Author Topic: Македонците били с антична кръв  (Read 21367 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
Re: Македонците били с антична кръв
« Reply #45 on: 12 Sep 2016, 19:34:55 »
Говрим за генетика. Според генетиката над 90% от гените на шимпанзетата са еднакви с човешките. По твоята логика сме и маймуни освен траки.
Пак не отговори: световната наука признава ли това иследване, от кого е било контролирано то а ?
А езика ни е славянски, както и да го увърташ.
Има една плащеница в Торино и там правиха сякакви научни тестове с цел разбира се да докажат че е фалшива, ама се оказа че тестовете са били измама и не са точни, та и твоите изследвания дето никой сериозен източник не ги е потвърдил са ветър и мъгла - демек измама.
Бе ти как си позволяваш да ни караш да вярваме в нещо което не е признато от никой никъде а ? За какъв се имаш а ?

Offline Мокабор

• Premium user
  • Forum Member
  • *
« Reply #46 on: 12 Sep 2016, 20:12:06 »
Говрим за генетика. Според генетиката над 90% от гените на шимпанзетата са еднакви с човешките. По твоята логика сме и маймуни освен траки.
Пак не отговори: световната наука признава ли това иследване, от кого е било контролирано то а ?
А езика ни е славянски, както и да го увърташ.
Има една плащеница в Торино и там правиха сякакви научни тестове с цел разбира се да докажат че е фалшива, ама се оказа че тестовете са били измама и не са точни, та и твоите изследвания дето никой сериозен източник не ги е потвърдил са ветър и мъгла - демек измама.
Бе ти как си позволяваш да ни караш да вярваме в нещо което не е признато от никой никъде а ? За какъв се имаш а ?

Мисля че генетичната ни прилика с шимпанзетата беше около 98-97%, не 90%. Но пък имаме около 40% прилика с краставиците. Тук не става дума за процент прилика от всички гени в организма, става дума за хаплогрупите откъм Y-DNA и Mt-DNA. Според тях нямаме прилика с шимпанзетата, защото тези мутации са се случили далеч след еволюирането ни от подобните на шимпанзета прадеди. Става въпрос за няколко милиона години, естествено че ще има промени. А и с траките е така, естествено че ще има промени след няколко хиляди години (3000+).

Езика ни е български. Виж всякаква официална и държавна информация, никъде не пише славянски език, има само български. А българския е от славянската група. Изобщо не увъртам нищо, а се опитвам да го разплета, за да го проумееш.
Все едно да казваш: "Това не е чаша, това е съд. Онова не е купа, онова е съд. Следователно чашата и купата са едно и също..."

А щом сме на тема увъртане, не знам за какви платна ми говориш, и много се съмнявам, че си се интересувал от някакъв научен експеримент, и то направен от италианци. А всъщност, този научен експеримент щом е направен от западняци, как може да му се вярва А?!?

Не е много приятно когато ти извъртят такава фалшива логика срещу теб, нали? Тогава гледай да не я използваш.

А ако не вярваш на това проучване, вярваш ли на останалите такива, които отдавна доказаха балканският ни произход. Или и десетките предишни изследвания са соросоидна пропаганда, а всемогъща Русия все забравя да се опълчи на тази пропаганда и да помогне на братския славянски народ излъган от САЩ?
« Last Edit: 12 Sep 2016, 20:14:16 by Мокабор »
Най-добрият син на своето отечество е онзи, който в дясната си ръка държи пушка, а в лявата - книга.

Offline Мокабор

• Premium user
  • Forum Member
  • *
« Reply #47 on: 12 Sep 2016, 20:22:29 »

Позволявам си да споделям мнението си и да оспорвам чуждото, защото имам свобода на словото, и е нарушавам правилата на форума. Обаче едно е да споделяш мнение и да го защитаваш, друго е да караш другите да ти вярват. Аз не карам никого.

Впрочем, това че ти не признаваш нещо, не означава че не е признато от никого.

Имам се за човек, който се опитва да открие истината за своя народ, и да я защити. Имам се също така за човек, който уважава чуждото мнение, въпреки че е готов да го критикува. И най-вече се имам за човек, който не е куха лейка.

Мисля че не си приличаме по първия критерий, но пък по втория и особено третия съм сигурен че се различаваме. И мисля че ти нарочно и с удоволствие избягваш да правиш второто и третото.
Най-добрият син на своето отечество е онзи, който в дясната си ръка държи пушка, а в лявата - книга.

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
« Reply #48 on: 13 Sep 2016, 10:32:06 »

Впрочем, това че ти не признаваш нещо, не означава че не е признато от никого.

А сега ни светни, открехни и ограмоти,кой точно е признал иследването ?
Чакам отговора !!! Ще го получим ли най-накрая а ? Аз мисля че не ! И няма да има отговор защото никой не е признал тази измама официално.
Не мога да уважавам мнение базирано на лъжа.

Offline Мокабор

• Premium user
  • Forum Member
  • *
« Reply #49 on: 13 Sep 2016, 11:20:09 »
А сега ни светни, открехни и ограмоти,кой точно е признал иследването ?
Чакам отговора !!! Ще го получим ли най-накрая а ? Аз мисля че не ! И няма да има отговор защото никой не е признал тази измама официално.
Не мога да уважавам мнение базирано на лъжа.

Това проучване, както всяко друго, което показва същите резултати, е публикувано в научни медии, и резултатите му са взети предвид.
Ето ти напълно отделен, независим сайт, който твърди същото:
http://www.eupedia.com/europe/european_y-dna_haplogroups.shtml
Дано не се окаже и той соросоиден.

Защо просто не си признаеш, че си сгрешил, а вместо това агресивно повтаряш едно и също нещо, и се хващаш за всяка сламка, като удавник?

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
« Reply #50 on: 13 Sep 2016, 13:23:48 »
Това проучване, както всяко друго, което показва същите резултати, е публикувано в научни медии, и резултатите му са взети предвид.
Ето ти напълно отделен, независим сайт, който твърди същото:
http://www.eupedia.com/europe/european_y-dna_haplogroups.shtml
Дано не се окаже и той соросоиден.

Защо просто не си признаеш, че си сгрешил, а вместо това агресивно повтаряш едно и също нещо, и се хващаш за всяка сламка, като удавник?
Ха-ха-ха, пак не се каза : кой е признал иследването ? Дават се някакви сайтове като доказателство.
Господин Мокабор, всеки може да направи сайт и да публикува някакви лъжи на него, даваш ли си сметка за това а ?
И така ще ни кажеш ли кой е признал тези иследвания: например световната историческа наука, БАН , МАГАДАН ( каквото и да е това ), френската академия на науките или немската такава, въобще кой?
А ми то никой не го е признал, тогава значи че не е валидно и не е фактор. С една дума Мокабор се базира на нещо, което е измислица и не е верно, ако беше верно щеше да е признато, ама то не е !
Та Мокабор, може ли да спреш да ни караш да вярваме на глупости а ? Изследването си го - да не казвам какво.

Offline Мокабор

• Premium user
  • Forum Member
  • *
« Reply #51 on: 13 Sep 2016, 13:29:49 »
Ха-ха-ха, пак не се каза : кой е признал иследването ? Дават се някакви сайтове като доказателство.
Господин Мокабор, всеки може да направи сайт и да публикува някакви лъжи на него, даваш ли си сметка за това а ?
И така ще ни кажеш ли кой е признал тези иследвания: например световната историческа наука, БАН , МАГАДАН ( каквото и да е това ), френската академия на науките или немската такава, въобще кой?
А ми то никой не го е признал, тогава значи че не е валидно и не е фактор. С една дума Мокабор се базира на нещо, което е измислица и не е верно, ако беше верно щеше да е признато, ама то не е !
Та Мокабор, може ли да спреш да ни караш да вярваме на глупости а ? Изследването си го - да не казвам какво.

Никой няма да ти поднесе на тепсия лист на който пише "това е признато". Хората които са го провели си имат контакти, обръщай се към тях.
А щом се стигна до полускрито псуване от твоя страна, ясно накъде отиват нещата.

Аз се отказвам да се занимавам с теб по този въпрос.

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
« Reply #52 on: 13 Sep 2016, 13:53:59 »
За мене темата свърши. Няма никакво доказателство че въпросното изследване не е лъжа. :laugh-1: