Author Topic: Лятно настроение  (Read 3716 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Не бойте се!
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Re: Лятно настроение
« Reply #1 on: 27 Jul 2018, 09:44:56 »
Имам една стара мрежа за пазаруване ама ме е страх да не изпадат бутилките през нея  :lol: За диня става обаче, тъкмо ще стане плодова
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Offline Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Не бойте се!
« Reply #2 on: 03 Aug 2018, 14:09:20 »
Видях едно момиче не повече от 16г. имаше две немалки метални топчета на устните. Т.нар. пирсинг или нещо подобно беше. Помислих си че няма начин да не тракат по приборите ако се храни с прибори де изобщо...
« Last Edit: 03 Aug 2018, 14:13:58 by Индивидуалист »
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Offline генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
  • Интереси: История, Философия, Политика
  • Зодия: Aries Aries
  • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
« Reply #3 on: 03 Aug 2018, 14:26:41 »
Видях едно момиче не повече от 16г. имаше две немалки метални топчета на устните. Т.нар. пирсинг или нещо подобно беше. Помислих си че няма начин да не тракат по приборите ако се храни с прибори де изобщо...

Ако имаш по-силен магнит в джоба,може да създадеш доста интересна ситуация  :lol: Това е деградация,по примера на няколко африкански племена
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Offline Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Не бойте се!
« Reply #4 on: 03 Aug 2018, 16:25:36 »
Ако имаш по-силен магнит в джоба,може да създадеш доста интересна ситуация  :lol: Това е деградация,по примера на няколко африкански племена
Това беше преди няколко седмици
Но днес рекорда падна
Рано сутрин на спирката се приближаваха момче и момиче. На не повече от 16-17 г. Погледа ми попадна на момчето ей така просто, защото видях от по-далечно разстояние нещо да виси и от двете му уши. Помислих,че е закачил някакви вързанки или нещо такова. Ушите му се клатушкаха като клепоушко. Когато приближи видях,че в меката долна част и на двете уши имаше по една кръгла плочка с диаметър около 5 см. Плочки и около тях-ушите му. Пълен малоумник. Горките родители...Къде ли са спали докато е бил малчуган, да му дадат добро възпитание...

Offline генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
« Reply #5 on: 03 Aug 2018, 16:29:12 »
Това пак е африканско извращение,мода някаква.Разширяват ти ушите с това,докато плочката не стане с някакви страшни размери,наистина изглежда странно.Доста често се среща сред млади момчета,нямам идея какво искат да покажат с такова "украшение"
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Offline Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Не бойте се!
« Reply #6 on: 03 Aug 2018, 16:33:20 »
Това пак е африканско извращение,мода някаква.Разширяват ти ушите с това,докато плочката не стане с някакви страшни размери,наистина изглежда странно.Доста често се среща сред млади момчета,нямам идея какво искат да покажат с такова "украшение"
Предполагам е една от стъпките по пътя към педерастията.

Offline генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
« Reply #7 on: 03 Aug 2018, 16:37:09 »
Когато се "закичиш" с такова,значи вече си стигнал до педерастията,няма никаква пречка пред този младеж "гордо" да подскача с такова на гей парада
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Offline Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Не бойте се!
« Reply #8 on: 17 Aug 2018, 13:18:37 »
Има едно село Шкорпиловци на 40 км от Варна. Не знам дали не е станало и град навремето. Крайбрежно. Широка пясъчна ивица, няколко къмпинга пълни по цяло лято, палатка до палатка бяха. Целия соц. лагер присъстваше там. Май най-малко идваха унгарците. Поне 5-6 лета в ученическите ми години ме водиха родителите ми. Помня познанствата им с едно източногерманско и едно полско семейство. От немците баща ми купи палатка, хубава, вътре с отделно спално помещение. Вечерите бяха пред палатките на трапеза, салати, ракия, скара. На поляка жена му се разсърди,че мъжа и на другия ден се събуди следобяд. Баща ми бил виновен, че му наливал... После и мина.
Едната година, ако не се лъжа 1981г. имаше във Варна концерт на Диана Експрес. Прочетох във вестника, но бях на къмпинга. 40 км от Варна. На автостоп се придвижих и вечерта бях на концерта. Освен своите парчета свириха и парчета на Пърпъл. Незабравим концерт. Страхотен звук. 16 годишен бях. В днешни времена много родители биха се вледенили ако синът им поиска да пътува на автостоп.

Такива спомени.
« Last Edit: 17 Aug 2018, 13:24:59 by Индивидуалист »