Говрим за генетика. Според генетиката над 90% от гените на шимпанзетата са еднакви с човешките. По твоята логика сме и маймуни освен траки.
Пак не отговори: световната наука признава ли това иследване, от кого е било контролирано то а ?
А езика ни е славянски, както и да го увърташ.
Има една плащеница в Торино и там правиха сякакви научни тестове с цел разбира се да докажат че е фалшива, ама се оказа че тестовете са били измама и не са точни, та и твоите изследвания дето никой сериозен източник не ги е потвърдил са ветър и мъгла - демек измама.
Бе ти как си позволяваш да ни караш да вярваме в нещо което не е признато от никой никъде а ? За какъв се имаш а ?
Мисля че генетичната ни прилика с шимпанзетата беше около 98-97%, не 90%. Но пък имаме около 40% прилика с краставиците. Тук не става дума за процент прилика от всички гени в организма, става дума за хаплогрупите откъм Y-DNA и Mt-DNA. Според тях нямаме прилика с шимпанзетата, защото тези мутации са се случили далеч след еволюирането ни от подобните на шимпанзета прадеди. Става въпрос за няколко милиона години, естествено че ще има промени. А и с траките е така, естествено че ще има промени след няколко хиляди години (3000+).
Езика ни е български. Виж всякаква официална и държавна информация, никъде не пише славянски език, има само български. А българския е от славянската група. Изобщо не увъртам нищо, а се опитвам да го разплета, за да го проумееш.
Все едно да казваш: "Това не е чаша, това е съд. Онова не е купа, онова е съд. Следователно чашата и купата са едно и също..."
А щом сме на тема увъртане, не знам за какви платна ми говориш, и много се съмнявам, че си се интересувал от някакъв научен експеримент, и то направен от италианци. А всъщност, този научен експеримент щом е направен от западняци, как може да му се вярва
А?!?Не е много приятно когато ти извъртят такава фалшива логика срещу теб, нали? Тогава гледай да не я използваш.
А ако не вярваш на това проучване, вярваш ли на останалите такива, които отдавна доказаха балканският ни произход. Или и десетките предишни изследвания са соросоидна пропаганда, а всемогъща Русия все забравя да се опълчи на тази пропаганда и да помогне на братския славянски народ излъган от САЩ?