Автор Тема: Православни фундаменталисти ли са русофилите !?  (Прочетена 2799 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен SiegfriedTopic starter

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,925
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Православни фундаменталисти ли са русофилите !?

Водеща сила на тези атеистични, комунистически изроди, изобщо не вярата в Христос, или светата църквата, колкото вярата им, че православната религия е силно обвързана с комунистическата партия на СССР/рАсия !
На тази база те възприемат всички православни хора за братя и нещо отделно и независимо от останалия свят. За тях руснЯците и руската КГБистка църква са водителите на православните народи.
Особено активен в това е т. нар. свЕт синод  на "Българската" православна църква, който спазва и подържа една постоянна русофилска, по - скоро русоробска политика, още от времето, когато патриаршеското достойнство на Църквата ни беше възстановено под изпитателния поглед на руските окупатори и атестичната, антихристянска компартия БКП и агентите на НКВД тук !

Този тип русофили обикновено ненавиждат другите религии, но католиците и протестантите мразят повече, дори и от мюсюлманите и и юдеите, спазвайки традицията от времената на последният адмирал на Византия Лука Нотарас, на когото приписват отекващите през вековете и до днес думи: "По-скоро ще сложа турска чалма, отколкото папска тиара" !?  :lol: :rolling:

PS Всеки опит да защитим националната си независимост, не само религиозна от СССР/рАсия води до подскачане на световното еврейство срещу България. Някой ще зададе въпроса..., защо е така ?
Така е защото в споразуменията в Ялта, Русия по азиатски хитро и лукаво поставя всички българи борили се някога за национална независимост от рАсия под един общ знаменател -  Фашисти! 😳😁

Според споразуменията в Ялта и според рАсия..., както се видя след 10.11.89 год и според САЩ !!!
Единствените правилни "българи" са тези които рАсия е поставила на власт на 09.09.1944 г., тоест местната НАСЛЕДСТВЕНА руска колониална администрация.
Така, всеки път когато българи се опитат да защитят своята независимост от рАсия и руската колониална администрация - световното еврейство подскача срещу неправилните българи, защото комунистите ги определят, като неофашисти, нацисти и всякакви други темподобни глупости и безумия !
Някой ще успее ли да обясни на световните еврейски ръководители, че България е под колониално робство на рАсия последните около 140 години и българите водим неравна борба с РУСКИЯ ОКУПАТОР за своята независимост, още преди да е имало комунизъм, фашизъм и националсоциализъм ..............


.....................

...........
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Неактивен SiegfriedTopic starter

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1,925
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Невиждан ЦИНИЗЪМ, рАсия постави пропагандна елха(с ЧЕРВЕНИ ПЕТОЛЪЧКИ) пред църквата "Света Неделя",

която по нареждане на рАсия беше ВЗРИВЕНА и в този Сатанинско-антихристянски атентат, стотици невинни  българи изгубиха животът си !

Въпросът ми е, както към РУСКАТА кметица на София, така и към т. нар. деЗна, еФроатлантическа партия  ГЕРБ -  колко ЗАВИСИМА руска подметка трябва да си, за да позволиш на рАсия да се ИЗГАВРИ по този нагъл, циничен и най - вече българофобски начин(на Коледа) с паметта на стотиците българи избити по заповед на същата рАсия на Велики четвъртък, 16 април 1925 година, точно в Църквата Света Неделя, пред която  РУСКОТО посолство целенасочено постави пропагандната си елхичка с ЧЕРВЕНИТЕ БОЛШЕВИШКИ  ПЕТОЛЪЧКИ  !? 

Българите никога не трябва да забравяме, че специалната цел на антибългарският атентат в Църквата Света Неделя, спонсориран от рАсия е била ликвидирането на българският военен и политически елит !!!
Този антибългарски акт е една от множеството причини, България и българските политици винаги да бъдат изключително резервирани към българофобска рАсия и нейните т. нар. дипломати на територията на България, но както виждаме, РУСКАТА зависимост на комунистическата ни русоробска държава и администрация по нищо не се различава в РОБОЛЕПИЕТО си СПРЯМО рАсия от тази по време на 45 годишното руско/комунистическо робство !!!

Този ЦИНИЧЕН АНТИБЪЛГАРСКИ-РУСОРОБСКИ акт на РУСОРОБКАТА/комунистка Йорданка Фандъкова и рубладжийско-комунистическа партия ГЕРБ, за пореден път доказа,  че ГЕРБ са вредни и опасни за националната сигурност и независимостта на България !  Въпросът е докога Софянци ще търпим тази руска партия ГЕРБ и руската марионетка Фандъкова да управляват градът ни и да го превръщат в жалък РУСКИ   град и докога българите ще търпим РУСОРОБСКАТА  ГЕРБ да управлява Европейска и НАТОвска България  !?

https://www.faktor.bg/bg/articles/ria-novosti-hvali-rodnoto-mvr-politsiyata-obyavi-aktsiyata-pri-podarenata-ot-moskva-na-sofiya-elha-za-nezakonna-razgoni-uchastnitsite?fbclid=IwAR2F5iobLVw-bgwBnZnUnBD6xC53VOg70hUbRVOwGI-shEHGycZs-zOV3w4
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Tags: