Author Topic: Нова история на запада, тероризъм и ислам  (Read 774 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline april_z

  • Premium user
  • Senior Member
  • *
  • Posts: 759
  • Gender: Male
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vt-FyuuWlWQ[/youtube]

как либерализма преди да изчезне, освободи хората от комунизма.

този филм показва как преди да се провали либерализма, който е симбол за демокрация егоизъм и икономическо развитие. но това развитие при хората е противо-човешко. за да се съхрани тази система на капитализъм са нужни и неоконсервативите, те предават на хората чуството на общност, без която неможе да се осъществи либерализма.

така изглежда, че дясното (неоконсервативите) е нужно за да създаде лепилото между хората а либерализма ( левите) е тази сила която отлепя хората чрез егоизъм и междучовешка война. която е основата на банковия капитализъм.

в същия проблем са исламистите. те са свръх неоконсервативи. между исламист и републиканец или неоконсервативен няма разлика. идеите на осама бин ладен и на неоконсервативите са едни и същи. обаче неоконсервативните не са чак толково радикални. те искат да процъфтее сащ. и за това им е нужно либерализма.  а исламистите не предлагат какво ще движи развитието на една исламска държава. проблема е че слепените хора не могат да осигурят хляба на едно общество. това могат да направят само егоистичните либерали.

какво стана с атака. от неоконсрвативна партия която е против личното забогатяване на една шепа върхушка се превърна в една точно такава при необходимоста да се нахрани този народ.Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.
« Last Edit: 27 Sep 2012, 20:32:55 by Hatshepsut »