Автор Тема: Българските след 10-то Ноемврийски, т.нар.фашистки и националистически движения  (Прочетена 2053 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен SiegfriedTopic starter

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Българските след 10-то Ноемврийски, т.нар. фашистки и националистически движения, дело на КПСС - БКП и КДС !

Спомням си, че в самото начало на прехода имаше наченки за образуване, на тези автентични крайно десни български движения (отпреди 09.09.44.), които в основата си са били - крайно антикомунистически и антируски!
Много бързо обаче КДС парира всякакви опити за възраждане на автентичните български крайно десни движения, като чрез дългата ръка на Кремъл започна и тук да моделира някакъв “фашизъм“, който съществува единствено и само на територията на днешна рАсия !!!

Имате ли представа, че нацоналсоциализма и фашизма не са просто крaйно десни движения, а са крайно десни антикомунистически и расистки движения/партии, като примерно, за националсоциализма славяните, като етническа група стоят по – ниско от евреите, даже и от циганите(защото циганите са индоевропейски народ) !

Някого задавали ли сте си въпроса, защо последните 29 години българските т.нар Фашисти и националисти никога не организираха и НЕ направиха и една антикомунистическа демонстрация, никога не изгориха и едно РУСКО знаме(повечето с гордост веят ПРЕДИМНО руски знамена), никога не направиха една антируска демонстрация, никога не направиха една демонстрация, примерно с искане за демонтиране на срамните за всеки българин(да не говорим за националист) - хиляди МЕГАЛОМАНСКИ и СРАМНИ паметниците на руския окупатор на територията на България.
Не направиха и една демонстрация за осъждане на комунизма и зверствата на комунизма наложен ни от русия, нали след 9-ти комунистите, а не някой друг избиха българските фашисти и националисти, с помоща на руския окупатор, а нашите след-десето ноемврийски т. нар. Фашисти в огромната си част интересно са предимно РУСОРОБИ !?

Не ви ли прави впечатление, че същите т. нар. "Фашисти/антикомунисти", не направиха и една демонстрация пред руското посолство, примерно за връщане на българските архиви откраднати след 9-ти от русия, или за връщане на ограбеният от русия български златен резерв, не само след 09.09.44г. но и за ограбените 32 тона злато от България след окупацията през 1878г.!!!
За 29 години от 10.11.89г. до днес, т.нар. фашисти и националисти не написаха и една декларация в подкрепа на жертвите на комунистическият терор, а всеки репресиран от комунистите след 09.09.44г. беше определян)от комунистите/русороби), като Фашист и фашистка свиня !?
НИКОГА т.нар ни фашисти и националисти не поискаха съд и тежки осъдителни присъди за извергите от комунистическите концлагри и затвори, както и за техните подбудители и началници, които стигат до най - високото място в Политбюро на ЦК на БКП, както и 99% от служителите на КДС !
Да сте чули някоя българска т. нар. Фашистка, или националистическа партия/ организация, последните 29 години да е поискала демонтиране на срамия паметник на руския окупатор пред българския парламент, НЕ нали, няма и да чуете ?

Най - висшият Шаман на т. нар. български фашисти и националисти Волен Сидеров при едно такова предложение (за демонтиране на срамия РУСКИ паметник пред парламента) от депутат на сДС, преди около 10 години, така беше се разпенил, че аз имах чувството ,че Волен ще получи сърдечен удар на трибуната на парламента, не мога да ви опиша с думи обидните квалифиации и цинизми, които т. нар. Националист отправи по вносителя на това патриотично предложение, нарече го престъпник , антибългарин и родоотстъпник , все едно трибуната от която В. Сидеров сипеше тези обидни квалификации и хули по вносителя беше РУСКИЯ, а не българския ПАРЛАМЕНТ !?

Не ви ли прави впечатление, че от 29 години, единствените проблеми , които най - силно безпокоят и притесняват българските т.нар фашисти и националисти(освен веенето на руски знамена и ежеминутната възхвалата на русия) са - циганите и хомосексуалистите, не примерно лустрация и съд за комунистите, а циганите и педерастите, или нищо общо с политическата, антикомунистическа и антируска идеологията на тези крайно десни движения !?

Представяте ли си, че в огромната си част, тези т.нар Националсоциалисти(иначе ходещи гордо с червени петолъчки на блузките и величаещи рАсия) се самоопределят, като Славяни, или СЛАВЯНСКИ свръхчовеци(ubermensch😂) - славяни-нацисти😂, нещо което освен да се квалифицира, като тежка форма на шизофрения, малоумие и неграмотност няма как по друг начин да се определи !
В подобна националсоциалистическа група попаднах на абсурда, младежи с проруски-болшевишки разбирания, публикуват снимки, на които са с блузки с червени петолъчки и шалчета с огромни червени петолъчки, единият вдигнал ръчичката си в юмруче, а другия ръчичката си в Римски/нацистки поздрав, а отдолу пише - само цс*ка !? Друга подобна порнографска, шизофренична снимка на която съм попадал в тази т. нар. националсоциалистическа група беше публиката на същият комунистически коптор, където в море от червени комунистически петолъчки, децата и внуците на УБИЙЦИТЕ на ген. Хр. Луков, или потомствените КОМУНИСТИЧЕСКИ шизофреници, цинично бяха издигнали образът на ген. Хр. Луков !?!?
Като си представих, че на ст. народна армия, освен цялата парламентарна група на БКсП, която е постоянното присъствие там, много вероятно е, на същият мач да е присъствала и дъщерята на убиеца на ген.Хр.Луков – Татяна Буруджиева...., в този момент си помислих, че по – голяма наглост, по - голям цинизъм и шизофрения от това, здраве му кажи !
Представяте ли си, че за тези млади объркани хора, да си фашист означава,(освен че етнически трябва да се определяш, като славянин), да си Фашист означава, че е нормално да ходиш с блузка с червена петолъчна звезда, в най - добрия случай и с шалче с червена петолъчка и разбира се, да обичаш до полуда, славянските "фашистки” БРАТЯ от рАсия(също носещи с гордост - червени петолъчни звезди) !?!?

Нали си спомняте, как след основаването на РУСКИЯТ - КГБистки проект атАКА, от създааването му, както и годни наред след това, зависимата ни червена псевдожурналистика гърмеше манипулацията, като рекламираше, от сутрин до вечер руският КГБистки националистически проект и най - вече гърмеше шизофреничната МАНИПУЛАЦИЯ, че видите ли ОРТОДОКСАЛНИЯТ-комунист/РУСОФИЛ - Волен Сидеров бил ФАШИСТ !?
Такива са и днешните ни т. нар. фашисти и националсоциалисти, Волен Сидеровски -"фашисти" - славяни, комунисти и русофили, за които ЧЕРВЕНАТА ПЕТОЛЪЧКА(на Кремъл, световният-интернационализъм и комунизъм) е символ, не на комунизма и антиФашизма, а е символ на Фашизма и националсоциализма !!!
А както многократно съм подчертавал - ШИЗОФРЕНИЯТА е много опасно психиатрично заболяване, и както е описано в медицинската литература..: за момента няма достатъчно доказателства относно ефикасността на ранната интервенция за предотвратяване на болестта ! А опитите да се предотврати шизофренията в продормалната фаза са с неустановена полза и по тази причина от 2009 г. насам не се препоръчват !!!
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
На същото мнение съм,националсоциализма,фашизма,и дори българския национализъм са крайно противоположни на руските интереси-тоест,малко или много са анти-руски,и който харесва руснаците,неможе никога да бъде наречен български националист.
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Неактивен Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,512
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
На същото мнение съм,националсоциализма,фашизма,и дори българския национализъм са крайно противоположни на руските интереси-тоест,малко или много са анти-руски,и който харесва руснаците,неможе никога да бъде наречен български националист.
Явно не сте разбрали, че българите, като народ отказват да мразят руснаците. Въпросните движения бяха крайно про-западни и за това се провалиха до едно, народа ги отрече и отказа да ги следва.  Интерес от такива движения имаше и има бившата ком. номенклатура и ДС, които и до сега управляват страната и минаха към запада и щатите.Интересно какви националисти сте щом сте срещу вижданията на народа си ?
 

Неактивен HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 749
 • Пол: Жена
И като не ги мразят какво и аз не мразя руснаците за спорта, ама и не хвърлям  боб за тях, за разлика от теб! Бившата, ами сегашната комунистическа номенклатура, не е ли сладка? По принцип се знае, че БСП /сегашната след 88г. номенклатура/ на първо място най се люби с ДПС и това и изяде кухата глава до степен такава, че никога няма да дойде на себе си отново. Просто така стоят нещата.
А въпросните движения не са се провалили до едно, така ви се иска на вас. И всеки има право да си бълнува и да си мечтае.


* На първо място хората намразиха комунистите заради ДПС не зароди отминалия комунизъм за това мили деца тази кауза няма бъдеще, за това и ГЕРБерунгелите го играят покрити въглени, но има време, то е ясно че ДПС креатурите - мутрите са със тях начело с Делян Пеевски, който наистина е потънал в дълбока и комфортна кочина
« Последна редакция: Май 03, 2018, 15:20:28 от HighVoltage »
 

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Българите,по default не харесват комунизма.Или поне нормалните хора,за изкуфялите бабички и старци-няма да коментираме,пропагандата им проми мозъците напълно.
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Неактивен SiegfriedTopic starter

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,928
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Явно не сте разбрали, че българите, като народ отказват да мразят руснаците. Въпросните движения бяха крайно про-западни и за това се провалиха до едно, народа ги отрече и отказа да ги следва.  Интерес от такива движения имаше и има бившата ком. номенклатура и ДС, които и до сега управляват страната и минаха към запада и щатите.Интересно какви националисти сте щом сте срещу вижданията на народа си ?


Деби, ти нали беше славянин, 'що си позволяваш да говориш от името на нас бългАРИте !?  :laugh-1:

Иначе за вас славяните знаем, че обожавате славянските ви братя руснЯците !  Деби ти ли си единственото славянче, което още не е разбрало, че от 09.09.44г. до днес България се ръководи от всякакви малцинствени  групи, но не и от българи !?   :lol:  :lol:  :lol:

Да си славянин в България не е кой знае каква загуба на чест, достойнство и автентичност. Да си славянин в България означава просто, че не знаеш какъв си, което много лесно те прави комунист ! НИКОГА НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ ТОВА Деби !!!  :lol:
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Неактивен Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,512
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox

 на нас бългАРИте !?  :laugh-1:


Не се сърди, но мисля че си далеко от всичко българско.
 

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Няма братство с тия боклуци.Русия нищо неможе да ни направи,което да ни е в плюс.Само да ни навреди-имат опит вече,четири пъти са го правили.Да не дава Тангра да има пети път :mad:
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Неактивен Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,512
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Няма братство с тия боклуци.
Ми ние ги смятаме  за братя, а ти смятай за такива негрите, арабите и ислямистите и гейовете.
 

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Какви ислямисти и педерасти?
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Неактивен Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,512
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Какви ислямисти и педерасти?
Тия зад които седи любимият ви запад бе.
 

Неактивен генерал Жеков

 • Adviser
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,458
 • Пол: Мъж
 • Интереси: История, Философия, Политика
 • Зодия: Aries Aries
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Моя любим запад не познава педерастията.За разлика,обаче-твоята църква,даже я обичяа тази форма на любов :mad: Баба Гуси е хубав пример за християнска вяра и милосърдие-подкрепяш,нали? :laugh-1:
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!
 

Tags:
   

  Татуировки на българските националисти

  Започната от zaprian

  Отговора: 33
  Прегледи: 46744
  Последна публикация Юни 30, 2018, 23:27:34
  от Hatshepsut
  Разликите между българските националисти

  Започната от Rodolubec

  Отговора: 19
  Прегледи: 3526
  Последна публикация Юни 02, 2011, 16:29:39
  от vailen
  Минуси и плюсове на националистическите партии в България

  Започната от Симеон Велики

  Отговора: 19
  Прегледи: 3763
  Последна публикация Юли 03, 2012, 09:57:29
  от Мишок
  Българските националисти

  Започната от OnlyBG

  Отговора: 43
  Прегледи: 8155
  Последна публикация Октомври 19, 2015, 22:32:18
  от Landser1488
  Какво се случва с БНРП след двата конгреса от 12.05 и 02.06?

  Започната от novator

  Отговора: 28
  Прегледи: 8057
  Последна публикация Ноември 06, 2012, 15:38:03
  от Nacional-Radikal