Сатанинската същност на комунизма

Започната от snayperi, 21 Ное 2010, 19:15:42

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

stas

**
Forum Member
Публикации: 196
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен

Привет! Честит празник ! (hi)

Цитат на: snayperi - 04 Дек 2010, 17:37:22
   Искаш да кажеш че трябва да се правя на комунист ли STAS?Тудно ще ми бъде.Нямам някакви големи актьорски заложби пък и ще ми е трудно да бъда лицемер. ...
Не ти говоря за лицемерие. Нито пък да се правиш на комунист заради целта. Нито пък да усвояваш актьорско майсторство. Просто казвам, че за да постигаш целта си трябва да изоставиш праволинейноста при заявяване на позицията си. За това ти дадох като пример постъпките на Св.апостол Павла. ;-)

Цитат...Няма да мога да приложа твоята тактика защото съм прям,директен,открит и честен с хората особено когато става въпрос за вярата,хитруването ми изневерява и ми е трудно да се държа като плужек.Освен това когато някой твърде дълго се прави на нещо което нее,в един момент започва да се превръща в това на което се прави докато наистина стане такъв на какъвто се прави и това го е доказала практиката.Не казвам че ти си лицемер или плужек щом прилагаш тази тактика но тя нее за мен защото ми е трудно да прикривам умразата си към тази най долна човешка пасмина каквато е комунистическата зган у нас. ...
Явно не си ме разбрал !?! Аз също съм прям, открит и честен с хората. Не ти говорих за хитруване в смисъла който влагаш а за умелост в риториката чрез познание на вярата си.
Ако позволиш, ще изкажа мнение като съвет ! :S
Голямата ти грешка е, че приемаш изявяващите се като подлоги на юдео-комунизма, за врагове. Те просто са объркани хора като ония сред които Спасителя праща учениците си да възвестяват Словото Божие. И които го приемат.  Хора които заради(и както ти казваш) някакво лично облагодетелстване са предпочели да се присламчат към материалната "ясла" която им дава тази сатанинска идеология. И е ясно, че това е в следствие на малодушие, маловерие, страхливост и изкривена ценностна система. Целта на всеки вярващ християнин трябва да е чрез(забележи) БЛАГОвестие да изтъква предимствата на висшата нравственост и християнската добродетел на Светото Православие пред всички ония "творения"  на Сатаната като псевдоидеологии, религии и, да го кажем, деноминации на християнството . А не да заставаме пред съгрешилия  като съдници и със сочене с пръст и заклеймяване чрез обиди и епитети да изразяваме омраза и негодувание към тях . Та това не е по християнски. С какво тогава сме повече от тях ???
И защото в Евангелието пише така: Тогава Петър се приближи до Него и рече: Господи, колко пъти да прощавам на брата си, кога съгрешава против мене? До седем пъти ли?
22. Иисус му отговаря: не ти казвам до седем, а до седемдесет пъти по седем.
(Мат.5:20-21)

Цитат...А ти внимавай наистина да не се превърнеш в това на което се правиш защото материалните изгоди които комунистите могат да ти предлагат са доста съблазнителни а единственото което искат от тебе е само да им се поклониш и да им служиш а точно това иска от нас и падналият ангел.Виждал съм много хора които са биле дълбоко убедени че тях комунистите не могат да ги пречупят и сега им служат вярно и послушно.Не забравяй че майка на всички грехове е гордоста и когато казваш аз никога това или аз никога онова забравяш че от Бог зависи дали ще направим едно или друго и всеки който е поставял собствената си воля преди Божията,винаги си е счупвал главата. ...
Еми стараем се, с Божията помощ. :-)

Цитат...Просто бъди добър християнин и не ходи по тънкият лед на хитроста и лицемерието защото лукавият е по-хитър от тебе и ако не уповаваш повече на Бога отколкото на себеси,няма да усетиш как ще станеш ченге на ДС и служител на паналият ангел.Виждал съм много християни в църквата ни да погиват по този начин и сега те са щастливи с материалните си придобивки и семействата им са доволни но душите им горят в ада още приживе и им личи колкото и да се опитват да го прикрият защото Божият глас-съвеста е страшен огън който изгаря душата отвътре но това се изписва и на лицето. ...
Ако знаеш само колко си прав ... !

Цитат...Не забравяй че светиите не са отстъпвали нито йота от вярата си пред езичниците и еретиците защото отстъплението в малкото е отстъпление от всичко.Прочети в житията на светиите какви страдания са понесли те само защото не са желали да вкусят от жертвеното месо на езическото жертвоприношение.Прочети кой светия е държал ръката си над идолският жертвеник докато костите му са изгорели и окапали само за да не пусне тамяна върху жертвеника.Лукавият иска много малко от нас и то е само да му се поклоним.Това е достатъчно за да смъкне душите ни в ада още приживе. ...

Цитат...Затова не знам каква ти е тактиката но внимавай като им правиш чупка в кръста да не станеш един от тях.Казвам ти го със цялото ми уважение и няма тон на заяждане въпреки че езикът ми е малко остър и това е защото ти казах че съм прям и директен и казвам това което мисля но няма злоба или заяждане а напротив радвам се че има истински християни които милеят за църквата ни и са готови да се борят срещу изчадията на антихриста които подготвят почвата за неговото идване.

Не брате това не е тактика, това е поведение. Защото де'факто 99% процента от тях не са комунисти по убеждение. А просто са използвачи на основанията по които и двамата сме единодушни. И при малко усилие съвеста им се пробужда. За такива говори Спасителя да им се прощава  "до седемдесет пъти по седем"

Страшните са останалият 1% . Това са номенклатурчиците, децата и внуците на ония изроди дето убиваха с лопати и подобни "подръчни средства"(не знам как друго яче да го изразя) инакомислещите хора. Или пък просто за удоволствие, ...знам ли !?! Според мене за такива точно важат думите на Христа :  ...защото всички, които се залавят за нож, от нож ще погинат(Мат.26:52) И ние трябва да им "помогнем" да погинат . С уговорката; ако не щат да се покаят .

Поздрав !
"Вярвам, Господи, помогни на неверието ми!" (Марк. 9:24).

Oda

**
Forum Member
Публикации: 187
Активен
Цитат на: Panzerfaust - 05 Дек 2010, 19:13:26
Цитат на: Oda - 05 Дек 2010, 18:29:56
Цитат на: Amenhotep - 30 Ное 2010, 20:53:54
Цитат на: Oda - 30 Ное 2010, 20:12:13
ПП:Сталин е бил националист не комунист и баси лудият расист ;)

Пич, с к`во се друсаш?

http://www.pharmacy-bg.com/narkotici/haliucinogenni

Не Сталин изобщо не е избивал евреи...
Оппа, пич, къде отиде българщината?
Нещо все на комунизъм те избива...

това е щот съм комунист  :-D

Similar topics (2)