Author Topic: Въпроси към Велизар Енчев  (Read 18592 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline eдин Бългaрин

• Banned
  • Senior Member
  • *
  • Копам османската сгур
  • Religion: None None
Въпроси към Велизар Енчев
« on: 21 Feb 2011, 23:41:42 »
"Редовните зрители" на предаването на "честния" сътрудник на комунистическата "държавна" сигурност едва ли ще зададат някой от следните въпроси на любимия си Ченгесар Енчев:

1) Е ли Асан Омеров, познат повече като Алексей Петров, мазен комунистически боклук, долнопробен престъпник, подлога на Първанов и близалка на Костов?
2) Е ли Явор Дачков пълен помияр, мазен кретеноид и жалка политическа амеба?
3) Е ли съществото Патрашков(а) смешен червей в журналистическ аобвивка?
4) Не е ли жалко доносници на комунистическата ДС да задават политичекси въпроси към НЕсвързани по никакъв начин с комунягите хора?
5) Кофти ли е да си доносник на ДС?
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

Offline Исперих

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Всички комунисти под земята! (надпис в мина)
Re:Въпроси към Велизар Енчев
« Reply #1 on: 22 Feb 2011, 00:00:30 »
"Редовните зрители" на предаването на "честния" сътрудник на комунистическата "държавна" сигурност едва ли ще зададат някой от следните въпроси на любимия си Ченгесар Енчев:

1) Е ли Асан Омеров, познат повече като Алексей Петров, мазен комунистически боклук, долнопробен престъпник, подлога на Първанов и близалка на Костов?
2) Е ли Явор Дачков пълен помияр, мазен кретеноид и жалка политическа амеба?
3) Е ли съществото Патрашков(а) смешен червей в журналистическ аобвивка?
4) Не е ли жалко доносници на комунистическата ДС да задават политичекси въпроси към НЕсвързани по никакъв начин с комунягите хора?
5) Кофти ли е да си доносник на ДС?

Ей най-накрая стопли, че един от довчерашните ти идоли бил ченгесар! Бравос, за къде ще бързаш я!?
”Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата” Г. Кондолов

Offline eдин Бългaрин

• Banned
  • Senior Member
  • *
  • Копам османската сгур
« Reply #2 on: 22 Feb 2011, 00:05:11 »

Ей най-накрая стопли, че един от довчерашните ти идоли бил ченгесар! Бравос, за къде ще бързаш я!?

Не си интересен.
Велизар Енчев никога не ми е бил идол.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.

Offline Rumbata

• Forum Member
  • **
  • Аз съм от Опозицията, която се нарича Живот!
    • Р.Н.Б.
  • Зодия: Pisces Pisces
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
« Reply #3 on: 22 Feb 2011, 00:23:23 »
Е ли ББ ченге? Е ли ЦЦ ченге? Е ли Николайчо Младенов чифутска подлога?
Ама вие атакистите не може само да питате. Сега сте в позиция, от която трябва да отговаряте. Я малко по-кротко, товарищ.
Долу комунистите и ченгетата!

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015
« Reply #4 on: 22 Feb 2011, 05:59:37 »
Ами тя каква излиза сега?
-Бившите служители на ДС които са при Волен Сидеров са добри, а бившите служители на ДС които не са при Волен Сидеров са лоши. Долу горе стана като - нашите мутри са добри, а чуждите мутри са лоши. 
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Offline Rumbata

• Forum Member
  • **
  • Аз съм от Опозицията, която се нарича Живот!
    • Р.Н.Б.
  • Зодия: Pisces Pisces
« Reply #5 on: 22 Feb 2011, 09:16:59 »
Ами тя каква излиза сега?
-Бившите служители на ДС които са при Волен Сидеров са добри, а бившите служители на ДС които не са при Волен Сидеров са лоши. Долу горе стана като - нашите мутри са добри, а чуждите мутри са лоши. 

Да, на този принцип ни управляват, пардон, оправят днес - ГЕРБ и техните партньори от АТАКА.
Долу комунистите и ченгетата!

Offline eдин Бългaрин

• Banned
  • Senior Member
  • *
  • Копам османската сгур
« Reply #6 on: 22 Feb 2011, 13:05:45 »
Ама вие атакистите не може само да питате. Сега сте в позиция, от която трябва да отговаряте. Я малко по-кротко, товарищ.

ББ и ЦЦ са били ченгета, ама не знам да са били доносници на ДС. Прави разлика.
А и въпросните ББ и ЦЦ нямат нищо общо с АТАКА.
И не знам защо сереш в темата неща, които нямат нищо общо с комунистическото прасе Велизар Енчев - водещ в телевизия СКАТ.
Въпросите са към тези, които обичат да се обаждат в смотаното му предаване.

Offline Amenhotep

• Pharaoh
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Зодия: Gemini Gemini
  • Politics: None None
« Reply #7 on: 22 Feb 2011, 13:18:35 »
Я и аз да питам (не че питането ми ще стигне до Енчев, ама карай) ...

Абе Енчев, защо преди 2 седмици (в деня, когато взривиха "Галерия) в предаване НА ЖИВО си говори 5 минути СЪС ЗАПИС от разговор с Георги Димитроб (бивш депутат от АТАКА)?

Offline Исперих

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Всички комунисти под земята! (надпис в мина)
« Reply #8 on: 22 Feb 2011, 13:30:28 »

ББ и ЦЦ са били ченгета, ама не знам да са били доносници на ДС. Прави разлика.
А и въпросните ББ и ЦЦ нямат нищо общо с АТАКА.
И не знам защо сереш в темата неща, които нямат нищо общо с комунистическото прасе Велизар Енчев - водещ в телевизия СКАТ.
Въпросите са към тези, които обичат да се обаждат в смотаното му предаване.

1.Значи за теб бб и цц не са комунистически прасета? и
2.Защо ги търсиш тук телефонистите?
”Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата” Г. Кондолов

Offline eдин Бългaрин

• Banned
  • Senior Member
  • *
  • Копам османската сгур
« Reply #9 on: 22 Feb 2011, 20:45:37 »

1.Значи за теб бб и цц не са комунистически прасета? и
2.Защо ги търсиш тук телефонистите?

1. Не значи. Само че двамата не са доносници на ДС, какъвто е Енчев. А ти много добре разбра за какво говоря, ама си слабак.

2. Търся ги тук, защото тук има доста тиквеници, които и до днес твърдят, че скат била "голяма работа" и че там се била казвала истината, като често се цитират точно предавания на мазното комунопрасе Енчев. Който точно в последната година и нещо пък не спира да хвърля гной, храчки и помия по АТАКА. В синхрон с Първанов и Станишев, естествено.

Offline april_z

• Premium user
  • Senior Member
  • *
Re: Въпроси към Велизар Енчев
« Reply #10 on: 23 Dec 2013, 21:28:35 »
тая вечер помияра енчев пак ме ядоса.  :mad:

великия парцал енчев справедливица се ядосва, че сми нямали армия. и че дянков унищожил армията и че сме колониални васали на сащ .  :mad:

е пък аз като най тъп да питам. защо гърция е фалирала като има такава голяма армия дет съде пари яде но нищо икономически не допринася за благото на гърците. аз дори твърдя че докато гърция поддържа такава скъпа армия само от това ще до съсипе гърците още по бърже.

парите за пенсионерите са по добре вложени отколкото за некакви отрепки в армията. нали се виде че България с голяма и велика армия се осра до 1989год. не го ли виде тая помия енчева?

втората клюка дет помияра енчев повтаря за колониализацията ни  :mad:
сащ са не колониялизирали. същата простотия. както ние така и сащ вече схващат че тяхната армия ги затрива икономически. тяхната армия генерира за американската икономика повече вреди от колкото ползи.
зарадитова сащ се оттеглят от афганистан , от ирак от сирия.

проблема е по скоро обратен. светът си мечтае за световния полицист. защото така влиятелните кръгове в сащ могат да водят сащ като тъпо магаре да се бие тука и там. това най вече го прави израел и лондонското сити.

но обама дръпна ръчната спирачка и се маха от всякъде. не е сащ която е тази страна която дърпа конците по света а малките и уж съюзници като израел турция, англия франция германия и дори и софия искат да впрегнат сащ за техните и цели. тази истина енчев и тукашната престъпна каста иска да прикрие.

нашите олигарси са застрашени без техния покровител от сащ. но тукашната каста иска да ни внуши , че не те унищожават народа ами некои далечни американци. тази измама е в основата на сегашната конспирация. и първите ядове от тая ситуация ще берат израел и турция в момента.

от както саш се отдръпна , откакто ес неиска да не храни, от тогава нашата олигархия която имаше полза от колониализма на запада е застрашена в нейното съществуване. и ние всеки ден виждаме , че нашата олигархия е некадърна да се справи. този очевиден факт че нашата олигархия издъхва я прави шицофренна. тази шицофрения трябва българския народ да понася. и там е проблема. нашата олигархия я е страх да не бъде обесена ако неможе да насочи гнева на народа другаде си.
« Last Edit: 23 Dec 2013, 21:33:58 by april_z »

Offline april_z

• Premium user
  • Senior Member
  • *
Re: Въпроси към Велизар Енчев
« Reply #11 on: 13 Jan 2014, 21:26:34 »
днес енчев беше на ниво. и то само  благодарение на госта му от правец, тамшния общински съветник от нфсб.

явно е чел каквото съм писал ама и да не е чел , като чуеш малко смислени думи на човек му става по весело  :mad: