България и българите > Българофобия

Соросоиди, нео-либерали и други подобни

(1/14) > >>

Мишок:
„Може да е късно да се бойкотира Световното първенство по футбол в Русия, но във всички случаи ще е достойно да се бойкотира!“.

Това написа в личния си фейсбук профил бившият шеф на парламента и бивш български посланик в Скопие Александър Йорданов.
http://bultimes.bg/al-io-zaplashi-putin-s-boikot-na-svetovnoto-po-futbol/

HighVoltage:
Няма лабаво, а? Като ти заключат темата, ще си направиш нова – точно така. Прати ми моля те Фейсбука си много искам да го разгледам, ама не истинския, а партизанския. Няма да го издам, честно.

Мишок:
Няма шега, соросоидите ни са в голямата политика и голямата игра.
„България стои до своя съюзник Обединеното кралство. Използването на отровни химикали е незаконно и трябва да бъде осъдено по най-твърдия възможен начин”.
Захариева адресира туита си до британския външен министър Борис Джонсън.

http://onovini.com/2018/03/%D0%B7%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B4/

Мишок:

--- Quote from: HighVoltage on 16 Mar 2018, 19:35:53 ---Няма лабаво, а? Като ти заключат темата, ще си направиш нова – точно така. Прати ми моля те Фейсбука си много искам да го разгледам, ама не истинския, а партизанския. Няма да го издам, честно.

--- End quote ---
Не се сърди но не мога да ти дам профилът ми. Прекалено много пъти разни нацисти и про-западни ме докладваха и ми е омръзнало да правя нови профили. А и баш профилът ми в момента е блокиран. Него ще ти го дам, понеже един нацист от година ме докладва и все съм блокиран, и на практика не го ползвам вече . Той е Dimityr Dimitrov със снимка в хайдутска носия.

HighVoltage:
А, „баш” профила няма да е нещо важно там човек не е ‘баш’ какъвто е. Не се сърди, но не е интересно да си Димитър Димитров, та защо те докладват?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version