Author Topic: Деспотизмът на агентурната власт в България  (Read 1194 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Индивидуалист

  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2,813
  • Gender: Male
  • Не бойте се!
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
не знам дали я има тази публикация тук...

 Деспотизмът на агентурната власт в България /6/
15.11.07 14:40

Автор:Николай Колев - Босия

Вечният дисидент Николай Колев - Босия пише суперскандална книга със сензационни разкрития за мръсното бельо на политическия елит у нас. Част от собствените си потресаващи разследвания за именити родни персони той публикува в последния брой на в. "Поглед". От думите на Босия става ясно, че не се страхува нито от куршум, нито от съд. Той е лежал два пъти в затвори и е изселван по Татово време. Завършил е руска филология, но се е прехранвал и като заварчик. Сега твърди, че си вади хляба от консултантска фирма в областта на маркетинга и проектирането. Босия е баща на 5 момичета - най-голямата е на 35 г., а най-малката - на 5. 
 Ето някои от най-опасните му твърдения:


"...Филчев също е агент, агент Самуилов. Освен това той е и тежък престъпник, има основание да се смята, че е убил адвокатката Надя Георгиева. Лично съобщих на Петър Стоянов за болестта на Филчев, и затова, че четири пъти е отървавал брат си от затвора като главен прокурор. И брат му, и майка му са агенти на Държавна сигурност.

...Вербували са го още като съдия във Варна. Извършил е няколко побоя, включително и над неговата колежка Нели Буцановска. Завеждат преписка, но той взима влака и идва бързо в София. Отива при проф. Стойчев и при Ярослав Радев. Започва да им се моли. Те се обаждат на тогавашния прокурор Мръчков.

... Отидох и при Гоце, точно беше станал президент и му обясних кои хора могат да потвърдят за изцепките на Филчев, за лудостта му. Но след два дни двамата се прегърнаха.

... Бойко Ноев служи на три разузнавания. Генерал Камен Петков, бог да го прости, ми е разказвал: "Когато се водеха преговорите за намаляване на конвенционалното оръжие, аз бях водач на делегацията. Отиваме на преговори с американците и те всичко максимално изискват от нас. И точно там, където очакваме, че ще спрат с исканията си, те спират. Един ден при мен идва един от моите полковници и ме моли: "Господин генерал, може ли да върнете в България поне за месец Бойко Ноев?" Върнах го и същият полковник ми докладва: американците веднага започнали да правят големи грешки. Не знаели докъде можем да отстъпим в преговорите и работата забуксувала. Изобличихме го Ноев и изглежда, че тогава руснаците са го вербували. Така направиха и с Филчев."

...Вероятно е и Ренета Инджова, и царят да са агенти.

...Самият Желю не е чист. Той работи с руснаците. Слушал съм един запис от 87-ма как си приказва с жена си в спалнята. И тя го пита: "Желю, ти като станеш президент, ще тичаш ли около къщата като американците?" И той й вика: "Каквато съм маймуна ще ги изплаша!" Явно нещата са били ясни още тогава.

... Стоян Ганев е човек на руснаците и на американците вече.

... Събирам материал за катастрофата на 8 ноември до Солуникре. В колата са били Васил Киров, шефът на националното финансово разузнаване, както и зам.- министърът на финансите Нихат Зиа, който оттогава е в кома, но още се води на работа. А според Кодекса на труда трябва да го освободят. Но как да го освободят, когато фалшивите декларации продължават да работят от негово име, а става дума за 700 милиона евро. Твърди се, че шофьорът е карал колата, а двамата с Киров са седели на задната седалка. На снимката от катастрофата обаче много ясно се вижда, че от дясната страна стъклото е издуто навън от нечия глава. Единствената възможна глава е на Нихат Зиа. За причинител на инцидента нарочиха невинен човек - Иглика Икономова, реставратор.

... Като почнеш от Тошо Тошев, Божана Димитрова, повечето от старите журналисти са били щатни служители или нещатни сътрудници. Всички спортни журналисти е трябвало да са агенти, защото са излизали навън.

...Доган за кого ли не работи. Той е на първите места в списъка за отстрел. Миналата година направиха опит, но го улучиха в рамото. Има версия, че турчин го е поръчал, защото Доган го е прекарал с 6 млн. евро. Някакъв местен бизнесмен правел завод в Добрич. Агент Сава му взима 6-те милиона и не свършва работата. И Георги Гергов от Пловдив също го има в списъка.

...Манол Велев е бизнес-хулиган. Жена му много да не плаче, защото не сме забравили, че две години живя с един германец и не й пукаше за Манол.

...Имам интересен документ как държавни фирми даряват пари на ДПС. През 2000 - 2001 г. фирмата "Военно строителство и инженеринг" дарява на ДПС Каолиново 600 000 лева, а на ДПС Банско 3 млн и 270 хиляди. Интересна е и другата връзка - Нихат се удря на 8-ми, на 12 пред конгреса на ДПС Доган си подава оставката. БСП и службите не му я приеха, докато не върне липсващите 700 млн. евро."

http://www.poveritelno.dir.bg/_wm/library/item.php?did=292743&df=421216&dflid=3
 


Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.