Author Topic: Теодор Ангелов, водещ на СКАТ: Не се гордея с нищо  (Read 5336 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nordwave

• Webmaster
  • Founder
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2017
    • Български националисти
  • Интереси: История
  • Зодия: Capricorn Capricorn
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Автор в. 168 часа www.nezavisim.net

- Г-н Ангелов, защо без наше разрешение пуснахте в ефира на предаването си "Дискусионно студио" мобилните телефони на главните редактори на "168 часа" и "24 часа", както и моя и на Теодор Насков?
- Посъветвах се с колеги от СКАТ по този въпрос. Преди 2-3 месеца в. "Монитор" беше публикувал телефоните на всички народни представители с призив да им се обадим. Така че това сега не е прецедент.
- Веднага след публикуването на телефонните номера получихме обаждания и sms-и със заплахи за убийства. Ако някой ни нападне, кой ще е отговорен?

- Ами тези sms-и ги пратете в полицията, евентуално. Аз не съм ви заплашвал.
- Заплахите дойдоха чрез посредничеството на вашия ефир. Чия беше идеята да се публикуват телефонните номера - ваша, на телевизията или на партия Атака"?
- След като ми кажете по кой член и кой закон съм нарушил, ще ви дам отговор на този въпрос.
- Очевидно се гордеете с постъпката си?
- Вижте, не се гордея с нищо. Просто казвам, че е добре да говорим в рамките на закона.
- Давате ли си сметка какво причинихте на семействата ни, които видяха заплахите спрямо нас?
-Да, разбирам ви напълно. Аз съм човек, който спазва законите. Когато кажете кой закон съм нарушил...
- Пак ви питам, чие беше решението да се публикуват телефоните ни? Ваше, по идея на партия "Атака", по идея на ръководството на телевизия СКАТ?
- За момента не мога да ви отговоря на този въпрос - докато не си изясним кой закон съм нарушал. Между другото, с голямо уважение се отнасям към вас. По отношение на този казус с телефоните се допитах до колегите в телевизията. Тук моето лично мнение отива малко на заден план, защото в крайна сметка комуникират две медии.
Що се отнася до моето лично мнение като личността Теодор Ангелов, веднага ви се извинявам. Определено като личност към личност ви се извинявам -за нещата, които са се случили след това, за притеснението, което сме докарали на роднините ви и т. н.
- Всеки ли може да се обади и да говори абсолютно всичко в ефира на вашето предаване?
- Не мога да знам какво ще кажат зрителите по телефона.
- Ако някой се обади и каже, че Волен Сидеров е хомосексуалист, двамата с Павел Шопов са в интимни отношения и точно заради това нямат деца, ще го оставите ли да си говори и да си разказва без каквито и да било доказателства?
- Абсолютно свободни са медиите.
- В предварителния ни разговор ми казахте, че не носите отговорност за изявленията и твърденията, които правят гостите ви в студиото?
- Ами да, така е. Гостите си носят отговорност за думите.
- По същия начин и "168 часа" публикува интервю на реален човек, застанал с името си зад определени твърдения, а впоследствие Волен Сидеров и хората му атакуваха сградата ни?
- По този въпрос не мога да взема никакво отношение, защото не нося отговорност за действията на "Атака".

Бисерка БОРИСОВА

Offline Исперих

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Всички комунисти под земята! (надпис в мина)
  • Religion: None None
- По този въпрос не мога да взема никакво отношение, защото не нося отговорност за действията на "Атака".
 Бисерка БОРИСОВА

Мравчо!!! Какво "лично" отношение ще вземеш, след като ако го вземеш Валери ще те прати по покривите!? :-[

Автор в. 168 часа www.nezavisim.net

- След като ми кажете по кой член и кой закон съм нарушил, ще ви дам отговор на този въпрос.
- Очевидно се гордеете с постъпката си?
- Вижте, не се гордея с нищо. Просто казвам, че е добре да говорим в рамките на закона.

Абсолютна манипулация е заглавието! Но каквото почукало, това се обадило!
« Last Edit: 05 Mar 2011, 06:26:22 by Hatshepsut »
”Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата” Г. Кондолов

Вашето мнение за телевизия СКАТ

Started by omerzen

Replies: 457
Views: 116098
Last post 19 Jun 2015, 09:05:30
by omerzen
Васко кръпката по ТВ СКАТ!

Started by FELDMARSCHALL

Replies: 0
Views: 4545