Автор Тема: Китай заплашва САЩ!  (Прочетена 2660 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Борисъ

• Senior Member
  • Публикации: 950
  • Зодия: Gemini Gemini
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Китай заплашва САЩ!
« Отговор #15 -: 04 Юли 2008, 10:06:00 »
Говориш без да се замислиш. Китай НЕ е приятел на Русия, защото няма голяма нужда от нея. Обратното- Русия много повече се нуждае от Китай, защото чувства, че губи позиции в света. Между другото Русия ще продължи да губи позиции, докато Китай все повече ще трупа тежест в международните отношения. Ти си малък и ще имащ възможност да го видиш с очите си. Бъдещата световна супер сила е Китай, не Иран, не Русия.

Ще видим как ще се развият нещата,но поне засега Китай и Русия са си доста близки.И двете държави са против американска агресия в Иран,както и двете отказаха да признаят Косово.Наред с това Русия им продава всичката си боклучава стара военна техника и китайците я купуват като топъл хляб.

Цитат
Имало смъртни присъди в Китай- а в твоята любима Америка да не би да няма? Ако си противник на смъртните присъди аз не съм.
Мисля,че той имаше предвид начина на извършване и причините за смъртни присъди,които се дават там.Преди няколко години обесиха няколко чиновника в центъра на един от по-големите китайски градове,заради масово разпространение на пиратски копия на програми и игри.

А колкото до Иран-ние подкрепяме държавата заради това,че се противопоставя на Израел,но това не означава,че подкрепяме ислямисткия режим.Самите иранци са крайно против него,защото съсипва държавата и културата им.Например наскоро се заповяда да се разрушат огромните разкопки на древен персийски град,за да строят нещо на негово място,предполагам с мотивите,че това е останка от време на неверниците :-[ Всички иранци,които съм срещал из интернет,са против ислямската република и искат да се възстанови монархическия режим,който е свален насилствено от фанатиците.

Tags:

Скенери правят стрийптиз на летища в САЩ

Започната от Skarlet

Отговора: 0
    Прегледи: 709
    Последна публикация 13 Юни 2008, 11:56:05
    от Skarlet
    САЩ - заповеди 12324 и 12807 за забрани за незаконно пребиваващите чужденци

Започната от Петкан

Прегледи: 717
    Последна публикация 22 Окт 2013, 10:08:17
    от Петкан
    САЩ са изгубили атомна бомба под ледовете на Гренландия

Започната от Skarlet

Прегледи: 704
    Последна публикация 11 Ное 2008, 14:04:17
    от Skarlet
    Радикалният ислям спечели втората война срещу Америка(САЩ)

Започната от Петкан

Прегледи: 743
    Последна публикация 14 Авг 2015, 19:07:40
    от Петкан
    Руски генерал: "Около 50 хиляди души от българската върхушка са купени от САЩ"

Започната от Петкан

Отговора: 1
    Прегледи: 1009
    Последна публикация 06 Фев 2016, 23:50:53
    от FELDMARSCHALL