Българска култура и духовност > Родово Наследство
ЩО е ТРАКЕДОНИЗЪМ и кой ни го налага?
Цар Борис три:
Тракийското наследство е много апетитна хапка и докато ние в момента сме слаба държава зарди нищожества които управляват но пък вижте крадливите гърци със измислената история за тях е апетитна хапка и не се услушват а присвояват
Траките са българи които са назовавани с различни имена на различните езици
Те са били 2 рият по големина народ във света
Има ли са много племена в Европа и Азия , даже и ако не се лъжа и малки племена дори и в северна Африка
Тракия е землището което в момента се намира България макар и не на 100 процента през вековете част от Тракия остана част във гърция и турция
След това от Тракия сме си прекръстили държавата на България
СИЕГ извинявай ама все пак твойта арийска теза че ние сме Иранци не може да издържи дори и 1 секунда това малко ми прилича на другата теза че сме монголци хахаха всъщност нямаме нищо общо с иранците
FELDMARSCHALL:
Излагаме се като македонците, които се мислят за антични макета. Същото правят и някои наши "историци" в желанието си уж да ни изкарат първите хора на планетата.
Siegfried:
Първо ще започна с това, че нямам болната амбиция, че аз съм измислил, или че аз съм имал теза, че бългАРИИте сме древен и ВЕЛИК АРИЙСКИ НАРОД, това е ДОКАЗАН ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ !
Иначе "Браво", държавта ни се била казвала ТРАКИЯ :lol:......, е подобна държава в НИКОЙ ИСТОРИЧЕСКИ ДОКУМЕНТ НЕ е открита и НЕ е съществувала, но няма проблем, важното е РУСКАТА антибългарска ПРОПАГАНДНА теза да се налага ?! :laugh-1:
Имало е един БЪЛГАРСКИ владетел - ЕСПОР, ти предполагам го знаеш с Гръцкото му име (а не с ИРАНСКОТО му име)- Аспарух, той не беше ли създал Дунавска БългАРИЯ, и не носеше ли името на държавата ни БълАРИЯ от Иран, а родът Thulo да не е тракийски род :laugh-1: , или по скоро е Арийски/Ирански, че нещо започнах "да се обърквам" вече?! :laugh-1:
Значи държавата ни се казвала "Тракия", пък после някой ей така му скимнало, събудил се една сутрин и прекръстил държавата ни от Тракия на БългАРИЯ :laugh-1:, а защо на територията на древна Персийска империя има цяла област, ЦАРСТВО което се казвало - БАХАРА, ами стотици български градове, крепости, ами българският град БАЛХ където е роден Заратустра, основоположника на зороастризма, националната религия на Персия от времето на Ахеменидите и тези неща ли са моя теза, аз ли ги измислих, ами велика България........., спирам до тук защото е ми е обидно и най - вече е смешно да доказвам неща, които отдавна са доказани не само Исторически, по стотици древни писания, доказани с Артефакти и тн и тн, FELDMARSCHALL публикува тези тема: http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=28706.0 , аз наивно се заблудих че ще вземете(както и ти) да я прочетете, FELDMARSCHALL даже се е постарал да ви предаде информацията сдъвкано, под формата на филми, за да не ви затруднява с четене, но явно няма кой да изгледа и най - важното да осмисли тези филми за древната ни родина, род и предци ?!
--- Quote from: Цар Борис три on 30 Mar 2015, 22:21:38 ---Тракийското наследство е много апетитна хапка и докато ние в момента сме слаба държава зарди нищожества които управляват но пък вижте крадливите гърци със измислената история за тях е апетитна хапка и не се услушват а присвояват
Траките са българи които са назовавани с различни имена на различните езици
Те са били 2 рият по големина народ във света
Има ли са много племена в Европа и Азия , даже и ако не се лъжа и малки племена дори и в северна Африка
Тракия е землището което в момента се намира България макар и не на 100 процента през вековете част от Тракия остана част във гърция и турция
След това от Тракия сме си прекръстили държавата на България
СИЕГ извинявай ама все пак твойта арийска теза че ние сме Иранци не може да издържи дори и 1 секунда това малко ми прилича на другата теза че сме монголци хахаха всъщност нямаме нищо общо с иранците
--- End quote ---
Цар Борис три:
Първо България не е създадена от Аспарух а по рано.
Второ Безброй страни които през годините са си сменили името сега няма да ти поствам че списака е голям потърси в интернет
Трето това е нещо ново да ни обвързват със монголци ти със иранци ахахаха и такива глупости очаквам някой да каже скоро чее сме афринканци
Трето руската пропаганда е за СЛАВЯНИ СЛАВЯНСТВО която впрочем ти я пропагандираш поради нез какви причини
Четвърто елементарно дори и 3 год дете ще разпознае разликата от един сириец иранец и там другите цигани със българите както и тези пък които опитват да ни обвържат със монголците със ХАНОВЕТЕ И КАНОВЕТЕ елементарно е както казах и 3 год дете разликите се виждат виж монголците имат със русначетата които са българи но в ръсиа има повече монголци от самата Монголия хххииихи !!
Пето твойта теза се изтърка вече че името на България накрая е ария епа на Швейцария също е ария на Унгария също е Ария а това е на бъл а иначе на другите езици сигурно много арий ще излезнат аз не виждам никой да претендира че е сириец само ти претендираш че сме сирийци което е АНТИБЪЛГАРСКИ аз мислех че си български националист но явно по тази тема си антибългарин ПОЗДРАВИ
Siegfried:
За поредните ти глупости, мога само да кажа : :lol: :lol: :lol:
Унгария на унгарски - Magyarország, къде видя АРИЯ ?! :lol:
Швейцария на Немски в германските кантони - SCHWEIZ, къде видя АРИЯ ?! :lol:
Швейцария на Италиански, в Италианските кантони - SVIZZERA, къде видя АРИЯ ?! :lol:
Швейцария на Франски, във Френските кантони - SUISSE, къде видя АРИЯ ?! :lol:
Швейцария и на Английски - Switzerland и тук няма АРИЯ ! :lol:
Започни малко повечко да четеш и повечко да се ОБРАЗОВАШ :lol: :lol: :lol:
--- Quote from: Цар Борис три on 31 Mar 2015, 16:12:45 ---Първо България не е създадена от Аспарух а по рано.
Второ Безброй страни които през годините са си сменили името сега няма да ти поствам че списака е голям потърси в интернет
Трето това е нещо ново да ни обвързват със монголци ти със иранци ахахаха и такива глупости очаквам някой да каже скоро чее сме афринканци
Трето руската пропаганда е за СЛАВЯНИ СЛАВЯНСТВО която впрочем ти я пропагандираш поради нез какви причини
Четвърто елементарно дори и 3 год дете ще разпознае разликата от един сириец иранец и там другите цигани със българите както и тези пък които опитват да ни обвържат със монголците със ХАНОВЕТЕ И КАНОВЕТЕ елементарно е както казах и 3 год дете разликите се виждат виж монголците имат със русначетата които са българи но в ръсиа има повече монголци от самата Монголия хххииихи !!
Пето твойта теза се изтърка вече че името на България накрая е ария епа на Швейцария също е ария на Унгария също е Ария а това е на бъл а иначе на другите езици сигурно много арий ще излезнат аз не виждам никой да претендира че е сириец само ти претендираш че сме сирийци което е АНТИБЪЛГАРСКИ аз мислех че си български националист но явно по тази тема си антибългарин ПОЗДРАВИ
--- End quote ---
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version