Author Topic: "Обединение на българските патриоти" - срам за национализма!  (Read 2272 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Дашо

• Registered user
  • Senior Member
  • православен българин
  • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Районната избирателна комисия във Варна реши да допусне до изборите листата на "Обединение на българските патриоти", където фигурират имената общинските съветници Веселин и Христо Данови.

Това съобщава "ДНЕС+", позовавайки се на говорителя на РИК-Варна Кристиян Богоев.

Припомняме, че Веселин Данов и синът му Христо са в ареста с мярка за неотклонение „задържане под стража" от септември миналата година.
Те са с обвинения за склоняване към проституция, изнудване и пране на пари.

http://news.ibox.bg/news/id_334176754

Веселин Данов остава в ареста

27/05/2009г. | Агенция Фокус
Веселин Данов остава в ареста. Това съобщиха от пресслужбата на Окръжна прокуратура във Варна. Вчера в Окръжната прокуратура в града са постъпили молби на защитник на Веселин Данов и Христо Данов, обвиняеми по дело № 130/2008 г. по описа на ОД на МВР - Варна с посочено правно основание чл. 220 ал.1 и 2 от НПК и искане спрямо тях да бъдат отменени взети мерки за процесуална принуда по това досъдебно производство. Молбите са разпределени незабавно на екипа от наблюдаващи прокурори - за надлежно произнасяне. След съобразяване с доказателствата по делото и с нормите на Наказателно процесуалния кодекс и Закона за избиране на народни представители, молбите са оставени без уважение.
Аргументите за това са следните. Двамата са регистрирани като кандидати за народни представители. Налице е законова забрана регистрирани кандидати да бъдат задържани и привличани към наказателна отговорност, освен в случаите на заварено тежко престъпление по време на предизборната кампания.
Към момента обвиняемите лица не се намират в предизборна кампания, тъй като същата, съгласно закона, започва 21 дни преди изборния ден, тоест на 14.06.2009 г.
Независимо от това обстоятелство Веселин Данов и Христо Данов вече са привлечени като обвиняеми с взети мерки за неотклонение „Задържане под стража” и не могат да се ползват от наказателна неприкосновеност. Последната се прилага само за лица, извършили престъпление, извън категорията на тежките по смисъла на НК, по време на предизборната си кампания, но не и преди това.
Обвиняемите Веселин Данов и Христо Данов по никакъв начин не са придобили качеството на лица с имунитет, а такъв не се и придобива с факта на регистрирането им като кандидати за народни представители.

http://izbori2009.focus-news.net/?show=news&nid=533&Id=13

http://bg-patrioti.org/index.php?pub=4&Id=13 - това е страницата на въпросната партия.

Информацията е малко стара, но тъй като не видях да е обсъждана тук, я пускам. Гади ми се от всички нещастници, които се опитват да "яхнат" националистическата вълна и да печелят по този начин гласове от заблудения български народ. И всичко може да се преглътне - все пак ние сме научени да търпим всякакви издевателства на гърба си, но това вече надхвърля всякакви граници! Регистрират двама престъпници само и само да забавят наказателния процес спрямо тях. И това се върши от хора уж "патриоти",  хора от които се очаква най - стриктно спазване на закона, хора които би трябвало да искат всички онези мафиоти и боклуци, които толкова време тормозят българският народ да отидат "зад решетките". А те явно са си платили и нашите "патриотчета" на драго сърце и с пълни джобове са сложили в листата си тези двама мафиоти!
Тъй като не съм особено запознат с дейността на тази партия, нека някой ако знае, нещо за нея и за "родолюбивата" й дейност, да напише. Видях, че е регистрирана преди близо година.
« Last Edit: 05 Jun 2009, 11:31:07 by Дашо »
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!
БЪЛГАРИЯ НАДЪ ВСИЧКО-ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Offline BMPO

• Senior Member
Казионни патриоти. Не знам някой да им вярва, нито пък някой да вярва на "Нова зора".
ВМРО - Вътрешна Македонска Революционна Организация
ВМРО-БНД - Влашка Милиционерско-Разбойническа Организация - Бивши и Настоящи Доносници
Спрете кражбата на името!

Offline Дашо

• Registered user
  • Senior Member
  • православен българин
  • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Казионни патриоти. Не знам някой да им вярва, нито пък някой да вярва на "Нова зора".
Да май случаят е същия. Наистина откривам много прилики между Нова зора и тези въшльовци
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!
БЪЛГАРИЯ НАДЪ ВСИЧКО-ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Offline Бай Иван

• Hero Member
  • Зодия: Scorpio Scorpio
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
И тука мирише от всякъде.... ???

Offline Исперих

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Всички комунисти под земята! (надпис в мина)
  • Religion: None None
Ми дс, на кво друго да мирише :down:

Даже плачат защо срещу лупи е спряно производството, а срещу техния арестант не е                 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.
« Last Edit: 10 Apr 2012, 20:26:33 by Hatshepsut »
”Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата” Г. Кондолов

Offline Ivo_the_MOnsTer

• Senior Member
  • Зодия: Cancer Cancer
Eдин от моя квартал  по големичък на 30+  години е член , аз се опитах да го зарибя с БНС ама не  става.И мене не ме кефят , не всички който живеят в България са българи .Той им се кефи защото са от Съюза на Командосите  и вика че са сериозни хора .Вика : "Мъжката работа трябва да се свърши от мъже".Все пак са много либерални за моя вкус.
« Last Edit: 05 Jun 2009, 14:39:08 by Ivo_the_MOnsTer »
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

Offline pomak

• Junior Member
  • *
  • По стъпките на великия Хайтов
Преди избори всички станаха"ПАТРИОТИ" и по този начин се засенчиха истенските потриоти.За мен патриотизма на първо място е да живеем в мир,следват правосъдие,спазване на законите от всички,и разобличаване на всички псевдо патриоти-мислещи само как да окрадът държавата/народа български/.В последните  деситилетия не сме управлявани от истенски българи-там проблема.Но и много продажници има готови да лижат з......ци само за своя изгода.ДОКОГА?????????-все още имам надежда.Нощес гледах последната серия на филма"Капитан Петко-войвода".Войводата борещ за отстраняването на проблемите  пречещи  за добруването на всичко българско преди 100гса същите и в съвременна България. Къде е причината,дали манталитет или др.не мога да поема отговорност за такъв отговор.????????????????
« Last Edit: 05 Jun 2009, 14:49:43 by pomak »

Offline Борисъ

• Senior Member
  • Зодия: Gemini Gemini
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Обърнете внимание на "Моралния кодекс", който са сложили в сайта си:

http://bg-patrioti.org/index.php?pub=2

Като отговорен гражданин и патриот, аз винаги ще отстоявам:

равенството на всички български граждани независимо от пол, раса, етническа или религиозна принадлежност, материално състояние и партийна пристрастност;

:D

Offline Ivo_the_MOnsTer

• Senior Member
  • Зодия: Cancer Cancer
Преди избори всички станаха"ПАТРИОТИ" и по този начин се засенчиха истенските потриоти.За мен патриотизма на първо място е да живеем в мир,следват правосъдие,спазване на законите от всички,и разобличаване на всички псевдо патриоти-мислещи само как да окрадът държавата/народа български/.В последните  деситилетия не сме управлявани от истенски българи-там проблема.Но и много продажници има готови да лижат з......ци само за своя изгода.ДОКОГА?????????-все още имам надежда.Нощес гледах последната серия на филма"Капитан Петко-войвода".Войводата борещ за отстраняването на проблемите  пречещи  за добруването на всичко българско преди 100гса същите и в съвременна България. Къде е причината,дали манталитет или др.не мога да поема отговорност за такъв отговор.????????????????
Тези не са от преди изборите от доста време ги има , амам просто ми каза тоя мой познат дето им е член че в телевизиите не ги пускат , не им пускат реклами на партията , режели ги.
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.