Author Topic: Интернет доставчици - пълен списък  (Read 15900 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tiesto

• Hero Member
Никакъв просто съм им клиент.

Offline ЕxedRa_SS

• Forum Member
  • **
Това с флашката на vodafone си е пълен обир за около 2 часа сърфиране в интернет и изтеглени 500мб имах 400 лева сметка.НЕ ИМ СЕ ХВАЩАЙТЕ НА ВЪДИЦАТА !

БЪЛГАРИЯ НАПРЕД ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ!!!

Offline Nordwave

• Webmaster
  • Founder
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2017
    • Български националисти
  • Интереси: История
  • Зодия: Capricorn Capricorn
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Аз съм абонат на Max Telecom - 4G безжичен интернет. И съм много доволен от тях.  :smile-1:

Offline Ратникъ

• Banned
  • Hero Member
  • *
Аз съм абонат на Max Telecom - 4G безжичен интернет. И съм много доволен от тях.  :smile-1:
Е от тези си взех флашка преди осем месеца и се оказа, че в моя квартал нямат покритие. После отидох да я върна и МОШЕника от фирмата им ми обясни, че имало някви далавери с кмета, който не ми давал покритие о то сорта неща дето не ме интересуват. Върнах им флашката и повече не ща и да чуя за тия преяли с пари кърлежи !

Offline Nordwave

• Webmaster
  • Founder
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2017
    • Български националисти
Е от тези си взех флашка преди осем месеца и се оказа, че в моя квартал нямат покритие. После отидох да я върна и МОШЕника от фирмата им ми обясни, че имало някви далавери с кмета, който не ми давал покритие о то сорта неща дето не ме интересуват. Върнах им флашката и повече не ща и да чуя за тия преяли с пари кърлежи !
Вземи си кабел USB усилвател http://www.infostarbg.com/article-2080.html
Иначе нета ми е за 5 лв. и качеството ми е превъзходно... :tounge:

Offline Ратникъ

• Banned
  • Hero Member
  • *
Как за 5 лева ? На мене ми казаха да подпиша договор за 25 лева на месец !

Offline Nordwave

• Webmaster
  • Founder
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2017
    • Български националисти
Как за 5 лева ? На мене ми казаха да подпиша договор за 25 лева на месец !
Това го дават на цена 4.95 лв http://www.maxtelecom.bg/bg/devices/maxfree-2.html И със USB усилвател качеството е превъзходно като се има предвид че съм в партерна стая. Мисля да си купя това http://www.napazar.net/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B6%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82-136325adv.html

Offline Tiesto

• Hero Member
И Mtel дават подобна флашка, за 5лв на мес. при договор 2 години, но интернета е доста бавен, става да се ползва, когато си в дълбоката провинция.

Offline Tiesto

• Hero Member
След поставяне на кабела на порта на рутера, автоматично разпознаване по Wi Fi (Wired 802.11 A/B/G/N) без парола, сетва се парола. След това се правят първоначални настройки:

IP: 192.168.1.1
G-W: 0.0.0.0
DNS: 8.8.8.8
DNS2: 8.8.4.4

последните 2 DNS-a важат за всички доставчици без иключение

при оставяне на 0.0.0.0 за DNS1 И DNS2 се закача на Primary DNS на BTC NET (212.50.30...),

раздава ви се WAN IP от серията 92/95.X.X.X (100/1000Mbps)

Wi Fi 802.11 Draft-N до 300Mbps (реални до 70-80Mbps max)
« Last Edit: 11 Aug 2012, 18:55:01 by Tiesto »

Offline penko

• Registered user
  • Senior Member
Тиесто  при  вас  в  Америка  има  ли  услуга  доставка  на  бърз  или  бавен  интернет  ????????????

Дали  си  се  интересувал  дали  твоя  доставчик  ти  е  предлагал  оферти  за  бърз  и  бавен  интернет  или  само  ти  пускат  интернета  и  само  плащаш  такса  , нали  пишеш  тука  във  форума  ?

Редактирано от модератор:

- Консолидация на два последователно пуснати постинги
- Премахнат цитат на вече изтрит постинг
« Last Edit: 28 Aug 2012, 06:05:24 by Hatshepsut »

Offline Tiesto

• Hero Member
Интернет доставчика който ползвам е Съветският Мобилтел, а поддръжката до колкото ми е известно е от Мегалан Нетуърк.

Когато съм в САЩ, ползвам предимно Комкаст който имат директен файбър със сървъра ми в Софтлеър.

Интересното в случая е, че съветския Мобилтел също има директен файбър отскоро с щатския ми сървър в далас в Софтлеър и хубавото в случая е, че вече не минавам през спринтлинк или нтт, ами директно от Мобилтел си отива руута в софтлеър.

Такова нещо като бавен интернет вече няма, все пак не сме 1999 година, 2012 година всичкия интенрет е бърз, дори и 3Г и 4Г операторите развиват скорости от поне 7-8 до 12Мбпс. Аз в момента съм на една 10 гигабитова оптика, ама още чакам да я изградят като хората, че Мобилтел до колкото знам имат взимане даване с онез гадните комунисти от БТК дето държат каналната мрежа. И затова всичко става бавно и тромаво.

Редактирано от модератор: Премахнах част от текста, защото не е по темата.
« Last Edit: 28 Aug 2012, 06:07:07 by Hatshepsut »

Offline penko

• Registered user
  • Senior Member
 :mad:    Е  значи  не  си  наясно  с  нещата  в  България  тука  сме  1999 г.    или  може  би  1992 г.  мутренските  години  .   Тука  при  нас  има    Най  бавен ,  Бавен , Бърз  и  Най  бърз  .  Както  при  секса  вън  вътре  само  че  потребителя  играе  женската  роля  на  магистралната  мръсница  .   

:damn:       Нашите  са  големи  мошеници  ,   всеки  е  хванал  по  един  дамар  и  смучи  , и  смучи   :cash:   не  си  натъпкаха  големите   гъзо-ве  с  пари  каква   ненаситна   алчност  беше  това   и  кожата  на  дявола  ще  одерат  за  едното  нищо  .   Например  ако  ти  свършат  разрешените  гигабайтовете    първо  те  режат  от  рас  а  след  няколко  часа  докато  се  осъзнаеш  че  проблема   не  е  от  кабела    ти  пращат  съобщения  ''  благодарим  ти  че  си  такъв  шаран   дето  захапа  въдицата  ,  безплатния  обаят  свърши  за  допълнително  цените  са  изписани  по  долу  "  нещо  такова  по  литературно  да  ти  го  обесня  .

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015
:mad:    Е  значи  не  си  наясно  с  нещата  в  България  тука  сме  1999 г.    или  може  би  1992 г.  мутренските  години  .   Тука  при  нас  има    Най  бавен ,  Бавен , Бърз  и  Най  бърз  .  Както  при  секса  вън  вътре  само  че  потребителя  играе  женската  роля  на  магистралната  мръсница  .   

:damn:       Нашите  са  големи  мошеници  ,   всеки  е  хванал  по  един  дамар  и  смучи  , и  смучи   :cash:   не  си  натъпкаха  големите   гъзо-ве  с  пари  каква   ненаситна   алчност  беше  това   и  кожата  на  дявола  ще  одерат  за  едното  нищо.
Драги ми колега Пенко. 
Горепосочените от тебе анатомични места при българите са разтегливи до безкрайност.
Представи си че според някои научни твърдения нашата вселена непрекъснато се разтяга и разраства и това няма и няма край.
Долу-горе така е и при споменатите от теб и подчертани от мен анатомични места на българите.
Че защо българите? - Би попитал някой.
Ами че нали българския елит пак произлиза от българите. Както впрочем и политическия елит е произлязал и избран също от българите. Както и българския олигархичен, мутренски, мафиотски, бандитски и прочее елит и той е произлязал от българите и пак българите са съгласни тия да ги управляват, разбирай да ги грабят.
Тъй че да се върнем пак в началото - и цялото вещество на вселената да се превърне в злато, пак няма да се запълнят посочените анатомични задни места на българите.    :cash:  :cash:   :cash:
« Last Edit: 27 Aug 2012, 22:34:21 by omerzen »
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Offline Tiesto

• Hero Member
Нензма пенко за какво ми говори, ама специално за Мобилтел, аз съм тяхен клиент можеби долу горе от както съществува оператора, можеби са минали 13-15 години от както ги използвам, през тоя период никога не съм имал проблеми с оператора, а интернета наистина е такъв какъвто трябва да бъде и ме съмнява, че има друг доставчик изобщо в България който може да конкурира интернета на Мобилтел който впрочем се разработва от една голяма фирма позната като Мегалан Нетуърк, а по-рано и Спектър нет, които пък от своя страна бяха собственици на добре познатият преди години фрее.техно-линк.ком.