такава e и РАЗЛИКАТА между ЛЕВСКИ и цс*ка, в един период от историята си (поради комунистическата ДИКТАТУРА наложена на България от СССР и рубладжийската партийка  БКП от 09.09.44г. - 10.11.89г.)  по време на 45 годишното РУСКО РОБСТВО Левски е бил принуден да бъде управляван от комунисти,  но ТОВА НЕ прави Левски комунистически клуб !

Дoкато  БАЩАТА и МАЙКАТА на цс*ка; БКП и КОМУНИСТИЧЕСКАТА армия на НРБ (СЪЗДАТЕЛИТЕ и ОСНОВАТЕЛИТЕ на цс*ка през 1948год.) - са КОМУНИСТИЧЕСКИ организации,   което АВТОМАТИЧНО ПРАВИ  цс*ка - КОМУНИСТИЧЕСКИ отбор и клуб !PS
Петканчо, милото ми чорбарче от малцинствата, почитател на - Ц(ентрален) С(лавянски) К(луб) на А(нтифашистите),  ти не знаеш, защо Левски носи това име, а си седнал да ме питаш за футболисти , които нито си чувал, нито знаеш как изглеждат, нито някога си гледал на живо, но чорбарчето питало :judge: :rofl:,  гледай си комунистическият кенеф с комунистическата емблема, създаден по съветски образец и не се занимавай с българските отбори !!!


2
История на България / Петричкият инцидент от 19.10.1925 г.
« Последна публикация от Петкан - Октомври 18, 2017, 21:02:14 »Гръцките жестокости и варваризъм продължават и след Първата световна война. Това, което не беше доизклано и изгонено от народа ни в Тракия и Егейска Македония след Балканските войни, беше прогонено с българо-гръцките преселнически спогодби. Тези спогодби са: Конвенцията между България и Гърция относително свободата за емиграция на малцинствата, подписана на 27 ноември 1919 година в Нйоий на Сена; Правилникът по взаимното и доброволно изселване на гръцкото и българско етнически малцинства, изработен от Смесената комисия по гръцко-българското изселване въз основа на горната конвенция. (Обнародвани в брой 68 на „Държавен вестник” от 28 юни 1922 г.); Спогодбата между България и Гърция „Моллов–Кафандарис” за свободата на емиграцията на малцинствата. Женева, София, 9 декември 1927, 3 и 13 април 1928 г.; Планът за изплащанията, които България и Гърция ще извършат в изпълнение на Гръцко-българската конвенция за взаимното и доброволно изселване на малцинствата, подписана в Ньоий-на-Сена, на 27 ноември 1922 г., одобрен от Министерския съвет с XV-то постановление, взето в заседанието му от 20 септември 1922 г., Протокол № 91 и възприет от Смесената комисия за гръцко-българското изселване в заседанието й от 8 декември 1922 г.;
След убийство на гръцки войник гръцки части нахлуват на българска територия и окупират 10 български села. Конфликтът е успешно разрешен от Обществото на народите.
За сплашване на двоумящите се българи да се откажат от имотите си и да напуснат родните си места е проведена показната акция и разстрел на 27 мирни селяни от Търлис, които са били завързани и избити с картечница на 24 юли 1924 г. Тази акция е ръководена от гръцкия началник на пограничния участък 51- годишния майор Калабаликис, родом от Крит, повишен в офицерски чин заради злодействата си над българското население като андартски водач в Костурския край. До този момент според доклада на назначената Смесена гръцко-българска комисия „българските села Ловча, Каракьой и Търлис, находящи се на самата българо-гръцка граница, са били населени със 750 и повече български семейства”. По такъв начин се ускорява ходът на преселението, тъй като е трябвало да се освободи място и територия за гръцките несретници, прогонени от турците след малоазийската катастрофа, и за изгонените от съдружниците на Турция от Южна Русия и от Северното Черноморие.

На 19 октомври 1925 г. ( по време на диктатурата на гръцкия генерал Теодорос Пангалос, отдал години от младините си в злодейства срещу сънародниците ни ) при граничен пост № 1 на прохода Демир капия в Беласица гръцки войник навлиза в българска територия и след предупреждение е застрелян в 14 часа от български граничари. Гръцки граничари се опитват да приберат тялото и избухва престрелка.
На 19 октомври 1925 г., началника на 2 пограничен сектор полковник Стойнов донася по телефона от Св. Врач, че от 15 часа с. д. на пост № 1, – Демир Капия, се води пушечна стрелба с гърците от насрешния пост. Според съобщението на началника на 6 пограничен участък, причината за да се открие огън и от наша страна била, за гдето гръцкия часовой стрелял из засада върху нашия. В резултат на това, гръцки един войник, вероятно нападателя, бива убит в наша територия:
Престрелката е била предизвикана при следните обстоятелства.
В момента, когато към 14 часа с. д., една част от нашите постови войници са били на пране, а другите в помещението, гдето един от войниците свирел на гайда, гръцки един граничар, (който от по-рано се е заканвал, „че ще изпие кръвьта на нашите войници"), се примъква незабелязано и възползван от това, че нашия часовой се бил заслушал в свирнята, стреля от засада върху него с цел да го убие. За щастие, обаче, куршумът не улучва. В отговор на тази опасна изненада, нашия часовой инстинктивно заляга и открива огън по посока на коварния си нападател. Предвид на тази тревога и неочаквано предизвикателство, притичват се на помощ и другите войници от поста. Понеже и гърците правят същото, (още повече че вместо да спрат, засилват огъня си), – престрелката и от двете страни тревожно се усилва: гърците, за да оттеглят своя убит вече нападател, а нашите да им попречат и се защитят.

Готвещият се за избори диктатор в Гърция генерал Теодорос Пангалос използва инцидента, разпалва националистическа истерия в страната и на 22 октомври 1925 година, без да обявява война, заповядва на VІ гръцка дивизия, разположена край Сяр, да нахлуе в България.  Девет батальона с планинска артилерия, картечници и минохвъргачки форсират българската граница на фронт от 30 km и навлизат на 10-12 km в страната, превземат десет български крайгранични села: Кулата, Чучулигово, Марино поле, Марикостиново, Долно Спанчево, Ново Ходжово, Пиперица, и Лехово, източно от река Струма и Тополница и Картечно, западно от нея.

Гърците атакуват и град Петрич, но са отблъснати на няколко километра пред него от малобройната погранична стража и доброволците от ВМРО, които наброяват около 4000 бойци. За по-добро координиране на местната отбрана ЦК на ВМРО изпраща в града Йордан Гюрков. На 23 октомври в Петрич е формиран организационен кризисен щаб, начело с войводата Георги Въндев и помощник Борис Бунев, боеви инструктор. Щабът поема координацията на местната отбрана. По левия бряг на Струма комендант на четите е Зисо Попов, който има заслуга за отблъскването на гръцките войски. Около 15 000 бежанци са евакуирани във вътрешността на страната.

Шеф на българската военна отбрана, по целия фронт на гръцкото навлизане е полковник Минчо Банковски, по това време началник на Седми пехотен рилски полк. Като представител на щаба на армията в района на събитията е изпратен полковник Пенчо Златев, а от страна на правителството - Кимон Георгиев.

Военният министър Иван Вълков изпраща подкрепления към зоната на конфликта, но изрично се разпорежда да не се оказва сериозна съпротива. За усилване на границата и спиране на гръцкото нашествие щабът на българската армия разчита не само на местното население, но и на временните доброволци от Петрички окръг. В защита на южната граница се отправят членове на ВМРО от Горноджумайско, Разложко и Неврокопско. Мобилизирани са и бивши фронтоваци от Кюстендилско, Радомирско, Самоковско и Ихтиманско. След героична съпротива на доброволците и пограничната стража на 29 октомври гръцките войски са принудени да се изтеглят зад границата. След себе си те оставят опожарени и ограбени села, отвлечен добитък, убити невинни хора, разпиляна селскостопанска реколта. Според Иван Михайлов гръцките жертви по време на инцидента са над 120 убити войници. Българската страна дава 19 жертви, от които 4 войници и 1 офицер, 4 милиционери доброволци и 10 мирни местни жители.

Правителството в София реагира тактично и разчита не на военно, а на политическо решение. Отправя меморандум до Обществото на народите и Великите сили, които току-що са постигнали споразумение на конференцията в Локарно, за спиране на гръцкото нашествие.

Чуждестранните кореспонденти, особено Рувим Маркъм, описват грабежите, палежите и убийствата, причинени от гръцките войски. Обществото на народите назначава международна анкетна комисия, която на място разследва причините за конфликта. На 29 октомври Съветът на Обществото на народите назначава анкетна комисия с председател английския посланик в Мадрид Хорас Ръмболд и членове генерал Серини от Франция, генерал Ферарио от Италия, Адлер Кройц от Швейцария и Дроглевер Фортуин от Холандия. Комисията трябва да проучи положението в засегнатите райони, да определи стойността на обезщетението и да излезе с препоръки пред Обществото на народите и пред двете правителства. След три седмици проучване на положението и обиколка из местата на инцидента анкетната комисия на Ръмболд подготвя доклад от 15 страници, който представя пред Съвета на народите. В него гръцкото нахлуване е определено като необосновано. Гръцкото правителство е виновно за загубите и страданията на българското население и то дължи нужното обезщетение. В доклада е записано:

"Ние вярваме, че всички членове на Съвета ще споделят нашето схващане и ще се произнесат в полза на великия принцип, според който в случай, когато една територия е накърнена без достатъчно основание, обезщетение се дължи и ако в момента на събитието, страната, която е извършила нарушението, е вярвала, че обстоятелствата оправдават нейните действия."

Гърция е заклеймена като агресор от Обществото на народите и наказана да заплати на България 30 милиона лева като обезщетение за щетите от материален и морален характер, тъй като според комисията заповяданото от гръцкото правителство нахлуване в българската територия не е имало достатъчно основания. От тази сума 1 милион и 200 хиляди са дадени на онези петричани, които взимат участие при отбраната на града. Но те се отказват от личното обезщетение и даряват парите за построяването на сграда на Петричката непълна смесена гимназия, която дотогава се помещава в частната къща на Атанас Маджаров. Строителството започва в началото на 1926 година. Парите свършват, без да е завършена сградата. Тогава петричани се самооблагат. Тютюнопроизводителите отделят по един лев на килограм тютюн, а служителите - по една или повече месечна заплата в зависимост от сумата, която получават. През есента на 1929 година новата сграда на Петричката гимназия отваря врати. На следващата 1930 година общинското ръководство определя улицата, която огражда южната страна на гимназията, да се казва „22 октомври“ - денят, в който жителите на Петрич не допускат гръцките нашественици до своя град.

Дипломатическият провал на Гърция в Петричкия инцидент се отразява тежко на репутацията на генерал Пангалос и той губи изборите.
На 31 октомври 1937 година по повод 25-ата годишнина от освобождението на Петрич от османска власт, в града е открит паметникът „Загинали за родината“. Върху една от мемориалните му паметни плочи са изписани имената и на загиналите петричани в събитията от есента на 1925 година.
3
Общи дискусии / Re: Цитатът на деня
« Последна публикация от Петкан - Октомври 18, 2017, 20:40:53 »
Цитат
"Нито една от страните в Съвета на Европа (СЕ), които се съгласиха да предоставят поне 40% от висшите постове в обществения живот на жените, не е изпълнила това 14 г. след поемането на ангажимента. " (констатация в доклад на комисията по равенство между половете на СЕ )
https://www.vesti.bg/sviat/evropa/zhenite-v-es-po-obrazovani-no-po-zle-plateni-ot-myzhete-6075086
4
История на България / Re: Кан Тервел – спасителят на Европа
« Последна публикация от Hatshepsut - Октомври 18, 2017, 20:21:33 »
Откриха печат на Тервел в музей във Вашингтон


Интердисциплинарен екип „Руните говорят“ в състав: Борислав Стамов, Мила Салахи, Патриция Кирилова, Стефан Ганев, Николай Иванов и Даниел Калчев, откри печата на спасителя на Европа от ислямизация - Тервел, в сайт на американски музей във Вашингтон. Случаят показва какви вреди нанася на българската памет и история контрабандата с артефакти.

В текст под печата е направено описание, както и коментар, които ни карат да си зададем няколко логични въпроси: Възможно ли е Тервел и Константин IV да са един и същ човек? На какво се дължи приликата в портретите им? Не е ли заложена прекалено дълбоко промяната в българската история и не дължим ли на нашите велики предци и на тези след нас истината за значението на българите в днешната световна история? Подобно на Борис Първи, на Симеон, Калоян и Самуил, и Тервел ли е управлявал едновременно България и източната римска империя, наречена с измисленото от наши съседи понятие  Византия?

Ето и превод на текста в американския сайт:
Описание: Бюст на Тервел с брада и дълга коса. Той държи копие над дясното рамо и щит от лявата страна; щитът показва конник, нападащ паднал враг. На всяка страна на портрета на Тервел има шестолъчна звезда.

ПРЕВОД: Теотоке помогни. Τερβελλίου καίσαρος (Боже мой, дай ми помощ!)
(Печат на) Тервел, кайзър (КеСар=Цезар=Цар - б.а.).

КОМЕНТАР: Това е български хан, който помогна на Юстиниан II да възвърне трона през 705 г. и в замяна получава титла  kaisar. Ойкономиди? е забелязал приликата на портрета на Тервел с имперските портрети върху солида на император Константин IV (652-685).

Владетелката на 7 древни и съвременни езика - Мила Салахи, отговаря на въпросите на магистъра по защита на културно-историческото наследство на България Патриция Кирилова, възникнали след откриването на печата в американския музей. Препечатваме го от нейния блог в интернет.

-      Мила, в страницата на Екипа в социалните мрежи за първи път бе публикувана снимка от печата на един от великите български царе - Тервел. Днес той е в Щатите, където преди време българин откри и печат на Аспарух. Как стигнахте до печата на Тервел, който точно преди 1300 години спаси България и Европа от ислямизация, но днес никой не се сеща за тази годишнина?

-      Както винаги случайно, но случайни неща няма.  Непознат за нас господин  го качи като коментар в социалната мрежа,  не си спомням името, но искам специално да му благодаря! Този печат се пази в музея „Дамбъртън Оукс", Вашингтон.

-      Как е стигнал  до Щатите?

-      Естетвено, че е продаден, за да стигне до американски музей. Жалкото в нашата страна е , че се търгува с нашата памет и история, това е потресаващото в този случай! И това не е от днес, а се корени в  годините на така наречения комунизъм. Това е мафия, която по своите приходи надминава дори и търговията с наркотици – милиарди годишно.

-      Какви мерки трябва да предприеме България, за да върнем този ценен артефакт в страната ни, където му  е мястото?

-      България има право да предяви претенции за връщане или откупуване на този печат - за това има сектор създаден към ГДНП за борба  и противодействие на посегателствата върху Културно-Историческото ни наследство, както и към ГДБОП за борба с трафика на същите. Въпросът е, че трябва да се подаде официален сигнал и да се задейства „тежката машина” по  установяване на придобиването му  - как е стигнал до Америка.

Другият вариант е да се предложи от самата държава откупуване на печата.  За никого не е тайна, че в България действат канали за износ  на наши реликви зад граница, в които за жалост има замесени доста високопоставени лица. Имената им са обществена тайна.

-      Екипът успешно преведе пръстените на друг велик държавник – Кубрат. Има ли превод вече и на символите в печата на Тервел?

-      Работим все още по печата, но първата информация  е пусната в публичното пространство, титлата е Цар, което може да се види и на самия печат,  въпреки, че се превежда в угода на едни от нашите съседи. В пръстена има описан развоя на цялата битка, родословие, защо следващият цар на България е Тилириг и т.н.

Но тепърва трябва да се проследи през историческите извори информацията от  самия превод. Мога да издам, че канаките курайши, както са описани в пръстена,  са влезли през Босфора. А  едни от най-важните битки са  били  на остров Крит, около Кносос и  Кипър .

-      Неотдавна в пръстените на Кубрат екипът разчете царската титла на великия ни държавник. Кой има интерес титлата да е хан и кан - в нито един артефакт досега не е открита подобна титла за български държавник?

-      Що се отнася до титлата кан и хан, интерес имат всички велики сили в миналото и сега, както и трите демона на българския род, описани в пръстените от кенотафа на цар Кубрат – Ватикана, Цариградската Патриаршия (днес Вселенска) и редакторите на Библията. 

Тук ще цитирам Гьобелс: „Отнеми на един народ историята му, първото поколение ще е тълпа, второто стадо!” – всеки да си извади контекста защо го казваме, а за нас изводът е ясен!

http://www.desant.net/show-news/42005
5
Спортни новини / Re: ПФК Левски София
« Последна публикация от Петкан - Октомври 18, 2017, 20:21:33 »
Цитат
Агентите на ДС в българския футбол и спорт

Разкриването на агентите на бившата Държавна сигурност ще обхване и спорта след като вече засегна политиката, дипломацията, медиите, науката и т.н. Комисията по досиетата е наясно с повишения обществен интерес по темата и се очаква в недалечно бъдеще да се заеме и с тази особено популярна сфера. А сред най-коментираните имена без съмнение ще бъдат шефовете на БФС и футболните клубове, попадащи всекидневно в светлините на прожекторите.
Преди да се повдигне завесата на стадиона вече е ясно, че и във футбола са се настанали предостатъчно хора, свързани с Държавна сигурност. От години публиката познава персонажите, които бяха осветлени в качеството си на видни фигури от обществения дневен ред. Така например председателят на Управителния съвет на ПФК Левски Георги Марков отдавна се е превърнал в нарицателно за доносничество със своя прочут псевдоним Николай. По-късно се разбра, че още един член на ръководството на „Герена" - шефът на НДК Христо Друмев, се е подвизавал в ДС под кодовото име Борил. И както подобава на клуба, свързан с МВР вече повече от 40 години, и самият собственик на „сините" Тодор Батков се оказа с досие като агент Тара...
Познавачите на материята обаче предполагат, че това е само върхът на айсберга. Както е известно повечето от футболистите и спортистите на Левски-Спартак преди 10 ноември 89-та бяха офицери от МВР, а по-изявените дори носеха пагони на ДС. Така че по всяка вероятност в бъдещите списъци на Комисията, ръководена от Евтим Костадинов, ще намерят място десетки „сини" кадри от близкото и по-далечното минало.
Тези дни в медиите беше споменато името на някогашния защитник на „сините" Веселин Балевски - до неотдавна член на Изпълкома на БФС. По повод тото-аферата в контролата България - Естония съдията Христо Ристосков заяви, че главният международен посредник на Боби Михайлов е „полковникът от ДС Михаил Касабов", който от години е свързан с „Герена" и задължително присъства във всяко ръководство на футболната централа. Неведнъж в свои публични изяви бившият началник в VI управление на Държавна сигурност Димитър Иванов е подчертавал, че дългогодишният играч, треньор и ръководител на Левски-Спартак и сив кардинал на БФС Иван Вуцов също е бил офицер от тази служба.
Отварянето на спортните досиета без съмнение ще засегне и много хора от бившата организация БСФС, чиито функции бяха поети от Министерството на спорта, от федерациите по различни дисциплини, от дружествата и БОК. Интересни подробности и агентурни псевдоними ще изскочат и зад кулисите на БФС и Лигата, от средите на по-старите футболни ръководители, деятели и съдии, повечето от които бяха тясно свързани с МВР. Не е изключено да изплуват и известни имена на мениджъри, както и физиономиите на „добре облечени бизнесмени", превърнали се по време на криминалния преход в спонсори, собственици и „благодетели".
Агенти и доносници ще се появят от всички спортни цветове, но без конкуренция ще бъдат представителите на ДФС при ДС на МВР Левски-Спартак и неговите разклонения.
 

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?t=74405
...
...
Цитат
Архивите разказват: Ангел Солаков замесен в черното тото

   
https://www.24chasa.bg/Article/1542390
...
...
 :facepalm:
...
...


Днес е 18.10.2017 г., а от 07.10.2017 г. задавам на "левскарина" Siegfried въпроса , къде са на снимката легендарните български футболисти Христо Илиев и Сашо Костов, и Siegfried не може да отговори.
Защо не знаеш футболистите на ФК "Левски", неуважаеми ловецо на дракони?
6
България / Абсурдите на Софийското метро
« Последна публикация от Siegfried - Октомври 18, 2017, 13:21:44 »
Използвал съм много Европейски метра! Такова чудо като Софийското не бях виждал!

Позволявам си да споделя моето отвращение от начина по който управляващите крадат като за световно от  нещастните клиенти на Софийското метро.Потрес от констатации:

1.Времето за валидност на билета започва от момента на КУПУВАНЕТО!!!

Не от момента на перфорирането.

Въпрос към касиерката на касата, какво ще стане ако съм забравил да изключа ютията и се върна в къщи да я изключа и 30 минути изтекат или останат 5 минути?

Отговор: Или влизаш за 5 минути и плащаш глоба, ако те проверят, или си купуваш друг билет.

Т.е. не мога предварително да купя например 4 билета за мои гости, да им ги дам и после да ги ползват.

2.Билета важи САМО ЗА ВХОД от мястото където е купен.

Т.е. ако са две каси една до друга, ако си купя билета от каса 1 не мога да вляза през турникета до каса 2 и обратно.

3.Не мога да си купя билет за отиване и връщане.

Ако си купя 2 билета, касиерката пита дали сме двама души.

Логично споделям, че искам да си купя билет за отиване и връщане, но след като не се продават такива, искам да си купя 2 билета – 1 за отиване и 1 за връщане, за да не губя време по каси.

Отговор на касиерката: Билета важи само за турникета до касата където е купен.

Т.е. ако си купя 2 билета, за връщане ще трябва да си купя друг билет от другата каса от където ще се връщам, тъй като втория билет НЯМА ДА ВАЖИ!!!!

4.Автомати за билети

-Някак си срамежливо е отбелязано, че автомата връща, но е пропуснато, че връща само ако пуснеш монети. Ако подадеш банкнота, автомата НЕ ВРЪЩА !!

Т.е. за 20 лв си купуваш билет за 1.60 лв !!

-Билет купен от автомат от станция „А“, важи САМО ЗА ТОЗИ ВХОД !!!!

Т.е. с такъв билет не мога да вляза в метрото през станция „Б“.

След като ми бяха споделени тези безумия, попитах някакъв полицай дали мога да говоря по тези въпроси с някой служител на метрото. Той побърза да се оттегли и изпрати явно корифейките – контрольорки – 2 броя.

На всичките ми въпроси ми беше отговорено че това е наредба и че съм длъжен да я спазвам.

Въпрос – къде мога да ги намеря тези ВЕЛИКИ разпоредби ала ГЕРБ.

Отговор:В държавен вестник !!!

Въпрос – ами чужденците ?

Отговор-Като не им харесва, да не идват.

Въпрос- Била ли сте в някое друго метро освен Софийското ?

Отговор- Не и не ме интересува !!!!!!

Накрая черешка на тортата:

Въпрос към касиерката на крайната станция, по-късно през нощта:

-Защо са всичките тези безумия ? Нали парите от билети отиват на една сметка ?

Отговор: Лъжете се господине, ВСЯКА КАСА И ВСЕКИ АВТОМАТ СИ ИМАТ СМЕТКА И СА НА РАЗЛИЧНИ ФИРМИ !!!!!!!

Тук вече онемях !!! Безпрецедентна гавра с хората !!!

Близо 30 години живея в Чехия. В Прага си купуваш билет, който е валиден или 30 мин. или час и половина.

Времето започва да тече от момента на перфорация.

Важи за целия градски транспорт, включително метро,градски влак, трамвай, автобус, лифт и кораб.

Мога да влизам, излизам, сменям транспорта до момента до когато изтече времето нa валидност.

Използвал съм много Европейски метра! Такова чудо като Софийското не бях виждал!

Явно София е още далеч от Европа под „Мъдрото управление на ГЕРБ“ !!

Кой ги съчинява тези „разпоредби“, кой ги подписва ?

Министерства, Софийска община ? КОЙ ?

Все още не мога да повярвам че така са опорочили метрото! Жалко за хората!

Имам молба, ако има някой читав журналист, да си направи труда да ги провери тези неща!

Всичко много СМЪРДИ !!!

То бива калинки, ама чак толкова да ни правят на малоумни!!

Валентин Камбуров
7
Наистина доста тъпо!
8
Кой болшевишки капут от управата на Левски сложи незаконната комунистическа емблема на кенефа на билетите, които ПФК Левски печата !?!?

Болшевишкият кенеф, все още не си е платил емблемата и ние вместо да ги подиграваме,като правим кръгче в което да е написана съветската абревиатура - цс*ка, нашите болшевишки ръководители лижат дирника на микренския помак и слагат на нашите билети, които ПФК ЛЕВСКИ печата - незаконната емблема на болшевишкия кенеф, която помака все още НЕ е платил, нито е купил, но нашето ръководство ЛЕГИТИМИРА незаконната му болшевишка емблема, като я печатаме на билетите ни !?

И още нещо тия три петолъчки отгоре за какво са , кога от 2016г. до 2017г. болшевишкият кенеф стана - 3 пъти шампион на НРСлавяния, или пък кога от 2016г. до 2017г. червените славянски цигани имат 30 шампионски титли, че са изтъпанили 3 петолъчки отгоре !?

Истинаната обаче е, че цс*ка е 1- 1, като майката създателка - БКП, измамно представяща се последните 27 години, като БСП !
Уж БСП не е БКП и нямала нищо общо с БКП, но БСП била столетница :laugh-1:(не знаех, че от 1990год. до 2017год., са минали - сто години :laugh-1:). БСП уж нямали нищо общо с БКП, но сега ще правят 49-ти конгрес !?
Това не нормално, но в случая НИКОЙ не ни е виновен, виновни са комунистическите боклуци в управата ни, които са позволили, или са си затворили очите за да се напечата НЕЗАКОННАТА комунистическата помия - емблема на цс*ка на билетите, които Левски печата, като домакин. Комунистическите свини още нЕмат и една година, официално емблема нямат, но видите ли имали 30 титли, и сложили трите петолъчки отгоре!?!? :laugh-1:

9
Как съветска русия манипулира снимки през Втората световна война

Като гледате тези мръсни и манипулативни снимки, на белите Азиатски цигани, досещате ли се какво в днешно време прави, като дезинформацията и манипулацията съветска рАсия на Владимир путКин !?


https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiM7-KI1PnWAhUBbFAKHb4WBvwQFggpMAA&url=http%3A%2F%2Fdiv.bg%2F%25D0%259A%25D0%25B0%25D0%25BA-%25D0%25A1%25D0%25A1%25D0%25A1%25D0%25A0-%25D0%25BC%25D0%25B0%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BF%25D1%2583%25D0%25BB%25D0%25B8%25D1%2580%25D0%25B0-%25D1%2581%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BC%25D0%25BA%25D0%25B8-%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25B7-%25D0%2592%25D1%2582%25D0%25BE%25D1%2580%25D0%25B0%25D1%2582%25D0%25B0-%25D1%2581%25D0%25B2%25D0%25B5%25D1%2582%25D0%25BE%25D0%25B2%25D0%25BD%25D0%25B0-%25D0%25B2%25D0%25BE%25D0%25B9%25D0%25BD%25D0%25B0_l.a_i.474565.html&usg=AOvVaw2p-omHq5Bcdyw8JVix-L6Z

10
Поезия / Re: Моите стихове за моята България
« Последна публикация от cekupama - Октомври 18, 2017, 04:56:21 »


В БЛАТОТО НА "ЛЕБЕДИТЕ" за VIP Brother 2017
споделено от мен  А.Х.Т.sekirataБях си обещала,че VIP Brother 2017  няма да гледам,след като в минал сезон
подариха първо и второ място на жени интересчийки-змийки!
Всъщност те си го купиха!А Вие купихте ли си книжката на едната?
Пример-горкият Н.Й.Вапцаров само една книжка има,
а днешните "таланти",та и женички
сред участничките в VIP Brother 2017
имат не само по една,две,десетина,та и романи?!
Кой ги чете,кой Ви чете,драги мадмоазели?!
Повечетоот Вас желаещи да сте различни!
С това и така ли няма да бъдете обикновени хора,
да не се слеете с масите? Мигар?!
И нека започне моята разходка с тези
осемнадесет млади,стари,мъже и жени в VIP Brother 2017!
Това риалити се било сринало още в началото,
защото му отказали "звезди",като Глория,
Поли Генова,Графа...Мигар?!
Та те си имат достатъчно пари,но и страх,
огромен страх...що ли?!
Ще започна с тази госпожа,която употреби
думата СВОБОДА,на едно ниво с двете си деца!
дупнишка Мадона,човек от народа,
яде,спи и пее,на другите се смее!
Енджи със ливанска кръв,но побългарена,
да спечели иска,а не победена!
Даниел Петканов бил самият Бог,
но за продуцента...не любов,а хонорара,цента..!
Алекс Богданска-красива,
македонска синя слива,модел била и водеща
в VIP Brother 2017 Дани гонеща!
Марги била на световно ниво,
майка на всички в VIP Brother 2017,що
в Сливен не иде,а София я блазни
и разните там продуценти мазни?!
С четирите си романа се Ваня гордее
и с почитателите свои,не смее
пороците свои да каже,
на млади мъже се хили и маже!
Антон Стефанов бил репортер,
от Емил Димитров интервю взел
на времето,но сега за Миглена плаче,
а тя по друг грачи!
Риболов и музика хич не вървят,
но за Дани Милев те спор нямат,
бил духовит и талантлив,
почуквал по стената,но бил скрит?
Цуни от Плевен с занаят древен,
прекалено добър,бил доверчив,
по веднъж се храни,купонджийски брани
чалгите наши и пълните чаши!
И Борис Петров-Боби-шеф Петров
с кулинария висша и простотия пищна
разделение прави между деца си,
снимаката на малкото носи в джоба си?!
Йонислав Йотов и той бил Бог,
в група "Скандал" се пишел за строг,
жени го преследвали,на чергата спяли,
гордеел се с кариерата си в чужбина,едва ли?!
От Господ пратена била и Влади,
Алекс текстове пишела,вади
корсет след корсет и той бил от Бога,
близначки били,Софиянки и с"Френчита"за Бога!
Не ги одобрявам,не мога!
Танцьор,хореограф,на пет деца зограф,
във Куба още две,играе и хорце!
Джули Джулиана,с голямо сърце,пряма,
мис силикон,с грим цял вагон!
Дани Златков бил Роналдо-
българският,как стана бе,юнак?!
Не си спокоен нито уравновесен,
на лова и риболова в плен!
Бил си футболист със тяло атлетист!
Мегз-жена в мъжка опаковка,
но не лъжи, без всичко ти не можеш,
без твойте видеа и без да се изложиш!
Маро,с думите играеш,но не искаш и да знаеш,
че не си ти най велика,фалшиво пееш,лика прилика
си със Глория по завист,тънеш в злоба и ненавист!


http://www.youtube.com/watch?v=ds0NRpK2AdA

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ds0NRpK2AdA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ds0NRpK2AdA</a>

Страници: [1] 2 3 ... 10