Автор Тема: Бандитска Варна управлявана от ТИМ, ГЕРБ, ДПС, а доскоро и от БСП  (Прочетена 30090 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен HighVoltageTopic starter

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 750
 • Пол: Жена
Публикувано във факти.бг:
Трагедията с убитото от румънец детенце във Варна е голяма
Публикувано във факти.бг: Ненавършилата 4 години Радослава е била единствена рожба на родителите си Румен и Росица, която те са чакали 10 мъчителни годиниПубликувано във факти.бг: Момиченцето бе буквално прегазено на платен паркинг в Морската градина във Варна, пред ресторант „Хоризонт“. Отгоре му мина БМВ с румънска регистрация, чийто шофьор правил маневри за паркиране. Как се е озовало детето под предните колела, не е ясно, нито пък как и защо шофьорът не е видял момиченцето. Печален факт е само, че то издъхнало на място, докато родителите му блъскали по предницата на беемвето и крещели на водача да даде назад. Вместо това, вероятно в паниката, той дал напред и минал през главичката на детето.

-------------

Община Варна и Административен съд Варна, чрез хората, които ги представляват не желаят да спрат влизането на МПС-та в Морската градина на града. Това е така, защото основно техни деца имат апартаменти там.
В Морската градина официално жилищни сгради няма - те са със статут на обществени сгради. Как и защо тогава Административния съд във Варна приема, че там има живущи и смята, че трябва да се събобразява със тях и да им дава право да минават през парка пълен с деца?
Или имат те жилища там, или получават големи рушвети от тези дето са си построили тоалетни в парка и са ги облицовали с мрамор.

Нормалните граждани продължават да настояват да има пълна забрана за влизане на автомобили - както за живущите, дето нямат право да живеят в Морската градина, така и за бедните цървули дето искат да отидат на ресторант там, но така че като слязат от колата с другия крак да седнат на масата да ядат и да пият и после пияни да карат докато напуснат територията на парка.


Демографската криза е проблем, но по-големия проблем според мен е нежеланието ни да опазим и малкото деца, които имаме, ние като общество не гледаме на тях като на ценност, не се грижим за тях и за това ги нямаме!!
Не може като сложиш тухла върху тухла някъде да правиш ОВОС и да те интересува как тухлите ще се отразят на околната среда, а да не ти пука какво причиняваш на децата!!

Марската градина на Варна е най - големият парк на Балканите, той трябва да е място където хората да са спокойни, да има деца, спортисти, почиващи и деца с велосипеди.
А не утайката на обществото да си развява коня и ресторанти пълни с наркомани и пияници, и прилежащите им паркинги.

Нужна е тотална забрана за влизането на коли в парка, но ще видим какво решение ще вземат рептилите. В никакъв случай не бива да се допуска да се разреши на живеещите да влизат с коли, те са тези, които имат най - малко право на това, никой не ги е карал да си стрият тоалетните в Морската градина, имат милиони левове може да имат тоалетна навсякъде - Виница, Златни, Траката в центъра, навсякъде където е разрешено жилищното строителство.Искаме Факдъкова за кмет на Варна, тя забрани влизането на автомобили в Борисовата градина, забрани и строителството там!
 

Неактивен HighVoltageTopic starter

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 750
 • Пол: Жена
Никъде по света няма по-бандитски град от Варна, наследството на мойте 'любимци' тимаджийте сигурно е това! Дори в Неапол, където има същия парк като нашия, мафиотите на са сложили тухла върху тухла, не - няма такова нещо.
 

Неактивен HighVoltageTopic starter

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 750
 • Пол: Жена
Забравих да уточня излишно, че наистина основно посещаващите ресторантите влизат с коли в Морската градина, не за да ходят на плаж. Важно уточнение е, че по широката ни плажна алея до повече от 50% от плажа може да се стигне с кола, направиха се много и удобни паркинги до самия плаж. 
Т.е. хора, които отиват да шорат - да ядат и да пият, те моля ви се са тези дето влизат и паркират из парка, просто безумие.
 

Tags:
   

  Тодор Йосифов - Маниака, депутат от Герб

  Започната от Deadly Conviction

  Отговора: 26
  Прегледи: 4883
  Последна публикация 16 Юли 2009, 15:03:46
  от Исперих
  Има 30 страници напътствия от Решетников как БСП да служи на интересите на Русия

  Започната от Siegfried

  Отговора: 3
  Прегледи: 993
  Последна публикация 09 Окт 2017, 20:18:36
  от Петкан
  САЩ доволни от Петков, ДАНС и ДПС

  Започната от Аз съм БЪЛГАРЧЕ

  Отговора: 2
  Прегледи: 1047
  Последна публикация 05 Мар 2008, 17:28:16
  от MAGADAN
  ГЕРБ се опитва да прави президентска република

  Започната от Tiesto

  Отговора: 11
  Прегледи: 1447
  Последна публикация 19 Май 2011, 18:59:04
  от Tiesto
  ГЕРБ води страната към тотална немотия

  Започната от Франкист

  Отговора: 3
  Прегледи: 940
  Последна публикация 06 Дек 2009, 19:44:36
  от Петкан