Author Topic: Ванга предвидила началото на Третата световна война - 2012  (Read 4772 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nordwave

• Webmaster
  • Founder
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2017
    • Български националисти
  • Интереси: История
  • Зодия: Capricorn Capricorn
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Известната българска пророчица Ванга (Евангелия Гущерова) стана известна със своите сбъднали се предсказания за световните бедствия.
Именно тя е предвидила датата 11 септември и нападението на Световния търговски център, като е заявила, че“братята американци ще бъдат ударени от нападението на стоманените птици“. Също така Ванга е предвидила и началото на Втората световна война, перестройката в СССР, даже и потъването на руската ядрена подводница Курск. Според експертите пророчицата е предвидила и събитията свързани с въоръжения сблъсък в Южна Осети. Твърди се също така и, че Ванга е предсказала и началото на Третата световна война. Като причина за войната Ванга е казала, че ще има опит за атентат срещу президентите на четири държави и след сблъсъкът в Хиндистан, началото на войната ще бъде през 2012 г.Освен пророческата и способност Ванга също е лекувала, като за това е използвала само билки и природна медицина. Според нея, хората трябва да се лекуват само с растенията които растат на територията където те живеят. Ванга не е била против стандартната медицина, но смятала, че използването на синтетични лекарства е лошо, защото“те затварят вратата чрез която природата прилага равновесието в тялото“. Както е известно Ванга твърдеше че“вижда и разговаря“ с хората починали преди 100 и повече години. Според нея след 200 години човекът щял да влезе в контакт с извънземните, много от които вече отдавна живеят на Земята. Последователите на Ванга твърдят, че тя е знаела и точната дата на собствената си смърт, както и че ще бъде наследена от 10-годишно сляпо момиче, което живее във Франция. Ванга почина през 1996 г. /Макфакс http://novini.dir.bg/2008/09/29/news3421549.html

Offline Android_Swarm

• Banned
  • Forum Member
  • *
  • Зодия: Libra Libra
Известната българска пророчица Ванга (Евангелия Гущерова) стана известна със своите сбъднали се предсказания за световните бедствия.
Именно тя е предвидила датата 11 септември и нападението на Световния търговски център, като е заявила, че“братята американци ще бъдат ударени от нападението на стоманените птици“. Също така Ванга е предвидила и началото на Втората световна война, перестройката в СССР, даже и потъването на руската ядрена подводница Курск. Според експертите пророчицата е предвидила и събитията свързани с въоръжения сблъсък в Южна Осети. Твърди се също така и, че Ванга е предсказала и началото на Третата световна война. Като причина за войната Ванга е казала, че ще има опит за атентат срещу президентите на четири държави и след сблъсъкът в Хиндистан, началото на войната ще бъде през 2012 г.Освен пророческата и способност Ванга също е лекувала, като за това е използвала само билки и природна медицина. Според нея, хората трябва да се лекуват само с растенията които растат на територията където те живеят. Ванга не е била против стандартната медицина, но смятала, че използването на синтетични лекарства е лошо, защото“те затварят вратата чрез която природата прилага равновесието в тялото“. Както е известно Ванга твърдеше че“вижда и разговаря“ с хората починали преди 100 и повече години. Според нея след 200 години човекът щял да влезе в контакт с извънземните, много от които вече отдавна живеят на Земята. Последователите на Ванга твърдят, че тя е знаела и точната дата на собствената си смърт, както и че ще бъде наследена от 10-годишно сляпо момиче, което живее във Франция. Ванга почина през 1996 г. /Макфакс http://novini.dir.bg/2008/09/29/news3421549.html

Отново 2012 г. Аз лично не мисля, че тогава ще настъпи краят на света, това че календарът на маите свършва на 21.12.2012 г. не доказва нищо.
В Природата има цикличност, просто календарът започва ходът си отначало от тази дата.
Ако имаше опасност да се случи нещо щяхме да разберем. Освен ако някой не го пази в тайна.

А относно Третата световна - възможно е, не се учудвам да избухне след 4 години, всичко е възможно, кой предполагаше например, че ще избухне война между Русия и Грузия?

Offline Ванадий

• Hero Member
Аз мисля, че лъжат. Има много, адски много и просто хора и новинаски сайтове и какви ли не журналисти, светила и т.н. които си измислят пророчества на Ванга. За трата световна да е предсказвала не бях чувал.

Offline Генерал Колев

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • България над всичко!
Аз мисля, че лъжат. Има много, адски много и просто хора и новинаски сайтове и какви ли не журналисти, светила и т.н. които си измислят пророчества на Ванга. За трата световна да е предсказвала не бях чувал.
Точно!
България над всичко!

Offline Ванадий

• Hero Member
Преди няколко месеца пуснаха измислица, че е предсказала, че през 1012г. ще се появи болест, която няма да се лекува, милиони ще умрат и след 4 години ще открият лекарство. Беше измислено.

От нещата в статията до колкото знам е вярно, че е предсказала, че след 200 години някъде в Унгария ще установят контакт с същества от друга планета, но че имало и на Земята не бях чувал да е казвала  :o

Offline Хитлер

• Вечното присъствие
  • Registered user
  • Senior Member
  • ! Смърт за всички предатели !
    • SS GROUP
  • Зодия: Aries Aries
Само и приписват предсказания,за които никой си няма идея....
Нека да спрат да се гаврят с името и..................
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

Offline logx

• Senior Member
  • Обичайте Родината си!
    • Български националисти
Не мога да повярвам, че има хора, които пишат постове като горния... Аз ще си замълча.
И така животът продължава
вечният си мъдър кръговрат.
Някой постоянно оцелява,
защото други срещу бурята, стърчат.

Offline Севар Вананд

• Senior Member
  • Борете се!
  • Зодия: Leo Leo
Няма какво да мълчите. Изгонете поляка!
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!

Offline logx

• Senior Member
  • Обичайте Родината си!
    • Български националисти
Не става дума кой я отрича и кой не! Иде реч, че тази жена вече не е сред живите и най-малкото - трябва да показваме уважението към хора, които са дали ПОНЕ НЕЩО на света, не само да ядът и да спат, както МНОГО други! Защото тя, докато е живяла, повечето от тук са били едно нищо и ще си останат едно нищо, а тя умря, докато беше на върха.

А по въпроса, че църквата я отрича - и руската - аз не споделям мнението за "злия демон". Всеки си има дарбата, която или ще открие, докато е жив, или ще си умре затрупан от простотия! Това, че някои хора са успели да я покажат наяве не значи, че трябва да бъдат оплювани!
Някой постоянно оцелява,

Offline Desko

• Forum Member
  • **
Не става дума кой я отрича и кой не! Иде реч, че тази жена вече не е сред живите и най-малкото - трябва да показваме уважението към хора, които са дали ПОНЕ НЕЩО на света, не само да ядът и да спат, както МНОГО други! Защото тя, докато е живяла, повечето от тук са били едно нищо и ще си останат едно нищо, а тя умря, докато беше на върха.

А по въпроса, че църквата я отрича - и руската - аз не споделям мнението за "злия демон". Всеки си има дарбата, която или ще открие, докато е жив, или ще си умре затрупан от простотия! Това, че някои хора са успели да я покажат наяве не значи, че трябва да бъдат оплювани!

Явно някои по-млади момчета като теб не са запознати с дискусиите за Ванга, Кочовска и т.н.
Наново май трябва да се казват нещата.

Offline logx

• Senior Member
  • Обичайте Родината си!
    • Български националисти
Всъщност не съм запознат с много неща - да, но и знам някои, които може и да не ми харесват, както русофилията - примерно! И все пак - уважението не бива да се тъпче! :/
Някой постоянно оцелява,

Offline Ванадий

• Hero Member

Явно някои по-млади момчета като теб не са запознати с дискусиите за Ванга, Кочовска и т.н.
Наново май трябва да се казват нещата.

Говорихме дълго, дълго, дълго... и си беше абсурдна дискусия, защо пак?

Offline logx

• Senior Member
  • Обичайте Родината си!
    • Български националисти
InvPwb IYI,това,че някой е бил известен приживе или че е мъртъв сега не значи,че трябва непременно да бъде уважаван.Важното е какво е направил приживе и как ще бъде запомнен.И Хитлер,Сталин,Мао,Ленин са били известни и са направили много приживе,а сега са мъртви,но това не значи,че трябва да ги уважаваме или да не ги оплюваме.Не сравнявам разбира се Ванга с гореспоменатите изроди,но и тя като тях е била психически нестабилна богохулница,която с повече зло отколкото добро може да бъде запомнена. 

Неее, ни най-малко исках да кажа "известните заслужават уважение"! :D Има доста известни боклуци, зето само с кубинки ще им свалиш известността. ^^
Някой постоянно оцелява,

Offline Хитлер

• Вечното присъствие
  • Registered user
  • Senior Member
  • ! Смърт за всички предатели !
    • SS GROUP
  • Зодия: Aries Aries
Поляка отново реши да говори глупости....
Някой твой близък или познат ходил ли е при нея....НЕ нали....
Хайде без да знаеш не се обаждал полска мишка таква,и спри да пишеш за Хитлер постоянно,вече ставаш смешен...
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

Offline Севар Вананд

• Senior Member
  • Борете се!
  • Зодия: Leo Leo
Няма какво да мълчите. Изгонете поляка!

За отричането на една луда шарлатанка - спонсорирана от комунистите и отречена от църквата?Заради една богохулница,която има наглостта да си построи сатанистична църква и се самообяви за светица?
В случая не защитавах Ванга, просто съм против теб и се възползвам от ситуацията ;)

Редактирано от модератор: Премахнат цитат и реплика на вече изтрит постинг.
« Last Edit: 21 Jan 2012, 16:11:25 by Hatshepsut »
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!