Автор Тема: Македонски дебил поруга плочата на Каймакчалан  (Прочетена 5168 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен HatshepsutTopic starter

 • Perfectionist
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 7,066
 • Пол: Мъж
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
 • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Македонски дeбил поруга плочата на Каймакчалан


Днес, навръх 22 септември - Деня на независимостта на България, македонският журналист Миленко Неделковски поруга паметта на героите от Българската армия, дали живота си за националното обединение на България в боевете на Каймакчалан през 1916.
Дебилът качи снимки в профила си във Фейсбук как разбива с чук паметната плоча на Каймакчалан, поставена през месец май т.г. от български военнослужещи в знак на признателност.
"Кајмакчалан, денеска 22.09.2016 помеѓу 13.00 и 14.30 часот.
Мисијата комплетно завршена.
Незаконски поставената бетонска плоча од група бугарски криминалци комплетно е уништена и претворена во прав.", хвали се Неделковски в профила си.
Постът предизвика бурни реакции и стотици коментари.

https://www.facebook.com/MilenkoNedelkovskiDnevnik/photos/pcb.1469369436413408/1469369206413431/?type=3

През месец май военнослужещи от българската армия по собствена инициатива поставиха паметна плоча за „вечна слава и дълбок поклон пред героите от Българската армия, дали живота си за националното обединение на България в боевете на Каймакчалан през 1916г.“Кой е Миленко Неделковски?
 
Македонски журналист и телевизионен водещ. Роден на 6 януари 1957 в Скопие, в семейството на известния футболен съдия и първия македонски съдия с лиценз от ФИФА Борче Неделковски.
В студентските си години Миленко е работил като екскурзовод и футболен съдия. Професионалната си кариера започва през 1983 г., като спортен журналист в редакцията на Радио Телевизия - Скопие. Спортен коментатор в преките предавания на Формула 1, мото-спортове, колоездене и гимнастика. Участвал е в подготовката на предаванията от Световните първенства по футбол през 1990 и 1994 г., както и на Игрите през 1992 г. През 1990 г. е бил организатор на няколко международни приятелски срещи по футбол. Писал за вестниците "Македонски спорт" и “Фокус ".
От 2006 г. води свое шоу “Миленко Неделковски Late Night Show“ по телевизия Канал 5, в което гостуват известни личности от областта на политиката, изкуството, науката и журналистиката в Македония. Успоредно с това, Неделковски  реализира над 50 документална-приключенски "off road" предавания.
На 27 февруари 2008 Миленко Неделковски с помощта на Аристотел Тенти, Борис Дамовски и Горан Стойков организира митинг срещу промяната на конституционното име на Република Македония, на която присъствали 35 000 души. Заедно с колегите си Мирка Велиновска и Бобан Нонковиќ, през 2011 год. се обърнал към евродепутатите в Брюксел, представяйки им свое виждане за свободата на медиите в Македония.
През 2008 г. Неделковски е осъден на две години затвор за измама на 22 македонски граждани, издавайки им несъществуващи американски визи. По-късно тази присъда е заменена с условна.
Миленко е баща на две деца - дъщеря Бона и син Борис, които със своите съпрузи работят и живеят в САЩ.

http://www.bulgaria.utre.bg/authors/2016/09/22/2404-makedonski_debil_poruga_plochata_na_kaymakchalan
« Последна редакция: 23 Сеп 2016, 08:28:39 от Hatshepsut »
 

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,656
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Сърбоман въшлив е Миленко.
Ще руча скоро албанският курeц!
...
Цитат
Миленко Неделковски заедно со екипата отиде на Кајмакчалан и го искрши бугарскиот споменик!

Published on Sep 22, 2016
ПАТРИОТ НА ДЕЛО, НЕ НА ТАСТАТУРА: Миленко Неделковски заедно со екипата отиде на Кајмакчалан и го искрши бугарскиот споменик!
Миленко Неделковски: Кајмакчалан, денеска 22.09.2016 помеѓу 13.00 и 14.30 часот.
Мисијата комплетно завршена.

...
...

Миленко Неделковски в приятелски разговор с косовския военен престъпник Хашим Тачи.
https://www.facebook.com/MilenkoNedelkovskiDnevnik/photos/a.407817579235271.123013.387874901229539/1454532767897075/?type=3&theater
« Последна редакция: 23 Сеп 2016, 21:14:46 от Петкан »
Ad honores
 

Неактивен HatshepsutTopic starter

 • Perfectionist
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 7,066
 • Пол: Мъж
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
 • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Нещо положително все пак - Българската държава ще забрани на въпросния дебил Миленко Неделковски да влиза в България:

Цитат
Българската държава години наред полага усилия за организиране на съвместни чествания на паметта на загиналите войници и подобаващо обозначаване на техните гробове. Това е утвърдена световна практика, почитаща паметта на загиналите от всички страни на военните конфликти, символизираща помирението и желанието за мирен съвместен живот, и не е свързана с користни политически, национални или религиозни мотиви.

От години властите в Република Македония поемат ангажимент да разгледат българските предложения в тази насока и от години сме свидетели на продължаващи вандалски актове. Актове срамни и необясними, поне от гледна точка на общочовешките ценности, като уважението към спомена за мъртвите.

Призоваваме властите в Република Македония ясно да се разграничат и повече да не допускат подобни позорни актове, които, за съжаление, не са изолирани случаи и са особено тревожни в момент, когато двете страни преговарят за подписване на Договор за добросъседство.

МВНР ще направи всичко възможно, съвместно с други институции, за възстановяване на паметната плоча.

Ще бъде наложена забрана на лицето, извършило този варварски акт, да посещава България.

http://www.mfa.bg/bg/events/6/1/5011/index.html
 

Неактивен HatshepsutTopic starter

 • Perfectionist
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 7,066
 • Пол: Мъж
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
 • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Проф. Пламен Павлов: Вандалският акт на Каймак-Чалан показва
пълната деградация на македонизмаПроф. Пламен Павлов историк и преподавател във ВТУ „Св. св. Китил и Методий” и рецензент на книгата „Каймакъ-Чаланъ” в интервю за Агенция „Фокус”

Фокус: Проф. Павлов, на 20 септември тази година българска делегация се качи на връх Каймак-Чалан и почете паметта на загиналите герои през септември-октомври 1916 г. Два дни по-късно, на Празника на Независимостта на България 22 септември македонски псевдогерой се е качил на върха, след което разпространи във Фейсбук страницата си фотографии от пълното премахване на паметната плоча за загиналите български офицери и войници на Каймак-Чалан. Как ще коментирате стореното от него, като имате предвид, че когато българската делегация се качи на върха, плочата вече беше премахната?

Пламен Павлов: Става дума за акт на вандалщина в пълния смисъл на думата, едно действие, което показва пълната деградация на македонизма. В крайна сметка този нещастен човек, който е журналист на всичкото отгоре неговата снимка е достатъчно красноречива, но хайде да не го обиждаме така директно. Тя беше тиражирана и в правителствени медии на Македония. Явно зад това действие на този Миленко се търси някакво одобрение, някакъв своеобразен вид героизъм и даже нещо като патриотизъм. Само по себе си това е толкова жалко, че едва ли си струва да го коментираме подробно. Но все пак трябва да кажем, че да се рушат паметници на хора, които са загинали за една свещена кауза, е светотатство, кощунство и едно изключително тежко морално престъпление. От друга страна, този субект и тези, които одобряват действията му, те на практика рушат паметта на общите ни предци. Тъй като в битката на Каймак-Чалан, независимо че преобладаващата част от войниците са от Сливен, от 1-ти пехотен Сливенски полк, но там има достатъчно много хора и от самата Македония. Както на практика и в цялата Първа световна война нашите сънародници българите от Македония участват на равна нога с българите от Добруджа, Тракия, Мизия, от всички български земи. Има цяла македонска пехотна дивизия в крайна сметка. Така че това е поругаване паметта на собствените си прадеди. И това само по себе си аз не мога да разбера не прави ли някакво впечатление в Република Македония. Цялото поведение на македонските власти във връзка с отбелязването на 100-годишнината на епопеята на Каймак-Чалан е най-малкото странно. Имаше едно слугинско поведение към сръбския президент Николич. Президентът Георге Иванов, президентът на Република Македония, в някаква поза на обслужващ персонал, чакаше благоволението на сръбските си гости. В същото време в Охрид пък гостува и беше посрещната на официално равнище една представителка на сръбската династия. Това само по себе си говори, че тези хора, аз не говоря за всички българи в Македония, но за една казионна прослойка, те на практика страдат от някакъв нихилизъм от собственото си поробване. Тъй като дори в македонската историография и публицистика завладяването от Сърбия се смяташе все пак за окупация, за завладяване. Но то не е изненадващо, тъй като режимът на Груевски, част от който е президентът Георге Иванов и много други хора от днешния македонски така наречен елит, реално погледнато се поставят в режим. Тоест и с проекта „Скопие 2014“, и с редица други прояви, и със самото поведение във връзка с Каймак-Чалан, се вижда, че има една прослойка, трябва да си го признаем съвсем откровено, една прослойка македонски българи – хора, които са безродници, които са родоотстъпници, които са национални предатели. Аз не обичам такава лексика, но просто по-слаба не мога да намеря. Тези хора обругават паметта на своите деди. Между тези хора има представители на интелигенцията, нямам предвид този псевдогерой на Каймак-Чалан, но има и представители на интелигенцията, журналисти, политически наблюдатели, които много добре знаят каква е истината за македонските българи, но обслужват в крайна сметка едни конюнктурни политически цели. И това вече продължава много десетилетия – и във времето на Титова Югославия, но за още по-голямо съжаление, във времето на уж свободната и независима Република Македония, която България винаги е подкрепяла. Най-нормалното от македонска страна беше те да се обърнат към българската страна, да участват заедно с нас в отбелязването на тези паметни събития. А не да се рушат паметници и да се формира някакво одобрение към вандалщина и към нещо, което граничи с психическо разстройство.

Фокус: Проф. Павлов, как трябва да се опазват българските военни паметници в чужбина?
Пламен Павлов: Българската държава, нейните институции са гарант за тези паметници. Те са част от нашата национална памет, от нашата история и след подобни действия трябва да има ответна реакция от българска страна. Става дума и за разрушените български военни гробища при Дойран, на десетки места в Македония. Ние имаме разбира се няколко, които са възстановени, но това е крайно недостатъчно. Аз и досега не знам къде е гробът на моя прадядо, загинал при Дойран. И това е положение, което вълнува десетки хиляди, да не кажа стотици хиляди българи. неслучайно интересът към Каймак-Чалан е толкова силен. За това много голяма заслуга има книгата на Красимир Узунов, ние чакаме сега с нетърпение да излезе и том втори. Но книгата, която е написана по един великолепен начин, която е не само изследване, но и истински апотеоз на тези събития, и то с много добър, прекрасен литературен език, и с отлична аналитична мисъл, освен това. Тази книга провокира интерес в цяла България, особено в Сливен, пък и на много други места. И мисля, че това е вярната посока. А що се отнася до опазването на паметниците, аз мисля, че тези, които посягат на българските паметници, някой ден горчиво ще се каят. Най-малкото от тях ще се срамуват собствените им потомци. Тъй като времето си върви, посоката, която ние следваме, е вярната и исторически правдивата посока. Така че всичките опити за рушене, за манипулиране на истината, за лансиране на безогледни и грозни лъжи, тези опити са обречени на провал. И е много добре тези, които го правят и които покровителстват подобни действия като това на Каймак-Чалан, да имат едно на ум, когато вършат нещо подобно.

http://www.focus-news.net/opinion/2016/09/23/40024/prof-plamen-pavlov-vandalskiyat-akt-na-kaymak-chalan-pokazva-palnata-degradatsiya-na-makedonizma.html
 

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,926
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Сръбски циганин и катунът му разбиха с чук паметник на загинали български войници на Каймак Чалан ?!

Цитат
Македонец разби с чук паметника на загиналите български войници на Каймак ЧаланОрганизирана група македонци се качили на най-високия връх на Нидже планина на границата на днешни Македония и Гърция – Каймак Чалан, за да счупят паметника на загиналите български войници, поставен там.

Мъж на име Миленко Неделковски и негови приятели решили да се качат на върха, макар и при много лоши метеорологични условия – студ и мъгла, с една-единствена цел – да счупят паметника на българските войни. Актът по поругаването на паметника нарочно е извършен вчера – в Деня на независимостта, един ден, след като ръководството на Българската армия се поклони пред паметта на загиналите наши бойци.

Ето какво е написал журналистът Миленко Неделковски, поругал паметника на българските войници, в личния си профил във Фейсбук:

„Кајмакчалан, денеска 22.09.2016 помеѓу 13.00 и 14.30 часот.
Мисијата комплетно завршена.

Незаконски поставената бетонска плоча од група бугарски криминалци комплетно е уништена и претворена во прав.

На неговите снимки се вижда как той яростно, с голям чук в ръка, разбива паметника, а после ликува заедно със свои приятели.


http://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/Makedonetc-razbi-s-chuk-pametnika-na-zaginalite-balgarski-vojnitci-na_636545.htmlРедактирано от администратор: Добавен текста на материала от цитирания източник.
« Последна редакция: 26 Сеп 2016, 12:08:12 от Hatshepsut »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,926
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Открийте разликите, дали има разлика между крайният ислям и сърбоманският/антибългарски руслям :

Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Неактивен HatshepsutTopic starter

 • Perfectionist
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 7,066
 • Пол: Мъж
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
 • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Позиция на БККС относно оскверняването на лобното място на свети жертви
от Първата световна война на връх КаймакчаланЧленовете и симпатизантите на Българския културен клуб – Скопие (БККС) научиха с тревога, отвращение и дълбоко възмущение за поредната гнусна провокация на постюгославските удбашки структури, законспирирани в обществения и политически живот на Република Македония. Този път като марионетка е използван лумпенизираният псевдожурналист Миленко Неделковски (осъждан в миналото за криминални деяния, но фаворизиран днес от македонските власти като водещ на про-правителствено телевизионно предаване, където се говори на сръбски език без превод). Същият Неделковски (който преди години беше ключова фигура в живописен скандал в Европарламента, организиран от медийни симпатизанти на правителството на Груевски) сега се хвали с „патриотичния подвиг“, че е унищожил вандалски скромния паметен знак, поставен от потомци на български войни, храбро загинали в бойните действия на връх Каймакчалан, намиращ се днес на територията на Република Македония.

БККС таеше надежда, че този път злодеянието на Неделковски е изолиран случай по лична инициатива, което не би намерило подкрепа и би било осъдено от македонските власти по подходящ начин. Въпреки разговорите между министър-председателите на двете страни Бойко Борисов и Емил Димитриев в този контекст, македонското външно министерство излиза със становище, което обявява паметния знак за „незаконен“ и се солидаризира се с хулиганството на Неделковски. Демонстрираното ниво на омраза е дори по-силно от това на титовия комунистически режим от времето на Лазар Колишевски, когато българските паметници и гробища бяха унищожавани систематично, но все пак тайно и скрито от обществеността, докато днес това се прави демонстративно – унищожителите се хвалят публично и нагло и се героизират от властите.

БККС си позволява да запита македонското правителство:

•   С какъв административен акт, кога и от кого скромният паметен знак на връх Каймакчалан е бил обявен за „незаконен“?
•   С какъв административен акт, кога и от кого лицето Миленко Борчев Неделковски е упълномощено да разрушава паметни знаци (било то законни или „незаконни“)?
•   Как властите оценяват вандализма на Неделковски – като проява на „патриотизъм“ или като хулиганско самоуправство?

Стара международна практика е покорителите на високи върхове, на Северния и Южния полюси на Земята да поставят скромни паметни знаци. Когато тези знаци са посветени на храбро загинали войни, те имат и особено сакрално значение за всички, които изповядват християнските, общочовешките и европейските ценности.

В продължение на десетилетия македонските институции възпрепятстват и не дават разрешения за рехабилитацията на разрушени и полуразрушени български военни паметници, гробища и артефакти от българското културно-историческо наследство на територията на днешна Република Македония. Такова преднамерено отрицателно отношение има единствено към България и българския народ, за разлика от особения афинитет, който се проявява към остатъците от сръбското и югославско владичество. По този повод БККС сезира ЮНЕСКО още през 2010 г., но и досега македонските институции не са отговорили на тревожните въпроси на световната организация.

БККС призовава час по-скоро да се реновират полуразрушените български военни гробища и паметници от Балканските войни и Първата световна война – в съответствие с международните конвенции и духа на добросъседските отношения. Освен това, БККС настоява да се изградят паметници в Скопие и Стражин-Страцин на хилядите геройски загинали български войни през Втората световна война, сражавали се храбро на страната на антихитлеристката коалиция в състава на Първа и Четвърта български армии, изиграли решаваща роля за разгрома на войските на Третия райх във Вардарска Македония (все още тема-табу за македонските граждани и младо поколение).

БККС апелира незабавно да се спрат тежките фалшификации и спекулации с историята на страната, както и с името и делото на историческата ВМРО, която във всички регионални и световни катаклизми е била на страната на българщината в Македония.

Злодеянието на Каймакчалан е само едно от поредицата тежки посегателства против добросъседските отношения. Съвсем неотдавна, група добре направлявани хулигани упражниха насилие срещу българския посланик в Скопие като му попречиха да положи цветя пред гроба на Гоце Делчев в църквата „Свети Спас“. Македонските власти нито осъдиха, нито се разграничиха от тази агресия.

Нека да вдигнем силен глас против омразата, примитивизма, вандализма, титовизма, антиквизацията, непотизма, авторитаризма и тиранията! Да се обявим в защита на истинската Република Македония – любима родина на местните българи – независима, суверенна, демократична, европейска и освободена от тежкия товар на югославското наследство!

http://www.bkks.org/node/610
 

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,926
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Браво на тези смели българи от Българския културен клуб – Скопие (БККС) и техните резонни въпроси към сърбоманското правителство и държава, проблема е че от 71 години България не се управлява от българи, а от интернационални комунисти, същите които измислиха македонската нация, за да угодят на съветска русия и на сърбите ! Както виждате, т. нар. българско правителство и парламент изобщо не го интересуват подобни антибългарски инциденти, защото тези изроди на 1-во място не са българи, а чужди подлоги.
Да видяхте някаква адекватна крайна реакция,  на външен министър, правителство, парламент, по повод изказването на палячото от управляващата партия в путКинска СССР,  че щяли да изкупят България, НЕ нали ?
Проблема сме ние обикновенните българи, че и 26 години след дворцовият им преврат, който беше направен за да няма НИКАКВИ ПРОМЕНИ, тези БЕЗРОДНИ комунистически УРОДИ 10-то поколение, наследници на сръбски и руски шпиони, подвизаващи се във всички парламентарно представени партии,  все още продължават да управляват България, а ние българите продължаваме да търпим наглите и безродни изцепки на тези комунистически изроди, както и крадливите им семейства, вместо да ги избием като кучета, както биха казали и направили; Тодор Александров, Иван Михайлов, Стефан Стамболов, Ал. Цанков..........  ! 
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8,656
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Браво на тези смели българи от Българския културен клуб – Скопие (БККС) и техните резонни въпроси към сърбоманското правителство и държава, проблема е че от 71 години България не се управлява от българи, а от интернационални комунисти, същите които измислиха македонската нация, за да угодят на съветска русия и на сърбите ! Както виждате, т. нар. българско правителство и парламент изобщо не го интересуват подобни антибългарски инциденти, защото тези изроди на 1-во място не са българи, а чужди подлоги.
Да видяхте някаква адекватна крайна реакция,  на външен министър, правителство, парламент, по повод изказването на палячото от управляващата партия в путКинска СССР,  че щяли да изкупят България, НЕ нали ?
Проблема сме ние обикновенните българи, че и 26 години след дворцовият им преврат, който беше направен за да няма НИКАКВИ ПРОМЕНИ, тези БЕЗРОДНИ комунистически УРОДИ 10-то поколение, наследници на сръбски и руски шпиони, подвизаващи се във всички парламентарно представени партии,  все още продължават да управляват България, а ние българите продължаваме да търпим наглите и безродни изцепки на тези комунистически изроди, както и крадливите им семейства, вместо да ги избием като кучета, както биха казали и направили; Тодор Александров, Иван Михайлов, Стефан Стамболов, Ал. Цанков..........  !
:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:+1
Проблемът е, че се намират хора да ги държат във властта, вместо да излязат на площадите и да ревнат в един глас:"Обирайте си крушите, негодници!"
Ad honores
 

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,926
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:+1
Проблемът е, че се намират хора да ги държат във властта, вместо да излязат на площадите и да ревнат в един глас:"Обирайте си крушите, негодници!"

В България няма ляво и дясно, след 10.11.89г. в България има продажна червена мафия, чийто кръстник и благодетел е Кремъл !

А най - грозното и циничното е, че след уж демократичните "промени", дошли след дворцовият червен преврат на 10.11.89г., всички партии в България, най - вече парламентарно представените, до една са издънки на КДС и БКП, а най циничното е, че тези мафиотски кланове, които трудно могат да бъдат определени като партии, не носят никаква идеология, защото не са създадени на идеологическа, а на мафиотска основа, или нещото което комуниста (независимо кое поколение е), разбира най - добре, кражбите!
След 10.11.89г. партиите които иначе смехотворно ни се представят от т. нар. политически анализатори, като леви и десни, освен че нямат никакви политически платформи, те нямат и никакви политически различия помежду си, защото тези партии не носят абсолютно никаква политическа идеология ! Различията между т. нар. български партии се свежда единствено и само до мафиотски различия и до това, за кой мафиотски клан работят, като на най - високо ниво различните български червени мафиотски кланове имат един и същ кръстник, разбира се поставен начело от КДС, а той от своя страна е на пряко подчинение на главния кръстник от Кремъл !
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Неактивен HatshepsutTopic starter

 • Perfectionist
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 7,066
 • Пол: Мъж
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
 • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Миленко Неделковски със забрана да влиза в България


Македонецът Миленко Неделковски, който поруга паметната плоча при Каймакчалан, е със забрана да влиза в България.

Това обяви министърът на вътрешните работи Даниел Митов по време на парламентарния контрол.

Изнесената информация беше в отговор на въпрос на депутата от БСП Атанас Зафиров.

Митов подчерта, че Министерството на външните работи е реагирало незабавно на поругаването на паметната плоча с изявлението, в което бе изразено възмущение от случилото се.

От МВнР призоваха македонските власти да вземат мерки подобни действия, които вредят на двустранните отношения, да не се повтарят.

Тогава Митов обяви, че Миленко Неделковски ще бъде включен в списъка на чужденците, които не могат да посещават България.

Даниел Митов допълни, че по негови указания на 27 септември българското посолство в Скопие е поискало съгласие от македонското правителство за поставяне на паметна плоча на Каймакчалан.

https://offnews.bg/news/Politika_8/Milenko-Nedelkovski-sas-zabrana-da-vliza-v-Balgariia_641853.html
 

Tags:
   

  Македонският вицепремиер подаде оставка

  Започната от Генерал Колев

  Отговора: 3
  Прегледи: 1408
  Последна публикация 30 Юни 2009, 20:27:52
  от Мамарчев
  Македонски депутати ни обвиняват във фашизъм заради ОМО „Илинден"

  Започната от Nordwave

  Отговора: 3
  Прегледи: 1256
  Последна публикация 15 Авг 2008, 15:58:49
  от Kondolov
  Бивш македонски министър заловен във Варшава с български паспорт

  Започната от Генерал Колев

  Отговора: 10
  Прегледи: 3641
  Последна публикация 15 Юли 2009, 18:51:06
  от Дашо
  Македонските медии за България

  Започната от Nordwave

  Отговора: 6
  Прегледи: 2877
  Последна публикация 25 Яну 2011, 09:17:14
  от gutito1964
  Гоце Делчев - македонският Апостол на Свободата

  Започната от Nordwave

  Отговора: 18
  Прегледи: 18958
  Последна публикация 03 Май 2016, 18:43:38
  от Hatshepsut