Author Topic: SuperHosting.BG - Българският хостинг провайдър  (Read 8076 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nordwave

 • Webmaster
 • Founder
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,362
 • Thanked: 1 times
 • Gender: Male
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
СуперХостинг.БГ е регистрирана търговска марка на 'СуперХостинг.БГ ООД'. Фирмата е основана в началото на 2005 г., а от 01.10.2005 г. компанията започва успешно предлагане на хостинг услуги за българския пазар.В стремежа си да предложи максимално отговарящи на потребителските нужди хостинг решения, от средата на 2007 г., наред с най-масово предлаганите услуги - "сподeлен" хостинг и регистрация на домейн, компанията предлага пълната гама хостинг услуги, в това число наети (dedicated) и виртуални сървъри (VPS), издаване и инсталиране на SSL сертификати, уеб дизайн, услуги свързани с популяризация на уеб сайтове и по-доброто им индексиране от търсещите машини, корпоративни хостинг решения и др.
SuperHosting.BG https://www.superhosting.bg/
От самото си появяване на пазара СуперХостинг.БГ се утвърди като една от най-бързо развиващите се хостинг компании. За това безспорно говори факта, че в началото на 2009 г. компанията поддържа повече от 12 000 уеб сайта и е регистрирала за свои клиенти повече от 15 000 домейна.

Само за три години от старта на дейността си, в конкуренция с множество, активно предлагащи уеб хостинг фирми, СуперХостинг.БГ се нареди в челната тройка на хостинг провайдърите в България. Данните се базират на представителна международна класация и се формират на база брой хоствани домейни.

В списъка с по-забележимите събития в историята на компанията са откриването на търговски представителства в едни от най-големите градове в България - гр. Пловдив и гр. Варна, придобиването на хостинг дейността на "Диекс България" ООД (dxbg.com) и "Интернет Корпоративни Системи" (www.icsbg.net), спечелване на първото място в категория "Услуги" на най-престижния уеб фестивал - Албена 2008 и др.
Основна цел

Основна цел на екипа на СуперХостинг.БГ е предоставянето на ефективни и надеждни решения на своите клиенти. За изпълнението на тези цели компанията разчита на отлични висококвалифицирани търговски и технически екипи от доказани професионалисти и изключително качествена техника с гарантиран произход.

СуперХостинг.БГ ще продължи и за напред да разширява полето на дейността си и да подобрява качеството на предлаганите услуги, за да може да отговори адекватно на динамично развиващите се потребности на своите клиенти. Благодарение на последователната си и професионална работа компанията изгради партньорска програма, чрез която на всички клиенти могат да бъдат предложени изцяло завършени решения за трайно присъствие в Интернет пространството, които да спомогнат за реализацията на техните бизнес идеи. За нас е най-важно клиентът да е спокоен, че неговото присъствие в Интернет е в сигурни ръце.
Защо СуперХостинг.БГ?

Изборът на правилният хостинг провайдър е една важна стъпка в развитието на Интернет бизнеса.

През цялото време, от своя официален старт до момента, СуперХостинг.БГ стриктно поддържа регламентираните параметри на своите услуги и демонстрира отговорно и професионално отношение към всички свои клиенти. В резултат на това компанията спечели хиляди лоялни и удовлетворени клиенти, които на практика са най-добрата визитка на фирмата. Екипът на СуперХостинг.БГ знае, че услугите които предлага са от ключово значение за всеки Интернет бизнес. Ето защо компанията се стреми да бъде от онези хостинг компании, които чрез професионализмът си помагат за изграждането на положителния имидж на своите клиенти.

Още мотиви за избор на СуперХостинг.БГ, като предпочитан хостинг провайдър можете да намерите на адрес: https://www.superhosting.bg/web-hosting-page-why-clients-prefer-us.php
Ценова политика

Параметрите на предлаганите хостинг услуги и на различните хостинг планове са проектирани, така че да могат да удовлетворят потребностите на максимален брой потребители в различните пазарни сегменти. Цените по които се предлагат услугите са прогресивно намаляващи при съотношението дисково пространство (MB) / лева и месечен трафик (GB)/лева т.е. колкото повече ресурси предоставя определената услуга, толкова по-ниска е цената на единица от този ресурс. Грижа за клиента

Една от основните насоки в нашата маркетингова политика е добрата грижа за клиента. Ние знаем колко е важно да спечелиш доверието на клиентите, а то се печели най–лесно с гарантиране на спокойствие. Именно за това СуперХостинг.БГ осигурява постоянна техническа поддръжка 24/7/365 по телефон и по e-mail, както и посредством специализирана "ticket" система. Така нашите клиенти знаят, че по всяко време на денонощието има кой да отговори на техните въпроси и да обърне внимание на техните проблеми.

Под ПОДДРЪЖКА ние не просто разбираме задължението да поддържаме денонощно определените технически параметри на хостинг услугите - за нас думата ПОДДРЪЖКА означава да помогнем на потребителите на предоставяните от нас услуги да реализират своите планове и идеи, свързани с изграждането и администрирането на техните уеб сайтове и уеб приложения.
Техниката

На отговорен принцип подхождаме и към съхранението и защитата на информация, разположена на нашите сървъри, като не допускаме никакъв компромис с марката и качеството на използваната сървърна техника. По този начин ние постигаме реален UpTime от 99,98 %, което според нас е единственото приемливо решение, което една хостинг компания трябва да предлага на своите клиенти.

Нашите сървъри са разположени в технически център на Еволинк АД, в гр. София, който е едно от най-добрите места за колокация на сървърно оборудване на Балканския полуостров. В него се предлага максимално ниво на сигурност на Интернет връзките. Центърът разполага с двойно резервирано захранване и климатизиране, автоматично пожарогасене, система за контрол на достъпа и видео наблюдение.
30-дневна гаранция

За да бъдем докрай лоялни към своите клиенти, отчитайки факта, че клиентът заплаща предварително нещо, което ще ползва в бъдеще, но все още няма представа за качеството на предлаганата услуга, СуперХостинг.БГ дава възможност на всеки от своите клиенти, неудовлетворен по една или друга причина от това, което му се предлага, да се откаже от уеб хостинг услугата в 30–дневен срок след плащането. При отказа се възстановява и заплатена от клиента сума с изключение на цената на домейн, ако клиентът е регистрирал такъв. В този случай клиентът запазва всички права върху ползването на този домейн, за срока на регистрацията му.

https://www.superhosting.bg/
« Last Edit: 08 Aug 2018, 21:48:56 by Hatshepsut »
 

Offline Tiesto

 • Hero Member
 • ****
 • Posts: 1,306
 • Gender: Male
Мненеито е малко пресилено. Насочи се към хостинг компания експлоатираща сървъри в The Planet (softlayer) Rackspace.

Това е сайта www.softlayer.com Работя с тях от 2004 година и досега downtime никога не са имали.

Един приятел в БГ който също работи с тях е - www.hostbulgaria.com

Принципно сървърите на големите дейтанцетрове в САЩ който са вързани на 10/100/1000Mbps порт към дейтанцетъра ползват 20 международни интернет доставчика, като например - Level 3, NTT, Global Crossing, Verio, Sprintlink, Telia-Sonera, Interoute, USA & Canada Peering, GBLX, TINET, и много други.

За целта можеш да направиш тест на hostname: ns.ultrafasthost.net от къдетои да го трейсваш пинга е нисък независимо дали африка, азия или австралия. Това е единия от домейн нейм сървърите ми.

Компания със сървъри в България никога не се избира поради няколко причини, нито една компания в България няма външен нет повече от 5 до 10 Mbps. DNS сървърите им не са читаво направени, сървърите им не ползват качествена линукс операционна система, cPanel/WHM не е читав. Downtime който варира от 88-92% ъптайм, падане на международния канал и образуване на общ международен ъптайм от 88-92%.

При мен ъптайма погледнато през DNS-Tools в САЩ e 99.98-9 или 100% всеки месец, имам справка всеки месец и няма дънене ).

Това е обичайния ъптайн на сървърите на Softlayer (The Planet) или поне аз нещо различно от това от 2004 година не съм получавал :).

http://www.siteuptime.com/statistics.php?Id=110965&&UserId=132800
« Last Edit: 19 Jan 2012, 07:02:09 by Антикомунист - Американофил »
 

Offline Франкист

 • банкетен революционер
 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 2,405
 • Gender: Male
тиесто не знам дали забелязваш,но това е форум,а не сайт за споделяне на каквито и да е големи пакети информация,така че няма никакво значение че няма бг сървър с външен нет над 5 МБС.Просто не е необходим на такъв тип сайтове.
 

Offline Tiesto

 • Hero Member
 • ****
 • Posts: 1,306
 • Gender: Male
Франкисте, раздели тези 5Mbps международен на средно 600-800 сайта който поема всеки един хостинг сървър и изчисли по колко се пада на всеки един сайт ! Иначе за БГ всички хостинг компании поддържат по 100mbps.
 

Offline Франкист

 • банкетен революционер
 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 2,405
 • Gender: Male
Франкисте, раздели тези 5Mbps международен на средно 600-800 сайта който поема всеки един хостинг сървър и изчисли по колко се пада на всеки един сайт ! Иначе за БГ всички хостинг компании поддържат по 100mbps.

ти четеш ли въобще какво ти се пише? За сайтове подобни на този (форуми) няма нужда от по-високоскоростен интернет с чужбина!
 

Offline DNP

 • Newbie
 • Posts: 1
  • Личностно развитие
Суперхостинг са много добри във всякакво отношение, но напоследък наистина май претоварват сървърите. От това страдат именно клиентите им. А и качеството на услугите и отношението като че ли малко спадна... Да се надяваме да е за кратко.
 

Offline NoraPavlova

 • Newbie
 • Posts: 3
  • Нови филми
Аз също съм тяхна клиентка и проблеми пък съм нямала!
Само цените на домейните им са малко солени, като можеш да вземеш от дедито по 4-5лв.

Offline FLEKTARN

 • Командир
 • Forum Member
 • **
 • Posts: 78
 • Gender: Male
 • Интереси: Оръжия, Писане на статии, Патриотични речи, Видео обработка и Видео продукция
 • Зодия: Leo Leo
 • Religion: None None
NS1 са по-бързи. Наскоро минахме на тях. Гарантирам.
Флектарн – Новини & Отбрана на България
Имейл за контакти: flektarn@tuta.io
 

Offline Hatshepsut

 • Perfectionist
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Posts: 7,066
 • Gender: Male
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
 • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Форумът ще остане и занапред в SuperHosting.BG, вариантът сървър в чужбина за мен е абсолютно неприемлив.


Аз също съм тяхна клиентка и проблеми пък съм нямала!
Само цените на домейните им са малко солени, като можеш да вземеш от дедито по 4-5лв.

Нашият домейн е 30 лева на година, за мен тази цена е поносима  :smile-1:
« Last Edit: 12 Jan 2018, 07:25:01 by Hatshepsut »