Автор Тема: Поредната русофилска историческа излагация на новия президент "ген" Румен Радев  (Прочетена 1025 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Siegfried

 • Registered user
 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1940
 • Country: bg
 • Карма: +88/-58
 • Пол: Мъж
 • OS:
 • Windows Vista/Server 2008 Windows Vista/Server 2008
 • Browser:
 • Firefox 50.0 Firefox 50.0
ПОРЕДНАТА РУСИФИЛСКА ИСТОРИЧЕСКА ИЗЛАГАЦИЯ НА НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ - ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bwy1481813000z.jpg
Поредната русофилска историческа излагация на новия президент "ген" Румен Радев

У нас дори и децата много често употребяват израза:
Едно си баба знае ,едно си бае.
Лошото е ,че сега този израз изключително много приляга на изявите на пропития с болно русофилство генерал Румен Радев, бъдещия президент на България , който отново се изцепи с познатия ни от самото му появяване на политическата сцена отчаян НАИВНО русофилски стил:
В интервю пред френския вестник Монд, другаря Радев казал че:
БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВРАГ НА РУСИЯ !!!
Чета и не мога да повярвам , че това са думи на наш висш генерал и бъдещ президент на България!!?!?
То бива, бива историческа неграмотност и ПОЛИТИЧЕСКА НАИВНОСТ, но чак пък такава като на руския генерал Радев ,не бива!
И си мисля ,че ако беше чел поне малко от истинската история на българския народ , другаря Радев щеше да научи, че:
НИКОГА В ИСТОРИЯТА , БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ Е ИСКАЛ РУСИЯ ДА НИ ВРАГ , А ВИНАГИ Е ГЛЕДАЛ НА НЕЯ КАТО НА БРАТ И ПОКРОВИТЕЛ, НА КОЙТО ВИНАГИ СЕ Е ДОВЕРЯВАЛ СЪВСЕМ БЕЗУСЛОВНО!
Ама винаги!
Но точно Русия пък винаги е действала към България с ВСЕИЗВЕСТНАТА любов на вълка към агнето , като най ожесточения и безкрайно озлобен смъртен враг!
Ожесточен до смърт враг , който го са радвали само заграбените български богатства, заграбените от българите и дарени на съседите ни ВЕКОВНИ БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ и всякакви нещастия за българския род.
И винаги Русия е подпомагала с всички сили и средства нашите най-върли врагове в изтреблението на българския род и провеждането на див и варварски геноцид срещу българите.
Включително и днес!
Но за да не сме голословни като бъдещия президент на България ,ще напомним на руския генерал Радев някои исторически моменти и факти от двустранните ни отношения с Русия , в които особено ярко изпъква ВЪПИЕЩОТО българомразие на руските управници, независимо в кое време са живели!
1.Когато руския княз Светослав , ПОДКУПЕН ОТ ВИЗАНТИЙЦИТЕ, дошъл да разсипва ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ИМПЕРИЯ, от „любов” към нас българите той убивал,палел е грабел наред каквото му падне!!!!
После увековечил своите „братски „чувства с НАБИВАНЕТО НА КОЛ НА 20000 БЪЛГАРИ ОТ ПЛОВДИВ, защото не го харесали и не искали да им се разпорежда в града!
След това за да си излее яда ,че византийците го млатели здраво , изклал първите българи на Силистра, а в Дунав заедно с петли хвърлял и БЪЛГАРСКИ ДЕЦА –ПЕЛЕНАЧЕТА!
Белким да умилостиви боговете му!!!
2.През 1829 година българите посрещат с хляб и сол руските войски ,помагат им във всичко, но след войната Русия подарява на Сърбия ВЕКОВНИТЕ български земи от Тимошкия край.
3.По време на борбата на българите за църковно освобождение от дивашкото фанариотско иго, Русия застава плътно зад безкрайно алчни и безбожни гръцки владици и омразната Цариградска патриаршия.
4.Понеже Русия винаги е гледала на България като своя бъдеща плячка, нейния представител граф Игнатиев/граф Лъжко/ помогнал на турците да убият Апостола на свободата Васил Левски.
За да не би случайно да се освободим със собствени сили и да не избягаме евентуално от своя смъртен враг Русия.
5.През Руско –турската война 1877 -78 година отново българите посрещат с хляб и сол руските войски ,подпомагат ги с каквото могат , а българските опълченци на Шипка спасяват Русия от пълен разгром.
За благодарност Русия ЗАГРАБВА вековните български земи в Северна Добруджа и Нишкия санджак и ги подарява на Румъния и Сърбия.
Сигурно от дълбока обич и благодарност към нас българите???!?
После за да бъде „руската благодарност” пълна, Русия ни задължава ДА СИ ПЛАТИМ ОСВОБОЖДЕНИЕТО /КОЕТО В САН СТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР Е НАРЕЧЕНО С ТОЧНАТА ДУМА – ОКУПАЦИЯ /.
Разбира се , сигурно това Русия го е направила от голяма „братска ,славянска ,православно християнска обич” към парите на българите.
Затова даже ни е продала дефектните си пушки „Крънка по 15 рубли , докато на разни търговци ги е продавала по 90 копейки бройката!
6.След Съединението на Княжество България и Източна Румелия БЕЗКРАЙНО ОБИЧАНАТА от българския народ Русия подтиква Сърбия да ни нападне коварно и вероломно , но когато изритваме сърбите ,Русия чрез Австро Унгария спира победните наши войски да не смажат нейната любимка Сърбия.
7.По време на национално-освободителните борби в Македония и Одринско , Русия пак се отплаща на българската обич с БЕЗКРАЙНА ДОЗА коварство и всякакви официални и подмолни подлости- НАВСЯКЪДЕ И ВИНАГИ подкрепя сърби, гърци и турци срещу нас българите.
Даже един неин консул има наглостта да каже на пленени от сръбска чета в Македония българи:
Цар Николай заповяда да сте сърби и толкоз”!!!!
И това пак в отплата на българската искрена любов и доверие!
8.Най – жестоката си варварска отплата за българската искрена любов Русия прави по време на междусъюзническата война през 1913 година.
Тогава Русия организира и координира всички балкански държави против България , като при това подкупените от нея цар Фердинанд , Стоян Данев и Радко Димитриев - Наполеончето изпълняват всички прищевки на руските управници и дипломати с цел цялостно парализиране на съпротивителните сили на България и постигане на пълния и разгром.
Подкупеният престъпник цар Фердинад предизвиква войната , РУСКИТЕ ИБРИКЧИИ Стоян Данев и Радко Димитриев разстройват българската армия, а Русия подтиква и Турция да нападне България и да си вземе Одрин, който според руските дипломати бил най-добрата защита на Цариград!
В резултата на този отговор на БЪЛГАРСКОТО ДОВЕРИЕ И ЛЮБОВ КЪМ РУСИЯ ,ние българите губим Източна Тракия ,Егейска и Вардарска Македония и Южна Добруджа.
Десетки хиляди МИРНИ българи са варварски избити, стотици хиляди са прогонени от родните им краища, а имотите и богатствата им разграбени и разпилени!
Или благодарение на „ БЕЗКРАЙНАТА руска любов „ КЪМ ЗЕМИТЕ И БОГАТСТВАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ,ние българите губим 93,4 х.км 2 вековни български земи с около три милиона души население.
9.По време на Първата световна война в отговор на българската обич и доверие, Русия изпраща в българските земи около 200000 души руска войска ,която с дъжд от снаряди ,куршуми , с голи саби и щикове е демонстрирала В Добруджа и Македония безкрайно голямата руска любов към българите.
По точно към богатствата и земите на българския народ, който народ Русия от векове счита за излишен на Балканския полуостров.
При това Русия тогава не се е посвенила да бомбардира мирното население на Варна и Балчик.
10.След победата на болшевишката революция , водена от „безкрайно голяма обич” към нас българите , Съветска Русия ни изпраща най-различни терористи на които е плащала крупни суми за да убиват българи и да пречат на нормалното развитие на България.
Даже предизвиква Септемврийски метеж през 1923 година ,който метеж прокарва кървава бразда и настройва българите едни срещу други.
11.Пред септември 1944 година българския народ е искал да посрещне руските войски с хляб и сол ,но Съветска Русия ,ПРЕДПОЧИТА ДА НИ ОБЯВИ ВОЙНА , ДА ВЛЕЗЕ КАТО ВРАГ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА МОЖЕ ДА ПЛЯЧКОСВА КАКТО СИ ЗНАЕ И КАКВОТО ПОЖЕЛАЕ.
След варварското плячкосване , опустошаване и нечувана болшевишка касапница, която надминала всички досегашни кланета в България , Съветска Русия налага у нас ВАРВАРСКИЯ комунистически режим на криминални престъпници, терористи и национални предатели, поради което България е ТОТАЛНО съсипана и върната най-малко със столетие назад в своето развитие!
12.Сега на любовта и доверието на българския народ съм руския ,Русия отговаря с максимални грабежи и максимални усилия за изтриването ни от картата на Европа:
Повсеместни пладнешки грабежи на България с най-високите цени на природния газ, жестоки монополни цени на горивата, неимоверно високи мита на българските стоки , брутален енергиен рекет навсякъде ,чийто връх е ограбването на България с 672 милиона евро неустойки за АЕЦ Белене, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМАМЕ ПОДПИСАН ДОГОВОР!!!
Тук задължително трябва да припомним грабежа от 2006 година ,когато Русия ни ограби с над ДВА МИЛИАРДА ДОЛАРА С ПОДПИСВАНЕТО НА НОВ ДОГОВОР ЗА ДОСТАВКА НА ПРИРОДЕН ГАЗ ,ВЪПРЕКИ ЧЕ СТАРИЯ ДОГОВОР НЕ БЕШЕ ИЗТЕКЪЛ!!!!
Но и това явно ПАК не им стига на руските управници:
В отплата на любовта и доверието на българския народ ,Русия поддържа в Съвета на Европа сръбската терористична шайка ОМО Илинден, чиято цел е откъсването на Пиринския край от България ,а в руските университети И ДНЕС се изучава идиотската РУСКО СРЪБСКА лъжа македонски език, чиято цел е сърбизирането на българите от македонския край.
От всичко казано дотук ,лично аз разбирам така думите на абсолютно НЕГРАМОТНИЯ ПО БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ – РУМЕН РАДЕВ:
Таварищ Радев иска:
Русия да ни ограбва , да ни съсипва държавата , а ние да и ръкопляскаме , да не се съпротивляваме а да и помагаме в ограбването и унищожението на нашата татковина България.
Това да го беше казал някой хванат от гората или квартален партиен пропагандатор, ,можеше и да се подмине с насмешка и презрение!
Но днес това го приказва с голямо въодушевление, безкрайно самочувствие , брутална наглост , арогантност и нечуван цинизъм бъдещия президент на България.
Който разбира се по голямата част от българския народ не може да го диша заради БЕЗГРАМОТНОТО МУ , НАИВНОТО МУ И БЕЗКРАЙНО ЦИНИЧНОТО МУ ВЪПИЕЩО РУСОФИЛСТВО, ВЕЧЕ ПРЕВЪРНАЛО СЕ В ОПАСНО БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ!
За голямо съжаление, поредната издънка на другаря Расев показва ,че това е само началото на русофилистичните изцепки на бъдещия пишман българския президент.
Всичките му изяви досега много красноречиво подсказват ,че съвсем скоро ще бъдем свидетели на още по големи БРУТАЛНИ РУСОФИЛЩИНИ и действия в посока на максимално ограбване и обвързване на България с нейния гробокопач Русия!
С цел превръщането на България в РУСКА ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ!
ЯВНО ТОЧНО ТОВА Е ПРОГРАМАТА НА ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ, КОЯТО ТОЙ ЩЕ ПРЕСЛЕДВА С ВСИЧКИ СИЛИ И СРЕДСТВА!!!!
Н.Григоров
Карикатура :Димитър Стоилов
« Последна редакция: Март 01, 2017, 19:44:26 от Hatshepsut »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;
http://www.youtube.com/watch?v=yz9XoCmx1IA
"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !
https://www.youtube.com/watch?v=AHiDrOGDW-s
Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Siegfried

 • Registered user
 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1940
 • Country: bg
 • Карма: +88/-58
 • Пол: Мъж
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Firefox 55.0 Firefox 55.0
Президента на СЛАВЯНИТЕ в БългАРИЯ - съветски генерал РУБЛ-ен Радeв изходи поредният си рублофилски пасквил: Любовта към Русия щяла да надживее всяка политическа зима !?!? :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.faktor.bg%2Fbg%2Farticles%2Fnovini%2Fbalgariya%2Fradev-lyubovta-kam-rusiya-shte-nadzhivee-vsyaka-politicheska-zima-81458&h=ATM2vjm1tCysTz1z0WXYm5MT-GOOjXV6g-lWwWDP0RfBNspkg8t7symuSwBCBhZbgw1EADT8KWE849RuUJkiPEFKSSiC7TnxHIFddZJ2lNXFCarUQkEkaOHd41wxEG3JvPnmZNmv68c9EDOSR-hrOZznC72DiJhvnt6dL8CS3i_MX5s0oGB60P94zMbAJHUhjXHWzub4H9qK2yPTO5_pt5zhJmtp5U7BX_KioL7ktb_7O8hGRANixKAzbEuixUpvBomDLBCBqSECs4TesB7mnQysqFuej1G76TqOHZDpng


В словото си съветски генерал РУБЛ-ен Радeв се обяви и за отмяна на санкциите срещу Русия, които според съветски генерал РадеФ били вредни за България и Европа :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:

Вековното приятелство между руския и българския народ ще надживее всяка политическа зима.Това каза в приветствието си пред присъстващите на събора на русофилите край язовир "Копринка" червеният кандидат за президент на България ген. Румен Радев.

Думите му бяхa приети от присъстващите на Тринадесетия събор на русофилите в България с аплодисменти.

Сега си представете, че в България ОФИЦИАЛНО, всяка година се организира събор на германофилите, на който се веят знамена на 3-тия Райх, свободно се продават блузки с портретите на Адолф Хитлер, Хайнрих Химлер, Йозеф Гьобелс...,  и тн., веят се знамена на Вермахта, на Лейбщандарте А.Х., както и портрети на всички по - известни Националсоциалисти и тн и тн. и българския президент да отиде и започне да говори, примерно за непоклатимата българо - германска националсоциалистическа дружба и тн и тн. ! Според вас това дали ще бъде допуснато от рубладжийската ни държава и правителства, не нали, затова всяка година си задавам въпроса, ЗАЩО в Германия НЯМА  такива дискусии ?
Никоя телевизия там не кани събеседници, които да защитят постиженията на националсоциалистическия режим:  процъфтяващата икономика, нулевата безработица, безлихвените заеми за млади семейства, новопостроените фабрики и заводи, вкусните шоколади, новите внушителни сгради, автострадите, автомобилите, здравословната  храна, грижата за подрастващите и за семейството, изобщо „всестранният  националсоциалистически възход”.  Защо в Германия не показват този „възход”, а в България, колчем се зададе 9-ти септември, един билюк славянски дегенерати се хвърля героично, като матросовци да бранят „социалистическия/комунистически възход” ?   

Преди две години проф. д-р Калин Янакиев пръв зададе въпроса:
Защо, когато се говори за нацизма, никога не се дава право да се изрази и друга гледна точка, ЗАЩО ?
А когато се говори за комунизма,  тази друга гледна точка – за неговите „добри” и  „положителни” страни, винаги присъства и на нея угоднически се поднася микрофон и предоставя ефир. При това, тази комунистическа гледна точка най-често се защитава от самите бивши членове на  комунистическата партия. Все едно в Германия да се даде думата на нацистите да защитават „постиженията” на своя режим.  :laugh-1: 

Спомням си, че проф. Калин Янакиев бе категоричен:
„Ние, каза той, не се научихме, че комунизмът е безусловно престъпление и основното, което трябва да се знае за него е, че той е престъпен режим.” 


За 9-ти Септември, комунистическите и руските зверства в България, комунистчетата ни трябва да говорят единствено и само с покаяние и молба за ПРОШКА към българския народ, а не от сутрин до вечер по всички телевизионни и радио студиа, различни членове на компартията и други комунистически престъпници да възхваляват комунизма и руското робство  !!!  ПОКАЯНИЕ, тази християнска дума трябва да се звучи от всички медии в този ден от рубладжийските, копрофилски дзурли на всички комунисти в България !!!
« Последна редакция: Септември 12, 2017, 13:42:48 от Siegfried »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;
http://www.youtube.com/watch?v=yz9XoCmx1IA
"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !
https://www.youtube.com/watch?v=AHiDrOGDW-s
Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Rakovski

 • Registered user
 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 278
 • Карма: +24/-26
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
Политическите мафиози,традиционно разделени на два отбора--червени и сиви,пак започнаха да се ритат по кокалчетата.Едните реват като мечки гризли срещу президента,на сивите пък много скандали им почнаха за управленска корупция.Ще се изядат един други за пустата плячка.Изкорубиха държавата с корупция и не кандисват.Накрая ще ги помете една демо-ерупция,всепречистваща,. само една груба грешка е достатъчна да наруши крехкото равновесие.

Неактивен Петкан

 • Registered user
 • Veteran
 • *****
 • Публикации: 8794
 • Country: bg
 • Карма: +1300/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Политическите мафиози,традиционно разделени на два отбора--червени и сиви,пак започнаха да се ритат по кокалчетата.Едните реват като мечки гризли срещу президента,на сивите пък много скандали им почнаха за управленска корупция.Ще се изядат един други за пустата плячка.Изкорубиха държавата с корупция и не кандисват.Накрая ще ги помете една демо-ерупция,всепречистваща,. само една груба грешка е достатъчна да наруши крехкото равновесие.
В България не може да има никаква демоерупция, а има само митингаджийска демоерекция и след митингаджийската народна еякуалация, всеки си отива у дома, изкъпва се, намазва дупето си с вазелин в очакване на следващия ден.
Заради този вековен български вазелинов навик ни поробваха и "освобождаваха" няколко пъти, и все сме от страната на булката.

Неактивен Rakovski

 • Registered user
 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 278
 • Карма: +24/-26
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
На ген. Радев се опитват да му подложат динена кора по няколко причини.Едно задето го подозират в проруски симпатии,което за герберистите е непростим грях.Друго е за да го свалят и на негово място да се възкачи ББ,в президентството няма далавера,но е уютно местенце.В управлението е напрегнато,във всеки момент може нещо непредвидено да се обърка и хайде пак оставка и на избори.Напоследък се разкри системата за злоупотреби в общините по герберски тертип,нещо,което в настоящите условия изглежда като напълно в реда на нещата.Своеобразен феодализъм.Който може,го може.Те за какво са драпали толкова за тая власт,да се облажат ,естествено!?

Неактивен Петкан

 • Registered user
 • Veteran
 • *****
 • Публикации: 8794
 • Country: bg
 • Карма: +1300/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Дори да има избори всичко ще бъде по стария начин.
ГЕРБ отново ще спечелят, а дори и да не спечелят, какво от това?
Тогава ще дойде БСП и пак старата песен. :mad:

Неактивен Siegfried

 • Registered user
 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1940
 • Country: bg
 • Карма: +88/-58
 • Пол: Мъж
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Firefox 56.0 Firefox 56.0
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;
http://www.youtube.com/watch?v=yz9XoCmx1IA
"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !
https://www.youtube.com/watch?v=AHiDrOGDW-s
Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Rakovski

 • Registered user
 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 278
 • Карма: +24/-26
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
Не съм сигурен вече за БСП,дали са най-лошите,през годините, в които са управлявали не имало толкова гръмки скандали,такъв безогледен грабеж,такъв срив на всичко в държавата.Макар да се усеща известен фалш в тяхната пропаганда,поне се стараеха да запазват известно приличие.Добре са напипали чувствителния обществен нерв,корупцията,шуробаджанащината.По този начин,като разобличават все повече герберски злоупотреби,могат и да се доберат до властта.Само с вестникарски дандании няма да стане,трябва да предизвикат народни брожения,но как да пуснат духа от бутилката ,той може да се обърне и срещу тях!?

Неактивен HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 591
 • Country: bg
 • Карма: +92/-1
 • Пол: Жена
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 52.0 Firefox 52.0
Не съм сигурен вече за БСП,дали са най-лошите,през годините, в които са управлявали не имало толкова гръмки скандали,такъв безогледен грабеж,такъв срив на всичко в държавата.Макар да се усеща известен фалш в тяхната пропаганда,поне се стараеха да запазват известно приличие.Добре са напипали чувствителния обществен нерв,корупцията,шуробаджанащината.По този начин,като разобличават все повече герберски злоупотреби,могат и да се доберат до властта.Само с вестникарски дандании няма да стане,трябва да предизвикат народни брожения,но как да пуснат духа от бутилката ,той може да се обърне и срещу тях!?


Айде още един симпатяга. Имаш талант и трябва да се отдадеш на сатирата, нищо че я постигаш без да искаш. От сърце се смях на този ти пост, много е забавен!  :Azn:
Хич не си спомням управлението на БСП,ДПС и симеончо, изобщо нямаше грабежи тогава, Масларова беше с чанти от по 25 лв. и български обувки от по 60лв., нъл тъй или не, май беше точно обратното? Ма то това е най – малкото, ами заменките на земи от Балкана с такива по морето. Имахме Мин. на  земеделието, което трябваше да се казва Мин. на потурчените, енергетиката също и сега в голяма степен е така, защото обществото ни е на сегменти.
Скандали и протести имаше, но имаше и много бой, защото бяха ‘напипали чувствителния обществен нерв’ и двете страни в конфликта.
БСП и ДПС да критикуват корупцията и шуробаджанащината това е срамота, става ми неудобно само като си го представя, представи си какво е да го слушам това.
Така е, за да се „доберат/ нямат друг вариант/  до властта” „трябва да предизвикат народни брожения”, „но като пуснат духа от бутилката, той може да се обърне и срещу тях”!

Неактивен Siegfried

 • Registered user
 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1940
 • Country: bg
 • Карма: +88/-58
 • Пол: Мъж
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Firefox 56.0 Firefox 56.0

Айде още един симпатяга. Имаш талант и трябва да се отдадеш на сатирата, нищо че я постигаш без да искаш. От сърце се смях на този ти пост, много е забавен!  :Azn:
Хич не си спомням управлението на БСП,ДПС и симеончо, изобщо нямаше грабежи тогава, Масларова беше с чанти от по 25 лв. и български обувки от по 60лв., нъл тъй или не, май беше точно обратното? Ма то това е най – малкото, ами заменките на земи от Балкана с такива по морето. Имахме Мин. на  земеделието, което трябваше да се казва Мин. на потурчените, енергетиката също и сега в голяма степен е така, защото обществото ни е на сегменти.
Скандали и протести имаше, но имаше и много бой, защото бяха ‘напипали чувствителния обществен нерв’ и двете страни в конфликта.
БСП и ДПС да критикуват корупцията и шуробаджанащината това е срамота, става ми неудобно само като си го представя, представи си какво е да го слушам това.
Така е, за да се „доберат/ нямат друг вариант/  до властта” „трябва да предизвикат народни брожения”, „но като пуснат духа от бутилката, той може да се обърне и срещу тях”!

Не се учудвай на постовете на Раковски, още от първия му пост тук, за мен веднага беше ясно, че е доказан потомствен комунист/русороб, нищо че последно време, за разнообразие и най - вече за заблуда, често се преструва, като идолите си - ушанките каракачанов, сидеров и се прави на български патрЕот ! :laugh-1: 
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;
http://www.youtube.com/watch?v=yz9XoCmx1IA
"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !
https://www.youtube.com/watch?v=AHiDrOGDW-s
Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Rakovski

 • Registered user
 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 278
 • Карма: +24/-26
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
Патриотарите се саморазобличиха с отъркването си около антинародната клика --ГЕРБ.сЛЕДОВАТЕЛНО ТЕ,ИЛИ ПО-ТОЧНО РЪКОВОДСТВОТО ИМ ОТПАДА като някаква алтернатива.Напоследък президента Р.Радев прави неочаквано силни заявления ,опълчва срещу герберската кафява чума.Може и да е престорено,но се опита да ги стресне ,само да рече и ще въведе извънредно положение и започва да управлява с укази.Като в самото начало иска да разкара герберугите от висшите постове на управлението.От ЕС би трябвало да го подкрепят ,като се има предвид многобройните публикации в западния печат за корумпираното управление у нас.От Русия пък подкрепата ще бъде пълна,само американския посланик трябва да бъде предупреден да си трае и Тръмп по най-бързия начин да си изтегли военните бази.Какво,толкова невероятно ли звучи?И много други събития са изглеждали в началото като невъзможни и немислими,а после  като нещо което се подразбира.

Неактивен Panzerfaust

 • Moderator
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1382
 • Country: bg
 • Карма: +303/-37
 • Пол: Мъж
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Firefox 56.0 Firefox 56.0
 • Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
 • Зодия: Virgo Virgo
Не съм сигурен вече за БСП,дали са най-лошите,през годините, в които са управлявали не имало толкова гръмки скандали,такъв безогледен грабеж,такъв срив на всичко в държавата.Макар да се усеща известен фалш в тяхната пропаганда,поне се стараеха да запазват известно приличие.Добре са напипали чувствителния обществен нерв,корупцията,шуробаджанащината.По този начин,като разобличават все повече герберски злоупотреби,могат и да се доберат до властта.Само с вестникарски дандании няма да стане,трябва да предизвикат народни брожения,но как да пуснат духа от бутилката ,той може да се обърне и срещу тях!?
Боже, прибери си вересиите!

Неактивен Rakovski

 • Registered user
 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 278
 • Карма: +24/-26
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
Тъй или иначе,събитията постепенно назряват.Въпрос на време е НАТО да си обере крушите от нашите ширини,както навремето Вермахта.Ген. Радев би трябвало да предвижда подобен развой,както по времето на 2 св.война цар Борис.Въпроса е като каква ще бъде третирана България след това,като победена страна ли пак?Ние нямаме накъде повече да затъваме,освен като турска провинция,а това българския народ няма да го преживее.

Неактивен Петкан

 • Registered user
 • Veteran
 • *****
 • Публикации: 8794
 • Country: bg
 • Карма: +1300/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Тъй или иначе,събитията постепенно назряват.Въпрос на време е НАТО да си обере крушите от нашите ширини,както навремето Вермахта.Ген. Радев би трябвало да предвижда подобен развой,както по времето на 2 св.война цар Борис.Въпроса е като каква ще бъде третирана България след това,като победена страна ли пак?Ние нямаме накъде повече да затъваме,освен като турска провинция,а това българския народ няма да го преживее.

Раковски, мисля, че в мечтите ти света изглежда така:


The new world order


Неактивен Rakovski

 • Registered user
 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 278
 • Карма: +24/-26
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100
Опасността за националната сигурност расте с всеки изминал ден,а президента не взема мерки,допуска дори да му саботират съвещанието,което е свикал.Американците създават черноморка ударна групировка от техни и съюзни войскови части,нещо като Вафен СС.Но иначе нямало страшно,всички тези действия били за сплашване на Русия,непосредствено около нейните граници.Как ще реагират американците,при положение,че например русите разположат войски и бойна техника в Куба,като Хрушчов или пък във Венецуела.Ей тъй,да има баланс.Защото тук не намирисва, направо вони на подготовка за агресивна война.И какви са тия гениални планове на НАТО,УМ ДА ТИ ЗАЙДЕ?пОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е, ЧЕ американците нямат намерение да се хвърлят в масирана атака,а да вкарат в затегнат военен конфликт своите съюзници ,включително  и България.


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf