Български деца изнасилени в Гърция

Започната от Nordwave, 01 Ное 2006, 18:00:02

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
Публикации: 4 357
R.I.P. 2017
Локация: Пловдив
Интереси: История
Зодия: Capricorn Capricorn
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен

Автор www.bgrod.org 
сряда, 01 ноември 2006
"Доведете я да сторим същото, дайте път на дамата", викали деца, бащите им и дори възрастни жители на бедния гръцки остров Евбея в сцена, която репортерът на националния всекидневник "Етнос" описва като "канибалска", докато в сградата на прокуратурата влизат да дадат показания четирима 16-годишни ученици, обвинени от своя съученичка - българка, в изнасилване.
На 26 октомври и докато в цяла Гърция учениците стачкуват, затворени в училищата си, в тоалетните на школото в село Амаринтос в южната част на острова три момчета са хванали връстницата си и знаменосец на училището, докато неин съученик я изнасилва, а три момичета снимат сцената с мобилните си телефони. Това твърди момичето, което живее с майка си на острова, има отличен успех, заслужила е с поведението си да бъде знаменосец по време на училищните манифестации и след училище работи в школа, а вечер - в таверна.
Медицинската експертиза, цитирана от местен вестник, показвала обаче само синини в гениталната област.
Въпреки това разкритията на адвокатката на момичето продължават. Един от насилниците е син на преподавателка по богословие, друг - на полицай. Затова и в полицията посъветвали двете чужденки да са махнат от острова - "от най-високо място предупредили, че не могат да опазят българките от гнева на местните".

Бащицата Махно

Banned
*
Forum Member
Публикации: 186
Активен
Византийците са най-мръсното племе.Друг е въпросът,че българите нямат работа там.Вместо да използват усилията си за сваляне на "тройната коалиция",те се блъскат за жалки пари при гърците.
Когато си в лодката, бреговете изглеждат други!

SSK

**
Forum Member
Публикации: 288
Активен
С удоволствие бих изнасилил и заклал майките на тези гръцки копелдачета.
Нека дойдат тук в България,с удоволствие ще ги "нахраня и напоя" за "голямото" им дело.

Иначе съм съгласен с Тата.
Вместо да се борят срещу дебългаризаторите в България,те тръгнали да стават робини на гръцките бурсуци.
Трябва да покажем на Света,че не всички сме като тях.

Гълъбов

**
Forum Member
Публикации: 111
Активен
 Не забравяйте че там живеят 500 000 наши братя (не емигранти) на които правото да се определят като българи e oтнето и ги наричат славофонни гърци.
Ако още не сте гледали филма Един народ сме
ето го:
http://www.macedoniainfo.com/Edin_Narod_Sme.htm

Проблема на българите в Гърция е най-тежкия проблем на българско малцинство в чужбина. В Турция например малкото българи имат права на сдружаване и на църква но в Гърция такова нещо няма.
Не случайно дори и името ни там се ползва като обида. Няма други които да ни мразят повече.

Jordan_13

Banned
*
Forum Member
Публикации: 113
Българското вечно-синьо Небе
Зодия: Leo Leo
Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Активен
Цитат на: Гълъбов - 01 Ное 2006, 21:46:34
Не забравяйте че там живеят 500 000 наши братя (не емигранти) на които правото да се определят като българи e oтнето и ги наричат славофонни гърци.
Ако още не сте гледали филма Един народ сме
ето го:
http://www.macedoniainfo.com/Edin_Narod_Sme.htm

Проблема на българите в Гърция е най-тежкия проблем на българско малцинство в чужбина. В Турция например малкото българи имат права на сдружаване и на църква но в Гърция такова нещо няма.
Не случайно дори и името ни там се ползва като обида. Няма други които да ни мразят повече.
Абсолютно е така. Цялата Северна Гърция до Бяло Море е наша, хората, които живеят там са българи. Много хора тук се пишат православни, но какво да кажем за гръцкия израз на Православието? Само едно - расизъм като юдейския в най-висшата му форма. Има два народа, които са срам за човечеството - юдейския и гръцкия.

Jordan_13

Banned
*
Forum Member
Активен
Цитат на: SSK - 01 Ное 2006, 21:29:39
Нека дойдат тук в България,с удоволствие ще ги "нахраня и напоя" за "голямото" им дело.

Вместо да се борят срещу дебългаризаторите в България,те тръгнали да стават робини на гръцките бурсуци.
Ами те са си в България. В Пловдив има  гръцки студенти, които учат тука, особено в  Медицинския университет. Вероятно има и жени, но и мъжете ще свършат работа. Пловдивчани, Императоре, какво ще кажете да проучим въпроса, да видим колко са, къде са, и най-вече къде живеят. Да спретнем една чета. Аз поемам цялата отговорност и да ги оправим - особено мъжете в буквалния и преносния смисъл, понеже гъркините са много грозни и не си заслужава. На тях можем само да хвърлим един бой. Но мъжете - да ги попребием и след това върнем в Гърция с разпрани задници? Навити ли сте?

Гълъбов

**
Forum Member
Активен
Цитат
Абсолютно е така. Цялата Северна Гърция до Бяло Море е наша, хората, които живеят там са българи. Много хора тук се пишат православни, но какво да кажем за гръцкия израз на Православието? Само едно - расизъм като юдейския в най-висшата му форма. Има два народа, които са срам за човечеството - юдейския и гръцкия.
Ами то някои даже казват че може да са с общ произход. Нищо чудно да е така. Но в случая с Гърция вероятно над 50% от жителите й не са виновни защото са гърцизирани и то не чак толкова отдавна- какво да кажем за албанците, за власите и прочие.
Периода когато България пада под Византийска власт вероятно е бил много по-черен и с тежки последствия и от Турското робство за България.

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
Публикации: 4 357
R.I.P. 2017
Интереси: История
Зодия: Capricorn Capricorn
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
Ще паднем на нивото на тяхната варварска култура :) Иначе не е зле да показваме ПРЕЗРЕНИЕ към всеки чуждинец ;)

Гълъбов

**
Forum Member
Активен
Цитат
Ами те са си в България. В Пловдив има  гръцки студенти, които учат тука, особено в  Медицинския университет. Вероятно има и жени, но и мъжете ще свършат работа. Пловдивчани, Императоре, какво ще кажете да проучим въпроса, да видим колко са, къде са, и най-вече къде живеят. Да спретнем една чета. Аз поемам цялата отговорност и да ги оправим - особено мъжете в буквалния и преносния смисъл, понеже гъркините са много грозни и не си заслужава. На тях можем само да хвърлим един бой. Но мъжете - да ги попребием и след това върнем в Гърция с разпрани задници? Навити ли сте?
Внимавай да не се окажат я "славофонни" я албанци я власи или нещо друго- вероятността някой от Гърция да не е грък е огромна. Но си казват насаме и то не на всеки. Там натиска и даже посегателствата върху някой ако се опита да говори че не е грък са явно ужасни.

Jordan_13

Banned
*
Forum Member
Активен
Цитат на: Гълъбов - 01 Ное 2006, 22:34:09
Цитат
Внимавай да не се окажат я "славофонни" я албанци я власи или нещо друго- вероятността някой от Гърция да не е грък е огромна. Но си казват насаме и то не на всеки. Там натиска и даже посегателствата върху някой ако се опита да говори че не е грък са явно ужасни.
Като ги нагащим ще ги поразпитаме първо, после ще им отупаме прахта. Много грозно говорят развален български. Българите ще отделим настрана, дорде свърши боя и оправянето, после ще ги черпим по едно кафе и ще ги пуснем.

Jordan_13

Banned
*
Forum Member
Активен
Цитат на: Гълъбов - 01 Ное 2006, 22:25:26
Цитат
Ами то някои даже казват че може да са с общ произход. Нищо чудно да е така. Но в случая с Гърция вероятно над 50% от жителите й не са виновни защото са гърцизирани и то не чак толкова отдавна- какво да кажем за албанците, за власите и прочие.
Периода когато България пада под Византийска власт вероятно е бил много по-черен и с тежки последствия и от Турското робство за България.

Така е. За това през труското робство се появява един много нехарактерен за нас, българите и горзен феномен - гърчеенето. Фактически, то ражда нашата радикална реакция - Будителството: 'О, неразумни и юроде, поради что се срамуваш...". Днес така трябва да запитаме: "Поради что някои искат да бъдат европейци, американци, руснаци и други всякакви, но не и българи".
Така че, според мен Будителството е първата радикална реакция срещу гърчеенето, не просто само и единствено срещу турското робство, а и срещу онези процеси в него, които душевно и интелектуално ни оробяват.

SSK

**
Forum Member
Активен
Цитат на: Jordan_13 - 01 Ное 2006, 22:23:41

Абе чесно съм се питал...тея бурсуци гърците нямат ли си университети в Атина Пирея или Спарта примерно?
Какъв го дирят в България,нали постоянно тръбят че сме били "варвари".
Същото е и с албанците който пък са в Търново.
Иначе за побой над гърци,албанци,сърби или румънци аз съм навит нищо че не съм в Пловдив.
Все ще ми се отдаде да дойда за седмица-две там поне.

gadget

**
Forum Member
Публикации: 151
Монархист, Националист, Консерватор
Активен
Наистина много долно племе са гърците , слаби , подли и страхливи.Турчина може да те посече с ятаган , но гърка ще ти забие нож в гърба , когато най-малко очакваш.Срамота е , че толкова българи тласкани от бедност се унижават да работят в тази циганска държава.
Наскоро гледах статистика за браковете сключвани между българки и чужденци като браковете между българка и грък бяха сред най-многобройните, което също е невероятно гнусно.Дългоносите , мазни и черни византийци ли са идеала на българката.
"ОТТУКА ЗАПОЧВА БЪЛГАРИЯ -
ПЕТ ПРЪСТТА В ЖЕЛЕЗЕН ЮМРУК,
ОБВЪРЗАНИ С ДРЕВНО ПРЕДАНИЕ,
КАЛЕНИ В ПОХОД И ТРУД..."

Jordan_13

Banned
*
Forum Member
Активен
Цитат на: SSK - 01 Ное 2006, 23:13:36

Абе чесно съм се питал...тея бурсуци гърците нямат ли си университети в Атина Пирея или Спарта примерно?
Иначе за побой над гърци,албанци,сърби или румънци аз съм навит нищо че не съм в Пловдив.
Е, това е добре - поне един е готов за нещо. Гледай сега, гърците идват да учат в Пловдив медицина, защото е по-евтино и защото могат да си плащат изпитите. Те създадоха корупцията във ВМИ, защото си плащат без много да се напъват да учат. Още повече, те смятат Пловдив за гръцки град, което е абсолютно невярно, но в тон с тях, гнусния изрод и българофоб, кмета Чомаков им постори паметник на пъпа на Пловдив в тяхна чест, паметник на Филип Македонски, уж като основател на Пловдив, което е също невярно, защото е невярно, основател е трако-българина Евмолп.
Но както и да е - тука е връзката на изрода и българофоба Чомаков с гърците и тяхното присъствие в Пловдив под една илид ръга форма. Той яде от тяхната маса.

На първо време ми трябва човек, който да знае в Пловдив къде точно се намират животните, къде се събират и къде пренощуват. Аз поемам отговорността, щото нашата полиция, няма да е като тяхната, нашата ще бие нас, българите, а гърчулята ще гали с перо. Но нищо и това ще го изтърпим. Важното е да съдерем от бой и наебем гръцките студенти-мъже, за да ги унижим, че са по-долни и от жени.

SSK

**
Forum Member
Активен
Цитат на: Jordan_13 - 02 Ное 2006, 00:01:27
Цитат на: SSK - 01 Ное 2006, 23:13:36

Е, това е добре - поне един е готов за нещо. Гледай сега, гърците идват да учат в Пловдив медицина, защото е по-евтино и защото могат да си плащат изпитите. Те създадоха корупцията във ВМИ, защото си плащат без много да се напъват да учат. Още повече, те смятат Пловдив за гръцки град, което е абсолютно невярно, но в тон с тях, гнусния изрод и българофоб, кмета Чомаков им постори паметник на пъпа на Пловдив в тяхна чест, паметник на Филип Македонски, уж като основател на Пловдив, което е също невярно, защото е невярно, основател е трако-българина Евмолп.
Но както и да е - тука е връзката на изрода и българофоба Чомаков с гърците и тяхното присъствие в Пловдив под една илид ръга форма. Той яде от тяхната маса.

На първо време ми трябва човек, който да знае в Пловдив къде точно се намират животните, къде се събират и къде пренощуват. Аз поемам отговорността, щото нашата полиция, няма да е като тяхната, нашата ще бие нас, българите, а гърчулята ще гали с перо. Но нищо и това ще го изтърпим. Важното е да съдерем от бой и наебем гръцките студенти-мъже, за да ги унижим, че са по-долни и от жени.

Е да би таковаме...няма смисъл,ще вземе да им хареса водейки се по историята на Византийската империя...ще вземат да станат като Василий I Македонец и Михаил III Ранагабе

Similar topics (5)