Обща категория > Спортни новини

ВАЖЕН АНОНС - за всички членове на спортния форум (ПРОЧЕТИ!!!)

(1/1)

Ванадий:
Искам всеки който пуска теми в този форум и в останалите на спортна тематика (най-вече футболна) да прочете следното важно съобщение:

Тъй като това е националистически, а не спортен форум ви призовавам да не прекалявате със спортните дискусии. Това не е футболен форум!

Разбира се, точно за това имаме този малък суб-форум за спорт (и футбол), моля дръжте в този форум:

1. Всякакви дискусии и новини на спортна тематика.
2. Всякакви ваши заяждания на основа на футболна и изобщо спортна злоба.

Форумът е създаден за това всичко подобно да си стои в него, а не да се пръска из целия форум, всякакви злоби и обиди, псувни и други нека да се държат ТУК, на ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ или на програми за чат обмен като Skype, ICQ и MSN.

--------------------------------------------------------------------------------
Пример, какво не трябва да се пуска никъде другаде:

Потребител 1:

САМО ЦСКА!

Потребител 2:

--- Quote ---САМО ЦСКА!
--- End quote ---

САМО ЛЕВСКИ, ЦЕЦКА НА КАФЕВО!

Потребител 3:

--- Quote ---
--- Quote ---САМО ЦСКА!
--- End quote ---

САМО ЛЕВСКИ, ЦСКА НА КАФЕВО!
--- End quote ---

Комунистически парцали! *%@$#!!!

Край на примера
---------------------------------------------------------------------------------

Още днес ще говоря с Императора за създаването на суб-форум на спортния ни само за футбол, така че ще искам всичко от най-малките кавги, до най-титаничните да отива там и никъде другата (освен посочените по-горе места - лични и програми).

На ясно съм колко това е важно за някой от потребителите ни, но за съжаление при тези кавги ставаме за смях на други места из интернет, а това не е хубаво да става!

Всико към бъдещия футболен форум или към този (спортния) ако футболния не бъде отворен!!!

Хитлер:
Много добра идея,дано се приеме... ;)

Радко:

--- Quote ---Тъй като това е националистически, а не спортен форум ви призовавам да не прекалявате със спортните дискусии. Това не е футболен форум!
--- End quote ---
Това е нелепо  :down:

Hatshepsut:

--- Quote from: Ванадий on 31 Aug 2008, 10:11:35 ---Тъй като това е националистически, а не спортен форум ви призовавам да не прекалявате със спортните дискусии. Това не е футболен форум!

--- End quote ---

Аз съм на същото мнение  :smile-1:

--- Quote from: Ванадий on 31 Aug 2008, 10:11:35 ---Още днес ще говоря с Императора за създаването на суб-форум на спортния само за футбол, така че ще искам всичко от най-малките кавги, до най-титаничните да отива там и никъде другаде.

На ясно съм колко това е важно за някой от потребителите ни, но за съжаление при тези кавги ставаме за смях на други места из интернет, а това не е хубаво да става!

--- End quote ---

Отдéлен суб-форум за футбол няма да има, всички новини и дискусии на спортна тематика ще бъдат съсредоточени в настоящия раздел "Спортни новини".

Navigation

[0] Message Index

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version